Razgovor sa suradnikom:Saxum/Arhiva 1

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --D tomAero-stub img.svg 14:29, 31. prosinac 2007. (CET)

Premještaj[uredi kôd]

Tvoja stranica je premještena na Soko J-21 Jastreb. Mislim da je bolje i točnije. Pozdrav --D tomAero-stub img.svg 15:10, 31. prosinac 2007. (CET)

Prikaži[uredi kôd]

Molim te da da pogledaš malo ovo. Usput, na orao bi trebalo isto dodati predložak kao i na svim drugim člancima o avionima. Meni se danas više ne da.

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--D tomAero-stub img.svg 19:31, 31. prosinac 2007. (CET)

Sretna nova:-)))

Sitno[uredi kôd]

Još samo malo pripazi na pisanje datuma (1. siječnja 2008.) i da nakon točke ili zareza obavezno ide zarez i... to je to za sada. Ako negdje zapneš slobodno pitaj. Lijep pozdrav, --D tomAero-stub img.svg 16:44, 1. siječanj 2008. (CET)

ma kakve opomene:-))) samo mala pomoć. Usput, ako naiđeš na neki pojam iz zrakoplovstva na engleskom a ne znaš što znači pogledaj ovo[1] Tu ima nešto od toga.--D tomAero-stub img.svg 16:55, 1. siječanj 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

Žao mi je ako sam dosadan, ali evo još jedan savijet: Slike sa Zajedničkog poslužitelja (Commons) ne postavljamo na našu vikipediju [2] nego baš obrnuto. Siguran sam da će ova tvoja slika biti obrisana jer postoji na Commonsimaa. Opet ja--D tomAero-stub img.svg 17:04, 1. siječanj 2008. (CET)

U stvari sve ti je u uvodnom tečaju a za slike imaš Slike. Djeluje isprva komplicirano al eto, neko napiso sva ta pravila. Za početak obrisati ću one dvije slike a ti u članak probaj postaviti onu s Commonsa[3]!
Jednostavno u taskokvir gdje je Slika dodaš Slika:Kamov Ka-27 MAKS 2005.jpg :-)))--D tomAero-stub img.svg 17:15, 1. siječanj 2008. (CET)

Još malo uputa[uredi kôd]

Pozdrav. Drago mi je da si nam se pridružio. Malo sam prepravio Super Galeba, vidi ovdje. Obrati pažnju na kategoriju na dnu svakog članka (svaki članak bi trebao biti smješten u neku kategorij). Ove avione za sad možeš stavljati u Kategorija:Vojni zrakoplovi. Također, obrati pažnju na međuwikipoveznice (na samom dnu članka, inače se prikazuju s lijeve strane). Podnaslove obično započinjemo s dva ==, a onda za podpodnaslove dodajemo nove =. Na taj način nećeš trebati korisiti ----. Eto, toliko finesa za početak :) Pozdrav, i samo naprijed --Suradnik13 20:38, 1. siječanj 2008. (CET)

e aj malo ponovo preradi F-15 Eagle, tekst je zakomentiran, pa pokušaj da liči na ovo, npr. :) West Brom 4ever 04:09, 26. siječanj 2008. (CET)

Tekst na F-15 nije izbrisan, nego samo zakomentiran radi dorade. Ja sam ispravio neke tipfelere, ispravio neke poveznice, možeš pogledati ovdje. Lijepi pozdrav--Suradnik13 15:38, 26. siječanj 2008. (CET)

Stil[uredi kôd]

Ima nas tu koji smo puno duže od tebe i napravimo stilsku katastrofu, samo leti :-))))--D tomAero-stub img.svg 19:41, 27. siječanj 2008. (CET)

Zastavice[uredi kôd]

Ako te interesiraju one zastavice kakve imaju na engleskoj wiki kod država korisnika zrakoplova, možeš ih pronaći ovdje Wikipedija:Popis predložaka sa zastavama/A-K i Wikipedija:Popis predložaka sa zastavama/L-Ž. Lijepi pozdrav --Suradnik13 16:13, 28. siječanj 2008. (CET)

Mrve[uredi kôd]

Svi članci koji su započeti a nisu završeni označuju se s Mrva predlošcima, ovisno o kategoriji. Tako se i u članke o zrakoplovstvu koje treba nadopuniti , na dno stavlja predložak Predložak:Mrva-zrak. Stavljanjem ovog predloška članak se automatski upisuje u pripadajuću kategoriju "U izradi zrakoplovstvo" :-)))) Pozdrav!!--D tomAero-stub img.svg 19:52, 10. veljača 2008. (CET)

Sitnica[uredi kôd]

Kod nas je obrnuto od en., tisućice odvajamo točkom a desetice zarezom. :-)))--D tomAero-stub img.svg 20:45, 18. veljača 2008. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

Ako napišeš koji članak stavi ga u „Kategorija:Ratno zrakoplovstvo“ pa kada ih bude dovoljno (jedno od pravila je 5 članaka za otvaranje nove kategorije) napravit ćemo novu (PZO) potkategoriju. Lijep pozdrav--D tomAero-stub img.svg 18:51, 6. ožujak 2008. (CET)

BOV uklapanje[uredi kôd]

Vidija san tvoje pitanje, i to me natiralo da ti se javin. Ne znan koliki je bija tvoj članak, ali ako se uklopija u oni BOV onda znan zašto su ga uklopili. Sadašnji članak je još uvijek mali, a kada se bude povećao raznim vrstama BOV-a onda samo razdvoji članke. To ti je moj savjet. Ajde bog i javi se ako ti šta triba. --ARMchoir 18:34, 13. ožujak 2008. (CET)

Hvala na zapažanju, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 16:41, 16. ožujak 2008. (CET)
čini se da infokutije ipak nema, probaj je napraviti sam, ako zapneš negdje slobodno pitaj. Dtom piše o avionima pa možda može pomoći i oko ovoga ;). Lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 21:47, 5. travanj 2008. (CEST)

DJB 103[uredi kôd]

Pozdrav. Vidio sam tvoje ptanje. Slobodno možeš kopirati, samo postavi onaj predložak dolje. Vidi npr. PB-91 Šokadija ili LM-51 Korčula na dnu. Slobodno dodaš i poveznicu u predložak {{Flota HRM}} --Suradnik13 (razgovor) 19:01, 6. travanj 2008. (CEST)


HR vojnik[uredi kôd]

Nemoj samo zaboraviti na dno staviti "Predložak:Hrvatski vojnik" (pogledaj si za primjer [4])--D tomAero-stub img.svg 19:12, 6. travanj 2008. (CEST)

Infokvir[uredi kôd]

Pogledaj[[5]] i napiši koji podaci fale (ili ako je neki previše i pazi da ne srušiš neki moj avion :-)).--D tomAero-stub img.svg 21:57, 7. travanj 2008. (CEST)

Soko[uredi kôd]

Si vidio ovo [6]--D tomAero-stub img.svg 21:16, 9. travanj 2008. (CEST)

Imam negdje sliku od hidroutve, kad ju postavim dat ću ti link--D tomAero-stub img.svg 21:26, 9. travanj 2008. (CEST)

Irc[uredi kôd]

Morat ću ponovo slikati Hidroutvu, ne mogu naći sliku. I usput:

jesi li vidio ovo:[7]
jesi li se probao spojiti na IRC! Lijep pozdrav--D tomAero-stub img.svg 19:06, 10. travanj 2008. (CEST)
hidroutva[8]
pišem članak a ti ako nađeš neki podatak dopuni :-))

Premještanje članaka[uredi kôd]

Saxum, hmm premještanje članaka radimo na drugi način, a ako vidiš tekst koji nije primjeren ili ga treba wikipedizirati, dodaj samo predložak, uredi ga ili uputi suradnika što bi trebao promijeniti da članak bude prihvatljiv. Uvijek se trudimo da ostane sačuvana povijest stranice, zato ta premještanja članaka na stranice za razgovor i njihovo vraćanje u glavni imenski prostor i rade administratori s obzirom da imaju dodatne mogućnosti. Lijepo od tebe što pokušavaš pomoći. Jesi već pokušao doći na IRC? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 12:46, 12. travanj 2008. (CEST)

Radovi[uredi kôd]

Saxum, vidjeh tvoje pitanje, predlošci su {{radovi24}} ili {{radovi}}. Lijep sunčani pozdrav :-)) --Roberta F. 11:40, 20. travanj 2008. (CEST)

:)[uredi kôd]

Mig21 kockasti.jpg

Nisam ja ništa kriv :) Našao sam na commonsima :) --Suradnik13 (razgovor) 20:37, 30. travanj 2008. (CEST) 100px - vidi ovu :)

Ako vidiš[uredi kôd]

Ajd skokni do MSN-a ako vidiš poruku --Edgar Allan Poe (razgovor) 22:31, 3. svibanj 2008. (CEST)

Ajd do MSN-a ako si još tu --Edgar Allan Poe (razgovor) 21:33, 4. svibanj 2008. (CEST)

Dužan si ćevape :)))) --Suradnik13 (razgovor) 18:28, 5. svibanj 2008. (CEST)

Nema izvlačenja na zavjeru. Dužan si ćevape:))) --Suradnik13 (razgovor) 23:25, 5. svibanj 2008. (CEST)

Što ode ? --Edgar Allan Poe (razgovor) 20:08, 7. svibanj 2008. (CEST)

Sretan rođendan :-)[uredi kôd]

Sretan rodendan3.pngHappy Birthday Lukas.jpgF---18.jpg--Roberta F. 15:16, 6. svibanj 2008. (CEST)

MiG-21MF(DF-SN-83-01219).jpg Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti, sretan roođeeendaan, Saxum, sretan rođendan ti :))) --Suradnik13 (razgovor) 15:26, 6. svibanj 2008. (CEST)

E, ovaj..., to jel.., mislim... jel, sretan rođendan! ;o) --Dalibor Bosits © 15:33, 6. svibanj 2008. (CEST)

Aero-stub img.svg Saxum, sve najbolje za rođendan, želim ti puno letova i sreće pri slijetanju :)), uživaj!!! --frk@ 15:35, 6. svibanj 2008. (CEST)

SaSretan rodendan.png i prgršt lijepih želja ulijeće i--Luna 15:56, 6. svibanj 2008. (CEST)
USCG C130 Hercules.jpg
Puuuunooooooo Deep Space 1 Launch.gif a što manje B-24 Kopfstand.jpg u životu želi ti --D tomAero-stub img.svg 16:32, 6. svibanj 2008. (CEST)

Par savjeta[uredi kôd]

na stvari kao što su Benediktinke, stavi predložak {{bris}}, jer se radi o očitom vandalizmu. Ali kad vidiš da bi moglo nešto biti od članka, ali je trenutačno u očajnom stanju, onda ga prebacuješ na stranicu za razgovor s rokom od 14 dana. Inače ako je članak OK, ali ne skroz (npr. nema uopće poveznica) onda dodaješ npr. ovakve predloške kao na članku Okrugli Vrh :) Nisam na IRCu, pa samo ovako usput dijelim besplatne savjete :) --Suradnik13 (razgovor) 14:53, 12. svibanj 2008. (CEST)

Citati[uredi kôd]

Vidim da ih voliš[9] :-)))--D tomAero-stub img.svg 15:34, 12. svibanj 2008. (CEST)

Charlotte Perrelli[uredi kôd]

Hi could you help me translate the Perrelli article into beautiful croatian. As she is representing sweden at the eurovision song contest 2008.--217.209.116.113 16:44, 15. svibanj 2008. (CEST)

Tekst o Racunalu CER-10 je svakako prema GFDL licenci duskoH

Ma ne, suradniku dajem upute kojih se ubuduće, kad svaki put dođe na hrvatsku wikipediju, treba pridržavati. Pozdrav.--Vatrena ptica (razgovor) 20:14, 8. lipanj 2008. (CEST)

Navijanje[uredi kôd]

A di si nesta? Vrati se, moramo vikat :-)) --Roberta F. 19:32, 12. lipanj 2008. (CEST)

Mrva[uredi kôd]

Budeš ti ili ja domrvio Junkers Ju 52--D tomAero-stub img.svg 14:50, 13. lipanj 2008. (CEST)

Premještanje članak[uredi kôd]

ajde se malo strpi i pusti da članak ostari na barem 60 minuta ili si daj truda napraviti kvalitetnu mrvu. Vidi: Iker Casillas.

Pozdrav DivJak (razgovor) 12:12, 15. lipanj 2008. (CEST)

Predlaganje brisanja[uredi kôd]

Bok,

Vidim da jako dobro patroliraš i olakšavaš posao adminima :). No, samo jedna sitnica: ako vidiš da je novi članak jako loše formatiran, radije ga prebaci na razgovor, nego da ga predložiš za brisanje. Pozdrav :) --Pancho W. Villa (razgovor) 09:27, 16. lipanj 2008. (CEST)

Kategorije[uredi kôd]

Uh, koliko si mi posla zadao :-/

--Ante Perkovic (razgovor) 18:24, 16. lipanj 2008. (CEST)

Nije moglo ostati jer imena kategorija su malkice nezgrapna. Sad ih moram popraviti jer ovako ne može ostati. Be bold je OK, ali drugi put pitaj prije nego otvoris 15 kategorija :). --Ante Perkovic (razgovor)
Sredio. Drugi put pitaj za savjet ;)). --Ante Perkovic (razgovor) 20:43, 16. lipanj 2008. (CEST)
Sad bi bilo lijepo da proučiš koncept :), kad sam se već naradio. --Ante Perkovic (razgovor) 20:46, 16. lipanj 2008. (CEST)

Podkategorije[uredi kôd]

Bok,

Podkategorije služe da bi se rasteretila određena kategorija. Zato, kad dodaš podkategoriju, možeš ukloniti nadkategoriju.

Izuzetak je kad je ta nadkategorija ujedno nadkategorija i od neke druge kategorije u članku. Ovo zvuči komplicirano, ali ću pojasnit na primjeru:

Recimo da imamo francusko-talijanskog biologa i trenutno je u kategorijama "Francuski znanstvenici", "Talijanski znanstvenici" i "Biolozi". Ako otvaramo kategoriju "Francuski biolozi", onda se "Francuski znanstvenici" zamjenjuje sa "Francuski biolozi". "Biolozi" ostaje jer je on i talijanski biolog, a kako još nemamo "Talijanski biolozi", svi talijani koji su biolozi su pod "biolozi".

Međutim, ako imamo čisto francuskog biologa, i trenutno je u kategorijama "Francuski znanstvenici" i "Biolozi". Ako otvaramo kategoriju "Francuski biolozi", onda se "Francuski znanstvenici" i "Biolozi" zamjenjuju sa "Francuski biolozi". "Biolozi" idu jer nema razloga da članak ostaje u nadkategoriji.

Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:25, 17. lipanj 2008. (CEST)

Hej Saxum[uredi kôd]

hvala na savjetima... Ma već sam postavljao neke slike na wiki commons tako da nema frke. Već mi duže vrijeme bode oči prastara struktura hkov-a pa sam se malo aktivirao ;) (Riba)Ro

Bok :-)[uredi kôd]

Bok, ne trebaš uklanjati mnogo toga što neka IP adresa napravi, možda je netko na 1992. želio korisno doprinositi, samo ne na dobar način. Mostarski pozdrav. :-)--Vatrena ptica (razgovor) 20:10, 18. lipanj 2008. (CEST)

OK, sliku VPBR 31 imaš na commonsima. --Suradnik13 (razgovor) 15:34, 23. lipanj 2008. (CEST)

dobro večer narode

Aaaaa :) BOV (Jugoslavija) je vraćen, pa ako imaš želju nastaviti :) --Suradnik13 (razgovor) 12:13, 27. lipanj 2008. (CEST)

Nemam pojma, nisam baš puno našao o njoj, osim na onim linkovima koje sam naveo. Ako nađeš nešto, samo stavi. --Suradnik13 (razgovor) 13:05, 30. lipanj 2008. (CEST)

Genitiv[uredi kôd]

Ma video sam i sam kada sam pogledao druge poveznice, pošto su ove moje u nominativu bile crvene. Hvala na savetu!--Vule91 (razgovor) 14:10, 30. lipanj 2008. (CEST)

Kako ću koristiti ref name, zato jer sam se, očito, zbunila u njegovoj upotrebi, ne pitam čemu služi?--Vatrena ptica (razgovor) 13:19, 1. srpanj 2008. (CEST)

Hvala na pomoći! 20px--Vatrena ptica (razgovor) 14:01, 1. srpanj 2008. (CEST)

Topništvo[uredi kôd]

U pravu si i nisi u pravu. Artiljerija = topništvo. Ja sam razmišljao o tome da se u kategoriji topništvo otvore podkategorije topovi, minobacači, haubice, višecijevni raketni bacači (može i raketno topništvo), samohodno topništvo, i sl.

Inače neke izraze možeš vidjeti ovdje [10]:

Wikicitati „Izraz "topništvo" znači velikokalibarske sustave sposobne za gađanje ciljeva na zemlji u prvom redu otvaranjem indirektne paljbe. Takvi topnički sustavi osiguravaju neophodnu potporu indirektnom vatrom kombiniranim rodovskim postrojbama. Velikokalibarski topnički sustavi obuhvaćaju topove, haubice, topničko oružje s karakteristikama topova i haubica, minobacače ili višestruke lanserske raketne sustave”

Dakle, princip je na wikipediji sljedeći: dok god se ne otvori niža kategorija, članci se kategoriziraju u višu kategoriji. Za otvaranje nove kategorije, obično je potrebno najmanje 3-5 članaka. Vjerojatno ću otvoriti podkategoriju, jer su me sad uhvatili SVLR :) Pozdrav --Suradnik13 (razgovor) 15:12, 1. srpanj 2008. (CEST)

Ajd vidi sad - Kategorija:Raketno oružje i Kategorija:Raketno topništvo --Suradnik13 (razgovor) 16:05, 1. srpanj 2008. (CEST)


Pomoć[uredi kôd]

Nadam se da mi možeš pomoći. Ja želim napisat jedan članak koji ne mogu napisat iz glave nego ga moram cjelokupnog prepisat iz jedne knjige, a imam dopuštenje da prepišem to iz te knjige, što onda moram napraviti? Pročitao sam da kad na Wikipediji nešto prepisuješ iz neke knjige da moraš imat dopuštenje kako bi to prepisao, a za o čemu ću pisat imam dopuštenje, kad ja to napišem, što moram napravit kako bi u tom članku pisalo da sam to prepisao iz te knjige? Zahvaljujem na pomoći! --The Knight in shining armor (razgovor) 20:42, 2. srpnja 2008. (CEST)

Jučer sam pisao članak Povijest grada Senja. Za sada sam samo pisao do kraja staroga vijeka. Tekst koji sam koristio do tada sam sažeo iz referata kojeg sam sam napisao dok sam išao u srednju školu. Ono što ću pisati o Senju od srednjeg vijeka pa nadalje ću kopirati iz raznih knjiga. No, ako naiđem na neki korisni podatak o Senju prije srednjeg vijeka u tim knjigama možda ga napišem u članku. Kada se piše neki članak tako da se iz više knjiga prepiše dio teksta i od toga napravi jedan članak dali onda moram na isti način staviti da imam dozvolu kao da sam taj članak napisao od jednog ili više tekstova koje sam uzeo iz jedne knjige ili to moram napraviti kao fusnote? Kada se inače na Wikipediji stavljaju fusnote i na koji način ih treba napraviti? Kada u nekoj knjizi ne piše da se iz nje niti jedan njezin dio ne smije ni na jedan način kopirati ili reproducirati dali se onda smatra da je ta knjiga u javnom vlasništvu ili ne, tj. dali se iz te knjige ili knjiga smiju prepisivati tekstovi i od njih praviti članci na Wikipediji a da se za njih ne mora tražiti dozvola?? Ili se za takve članke ipak mora tražiti dozvola? Treba li se onda na Wikipediji staviti da se ima dozvola za to (ako je ona potrebna) ili se treba staviti da je to prepisano iz jedne ili više knjiga u kojima ne piše ništa o tome da se ne smije niti jedan njihov dio kopirati, tj. onih knjiga koje su u javnom vlasništvu, tj. treba li ipak napisati da je knjiga ili da su knjige od kojih je napisan članak u javnom vlasništvu? Hvala na pomoći!

--The Knight in shining armor (razgovor) 20:38, 4. srpnja 2008. (CEST)

Ja sam članak o povijesti Senja do sada prepisao iz referata kojeg sam napisao u dok sam išao u srednju školu, a star je jedno 2 godine. Referat sam napisao upotrebljavajući Senjski zbornik. Gdje god sam u Senjskom zborniku gledao nigdje nije ništa pisalo kao što u nekim knjigama piše da se niti jedan njezin dio ne smije prepisivat. Znači li to da je on u javnom vlasništvu???? Meni strina radi u Senjskom muzeju već jedno 20 godina i sudjelovala je na izdanju barem 15 Senjskih zbornika, tako da ako treba dobiti dozvolu, to mi neće biti problem. Ali, pošto ni u jednom zborniku nigdje ništa nepiše o tome da je on zaštićen, tj. da se niti jedan njegov dio ne smije prepisivat onda sam pomislio da je on u javnom vlasništvu! Barem mi se tako čini!

--The Knight in shining armor (razgovor) 17:34, 5. srpnja 2008. (CEST)

Svjetsko prvenstvo u rukometu - Hrvatska 2009. :) --Suradnik13 (razgovor) 20:15, 7. srpanj 2008. (CEST)
Jedan od DJB-ova --Suradnik13 (razgovor) 16:27, 9. srpanj 2008. (CEST)

A di je slika Šibenika :) --Suradnik13 (razgovor) 16:05, 11. srpanj 2008. (CEST)

Zato sutra počinje natjecanje u mornaričkom petoboju u Lori :)--Suradnik13 (razgovor) 16:08, 11. srpanj 2008. (CEST)
Nemogu sad pristupit s ovog kompa --Suradnik13 (razgovor) 16:11, 11. srpanj 2008. (CEST)

Pa i znaš da wikipedizacija podrazumijeva malo poveznica i ostalih sličnih stvari (primjerice podnaslovi), ali, kod stilske dorade ne bi trebalo biti nikakvih pitanja, i treba zaglavlje u kojemu je opisano što je pH, kratki uvod, pa onda tekst.--Vatrena ptica 14:14, 12. srpanj 2008. (CEST)

Pa da, nisam ga uklonila, već promijenila prredložak u {{stilska dorada}}.--Vatrena ptica 14:24, 12. srpanj 2008. (CEST)

Hm... onda OK. Ali wikiped. nije bila potrebna, već st. do.--Vatrena ptica 14:33, 12. srpanj 2008. (CEST)

HITNO[uredi kôd]

čLANAK Juta treba hitno obrisati.!!! prosto je spominju se psovke!!! Branimir Bilić (razgovor) 12:20, 15. srpanj 2008. (CEST) Hvala! Branimir Bilić (razgovor) 12:23, 15. srpanj 2008. (CEST)


BRISANJE[uredi kôd]

dAJ POGLEDAJ ČLANAK Branislav Ristić MISLIM DA I NJEGA TREBA IZBRISATI.