Razgovor sa suradnikom:Digitars

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Digitars, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Digitars") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! Maestro Ivanković 19:45, 15. prosinca 2017. (CET)

Elementarna pristojnost???[uredi kôd]

Vaše obraćanje ne zaslužuje nikakvu pažnju jer ste nepristojni; nedostaje Vam kućni odgoj dok uličnog imate napretek! Ja govorim jezikom koji se uvijek govorio u Mostaru i nemam nikakvih problema s time! Onome tko ne razumije taj jezik mogu se obratiti na engleskom! Uličarskim rječnikom i ismijavanjem pokušavate prikriti sve mane wikipedije koje sam naveo, a naveo sam ih u normalnom i pristojnom tonu. Imao bih još mnogo toga da Vam reknem, ali ne zaslužujete moju pažnju! Kad već nemate kućni odgoj, pročitajte upute wikipedije kako komunicirati sa drugim ljudima, mada mislim da ste s time zakasnili! Darrad2009 (razgovor) 08:45, 16. travnja 2018. (CEST)

Naputak[uredi kôd]

Pravoslavlje je kršćanstvo pa u predlošcima o vjerskom objektu ne mora stajati i "kršćanstvo" i "pravoslavlje". Ako je bio pod više kršćanskih vjeroispovijedi, svaku navedeš posebno. Ako je od prije velike podjele ili se ne zna čija je kršćanska crkva bila, ostaviš "kršćanstvo". Kubura (razgovor) 21:36, 12. rujna 2019. (CEST)

Visoko[uredi kôd]

Ako ćeš opet mijenjati članak, predlažem ti da kod imenovanja hrvatskog kralja u Bosni okačiš ovu referencu; https://hr.wikipedia.org/wiki/Kotromani%C4%87i#cite_note-etnik-1 , odnosno skopiraš ovaj kod [1] Zaboravio sam staviti izvor kada sam uređivao članak, a očito je potreban. --Čeha (razgovor) 01:32, 10. kolovoza 2020. (CEST)

Blokirani ste[uredi kôd]

Poštovani Digitars!

Blokirani ste na rok od 2 dana u skladu s pravilima zbog komentara u kafiću kojim se teško krši pretpostavka dobre namjere. Kada blok istekne, nadamo se da ćete doprinositi projektu na konstruktivniji način. Ako ovaj blok smatrate neopravdanim, na svojoj stranici za razgovor možete dodavanjem predloška {{Odblokirajte me|obrazloženje zahtjeva}} zatražiti provjeru opravdanosti bloka.

Srdačan pozdrav, Argo Navis (razgovor) 12:07, 30. lipnja 2021. (CEST)


Blok ti je ukinut, 2 dana je, nadam se, bilo dovoljno za hlađenje. Molim te da se ubuduće suzdržiš od osobnih napada. --Argo Navis (razgovor) 14:28, 2. srpnja 2021. (CEST)

  1. Lovorka Čoralić, Milko Brković, Srednjovjekovna Bosna i Hum: identitet i kontinuitet, Biblioteka Crkve na kamenu, knjiga br. 71, Mostar, 2002., 266 str.: "Zemljopisnim pojmom Bosne i Huma autor označava prostor na kojem su nastale državne tvorevine hrvatskog naroda, za koje se sve više čuje nakon izumiranja hrvatskih narodnih vladara (kraljeva) i ulaska Hrvatskog Kraljevstva u personalnu uniju s Ugarskom (1102.)", Croatica Christiana periodica, sv. 27, br. 51, 2003.