Razgovor sa suradnikom:Jaganjac~hrwiki

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Marin Bobek (razgovor) 22:50, 14. srpanj 2008. (CEST)

Prikaži...[uredi kôd]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.-- Jure Grm, 13. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 18:11 sati. (CET)

Polače[uredi kôd]

"Polače" je imenica ženskog roda u množini, pa se ne piše: "Polače JE jedno...", nego: "Polače SU jedno...", slobodno me ispravi ako griješim. -- Jure Grm, 13. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 22:52 sati. (CET)

Hm, nisam s Mljeta, pa niti neznam iz "prve ruke", ali više znanstvenih izvora govori drugačije, npr.: dr. sc. Igor Fisković u časopisu Instituta za arheologiju pod naslovom: "Jesu li Polače na Mljetu bile sijelo vladara Dalmacije?" (a ne "Je li Polače ...") piše i: "Nakon višekratnog osvrtanja na spomenički sklop u Polačama na Mljetu i predočavanja odlika pojedinih arhitektonskih članova, nameće se cjelovitije odčitavanje njegova života."?! Dakle, da je srednji rod, onda bi lokativ (u kome, u čemu) bio u Polaču, a ne u Polačama? Ili? -- Idontknow.gif -- Jure Grm, 13. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 23:33 sati. (CET)
Prema naslovu ovog tvog članka: Rimska palača u Polačama (Mljet) (srednji rod bi bio: Rimska palača u Polaču?!), dalo bi se zaključiti da i vi ipak "točno" govorite -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 13. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 23:59 sati. (CET)
Pa nisam baš pratio koji je čiji članak, možda da sam ti je neke kategorizirao, a evo npr. Rimska palača u Polačama (Mljet) nisam ja, nego drugi suradnik. Zašto? ... I btw. još nešto ... molim te potpiši se u razgovoru, da je lakše pratiti s kim se razgovara. Za potpisivanje na Wikipediji rabimo 4 ~ (tilde) ili kliknemo iznad okvira za uređivanje na sličicu "Vaš potpis s datumom" Potpis.gif -- Jure Grm, 13. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 00:12 sati. (CET)
Dapače! Za početnika, ide ti vrlo dobro! Samo naprijed! I ne ustručavaj se pitati bilo koga za pomoć! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 13. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 00:22 sati. (CET)

Citiranje[uredi kôd]

Imaš više opcija, evo na okupu: Kategorija:Predlošci_za_citate -- Jure Grm, 13. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 00:39 sati. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

Kategorija:Hrvatski nacionalni parkovi je potkategorija Kategorija:Nacionalni parkovi, pa nema potrebe da članak bude u obje kategorije, dovoljno je Kategorija:Hrvatski nacionalni parkovi -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 13. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 00:42 sati. (CET)

Prikaži (2)[uredi kôd]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Nuvola apps important.svg Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Mario Žamić (razgovor) 19:37, 15. ožujak 2009. (CET)

Slike[uredi kôd]

Jaganjac, zamolila bih te da pročitaš još jednom pravila o postavljanju slika, uz opis slike obvezno treba dodati i licenciju, a svakako bi trebalo u opisu napisati kome autor fotografije daje pod kojim uvjetima svoje fotografije. Ako imaš pitanja, slobodno pitaj, rado ćemo ti pomoći. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:18, 16. ožujak 2009. (CET)

Jaganjac, otvori stranicu na kojoj je opis slike, klikni "uredi", dodaj odgovarajuću licenciju i dopuni opis kao što sam ti gore objasnila. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:30, 18. ožujak 2009. (CET)

Predlažem Ti da fotografije čiji si ti autor postavljaš na Zajednički poslužitelj, jer je tako mogu koristiti svi projekti (Wikipedije na stranim jezicima i dr.). --Mario Žamić (razgovor) 11:42, 18. ožujak 2009. (CET)

Duple stranice[uredi kôd]

Koja je sada prava stranica a koja za brisati, Babino polje ili Babino Polje? Inače stranica se može i preimenovati, nije potrebno raditi novu.--D tomAero-stub img.svg 17:24, 18. ožujak 2009. (CET)

Mora se to (potpis) ali eto u žaru se nekada zaboravi :-)))). Ako ti neko napiše nešto i ne potpiše se pogledaš "Stare izmjene" (iznad prozora), vidiš ko je i lupiš ga po prstima :-))). Pozdrav, --D tomAero-stub img.svg 17:32, 18. ožujak 2009. (CET)

Brisanje[uredi kôd]

Jaganjče, brisanje stranica obavljaju isključivo administratori, a ako želiš neku stranicu predložiti za brisanje, otvoriš uređivanje, na vrhu staviš predložak: {{bris|NEKI RAZLOG}}, naravno umjesto "NEKI RAZLOG" staviš razlog brisanja ... samo naprijed, izvrsno napreduješ! -- Jure Grm, 18. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 18:25 sati. (CET)


I mislio sam da ih brišu administratori. ugl, glavno da je onaj članak izbrisan. kad se nađem u problemima, javit ću ti se opet. ;) pozdravček--Jaganjac (razgovor) 19:44, 18. ožujak 2009. (CET)

Bilježim se sa štovanjem! Usput ... kad odgovaraš nekome bolje je da to pišeš na stranici za razgovor suradnika s kojim razgovaraš, tako će on prije to uočiti ... -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 18. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 20:00 sati. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

... možeš i sam, ali prije prouči Wikipedija:Kategorije, pa zaključi da li je potrebna kategorija NP Mljet, pored kategorije Mljet ... na tebi je odluka! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 18. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 22:04 sati. (CET)

Godine[uredi kôd]

Pozdrav. Super su članci o Dubrovniku. Samo jedna napomena kod pisanja poveznica na godine - dovoljno je pisati [[1450.]], dakle bez ono "godina" unutar zagrada. Primjer ovaj. LP --Ex13 (razgovor) 11:56, 21. ožujak 2009. (CET)

Povijest[uredi kôd]

Dobro ti ide. Jest da se često spominje Mljet ;-), ali svejedno. SpeedyGonsales 10:59, 16. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Članak Sveta Marija (otočić) nije loš. Ali ako si slučajno na Mljetu, mislim da bi se samostan dao uslikati i iz bližega, a ako se dobro sjećam ima i neko zvono na otočiću... ali se ne sjećam najbolje njegove funkcije (osim kao turističke atrakcije :-)))). SpeedyGonsales 11:17, 16. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Nismo na DSL-u nego na GPRS-u? SpeedyGonsales 11:41, 16. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Događaji[uredi kôd]

Gledam ovu tvoju promjenu [1]. To tako stajati ne može, neprecizno je, trebaš dodati u kojoj bitki (blizu kojeg mjesta ili na kojem području). Lijep pozdrav. --Flopy (razgovor) 11:45, 16. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Također bi me zanimala ova izmjena. Svakako puno više od mene znaš o Mljetu, ali zar ga je Pavelić zbilja prodao Italiji? Koliko znam Dalmaciju je naprosto prepustio Italiji Rimskim ugovorima. Ne kažem da ovo možda nije točno, to bi svakako bila novost za mene. --Flopy (razgovor) 11:50, 16. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Pa, kad ti se bude dalo, svakako bi trebao prekopati povijesne knjige. :-) Jer na wikipediji postoje pravila glede toga: Wikipedija:Provjerljivost, Wikipedija:Navođenje izvora. Nema žurbe kad stigneš ili kad ti se da, a mogu ja to i maknuti ako nemaš ništa protiv. --Flopy (razgovor) 12:12, 16. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Naravno da može čekati. --Flopy (razgovor) 12:31, 16. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Svakako puno bolje:) --Flopy (razgovor) 13:41, 16. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Odgovor na nekoliko pitanja[uredi kôd]

Ja sam dečko (skoro 27 godina), tako da si dobro pretpostavio :-)

1) Ne, ja nisam administrator (popis administratora možeš vidjeti na stranici Wikipedija:Administratori), ja sam patroler, a to ti je niže od administratora. Ukratko, patroler pregledava promjene koje na wikipediji naprave drugi suradnici, uklanja ih ako ih smatra lošima, traži od suradnika da promjenu dopune (kao ja tebe) ili je označi pregledanom što znači da je u redu.

2) Evo, sad si sve napisao pod istim naslovom. Imaš na mojoj suradničkoj stranici "traku" Ostavite mi novu poruku ovdje. Ako klikneš na ovdje pojavi ti se mjesto za pisanje naslova (predmet) i tu upišeš naslov. To si možeš kopirati na svoju stranicu. Ako toga i nema, kad nekome suradniku želiš pisati klikneš na njegovoj stranici razgovora ne na uredi nego na + koji se nalazi između uredi i stare izmjene i dobit ćeš istu stvar. A kako sve nastaviti pisati pod istim naslovom? Ti si ovu svoju poruku meni naslovio nekoliko pitanja, kad mi na ovu moju poruku budeš odgovarao nećeš kliknuti na uredi ili + na vrhu moje stranice za razgovor, nego ćeš kliknuti na uredi koje se nalazi pored podnaslova kojega si stavio, dakle pri dnu moje stranice. Nije komplicirano kao što izgleda, novi si suradnik, naučit ćeš brzo, tu smo da ti se pomogne.

3) i 4) U to ni sam nisam dobro upućen jer jednostavno nikada nisam postavljao slike. Tu ti mogu pomoći administratori, a pročitaj također i Wikipedija:Uporaba slika, Wikipedija:Tečaj (Slike), Wikipedija:Slike/Opći uvjeti i Wikipedija:Premještanje slika na Zajednički poslužitelj. Nadam se da sam pomogao. --Flopy (razgovor) 16:00, 17. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Eto vidiš, sad si napisao pod istim naslovom:-) --Flopy (razgovor) 17:03, 17. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Nisam to znao. Onda makni tu kategoriju. --Flopy (razgovor) 20:26, 18. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Slike[uredi kôd]

Jaganjac, nadam se da si u međuvremenu pročitao što piše o postavljanju slika, što je vrlo bitno pročitati iz više razloga, jedan je zbog autorskih prava (zbog mogućih kršenja istih), a drugi je taj što Wikipedija nije skladište datoteka, već je to zajednički poslužitelj, koji je središnji repozitorij slobodnih slika, glazbenih i video isječaka. Zato bih ti preporučila da fotografije koje sam snimiš postavljaš tamo. Vrlo se jednostavno prijaviš (ili u svojim postavkama pokreneš ujedinjavanje suradničkih računa i automatski imaš otvorene račune na svim projektima gdje je suradničko ime slobodno), a kod postavljanja fotografije nemoj zaboraviti ispuniti predložak s potrebnim podacima s izvorom, datumom, autorom, dozvolom u protivnom se sve slike uklanjaju, kako na Commonsu, tako i na Wikipediji. Opis fotografije karte mora također biti ispunjen svim podacima, a vrlo je bitan podatak o autoru karte kako bi se moglo znati je li karta još zaštićena autorskim pravom ili je postala javno vlasništvo (život autora + 70 godina), u svakom slučaju provjeri još jednom podatke na karti, negdje mora barem sitnim slovima biti napisano tko ju je izradio, ili jamčiš da je starija od 100 godina. Možda ti ovaj dijagram pomogne:

Slike-dijagram toka.png

Ako je fotografija postavljena pogreškom naopako na Zajedničkom poslužitelju postoji bot (program) koji ih okreće, no svakako je poželjno da sam suradnik obradi fotografiju i onda ju postavi na Zajednički poslužitelj. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 16:57, 17. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Roberta ti je gore dala općenitu uputu, pogledaj i moju ovdje, mislim da su obje upute dovoljno iscrpne i jasne (možda i preiscrpne ;-)). SpeedyGonsales 22:23, 17. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Mista[uredi kôd]

Bog, Jaganjče.
Nima veze ako je niko naselje (primjerice na Mljetu) opustilo. Ono je nekad bilo naseljem.
Šta bismo sad sa brojnim otočkin selima u kojima danas žividu 2-3 stara čovika od 95 godina? Danas su selo. Šta da ti ljudi pojdedu u starački dom, recimo u Dubrovnik, ondi napravidu isprave sa novim mistom stanovanja? Hoće li to selo ne bit više selo odnosno naselje? Naravno da je i dalje naseljem. Jedino što je opustilo.
A šta ako od ožujka do listopada to selo dobije strance za stanovnike (to nije ritkost, stariji parovi znadu doć boravit u mistima kad je teplo vrime u godini)? Iako možda nisu registrirani ka' stanovnici, jesu u policiji kod reguliranja boravka i kretanja stranaca. I šta onda?
Zato, ostavi kategoriju "Naselja u ....". Kubura (razgovor) 04:00, 20. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Datumi[uredi kôd]

Bok,

Datume pišemo ovako: 29. kolovoza. Primjer ispravka imaš ovdje. Pozdrav :). --Ante Perkovic (razgovor) 07:04, 20. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Velika i mala slova[uredi kôd]

Spomenik neznanom junaku, pogledaj ovdje, susjedi dobro znaju kako se to piše, trebao bi i ti znati. SpeedyGonsales 00:06, 27. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Mljet najveći južnodalmatinski otok?[uredi kôd]

Vidim da si pisao o Mljetu pa te molim da pogledaš i razgovor o tom članku. Hvala Pozdrav --Bzmarko (razgovor) 19:13, 28. ožujka 2010. (CEST)[odgovori]

Suradnički arhiv[uredi kôd]

Jaganjac, možeš li molim te svoj posljednji komentar kod Bzmarka snimiti na aktualnoj stranici za razgovor, ne u arhivu. Samo ukloni svoje zadnje uređivanje i snimi ga na ovoj stranici. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 12:24, 30. ožujka 2010. (CEST)[odgovori]

Bok! Bolje je bilo da si svoj stav iznesal na stranici za razgovor spomenutog članka, a kako sam te u obraćanju gore i zamolio. Korčula spada u južnodalm. otoke, ali bi i suprotan stav bilo dobro navest na stranici za razgovor. U međuvremenu je suradnik Jure Grm, bez ikakve moje sugestije, izmjenio početak članka Mljet, a u izmjeni više ne stoji tvrdnja o najvećem južnodalm. otoku. Ako se čak Korčula i ne bi svrtala u južnodalmatinske otoke, to bi bilo u najmanju ruku sporno i mislim da je sadašnji izgled uvoda članka, a kojeg je, kako spomenuh napisao Jure Grm, kompromisan i dobar. --Bzmarko (razgovor) 20:24, 30. ožujka 2010. (CEST)[odgovori]

Skužaj, jušto san videl da si ipak napisal svoje mišljenje i na stranici za ćakule (razgovor), a to je važno. Lipi pozdrav!--Bzmarko (razgovor) 20:28, 30. ožujka 2010. (CEST)[odgovori]

Prožura i Prožurska Luka[uredi kôd]

Jaganjče, ima li neki posebni razlog zašto su ova dva naselja u jednom članku, kad se o njima u članku govori uglavnom odvojeno?--Jure Grm, 3. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedesete u 00:28.

Djelomično te razumijem, ali ne vidim razlog zašto bi ovaj članak "stršio", aka sva druga naselja "zaslužuju" svoj članak. Koliko god se nekad neslagao s nekim detaljima uređivanja, ipak je bitno držati se standarda koji prevladavaju na ovoj Wikipediji, kao svojevrsna nepisana pravila. Tebi sam uputio ovaj upit je držim da bi najkorektinije bilo da ti koji znaš najviše o tim mjestima razdvojiš članke, nego neki drugi suradnik, koji bi mogao nešto ispustiti, a neminovno če doći do razdvajanja. Pozdrav, laku noć i sretan Uskrs! Face-smile.svg--Jure Grm, 3. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedesete u 01:00.

Ako nađeš vremena[uredi kôd]

Molim te provjeri nekoliko rečenica i imena u članku ru:Загребский университет. Hvala. -- Bugoslav (razgovor) 22:02, 4. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Ako imaš volje možeš ih ispraviti umjesto mene :) Ja jako loše znam ruski. -- Bugoslav (razgovor) 23:42, 4. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Latinski...[uredi kôd]

...mi je samo hobi, nikad ga učio nisam u školi. Stoga, hvala na ispravci (laus) i pozdrav (ave)! Face-smile.svg --Mario Žamić (razgovor) 14:10, 17. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Glasovanje[uredi kôd]

Služi li ovaj suradnički račun samo za glasovanje ili mi se samo čini? --Roberta F. 13:22, 13. listopada 2010. (CEST)[odgovori]

Dio[uredi kôd]

dȉo m 〈G dijéla, N mn dijélovi〉. Ono što je izvađeno iz cjeline, označeno unutar cjeline, element cjeline [dio grada; dio tijela]; odsječak [2]. Lijep pozdrav :-)--Braco dbk 23:01, 12. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Članak tjedna[uredi kôd]

Radi se o nenamjernoj tehničkoj greški, vjerojatno sam nešto krivo napisao. Pokušat ću ispraviti, ali ne znam još točno kako. Ako skužiš kako, možeš i ti ili netko drugi. --Fraxinus (razgovor) 21:51, 13. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

tvoj komentar na moj komentar[uredi kôd]

imati međuwiki poveznice

To ne znači da članak mora imati odgovarajuće članke na drugim Wikipedijama i pripadajuće međuwikipoveznice na njih, nego ako postoje odgovarajući članci na drugim Wikipedijama onda međuwikipoveznice moraju biti na mjestu, kako bi suradnici i svi čitatelji Wikipedije na hrvatskome jeziku (i na drugim jezicima) lakše usporedili sadržaj članka i lakše našli ono što traže ili što ih zanima. SpeedyGonsales 16:33, 12. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

Zabrana rada na temi, izabrani članak[uredi kôd]

Na temelju tvojih doprinosa izričem ti jednogodišnju zabranu predlaganja, glasovanja i sudjelovanja u raspravi oko izabranog članka. Kršenje zabrane povlači uklanjanje tvojih doprinosa koji krše zabranu i blokiranje suradničkog računa. SpeedyGonsales 02:56, 16. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

Popis stanovništva 2011. - članak Mljet[uredi kôd]

Vezano uz članak Mljet i Babino Polje

Information.svg Zahvaljujemo Vam na Vašim doprinosima Wikipediji na hrvatskom jeziku. Prvi rezultati popisa stanovništva Hrvatske 2011. nisu i konačni rezultati (podložni su promjenama) jer u idućem razdoblju slijedi detaljna obrada podataka. Konačni rezultati popisa bit će poznati po završetku obrade podataka Državnog zavoda za statistiku. Wikipedija je enciklopedija, cilj Wikipedije nije da prva objavi nepotpune podatke, taj primat obično pripada dnevnom tisku, stoga Vas molimo da ne dodajete podatke o popisu stanovništva za 2011. godinu sve dok ne budu objavljeni konačni rezultati popisa. Slobodni ste naravno dodati podatke o ostalim popisima stanovništva (od 1857. naovamo) za koje postoje službeni i konačni podaci, uz navođenje izvora kojim ste se služili - Wikipedija:Navođenje izvora.--Bugoslav (razgovor) 19:08, 6. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:03, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:12, 19. travnja 2015. (CEST)