Dodatak:Popis biljnih rodova, Mo

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Mob[uredi | uredi kôd]

  1. Mobilabium (Orchidaceae)

Moc[uredi | uredi kôd]

  1. Mocinnodaphne (Lauraceae)

Mod[uredi | uredi kôd]

  1. Modiola (Malvaceae)
  2. Modiolastrum (Malvaceae)

Moe[uredi | uredi kôd]

  1. Moehringia (Caryophyllaceae)
  2. Moenchia (Caryophyllaceae)
  3. Moenkemeyera (Fissidentaceae)
  4. Moerckia (Pallaviciniaceae)
  5. Moerenhoutia (Orchidaceae)

Mog[uredi | uredi kôd]

  1. Moghania (Leguminosae)

Moh[uredi | uredi kôd]

  1. Mohavea (Plantaginaceae)
  2. Mohria (Schizaeaceae)

Mol[uredi | uredi kôd]

  1. Moldenhawera (Leguminosae)
  2. Molendoa (Pottiaceae)
  3. Molinadendron (Hamamelidaceae)
  4. Molinaea (Sapindaceae)
  5. Molineria (Hypoxidaceae)
  6. Molinia (Poaceae)
  7. Mollia (Malvaceae)
  8. Mollia (Pottiaceae) nom. illeg.
  9. Mollia (Myrtaceae) nom. illeg.
  10. Mollia (Caryophyllaceae) nom. illeg.
  11. Mollinedia (Monimiaceae)
  12. Mollugo (Molluginaceae)
  13. Molongum (Apocynaceae)
  14. Molopanthera (Rubiaceae)
  15. Molopospermum (Apiaceae)
  16. Moltkia (Boraginaceae)
  17. Moluccella (Lamiaceae)

Mom[uredi | uredi kôd]

  1. Momordica (Cucurbitaceae)

Mon[uredi | uredi kôd]

  1. Mona (Portulacaceae)
  2. Monachather (Poaceae)
  3. Monachochlamys (Acanthaceae)
  4. Monachosorella (Dennstaedtiaceae)
  5. Monachosorum (Dennstaedtiaceae)
  6. Monactinus (Hydrodictyaceae)
  7. Monactis (Compositae)
  8. Monanthes (Crassulaceae)
  9. Monanthochloe (Poaceae)
  10. Monanthotaxis (Annonaceae)
  11. Monarda (Lamiaceae)
  12. Monardella (Lamiaceae)
  13. Monarrhenus (Compositae)
  14. Mondia (Apocynaceae)
  15. Monechma (Acanthaceae)
  16. Monelytrum (Poaceae)
  17. Monencyanthes (Compositae)
  18. Moneses (Ericaceae)
  19. Moneurium (Stereophyllaceae)
  20. Monilaria (Aizoaceae)
  21. Monimopetalum (Celastraceae)
  22. Monniera (Rutaceae) nom. inval.
  23. Monniera (Plantaginaceae) sinonim
  24. × Monnierara (Orchidaceae)
  25. Monnina (Polygalaceae)
  26. Monocarpia (Annonaceae)
  27. Monochaetum (Melastomataceae)
  28. Monochasma (Orobanchaceae)
  29. Monochilus (Lamiaceae)
  30. Monochlaena (Dryopteridaceae)
  31. Monochoria (Pontederiaceae)
  32. Monocostus (Costaceae)
  33. Monocranum (Dicnemonaceae)
  34. Monocryphaea (Cryphaeaceae)
  35. Monoculus (Compositae)
  36. Monocymbium (Poaceae)
  37. Monodactylopsis (Lepidoziaceae)
  38. Monodia (Poaceae)
  39. Monodora (Annonaceae)
  40. Monogonia (Dryopteridaceae)
  41. Monogramma (Vittariaceae)
  42. Monogynella (Convolvulaceae)
  43. Monolena (Melastomataceae)
  44. Monolepis (Amaranthaceae)
  45. Monolluma (Apocynaceae)
  46. Monolopia (Compositae)
  47. Monomastix (Monomastigaceae)
  48. Monomelangium (Woodsiaceae)
  49. Monomeria (Orchidaceae) →Bulbophyllum
  50. Monoon (Annonaceae)
  51. Monopera (Plantaginaceae)
  52. Monopholis (Compositae)
  53. Monophrynium (Marantaceae)
  54. Monophyllanthe (Marantaceae)
  55. Monophyllorchis (Orchidaceae)
  56. Monoporus (Primulaceae)
  57. Monopsis (Campanulaceae)
  58. Monopteryx (Leguminosae)
  59. Monoptilon (Compositae)
  60. Monopyle (Gesneriaceae)
  61. Monoraphidium (Selenastraceae)
  62. Monosalpinx (Rubiaceae)
  63. Monostroma (Monostromataceae)
  64. Monotagma (Marantaceae)
  65. Monotaxis (Euphorbiaceae)
  66. Monotes (Dipterocarpaceae)
  67. Monothecium (Acanthaceae)
  68. Monotrema (Rapateaceae)
  69. Monotropa (Ericaceae)
  70. Monotropastrum (Ericaceae)
  71. Monotropsis (Ericaceae)
  72. Monsonia (Geraniaceae)
  73. Monstera (Araceae)
  74. Montagnaea (Compositae)
  75. Montanoa (Compositae)
  76. Monteiroa (Malvaceae)
  77. Montia (Montiaceae)
  78. Montiastrum (Montiaceae)
  79. Monticalia (Compositae)
  80. Montinia (Montiniaceae)
  81. Montiopsis (Montiaceae)
  82. Montrichardia (Araceae)
  83. Monttea (Plantaginaceae)
  84. Monvillea (Cactaceae)

Moo[uredi | uredi kôd]

  1. Moonia (Compositae)

Moq[uredi | uredi kôd]

  1. Moquinia (Compositae)
  2. Moquiniastrum (Cabrera) G.Sancho (Compositae)
  3. Moquiniella (Loranthaceae)

Mor[uredi | uredi kôd]

  1. Mora (Leguminosae)
  2. Moraea (Iridaceae)
  3. Morelia (Rubiaceae)
  4. Morella (Myricaceae)
  5. Morelosia (Boraginaceae)
  6. Morelotia (Cyperaceae)
  7. Morettia (Brassicaceae)
  8. Moricandia (Brassicaceae)
  9. Moriera (Brassicaceae)
  10. Morierina (Rubiaceae)
  11. Morina (Caprifoliaceae)
  12. Morinda (Rubiaceae)
  13. Morindopsis (Rubiaceae)
  14. Moringa (Moringaceae)
  15. Morinia (Pottiaceae)
  16. Morisia (Brassicaceae)
  17. Morisonia (Capparaceae)
  18. Morithamnus (Compositae)
  19. Moritzia (Boraginaceae)
  20. Morkillia (Zygophyllaceae)
  21. Mormodes (Orchidaceae)
  22. Mormolyca (Orchidaceae)
  23. Morongia (Leguminosae)
  24. Moronobea (Clusiaceae)
  25. Morrenia (Apocynaceae)
  26. Mortonia (Celastraceae)
  27. Mortoniella (Apocynaceae)
  28. Mortoniodendron (Malvaceae)
  29. Mortoniopteris (Hymenophyllaceae)
  30. Morus (Moraceae)

Mos[uredi | uredi kôd]

  1. Mosannona (Annonaceae)
  2. Moscharia (Compositae)
  3. Moschopsis (Calyceraceae)
  4. Mosdenia (Poaceae)
  5. Moseniella (Splachnaceae)
  6. Mosiera (Myrtaceae)
  7. Mosla (Lamiaceae)
  8. Mosquitoxylum (Anacardiaceae)
  9. Mossia (Aizoaceae)
  10. Mostacillastrum (Brassicaceae)
  11. Mostuea (Gelsemiaceae)

Mot[uredi | uredi kôd]

  1. Motandra (Apocynaceae)
  2. Motherwellia (Araliaceae)
  3. Motleyia (Rubiaceae)

Mou[uredi | uredi kôd]

  1. Mougeotia (Zygnemataceae)
  2. Mougeotiella (Zygnemataceae)
  3. Mougeotiopsis (Zygnemataceae)
  4. Moulinsia (Sapindaceae)
  5. Moullava (Leguminosae)
  6. Moultonianthus (Euphorbiaceae)
  7. Mourera (Podostemaceae)
  8. Mouretia (Rubiaceae)
  9. Mouriri (Melastomataceae)
  10. Moussonia (Gesneriaceae)
  11. Moutabea (Polygalaceae)
  12. Moutouchi (Leguminosae)

Izvori[uredi | uredi kôd]