Dodatak:Popis nogometaša Hajduka

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis nogometaša Hajduka.

Napomena: Na spisak su uključeni i igrači koji nisu bili članovi Hajduka, nego su za Hajduk odigrali makar jednu službenu utakmicu kao gosti na nekom turniru, ili turneji, poput Zlatka Čajkovskog, Vladimira "Vladice" Popovića, Petra Radakovića, Rudolfa Belina, Ilije Petkovića, Krasnodara Rore, Duška Bajevića, Slobodana Santrača, Danila Popivode, Drage Vabeca, ili Edina Spreče.

Igrači na prvoj Hajdukovoj trening utakmici 16. travnja 1911.[uredi VE | uredi]

Igrači sa jednim nastupom[uredi VE | uredi]

Za Hajduk je do zaključno 2013 godine nastupilo 1 269 igrača; 1 288 (veljača 2014) od kojih mnogi samo jednom, a mnogi nisu imali nijedan službeni nastup nego samo jednu ili više prijateljskih utakmica.

Roberto Deuluca Adriano, Dinko Ajduković, Mislav Anđelković, Slobodan Anđelković, Tofti Anderson, Ricardo Anderson, Dan Apostol, Shumbe Arslani, Zoltán Aczél, Vice Baković, Drago Balić, Mateo Barač, Stefan Barić, Tino Bašić, Tomislav Bašić, Davor Batinović, Leon Cunha Batista, Zvonimir Bekavac, Rudolf Belin (1 gol), Igor Benedejčić, Mirko Benzija, Mirko Benzon, Luka Bilobrk, Ervin Boban, Josip Bogdanović (1 gol), Zdravko Boljat, Petar Bonetti, Mario Borić (1 gol), Miroslav Borozan, Roberto Borzić, Vojin Božović, Ivan Zvonimir Brkić, Zdravko Brko, Danijel Brković, Tomislav Brnadić, Ivan Bućan, Stjepko Bućan, Božo Budar, Marijan Budimir, Krunoslav Budišin, Vlatko Buljan, Petar Burić, Renato Buttiglieri, Ratko Caktaš, Branimir Cipetić, Ferante Colnago, Ante Crnčević, Antonio Čagalj, Zlatko Ćajkovski, Silvije Čavlina, Ivan Čeliković, Anton Čemernik, Božo Čubić, Hrvoje Čubrić, Stipe Čulina, Marsel Čuljak, Hamdija Čemalović, Senad Dedić, Marcus di Giuseppe, Bekim Domniku, Damir Dragojević, Ivica Drmić, Branko Duplančić, Ante Dvornik, Ivan Đapić, Fernando Espinoza, Mišo Etlinger, Petar Filipović, Ante Franetović, Niko Fredotović, Josip Funjak, Ivica Gajer, Goran Galešić, Mahmut Gasal, Luisito Gazzari (1 gol), Stipe Glavinović, Vladimir Gorilj, Lovre Granić, Eugene Gray, Nedjeljko Grgurinović, Vlado Gruškovnjak, Ivica Guberac, Oliver Gudelj, Bernard Gulić, Ante Gulin, Han Hrazdira, Adnan Hrelja, Ivan Ivčević, Robert Ivančić, Damir Ivanda, Marko Ivkošić, Duje Jadrić, Stipe Jakšić, Antun Jakaša, Tino Javorčić, Vjeran Jerković, Alfred Jermaniš, Josip Jerneić, Željko Josipović, Danko Jović, Joško Juranović, Andro Jurašina, Mladen Jurić (1 gol), Damir Jurić, Petar Kalinić, Vjekoslav Kaliterna, Fabjan Kaliterna (1 gol), Ivo Kapov (1 gol), Sergije Kargotić, Vitomir Katavić, Miro Katić, Vojko Kesić (1 gol), Matjaž Kljajić, Stipe Knežević, Aleksandar Kopunović (1 gol), Jerko Kovačević, Mladen Kovačić, Frane Kovačić, Ante Kovačić, Branko Kralj, Luka Krnčević, Roko Kurtović, Osvald Kuzmanić, Ivo Kuzmanić, Lorni Lešić, Antun Lewaj, Petar Lovrić, Fabjan Lozić, Lubomir Luhovy, Eric Lukin, Petar Lulić, Davor Ljubić, Petar Machiedo, Spasoje Madirazza, Ante Madirazza, Tino Majić, Vojmir Malešević, Ivan Manola, Vojo Marčić, Mladen Marčić, Higin Matavulj, Damir Matijašević, Ivica Medarić, Dario Medvid, Toni Meglenski, ? Mikuličić, Miloš Mileta, Igor Mimica, Mario Mioč, Ivica Miše, Tomislav Mišura, Ivo Mladinić, Valentin Moskvin, Igor Mosterlić (1 gol), Denis Mudrinić, Branko Murat, Stipe Mužinić, Denis Nađ, Josip Namar, Mirče Natkov (1 gol), Predrag Nedjeljković, Ante Ninić, Loča Omrčen, Romeo Palada, Marin Pavlović, Dujo Penić, Jan Penić, Ljubo Peranić, Juraj Peršić, Ilija Petković, Aranha Glauer Pinheiro, Stipe Plazibat, Josip Plešnar, Luka Poklepović, Josip Poljak, Siniša Poljak, Božo Poljak, Joško Popović, Vilim Posinković, Davor Radić, Jerko Radman, Stjepan Radovanović, Ivo Rako, Clenio Raniere, Šime Raunig, Gabriel Renato, Antonio Repić, Marin Rilov, Valentino Roglić, Krasnodar Rora (1 gol), Ramiz Sadiku, Karel Senecky, Jose Gabriel Silva, Mario Smodlaka, Edin Sprećo, Ivan Sršen, Pavle Strugarčevac, F. Šain, D. Šain, Dalibor Šarić, Georgi Shashiashvili, Marko Šećer, Ivan Šegvić, Ivica Šerić, Branko Šerić (dva gola), Slaven Šimić, Tomislav Šimunović, Marinko Škaričić (2 gola), Emir Škrijelj (1 gol), Vladimir Šuput, Dragan Tabak, Đoni Tafra, Toni Tapalović, Marin Terzija, Igor Tot (jedan gol), Miljenko Tudor, Ivan Udarević, Anđelko Urošević (2 gola), Petar Uvanović, Dmitry Vasilev, Paško Viđak, Edin Višća, Stanislav Vidoševič, Admir Vladavić, Ivica Vladimir, Mario Vojković, Ivan Vojković, Borko Vranjican, Vojko Vrdoljak, Mario Vrkić, Darije Vučinić, Milorad Vučković, Danijel Vukadin, Zoran Vuknić, Žarko Vukorep, Josip Vuković, Jakov Vukšić, Romeo Vulas,

Igrač /nastup /gol/Dodatne informacije:

Igrači bez službenog nastupa[uredi VE | uredi]

  1. Aljoša Bonačić, 4/0
  2. Ćiril Bonačić, 5/0
  3. Žarko Bonačić, 2/0
  4. Grgo Vušković, 1/0
  5. Armand Dubois Yankep, 1/0
  6. Drago Zagorac, 1/0
  7. Ivo Zekan, 1/0
  8. Vlado Zelenika 1/0
  9. Ante Zelić, 1/0 (Postoje 3 igrača pod ovim imenom koji su igrali za Hajduk, a dvojica od njih bez službenog nastupa).
  10. Ante Zelić, 9/0 (Postoje 3 igrača pod ovim imenom koji su igrali za Hajduk, a dvojica od njih bez službenog nastupa).
  11. Sead Zilić,
  12. Josip Zlatar, 1/1
  13. Joško Zulim, 1/0
  14. Marin Zulim, 2/1
  15. Branko Žilbert, 1/0
  16. Nikola Žižić, 1/0

Igrači 1910-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Krunoslav Bonačić¹. 9/10
  2. Petar Bonetti¹,
  3. Mihovil Borovčić Kurir,
  4. Joseph Buchberger¹,
  5. Božo Budar,
  6. Josip Cotić¹,
  7. Nikola De Marchi,
  8. Petar Dujmović,
  9. Paško Fabris¹,
  10. Luka Fakač¹,
  11. Nikola Gazdić,
  12. Ernest Hochmann,
  13. Oldrich Just,
  14. Fabjan Kaliterna (osnivač Hajduka),
  15. Luka Kaliterna (brankar i legendarni trener),
  16. Kruno Kolombatović¹,
  17. Antun Lewaj,
  18. Fabjan Lukas¹,
  19. Mirko Machiedo,
  20. Ante Mardešić¹,
  21. Pavo Mardešić¹,
  22. Marko Margetić¹,
  23. Jordan Matošić,
  24. Branko Murat
  25. Josip Namar¹,
  26. Božo Nedoklan¹ (strijelac 2. gola za Hajduk),
  27. Mario Nikolić,
  28. Mihovil Pilić,
  29. Josip Prokeš,
  30. Šime Raunig¹ (strijelac 1. gola za Hajduk),
  31. Antun Righi¹,
  32. Mario Righi¹,
  33. Ermenegild Rosseg¹,
  34. Robert Salvi,
  35. Paško Sisgoreo¹,
  36. Stipe Sisgoreo¹,
  37. Lucijan Stella¹,
  38. Ampalio Šitić,
  39. Božidar Šitić,
  40. Frane Tagliaferro,
  41. Lovro Tagliaferro,
  42. Ivan Tudor¹,
  43. Norbert Zajiček,
  44. Ante Zelić, 14/11 (Postoje 3 igrača pod ovim imenom koji su igrali za Hajduk, a dvojica od njih bez službenog nastupa).
  45. Vilibald Zuppa¹. (¹) 1/0. Igrač prve Hajdukove trening utakmice.

Igrači 1920-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Ivan Antonini,
  2. Ante Bakotić,
  3. Zvonimir Bavčević,
  4. Ljubomir Benčić.
  5. Đuro Bjedov,
  6. Jaroslav Bohata,
  7. Ante Bonačić, 253/118
  8. Jerko Bonačić, 7/9
  9. Krunoslav Bonačić, 9/10
  10. Mirko Bonačić, 203/157
  11. Mihovil Borovčić Kurir,
  12. Petar Borovčić Kurir,
  13. Marin Brajević,
  14. Josip Bulat,
  15. Petar Bulovan,
  16. Zvonimir Buljević,
  17. Petar Burić,
  18. Ferante Colnago,
  19. Bartul Čulić,
  20. Miroslav Dešković,
  21. Alfred Devivi,
  22. Petar Dujmović,
  23. Ljubo Dumanić,
  24. Jozo Ferić,
  25. Zlatko Ferić,
  26. Niko Fredotović,
  27. Nikola Gazdić,
  28. Otmar Gazzari,
  29. Renzo Gazzari,
  30. Ernest Hochamann,
  31. Ante Ivanišević,
  32. Josip Jukić,
  33. Ante Kaliterna,
  34. Luka Kaliterna,
  35. Mile Kaštelica,
  36. Ante Kesić,
  37. Frane Kovačić,
  38. Vladimir Kragić,
  39. Leo Lemešić,
  40. Josip Lin,
  41. Mirko Machiedo,
  42. Franz Mantler,
  43. Marko Markovina,
  44. Anđelko Marušić,
  45. Mirko Mihaljević,
  46. Marko Mikačić,
  47. Šime Milutin,
  48. Ivan Montana,
  49. Josip Perajica,
  50. Ivo Peršić,
  51. Miho Pilić,
  52. Mihovil Pilić,
  53. Šime Poduje,
  54. Veljko Poduje,
  55. Josip Poljak,
  56. Josip Prokeš,
  57. Vinko Radić,
  58. Mario Reić,
  59. Mario Righi,
  60. Janko Rodin,
  61. Miloš Rodin,
  62. Robert Salvi,
  63. Bogdan Sardelić,
  64. Paško Sisgoreo,
  65. Dušan Stipanović,
  66. Ljubo Ševeljević,
  67. Božidar Šitić,
  68. Ante Šore,
  69. Ivo Šuste,
  70. Frane Tagliafero,
  71. Julije Tironi,
  72. Vinko Viličić,
  73. Ante Zelić,
  74. Mario Zlodre,
  75. Zvonimir Žaja,
  76. Ivan Žulj.

Igrači 1930-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Petar Alfirević,
  2. Ivo Alujević,
  3. Ivan Antonini,
  4. Ante Bakotić,
  5. Branko Bakotić,
  6. Miljenko Batinić,
  7. Niko Bavčević,
  8. Ljubomir Benčić,
  9. Ante Blažević,
  10. Ante Bonačić, 253/118
  11. Petar Brkljača,
  12. Josip Crnogača,
  13. Karlo Čapeta,
  14. Bartul Čulić,
  15. Vinko Depolo,
  16. Miroslav Dešković,
  17. Živko Drašković,
  18. Ante Dvornik,
  19. Zlatko Ferić,
  20. Ante Ivančić,
  21. Zvonko Ivančić,
  22. Radoslav Jalečić,
  23. Miro Jukić,
  24. Viktor Jukić,
  25. Ratko Kacijan,
  26. Vlade Kaliterna,
  27. Zvonimir Koceić,
  28. Ljubomir Kokeza,
  29. Kruno Kovačić,
  30. Vladimir Kragić,
  31. Teodor Kriše,
  32. Miljenko Krstulović,
  33. Mario Krulz,
  34. Osvald Kuzmanić,
  35. Leo Lemešić,
  36. Josip Lin,
  37. Mirko Lolić,
  38. Veljko Lovrić,
  39. Slavko Luštica,
  40. Zvonimir Malnar,
  41. Ante Marinić,
  42. Milan Marjanac,
  43. Dražen Martić,
  44. Anđelko Marušić,
  45. Frane Matošić,
  46. Jere Matošić,
  47. Jozo Matošić,
  48. Marko Mikačić,
  49. Šime Milutin,
  50. Srđan Mrkušić,
  51. Ante Muljačić,
  52. Vojko Nedoklan,
  53. Bonaventura Parić,
  54. Frane Pilić,
  55. Veljko Poduje,
  56. Zvonimir Požega,
  57. Đuro Purišić,
  58. Vinko Radić,
  59. Stevan Radošević,
  60. Ivo Radovniković,
  61. Ivo Radovniković Težoro,
  62. Gajo Raffanelli,
  63. Mario Reić,
  64. Žarko Rosić,
  65. Josip Ružić,
  66. Ivo Senjanović,
  67. Jirka Sobotka,
  68. Dušan Stipanović,
  69. Bogdan Šegvić,
  70. Joža Šiško,
  71. Veljko Šubašić,
  72. Krunoslav Trumbić,
  73. Vinko Tvrdić,
  74. Branko Viđak,
  75. Vinko Viličić,
  76. Borko Vranjican,
  77. Pupe Weber,
  78. Božo Zekan,
  79. Zdenko Zelić,
  80. Žarko Zelić,
  81. Vladimir Znidaršić,
  82. Nikola Žanetić,
  83. Berislav Žulj,

Igrači 1940-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Ivo Alujević,
  2. Vojko Andrijašević, 294/154
  3. Krešimir Arapović, 216/81
  4. Branko Bakotić,
  5. Miljenko Batinić,
  6. Vladimir Beara (branka) 308/0
  7. Jurica Borčić,
  8. Petar Brkljača,
  9. Božo Broketa,
  10. Josip Crnogača,
  11. Hrvoje Čulić,
  12. Milorad Diskić,
  13. Dragutin Drvodelić,
  14. Nikola Gregurić,
  15. Radoslav Jalečić,
  16. Zdravko Juričko,
  17. Ratko Kacijan,
  18. Sergije Kargotić,
  19. Ervin Katnić,
  20. Vojko Kesić,
  21. Ljubomir Kokeza,
  22. Miljenko Krstulović,
  23. Stane Krstulović,
  24. Anton Lokošek,
  25. Mirko Lolić,
  26. Veljko Lovrić,
  27. Slavko Luštica,
  28. Anđelko Marušić,
  29. Frane Matošić,
  30. Jozo Matošić,
  31. Šime Milutin,
  32. Ante Mladinić,
  33. Ivo Mrčić,
  34. Frane Pilić,
  35. Ivo Radovniković,
  36. Tonči Radovniković,
  37. Gajo Raffanelli,
  38. Jirka Sobotka,
  39. Branko Stinčić,
  40. Vladimir Šenauer,
  41. Josip Vidović,
  42. Branko Viđak,
  43. Bernard Vukas.

Igrači 1950-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Velimir Aljinović, 17/0
  2. Vojko Andrijašević, 294/154
  3. Andrija Anković, 326/250
  4. Krešimir Arapović, 216/81
  5. Tonči Baranović,
  6. Miljenko Batinić,
  7. Vladimir Beara (branka), 308/0
  8. Ivo Bego,
  9. Zvonko Bego,
  10. Davor Benčić,
  11. Željko Borovčić Kurir.
  12. Miroslav Brkljača,
  13. Božo Broketa,
  14. Ferante Colnago mlađi,
  15. Vinko Cuzzi,
  16. Leo Dadić,
  17. Damir Delić,
  18. Svemir Delić,
  19. Milorad Diskić,
  20. Dragutin Drvodelić,
  21. Mario Duplančić,
  22. Pave Garov,
  23. Davor Grčić,
  24. Lenko Grčić,
  25. Stjepan Ilić,
  26. Frane Ivančić,
  27. Šime Ivanišević,
  28. Stanoje Jocić,
  29. Hrvoje Jukić,
  30. Zdravko Juričko,
  31. Ante Jurić,
  32. Ervin Katnić,
  33. Ljubomir Kokeza,
  34. Marin Kovačić,
  35. Aleksandar Kozlina,
  36. Bogdan Kragić,
  37. Stane Krstulović,
  38. Slavko Luštica,
  39. Žarko Maksan,
  40. Zdravko Meštanek,
  41. Frane Matošić,
  42. Ante Mladinić,
  43. Ivo Mrčić,
  44. Zlatko Papec,
  45. Mile Petković,
  46. Josip Pleško,
  47. Nikola Radović,
  48. Ivo Radovniković,
  49. Nikša Radovniković,
  50. Vlade Ratković,
  51. Sulejman Rebac,
  52. Branko Rezar,
  53. Božidar Senčar,
  54. Vladimir Šenauer,
  55. Bogdan Vastić,
  56. Ante Vičević,
  57. Joško Vidošević,
  58. Branko Viđak,
  59. Bernard Vukas,
  60. Ante Vulić,
  61. Ante Žanetić,

Pojačanja:

  1. Radivoje Ognjanović, 3/2. Pojačanje za Mitropa kup 1960-te, protiv Bologne
  2. Petar Radaković, 2/0. Pojačanje za Mitropa kup 1960-te protiv Bologne

Igrači 1960-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Andrija Anković, , 326/250
  2. Anđelko Aralica,
  3. Živko Babić,
  4. Milan Barić,
  5. Ivo Bego,
  6. Zvonko Bego,
  7. Vinko Begović,
  8. Ante Bjegović,
  9. Mario Boljat,
  10. Petar Bonačić, 180/7
  11. Miroslav Bošković,
  12. Miroslav Brkljača,
  13. Ivan Buljan,
  14. Ferante Colnago,
  15. Vinko Cuzzi,
  16. Damir Delić,
  17. Vilson Džoni,
  18. Miroslav Ferić,
  19. Milutin Folić,
  20. Siniša Fulgosi,
  21. Pave Garov,
  22. Joško Gluić,
  23. Božo Gusić,
  24. Ivica Hlevnjak,
  25. Dragan Holcer,
  26. Ekrem Hozo,
  27. Stjepan Ilić,
  28. Ante Ivković,
  29. Jurica Jerković,
  30. Ivo Jerolimov,
  31. Mićun Jovanić,
  32. Ante Jurić,
  33. Marin Kovačić,
  34. Aleksandar Kozlina,
  35. Bogdan Kragić,
  36. Branko Kraljević,
  37. Sergije Krešić,
  38. Marino Lemešić,
  39. Goran Leskur,
  40. Slavko Marinić,
  41. Mladen Matijanić,
  42. Ivica Matković,
  43. Džemaludin Mušović,
  44. Dražen Mužinić,
  45. Pero Nadoveza,
  46. Zlatomir Obradov,
  47. Zlatko Papec,
  48. Ivan Pavlica,
  49. Stipe Perasović,
  50. Luka Peruzović,
  51. Ante Pletikosić,
  52. Lukša Poklepović,
  53. Dragan Popović,
  54. Petar Radišić,
  55. Zlatko Radovniković,
  56. Emil Rebac,
  57. Aleksandar Ristić,
  58. Ivan Rudić,
  59. Ante Sirković,
  60. Dragan Slišković,
  61. Vladimir Smolčić,
  62. Jerko Srdelić,
  63. Vladimir Šenauer,
  64. Vlatko Šimek,
  65. Novak Tomić,
  66. Mile Tomljenović,
  67. Miroslav Vardić,
  68. Joško Vidošević,
  69. Vjeko Vranković,
  70. Bernard Vukas,
  71. Zdenko Vukasović,
  72. Radomir Vukčević,
  73. Igor Vukman,
  74. Ante Vulić,
  75. Veselin Zrilić,
  76. Veljko Zuber,
  77. Ante Žaja,
  78. Marin Županov,
  79. Dinko Žutelija,

Pojačanja:

  1. Boško Bursać 2/. Pojačanje za Mitropa kup
  2. Slaven Šimić, 1/0. Pojačanje za Rappan kup 1963. protiv SONP-a
  3. Marin Terzija, 1/0. Pojačanje za Rappan kup 1963. protiv SONP-a

Igrači 1970-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Vančo Balevski,
  2. Mladen Bogdanović,
  3. Mario Boljat,
  4. Luka Bonačić, 24/3
  5. Miroslav Bošković,
  6. Ivan Budinčević,
  7. Ivan Buljan,
  8. Nikica Cukrov,
  9. Davor Čop,
  10. Špiro Čosić,
  11. Mario Čutuk,
  12. Vladimir Čutuk,
  13. Joško Duplančić,
  14. Vilson Džoni,
  15. Borislav Đorđević,
  16. Joško Gluić,
  17. Viktor Goić,
  18. Ivan Gudelj,
  19. Ivica Hlevnjak,
  20. Dragan Holcer,
  21. Ante Ivković,
  22. Jurica Jerković,
  23. Mićun Jovanić,
  24. Robert Juričko,
  25. Goran Jurišić,
  26. Ivica Kalinić,
  27. Ivan Katalinić,
  28. Mišo Krstičević,
  29. Marin Kurtela,
  30. Damir Lete,
  31. Nenad Lučin,
  32. Šime Luketin,
  33. Vlaho Macan,
  34. Ante Stojan Mamić[1][2],
  35. Damir Maričić,
  36. Ivica Matković,
  37. Esad Mehmedalić,
  38. Rizah Mešković,
  39. Željko Mijač,
  40. Branko Miljuš,
  41. Dražen Mužinić,
  42. Pero Nadoveza,
  43. Željko Nikolić,
  44. Milorad Nižetić,
  45. Frane Obilinović,
  46. Brane Oblak,
  47. Ivan Pavlica,
  48. Luka Peruzović,
  49. Dušan Pešić,
  50. Vatroslav Petrinović,
  51. Berislav Poldrugovac,
  52. Frane Poparić,
  53. Goran Popović,
  54. Boro Primorac,
  55. Ivan Pudar,
  56. Ante Rakela,
  57. Vedran Rožić,
  58. Drago Rukljač,
  59. Zlatko Vujović,
  60. Zoran Simović,
  61. Vjeran Simunić,
  62. Ante Sirković,
  63. Vladimir Smolčić,
  64. Nenad Šalov,
  65. Ivo Šeparović,
  66. Vlatko Šimek,
  67. Ivica Šurjak,
  68. Zoran Vujović,
  69. Radomir Vukčević,
  70. Zoran Vulić,
  71. Marijan Zovko,
  72. Slaviša Žungul,
  73. Dinko Žutelija,

Igrači 1980-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Alen Bokšić,
  2. Aljoša Asanović,
  3. Ante Miše,
  4. Ante Radić,
  5. Ardian Kozniku,
  6. Bernard Barnjak,
  7. Blaž Slišković,
  8. Boro Primorac,
  9. Boško Anić,
  10. Branko Karačić,
  11. Branko Miljuš,
  12. Damir Čerkić,
  13. Damir Jurković,
  14. Darko Dražić,
  15. Davor Čop,
  16. Dean Bauman,
  17. Dragan Reljić,
  18. Dragi Setinov,
  19. Dragoslav Čakić,
  20. Dragutin Čelić,
  21. Dražen Boban,
  22. Dušan Pešić,
  23. Dušan Vlaisaljević,
  24. Dževad Prekazi,
  25. Edvard Abazi,
  26. Esad Mehmedalić,
  27. Frane Bučan,
  28. Franko Bogdan,
  29. Goran Alar,
  30. Goran Jordanovski,
  31. Goran Milanko,
  32. Goran Pauk,
  33. Goran Šušnjara,
  34. Goran Vučević,
  35. Grgica Kovač,
  36. Hari Vukas,
  37. Igor Jelavić,
  38. Igor Štimac,
  39. Ivan Gudelj,
  40. Ivan Pudar,
  41. Ivica Kalinić,
  42. Ivica Mornar,
  43. Ivo Jerolimov,
  44. Ivo Šeparović,
  45. Janko Janković,
  46. Jerko Tipurić,
  47. Jirži Jeslinek,
  48. Josip Čop,
  49. Josip Veber,
  50. Joško Jeličić,
  51. Joško Španjić,
  52. Krešimir Sunara,
  53. Luka Bonačić,
  54. Luka Peruzović,
  55. Marin Galić,
  56. Marin Lalić,
  57. Mario Čutuk,
  58. Mario Novaković,
  59. Mario Osibov,
  60. Milan Petrović,
  61. Mili Hadžiabdić,
  62. Miloš Bursač,
  63. Miljenko Mihić,
  64. Mirko Petrov,
  65. Mišo Krstičević,
  66. Mladen Bogdanović,
  67. Mladen Karoglan,
  68. Mladen Pralija,
  69. Momir Bakrač,
  70. Nenad Gračan,
  71. Nenad Šalov,
  72. Nikica Cukrov,
  73. Nikola Jerkan,
  74. Predrag Erak,
  75. Rade Tošić,
  76. Radovan Krstović,
  77. Robert Jarni,
  78. Robert Vladislavić,
  79. Saša Udović,
  80. Slaven Bilić,
  81. Stjepan Andrijašević,
  82. Stjepan Deverić,
  83. Tonči Martić,
  84. Tonći Gabrić,
  85. Vatroslav Mihačić,
  86. Vatroslav Petrinović,
  87. Vedran Rožić,
  88. Velimir Romac,
  89. Viktor Goić,
  90. Vlado Papić,
  91. Vlaho Macan,
  92. Zdenko Adamović,
  93. Zdenko Iskra,
  94. Zlatko Dalić,
  95. Zlatko Vujović,
  96. Zoran Jelikić,
  97. Zoran Simović,
  98. Zoran Slavica,
  99. Zoran Varvodić,
  100. Zoran Vujović,
  101. Zoran Vulić,
  102. Zvezdan Pejović,
  103. Željko Berić,
  104. Željko Brkić,

Igrači 1990-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Alen Mrzlečki,
  2. Aljoša Asanović,
  3. Angelčo Panov,
  4. Ante Hrgović,
  5. Ante Ivica,
  6. Ante Jažić,
  7. Ante Miše,
  8. Anthony Šerić,
  9. Anthony Topkah,
  10. Anton Grdić,
  11. Arben Nuhiu,
  12. Ardian Aliaj,
  13. Ardian Kozniku,
  14. Boško Anić,
  15. Dalibor Božac,
  16. Dalibor Filipović,
  17. Damir Vuica,
  18. Darijo Srna,
  19. Darko Butorović,
  20. Darko Jozinović,
  21. Darko Miladin,
  22. Dean Računica,
  23. Denis Putnik,
  24. Dragan Stojkić,
  25. Duje Špalj,
  26. Edvard Abazi,
  27. Elvis Brajković,
  28. Enes Demirović,
  29. Ervin Smailagić,
  30. Goce Sedloski,
  31. Goran Sablić,
  32. Goran Vučević,
  33. Grgica Kovač,
  34. Hari Vukas,
  35. Hrvoje Sunara,
  36. Hrvoje Vuković,
  37. Igor Đuzelov,
  38. Igor Musa,
  39. Igor Štimac,
  40. Igor Tudor,
  41. Irfan Islami,
  42. Ivan Bošnjak,
  43. Ivan Čubretović,
  44. Ivan Jerković,
  45. Ivan Jurić,
  46. Ivan Leko,
  47. Ivan Radeljić,
  48. Ivica Mornar,
  49. Ivo Cuzzi,
  50. Jasmin Mujdža,
  51. Josip Bulat,
  52. Josip Knezović,
  53. Josip Ribić,
  54. Josip Skoko,
  55. Joško Bilić,
  56. Joško Farac,
  57. Joško Jeličić,
  58. Joško Španjić,
  59. Jurica Puljiz,
  60. Jurica Vučko,
  61. Karol Praženica,
  62. Kazimir Vulić,
  63. Krunoslav Rendulić,
  64. Leonard Bisaku,
  65. Marija Mirkov,
  66. Marin Galić,
  67. Marino Biliškov,
  68. Mario Božiković,
  69. Mario Carević,
  70. Mario Meštrović,
  71. Mario Novaković,
  72. Mario Osibov,
  73. Mass Sarr,
  74. Mate Baturina,
  75. Mate Bilić,
  76. Milan Rapaić,
  77. Mirko Hrgović,
  78. Miroslav Weiss,
  79. Mirsad Hibić,
  80. Mladen Mladenović,
  81. Nenad Pralija,
  82. Niko Čeko,
  83. Renato Jurčec,
  84. Robert Markovac,
  85. Robert Vladislavić,
  86. Sandro Tomić,
  87. Saša Glavaš,
  88. Saša Peršon,
  89. Sead Seferović,
  90. Slaven Bilić,
  91. Srđan Andrić,
  92. Srđan Mladinić,
  93. Stanko Bubalo,
  94. Steve Horvat,
  95. Stipe Andrijašević,
  96. Stipe Balajić,
  97. Stipe Balajić,
  98. Stipe Marić,
  99. Stipe Matić,
  100. Stipe Pletikosa,
  101. Stjepan Andrijašević,
  102. Tomislav Erceg,
  103. Tonći Gabrić,
  104. Tonći Martić,
  105. Tonći Pirija,
  106. Vatroslav Mihačić,
  107. Vedran Celiščak,
  108. Vedran Madžar,
  109. Vedran Runje,
  110. Vik Lalić,
  111. Viktor Pačo,
  112. Vlatko Đolonga,
  113. Zlatko Dalić,
  114. Zoran Ratković,
  115. Zoran Slavica,
  116. Zoran Vulić,
  117. Zvonimir Deranja,

Igrači 2000-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Srđan Andrić,
  2. Ante Aračić,
  3. Aljoša Asanović,
  4. Andrija Balajić,
  5. Josip Balatinac,
  6. Vladimir Balić,
  7. Mladen Bartolović,
  8. Mate Bilić,
  9. Bulend Biščević,
  10. Dragan Blatnjak,
  11. Ivan Bošnjak,
  12. Dalibor Božac,
  13. Dario Brgles,
  14. Mario Brkljača,
  15. Stanko Bubalo,
  16. Mario Budimir,
  17. Nino Bule,
  18. Jurica Buljat,
  19. Marijan Buljat,
  20. Tomislav Bušić,
  21. Darko Butorović,
  22. Mario Carević,
  23. Vedran Celiščak,
  24. Florin Cernat,
  25. Sebastijan Cimirotič,
  26. Frane Čačić,
  27. Duje Čop,
  28. Branko Čubrilo,
  29. Ivan Čurjurić,
  30. Josip Čutuk,
  31. Dario Damjanović,
  32. Zvonimir Deranja,
  33. Mate Dragičević,
  34. Vlatko Đolonga,
  35. Igor Đuzelov,
  36. Tomislav Erceg,
  37. Suad Fileković,
  38. Miklos Gaal,
  39. Drago Gabrić,
  40. Igor Gal,
  41. Goran Granić,
  42. Tomislav Grčić,
  43. Anton Grdić,
  44. Mario Grgurović,
  45. Hrvatin Gudelj,
  46. Mirko Hrgović,
  47. Danijel Hrman,
  48. Senijad Ibričić,
  49. Ante Jažić,
  50. Nikica Jelavić,
  51. Ivan Jerković,
  52. Dario Jertec,
  53. Goran Jozinović,
  54. Tvrtko Kale,
  55. Nikola Kalinić,
  56. Igor Kralevski,
  57. Niko Kranjčar,
  58. Petar Krpan,
  59. Vik Lalić,
  60. Klemen Lavrič,
  61. Ivan Leko,
  62. Siniša Linić,
  63. Frane Lojić,
  64. Kruno Lovrek,
  65. Igor Lozo,
  66. Marin Ljubičić,
  67. Krešimir Makarin,
  68. Mario Maloča,
  69. Filip Marčić,
  70. Stipe Matić,
  71. Eric Matos de Oliveira,
  72. Mirza Mešić,
  73. Darko Miladin,
  74. Hrvoje Milić,
  75. Ferdo Milin,
  76. Ante Miše,
  77. Igor Musa,
  78. Mato Neretljak,
  79. Mirko Oremuš,
  80. Boris Pandža,
  81. Mladen Pelaić,
  82. Niko Peraić,
  83. Toni Pezo,
  84. Ivica Pirić,
  85. Tonći Pirija,
  86. Zoran Plazonić,
  87. Nenad Pralija,
  88. Stipe Pletikosa,
  89. Jurica Puljiz,
  90. Natko Rački,
  91. Dean Računica,
  92. Dmitrij Radčenko,
  93. Ivan Radeljić,
  94. Milan Rapaić,
  95. Zoran Ratković,
  96. Krunoslav Rendulić,
  97. Ivan Režić,
  98. Zoran Roglić,
  99. Đovani Rosso,
  100. Goran Rubil,
  101. Ante Rukavina,
  102. Tomislav Rukavina,
  103. Zlatko Runje,
  104. Goran Sablić,
  105. Mate Selak,
  106. Stjepan Skočibušić,
  107. Josip Skoko,
  108. Darijo Srna,
  109. Tomislav Stanić,
  110. Dragan Stojkić,
  111. Ivan Strinić,
  112. Danijel Subašić,
  113. Hrvoje Sunara,
  114. Anthony Šerić,
  115. Duje Špalj,
  116. Igor Štimac,
  117. Petar Šuto,
  118. Goran Talevski,
  119. Mario Tičinović,
  120. Marin Tomasov,
  121. Vjekoslav Tomić,
  122. Dinko Trebotić,
  123. Igor Tudor,
  124. Almir Turković,
  125. Miro Varvodić,
  126. Hrvoje Vejić,
  127. Maris Verpakovskis,
  128. Goran Vučević,
  129. Jurica Vučko,
  130. Luka Vučko,
  131. Hrvoje Vuković,
  132. Nenad Vučković,
  133. Ante Vukušić,
  134. Danijel Vušković,
  135. Tonči Žilić,
  136. Boris Živković.

Igrači 2010-ih godina[uredi VE | uredi]

  1. Temurkhuja Abdukholikov,
  2. Srđan Andrić,
  3. Franko Andrijašević,
  4. Mislav Anđelković,
  5. Andrija Balić,
  6. Ivan Banić,
  7. Marko Barišić,
  8. Arlind Basha,
  9. Josip Bašić,
  10. Marko Bencun,
  11. Goran Blažević (branka),
  12. Filip Bradarić,
  13. Mario Brkljača,
  14. Haris Bukva,
  15. Jurica Buljat,
  16. Mijo Caktaš,
  17. Ivo Caput,
  18. Florin Cernat,
  19. Duje Čop,
  20. Ivan Jakov Džoni,
  21. Cássio Gabriel Vilela Ferreira,
  22. Drago Gabrić,
  23. Tomislav Glumac,
  24. Senijad Ibričić,
  25. Giorgi Iluridze,
  26. Masahiko Inoha,
  27. Antonio Jakoliš,
  28. Dens James,
  29. Mario Jelavić,
  30. Matej Jonjić,
  31. Goran Jozinović,
  32. Lovre Kalinić (branka),
  33. Tomislav Kiš,
  34. Jean Evrard Kouassi,
  35. Tonći Kukoč,
  36. Ante Kušeta,
  37. Ivan Lendrić,
  38. Rúben Lima,
  39. Marko Livaja,
  40. Luka Lučić,
  41. Steven Peter Luštica,
  42. Krešimir Ljubičić,
  43. Marin Ljubičić,
  44. Anton Maglica,
  45. Mario Maloča,
  46. Elvir Maloku,
  47. Dino Mikanović,
  48. Ljubo Miličević,
  49. Antonio Milić,
  50. Zvonimir Milić,
  51. Goran Milović,
  52. Mato Neretljak,
  53. Zoran Nižić,
  54. Jure Obšivač,
  55. Mirko Oremuš,
  56. Filip Ozobić,
  57. Boris Pandža,
  58. Lucas Garcia Benetão Patinho,
  59. Mario Pašalić,
  60. Špiro Peričić,
  61. Toni Pezo,
  62. Zoran Plazonić,
  63. Josip Radošević,
  64. Goran Rubil,
  65. Nikola Sarić,
  66. Ahmad Sharbini,
  67. Anas Sharbini,
  68. Josip Skoko,
  69. Dante Stipica (branka),
  70. Danijel Stojanović,
  71. Ivan Strinić,
  72. Danijel Subašić,
  73. Tino Sven Sušić,
  74. Mario Tičinović,
  75. Marin Tomasov,
  76. Ivo-Valentino Tomaš,
  77. Fabjan Tomić (branka),
  78. Vjekoslav Tomić,
  79. Ivan Tomičić,
  80. Dinko Trebotić,
  81. Ivan Anton Vasilj,
  82. Frane Vladislavić,
  83. Avdija Vršajević,
  84. Pavao Vugdelija (branka),
  85. Ivan Vuković,
  86. Ante Vukušić.

Vidi[uredi VE | uredi]

Bilješke[uredi VE | uredi]