Dodatak:Popis biljnih rodova, Ma

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Maa[uredi VE | uredi]

  1. Maackia (Leguminosae)

Mab[uredi VE | uredi]

  1. Mabea (Euphorbiaceae)
  2. Mabrya (Plantaginaceae)

Mac[uredi VE | uredi]

  1. Macadamia (Proteaceae)
  2. Macairea (Melastomataceae)
  3. Macaranga (Euphorbiaceae)
  4. Macarisia (Rhizophoraceae)
  5. Macbridea (Lamiaceae)
  6. Macbrideina (Rubiaceae)
  7. Macgregorella (Fabroniaceae)
  8. Machaeranthera (Compositae)
  9. Machaerina (Cyperaceae)
  10. Machaerium (Leguminosae)
  11. Machairophyllum (Aizoaceae)
  12. Machaonia (Rubiaceae)
  13. Machilus (Lauraceae)
  14. Mackaya (Acanthaceae)
  15. Mackinlaya (Apiaceae)
  16. Macleania (Ericaceae)
  17. Macleaya (Papaveraceae)
  18. Macledium (Compositae)
  19. Maclura (Moraceae)
  20. Maclurochloa (Poaceae)
  21. Maclurodendron (Rutaceae)
  22. Maclurolyra (Poaceae)
  23. Macodes (Orchidaceae)
  24. Macoubea (Apocynaceae)
  25. Macowania (Compositae)
  26. Macphersonia (Sapindaceae)
  27. Macrachaenium (Compositae)
  28. Macradenia (Orchidaceae)
  29. Macraea (Compositae)
  30. Macranthera (Orobanchaceae)
  31. Macrocarpaea (Gentianaceae)
  32. Macrocarpus (Liagoraceae)
  33. Macrocaulon (Aizoaceae)
  34. Macrocentrum (Melastomataceae)
  35. Macrochloris (Actinochloridaceae)
  36. Macroclinium (Orchidaceae)
  37. Macrocnemum (Rubiaceae)
  38. Macrocolura (Lejeuneaceae)
  39. Macrocoma (Orthotrichaceae)
  40. Macrodictyum (Dicranaceae)
  41. Macrodiervilla (Caprifoliaceae)
  42. Macrodiplophyllum (Scapaniaceae)
  43. Macroditassa (Apocynaceae)
  44. Macrohasseltia (Salicaceae)
  45. Macrohymenium (Sematophyllaceae)
  46. Macrolejeunea (Lejeuneaceae)
  47. Macrolobium (Leguminosae)
  48. Macromeria (Boraginaceae)
  49. Macromitrium (Orthotrichaceae)
  50. Macropanax (Araliaceae)
  51. Macropeplus (Monimiaceae)
  52. Macropharynx (Apocynaceae)
  53. Macropidia (Haemodoraceae)
  54. Macropiper (Piperaceae)
  55. Macropodanthus (Orchidaceae)
  56. Macropodium (Brassicaceae)
  57. Macropsychanthus (Leguminosae)
  58. Macroptilium (Leguminosae)
  59. Macrosamanea (Leguminosae)
  60. Macroscepis (Apocynaceae)
  61. Macrosolen (Loranthaceae)
  62. Macrosphyra (Rubiaceae)
  63. Macrosporiella (Leucodontaceae)
  64. Macrostelia (Malvaceae)
  65. Macrostylis (Rutaceae)
  66. Macrosyringion (Orobanchaceae)
  67. Macrothamniella (Hypnaceae)
  68. Macrothamnium (Hylocomiaceae)
  69. Macrothelypteris (Thelypteridaceae)
  70. Macrothumia (Salicaceae)
  71. Macrotyloma (Leguminosae)
  72. Macrozamia (Zamiaceae)
  73. Maculia (Lepidoziaceae)
  74. Macvaughiella (Compositae)
  75. Macvicaria (Porellaceae)

Mad[uredi VE | uredi]

  1. Madagascaria (Erythropeltales incertae sedis)
  2. Madagaster (Compositae)
  3. Maddenia (Rosaceae)
  4. Madhuca (Sapotaceae)
  5. Madia (Compositae)
  6. Madlabium (Lamiaceae)
  7. Madotheca (Porellaceae)

Mae[uredi VE | uredi]

  1. Maedleriella (Characeae)
  2. Maedlerisphaera (Characeae)
  3. Maerua (Capparaceae)
  4. Maesa (Primulaceae)
  5. Maesobotrya (Phyllanthaceae)
  6. Maesopsis (Rhamnaceae)
  7. Maeviella (Scrophulariaceae)

Maf[uredi VE | uredi]

  1. Maferria (Podostemaceae)

Mag[uredi VE | uredi]

  1. Maga (Malvaceae)
  2. Magdalenaea (Scrophulariaceae)
  3. Magnistipula (Chrysobalanaceae)
  4. Magnolia (Magnoliaceae)
  5. Magodendron (Sapotaceae)
  6. Magonia (Sapindaceae)
  7. Maguireocharis (Rubiaceae)
  8. Maguireothamnus (Rubiaceae)

Mah[uredi VE | uredi]

  1. Maharanga (Boraginaceae)
  2. Mahonia (Berberidaceae)
  3. Mahurea (Calophyllaceae)

Mai[uredi VE | uredi]

  1. Maianthemum (Asparagaceae)
  2. Maieta (Melastomataceae)
  3. Maihuenia (Cactaceae)
  4. Maihueniopsis (Cactaceae)
  5. Maireana (Amaranthaceae)
  6. Mairia (Compositae)

Maj[uredi VE | uredi]

  1. Majidea (Sapindaceae)

Mak[uredi VE | uredi]

  1. Makednothallus (Pallaviciniaceae)
  2. Makinoa (Makinoaceae)
  3. Makinoella (Trebouxiophyceae incertae sedis)

Mal[uredi VE | uredi]

  1. Malabaila (Apiaceae)
  2. Malaccotristicha (Podostemaceae)
  3. Malache (Malvaceae)
  4. Malachodendron (Theaceae)
  5. Malachra (Malvaceae)
  6. Malacocarpus (Cactaceae) nom. illeg.
  7. Malacocarpus (Zygophyllaceae)
  8. Malacocera (Amaranthaceae)
  9. Malacomeles (Rosaceae)
  10. Malacothamnus (Malvaceae)
  11. Malacothrix (Compositae)
  12. Malagasia (Proteaceae)
  13. Malanea (Rubiaceae)
  14. Malania (Olacaceae)
  15. Malapoenna (Lauraceae)
  16. Malaxis (Orchidaceae)
  17. Malcolmia (Brassicaceae)
  18. Malephora (Aizoaceae)
  19. Malesherbia (Passifloraceae)
  20. Malleastrum (Meliaceae)
  21. Malleochloris (Chlorangiellaceae)
  22. Malleola (Orchidaceae)
  23. Malleostemon (Myrtaceae)
  24. Mallophyton (Melastomataceae)
  25. Mallotus (Euphorbiaceae)
  26. Malmea (Annonaceae)
  27. Malmeanthus (Compositae)
  28. Malope (Malvaceae)
  29. Malosma (Anacardiaceae)
  30. Malouetia (Apocynaceae)
  31. Malperia (Compositae)
  32. Malpighia (Malpighiaceae)
  33. Malpighiodes (Malpighiaceae)
  34. Maltebrunia (Poaceae)
  35. Malus (Rosaceae)
  36. Malva (Malvaceae)
  37. Malvalthaea (Malvaceae)
  38. Malvastrum (Malvaceae)
  39. Malvaviscus (Malvaceae)
  40. Malvella (Malvaceae)

Mam[uredi VE | uredi]

  1. Mamiella (Mamiellaceae)
  2. Mammea (Calophyllaceae)
  3. Mammillaria (Cactaceae)
  4. Mammilloydia (Cactaceae)

Man[uredi VE | uredi]

  1. Mananthes (Acanthaceae)
  2. Manaosella (Bignoniaceae)
  3. Mancoa (Brassicaceae)
  4. Mandenovia (Apiaceae)
  5. Mandevilla (Apocynaceae)
  6. Mandirola (Gesneriaceae)
  7. Mandoniella (Brachytheciaceae)
  8. Mandragora (Solanaceae)
  9. Manekia (Piperaceae)
  10. Manettia (Rubiaceae)
  11. Manfreda (Asparagaceae)
  12. Mangenotia (Apocynaceae)
  13. Mangifera (Anacardiaceae)
  14. Manglilla (Primulaceae)
  15. Mangonia (Araceae)
  16. Manicaria (Arecaceae)
  17. Manihot (Euphorbiaceae)
  18. Manilkara (Sapotaceae)
  19. Maniltoa (Leguminosae)
  20. Manisuris (Poaceae)
  21. Mannagettaea (Orobanchaceae)
  22. Mannia (Aytoniaceae)
  23. Manniella (Orchidaceae)
  24. Manniophyton (Euphorbiaceae)
  25. Manoao (Podocarpaceae)
  26. Manochlamys (Amaranthaceae)
  27. Manostachya (Rubiaceae)
  28. Manotes (Connaraceae)
  29. Manothrix (Apocynaceae)
  30. Mansoa (Bignoniaceae)
  31. Mansonia (Malvaceae)
  32. Mantalania (Rubiaceae)
  33. Mantisalca (Compositae)
  34. Mantoniella (Mamiellaceae)
  35. Manulea (Scrophulariaceae)
  36. Manuleopsis (Scrophulariaceae)

Mao[uredi VE | uredi]

  1. Maoutia (Urticaceae)

Map[uredi VE | uredi]

  1. Mapania (Cyperaceae)
  2. Mapinguari (Orchidaceae)
  3. Mapouria (Rubiaceae)
  4. Mappia (Icacinaceae)
  5. Mappianthus (Icacinaceae)
  6. Maprounea (Euphorbiaceae)

Maq[uredi VE | uredi]

  1. Maquira (Moraceae)

Mar[uredi VE | uredi]

  1. Marah (Cucurbitaceae)
  2. Marahuacaea (Rapateaceae)
  3. Maranta (Marantaceae)
  4. Maranthes (Chrysobalanaceae)
  5. Marantochloa (Marantaceae)
  6. Marasmodes (Compositae)
  7. Marasphaerium (Chlorellaceae)
  8. Marathrum (Podostemaceae)
  9. Marattia (Marattiaceae)
  10. Marcelliopsis (Amaranthaceae)
  11. Marcetia (Melastomataceae)
  12. Marcgravia (Marcgraviaceae)
  13. Marcgraviastrum (Marcgraviaceae)
  14. Marchantia (Marchantiaceae)
  15. Marchesinia (Lejeuneaceae)
  16. Maresia (Brassicaceae)
  17. Mareya (Euphorbiaceae)
  18. Mareyopsis (Euphorbiaceae)
  19. Margaritaria (Phyllanthaceae)
  20. Margaritolobium (Leguminosae)
  21. Margaritopsis (Rubiaceae)
  22. Margarospermum (Boraginaceae)
  23. Margbensonia (Podocarpaceae)
  24. Margelliantha (Orchidaceae)
  25. Marginaria (Polypodiaceae)
  26. Marginatocereus (Cactaceae)
  27. Margyricarpus (Rosaceae)
  28. Marianthus (Pittosporaceae)
  29. Mariaramirezia M.S.Calderon et al., (Halymeniaceae)
  30. Marila (Calophyllaceae)
  31. Marina (Leguminosae)
  32. Marinichlorella (Chlorellaceae)
  33. Mariosousa (Leguminosae)
  34. Maripa (Convolvulaceae)
  35. Mariscus (Cyperaceae)
  36. Markea (Solanaceae)
  37. Markhamia (Bignoniaceae)
  38. Marlierea (Myrtaceae)
  39. Marmaroxylon (Leguminosae)
  40. Marmoritis (Lamiaceae)
  41. Marniera (Cactaceae)
  42. Marojejya (Arecaceae)
  43. Marquesia (Dipterocarpaceae)
  44. Marrubium (Lamiaceae)
  45. Marschallia (Compositae)
  46. Marsdenia (Apocynaceae)
  47. Marshallia (Compositae)
  48. Marshalljohnstonia (Compositae)
  49. Marsilea (Marsileaceae)
  50. Marsippospermum (Juncaceae)
  51. Marsupella (Gymnomitriaceae)
  52. Marsupidium (Acrobolbaceae)
  53. Marsupiomonas (Marsupiomonadaceae)
  54. Marsypianthes (Lamiaceae)
  55. Martellidendron (Pandanaceae)
  56. Marthea (Characiaceae)
  57. Marthella (Burmanniaceae)
  58. Martia (Clusiaceae)
  59. Marticorenia (Compositae)
  60. Martinella (Bignoniaceae)
  61. Martiodendron (Leguminosae)
  62. Martretia (Phyllanthaceae)
  63. Martynia (Martyniaceae)
  64. Marvania (Chlorellaceae)

Mas[uredi VE | uredi]

  1. Masaia (Chlorellaceae)
  2. Mascagnia (Malpighiaceae)
  3. Mascarenhasia (Apocynaceae)
  4. Maschalocarpus (Pterigynandraceae)
  5. Maschalocephalus (Rapateaceae)
  6. Maschalocorymbus (Rubiaceae)
  7. Maschalodesme (Rubiaceae)
  8. Masdevallia (Orchidaceae)
  9. Masoala (Arecaceae)
  10. Massonia (Asparagaceae)
  11. Massularia (Rubiaceae)
  12. Mastersia (Leguminosae)
  13. Mastersiella (Restionaceae)
  14. Mastigobryum (Lepidoziaceae)
  15. Mastigolejeunea (Lejeuneaceae)
  16. Mastigopelma (Lepidoziaceae)
  17. Mastigophora (Lepicoleaceae) nom. rej.
  18. Mastigophora (Mastigophoraceae)
  19. Mastigopsis (Lepidoziaceae)
  20. Mastigosphaera (Volvocaceae)
  21. Mastigostyla (Iridaceae)
  22. Mastixia (Nyssaceae)
  23. Mastixiodendron (Rubiaceae)
  24. Mastophoropsis (Hapalidiaceae)
  25. Mastopoma (Sematophyllaceae)

Mat[uredi VE | uredi]

  1. Matayba (Sapindaceae)
  2. Matelea (Apocynaceae)
  3. Mateola (Desmidiaceae)
  4. Mathewsia (Brassicaceae)
  5. Mathieua (Amaryllidaceae)
  6. Matisia (Malvaceae)
  7. Matricaria (Compositae)
  8. Matsumurella (Lamiaceae)
  9. Matteria (Orthotrichaceae)
  10. Matteuccia (Woodsiaceae)
  11. Mattfeldia (Compositae)
  12. Matthiola (Brassicaceae) nom. cons.
  13. Matthiola (Rubiaceae) nom. rej.
  14. Mattiastrum (Boraginaceae)
  15. Matucana (Cactaceae)
  16. Matudaea (Hamamelidaceae)
  17. Matudanthus (Commelinaceae)

Mau[uredi VE | uredi]

  1. Maughaniella (Aizoaceae)
  2. Mauloutchia (Myristicaceae)
  3. Maurandya (Plantaginaceae)
  4. Mauranthemum (Compositae)
  5. Mauria (Anacardiaceae)
  6. Mauritia (Arecaceae)
  7. Mauritiella (Arecaceae)
  8. Maurocenia (Celastraceae)
  9. Mausolea (Compositae)

Max[uredi VE | uredi]

  1. Maxburretia (Arecaceae)
  2. Maxillaria (Orchidaceae)
  3. Maxillariella (Orchidaceae)
  4. Maxonia (Dryopteridaceae)

May[uredi VE | uredi]

  1. Mayaca (Mayacaceae)
  2. Mayanaea (Violaceae)
  3. Mayna (Achariaceae)
  4. Mayodendron (Bignoniaceae)
  5. Maytenus (Celastraceae)

Maz[uredi VE | uredi]

  1. Mazaea (Rubiaceae)
  2. Mazus (Phrymaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]