Razgovor sa suradnikom:Jure Grm/Ostava

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ova je stranica arhiv.
Molimo Vas, ne mijenjajte je!


Pismohrana[uredi]

Povijesni razgovori s ove stranice su u raznim pismohranama (vidi desno) -- Zdravi bili! --Jure Grm, 31. dana mjeseca siječnja, godine Gospodnje dvijetisućedesete u 22:17.

Please delete[uredi]

Charlotteina mreža, need to move Charlotteina mreža (razdvojba) back to where it should be. Thanks. Bambi (razgovor) 22:25, 31. siječnja 2010. (CET)

Answer[uredi]

English. Bambi (razgovor) 22:35, 31. siječnja 2010. (CET)

  • Pozdrav Jure, pogledaj ovo. Normalno se svaki njegov čarapko globalno blokira, ne znam kako je ovaj iznad prošao. Trebalo bi vratiti sve njegove izmjene :). --WizardOfOz talk 22:37, 31. siječnja 2010. (CET)
I fixed it already. However, a few articles like Lisica i pas (1981) and Spasitelji are tagged for cleanup. Bambi (razgovor) 22:38, 31. siječnja 2010. (CET)

"Do you have something to tell me about this?" Other than you have the right to block me now? Or something else? Bambi (razgovor) 22:45, 31. siječnja 2010. (CET)

OK yes this is sockpuppet which is why along with (spoiler) I use Google to translate a lot you can block me. I see I didn't fix Charlotte's Web good enough either, meaning it's moved wrong. Fixing... Bambi (razgovor) 23:08, 31. siječnja 2010. (CET)
OK this is the simplest answer I can give, here. Bambi (razgovor) 23:12, 31. siječnja 2010. (CET)
  • Iznad ti je on dao link na razloge blokiranja. Nije ga moguce blokirati globalno jer se registrirao samo na hr wiki bez sredisnjeg racuna. --WizardOfOz talk 23:18, 31. siječnja 2010. (CET)

E ovo je reć čarapko hehe. Ipak, mislim da se sve ipak svodi na moj prvotni prijedlog.--Ifa (razgovor) 23:20, 31. siječnja 2010. (CET)

English is original, but purpose in Croation Wikipedia and others is trying to improve them too since I'm at English, however, now I'm banned everywhere. But if you need to ban this account just do a local ban from hr wikipedia as it's not a globial account. Bambi (razgovor) 23:24, 31. siječnja 2010. (CET)
  • To je djete od nekih 10-12 godina koje je ludo za Disney pricama i koje uvijek pravi iste izmjene. Na pocetku su male a na kraju sve vece. Normalno ga se blokira bez diskusije. Ali ako hoces dalje diskutirati, bar je zanimljivo za citati :) --WizardOfOz talk 23:27, 31. siječnja 2010. (CET)
The block is so WizardOfOz, Wutsje, or anybody else won't complain. About WizardOfOz, he's talking about the long term abuse page if you don't know. I will quote:

"Bambifan101 (talk · contribs · deleted contribs · logs · edit filter log · block user · block log) claims to be a young boy in the southern United States (possibly in the Mobile, Alabama area) with a professed love of juvenile-themed movies and books. Disney animated features are favorite targets (especially Bambi, The Rescuers and The Fox and the Hound) along with Furby, Teletubbies, Charlotte's Web (with most edits being made to the article on the 1973 animated feature) as well as but not limited to the Madagascar and Scooby-Doo animated film franchises." Bambi (razgovor) 23:30, 31. siječnja 2010. (CET)

  • A onda uzivaj! Bice toga jos. :))) --WizardOfOz talk 23:34, 31. siječnja 2010. (CET)

1300. godine, valjda[uredi]

Vidi kolkim slovima piše Uskoplje ;)--Uskboy 19:44, 1. veljače 2010. (CET)

Znaš li ti kako se predlaži patroleri, ovo sad nanovo?--Uskboy 18:36, 6. veljače 2010. (CET)
Treba li ga pitat?--Uskboy 18:47, 6. veljače 2010. (CET)
:D OK!--Uskboy 18:55, 6. veljače 2010. (CET)
Odakle li je?!--Uskboy 21:00, 6. veljače 2010. (CET)
Moj čoek iz bejha.--Uskboy 11:38, 7. veljače 2010. (CET)

Nedavne promjene[uredi]

Patrolirajući sam naišao na ovu izmjenu. Ne kužim se u autorska prava, a vidim da si trenutno aktivan (admin). Lijep pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 22:04, 6. veljače 2010. (CET)

U redu American Recordings Face-smile.svg--Greeneyed Soul♫ (razgovor) 14:25, 7. veljače 2010. (CET)

Polakše Jure, nisi ni ti na normi ;)--Uskboy 20:05, 8. veljače 2010. (CET)

Hvala vam na riječima dobrodošlice. Ja sam prijavljena i na eng wiki, ali sam iz Hrvatske. Je li dopušteno onima koji su ovdje na wikipediji postavljati svoje vlastite slike?--Mychele Trempetich (razgovor) 20:13, 8. veljače 2010. (CET)

Hvala vam. Imam 15 godina i ne smeta mi ako mi kažu "ti". Još jedanput vam hvala, --Mychele Trempetich (razgovor) 20:21, 8. veljače 2010. (CET)

Sumnjam da je potrebno ono što ste napravili maloprije. Riječ je o jednom nevažnom bogu, o kojem se više ništa ne može napisati, pa ne kužim čemu je ono potrebno. Naravno, ako se pronađu informacije, tada će se to i dopisati na stranicu, --Mychele Trempetich (razgovor) 16:26, 9. veljače 2010. (CET) Hvala vam za predložak na stranici o Horus-Ahi, iako sam htjela napraviti novi. Znam da ste rekli da se o onom bogu može još pisati, ali o kraljici Hent I. doista više nema informacija, jer sam cijeli internet pretražila i englesku wiki, i ono što je napisano je sve što se o njoj zna. Zato mislim da bismo mogli ukloniti onu mrvu.

Upravo sam sredila stranicu o faraonu Djeru, i molim vas - jer sama ne mogu - da tu stranicu premjestite pod hrvatski naziv Džer. Ako to nije moguće, ispraznit ću tu stranicu i napraviti novu pod nazivom Džer s istim sadržajem, a stranicu djer tada možete izbrisati, ako se to može.--Mychele Trempetich (razgovor) 20:50, 9. veljače 2010. (CET) Oprostite, možda me smatrate dosadnom ali ovdje sam nova i htjela bih istražiti sve mogućnosti ovdje. Tako na primjer mislim da ću uklonit onaj predložak kod božice Ningal, jer ona nije osoba, već božanstvo, ali budući da ste vi ovdje dulje od mene, ja neću radit ništa što bi se vama protivilo.

Evo me đezeru, drago mi je vidjeti da si živ :)). Ima pataka, kormorana, gnjuraca, galebova...samo ribe nema ;)--frk@ 12:13, 9. veljače 2010. (CET)

Hvala vam na predlošku. Imena faraona se uglavnom mogu prevesti, primjerice DJ je uvijek DŽ u prijevodu, Y postaje I, dvostruka slova nisu potrebna itd. A što se tiče nekih faraona čudnih imena, kao Škorpion, oni su se jednostavno tako zvali - Škorpion I. i II. Još jedanput, hvala na vašem trudu.--Mychele Trempetich (razgovor) 13:36, 13. veljače 2010. (CET)

Kriteriji[uredi]

Nije ta poruka bila ništa osobno. Nisi ti jedini admin koji mi je to napravio pa sam zato napisao u kafiću. Inače, ako admin promijeni odluku/prijedlog patrolera onda mislim da bi on/ona trebao/trebala patrolera obavijestiti, a ne da patroler svakog admina koji to učini vuče za rukav. Po meni osnovna pristojnost. Ovaj slučaj po meni je prikrivena reklama, ti kažeš da nije i upravo zato još jednom ponavljam da treba ujednačiti kriterije ili pak da to premještanje u NS ili predlaganje brisanja patroleri prepuste isključivo adminima jer ne kanim trošiti vrijeme uzalud ako će se ono što napravim bez obrazloženja mijenjati. Nije teško, bar se nadam, nijednom adminu obavijestiti o tome patrolera, npr. ovako (druga poruka). Valjda ne tražim previše. Pozdrav. --Flopy razgovor 14:42, 9. veljače 2010. (CET)

Razlog uvijek napišem u sažetku, tako sam i u ovom konkretnom slučaju, ali u redu, naravno da mogu staviti i u sam predložak. Svejedno i dalje ostaje problem kriterija, što ako ja smatram da je za brisanje, a ti ne ili obrnuto. Zato sam sve ovo i napisao. Pozdrav. --Flopy razgovor 18:37, 9. veljače 2010. (CET)
To je i meni baza, ali eto i tu očito ima razlika u tumačenju. Sve ok, ja ću pisati razloge i u predlošku, a ti si obećao da ćeš me obavijestiti ako promijeniš nešto što sam ja napravio s obrazloženjem. Pozdrav. --Flopy razgovor 21:44, 9. veljače 2010. (CET)

kosovski mit[uredi]

Sređeno!Àntó Añtó 17:40, 9. veljače 2010. (CET) možeš to vratit ??Àntó Añtó 07:40, 10. veljače 2010. (CET)

Članak[uredi]

Provjerio sam vrijeme izmjena i zaključio da moja izmjena suradniku neće unijeti nikakvu zbrku. Nemam probleme s koncentracijom, primijetih predložak. Svejedno, hvala na brizi.

Lijep pozdrav ^^
SwampyQ2 (razgovor) 15:47, 10. veljače 2010. (CET)

Hvala vam puno na ovom savjetu.

Jure, u ovome svemu najmanje si ti kriv i nisi razlog zbog kojeg ne želim sudjelovati u tome. Po meni glasanjem se grubo krše pravila Wikipedije i to je razlog zbog kojeg ne želim sudjelovati u njemu. Pravila se moraju poštivati. Po tim pravilima je AO i arbitrirao te donio svoje odluke.--frk@ 12:52, 12. veljače 2010. (CET)
Ja svakako mislim da to nije u redu, ali opet kažem ne krivim tebe za to. Zajednica je ta koja donosi zadnju odluku na ovom projektu, ali ne smije ju se koristi da bi se njome kršila pravila.--frk@ 13:22, 12. veljače 2010. (CET)
U potpunosti se slažem sa zadnjom frkinom rečenicom u njegovoj zadnjoj poruci. Meni je ipak pomalo sporno na temelju kojeg prava (po meni admin to ipak ne može samo tako učiniti) si u kafiću arhivirao raspravu i još k tome svrstao glasove tko je "za", a tko "protiv", prije svega moj glas? Ako i jesi iz mojih poruka to tako shvatio, nemaš nikakvo pravo glasati umjesto mene odnosno staviti da sam ja protiv. To mogu za sebe samo ja. --Flopy razgovor 14:22, 12. veljače 2010. (CET)


Dalibor je vratio kako je bilo pa je ovo samim tim postalo bespredmetno, ali ovo je već drugi put da ili mijenjaš moje odluke/prijedloge ili da prejudiciraš kako sam glasao, a da izričito sam glasovao, nego samo raspravljao. --Flopy razgovor 14:54, 12. veljače 2010. (CET)
Zahvaljujem na odgovorima i ponavljam bez obzira što ja napisao u raspravi nisi imao nikakvo pravo pored moga nadimka staviti PROTIV PROTIV. Teško to mogu shvatiti kao dobru namjeru, jer ovo je drugi put u kratko vrijeme da se svojim adminskim ovlastima koristiš protiv mene, prvo mijenjaš moje odluke kao patrolera ni ne obavijestivši me o tome, drugo pored moga nadimka lijepiš predložak koji bih sam stavio da sam htio. Također, smatram tvoje arhiviranje rasprave u kafiću samovoljnim činom, nije to legitimno pravo. Biti administrator ne znači biti samovoljan. --Flopy razgovor 18:41, 12. veljače 2010. (CET)
Eto, sad kad smo si međusobno ukazali na greške za nadati se je samo da se neće ponoviti. --Flopy razgovor 20:49, 12. veljače 2010. (CET)

Odgovori[uredi]

Molim te da odgovore na postavljena pitanja preneseš u Kafić, gdje su i postavljena, kako bi i drugi suradnici imali priliku ih vidjeti. Hvala. --Sanya (razgovor) 15:14, 12. veljače 2010. (CET)

Opet imam istu molbu: postavi odgovore u Kafić. Hvala. --Sanya (razgovor) 17:10, 12. veljače 2010. (CET)

Budući da u Kafiću ispod postavljenog pitanja stoji tvoje Suradnici je odgovoreno na njezinoj stranici, ponavljam molbu, molim te prenesi odgovor s moje str. ispod postavljenog pitanja kako bi i ostali suradnici mogli pročitati. Ignoriranje ne nazivaš odbijanjem, u redu, nazovi to kakogod želiš. Hvala. --Sanya (razgovor) 17:48, 12. veljače 2010. (CET)

Odgovorio jesi, zahvaljujem. Ne znam u čemu je problem da se ispod postavljenog pitanja nalazi i odgovor na njega. Nalazim da je tako svakom suradniku lakše pratiti, pa i samoj meni. Ti, naravno, imaš pravo na svoje mišljenje. Hvala.--Sanya (razgovor) 23:23, 12. veljače 2010. (CET)

Slike[uredi]

Jure, mogu te nešto pitati? Zanima me kako slike stavljaš u svg format, primjerice Hajdukov grb, Rijekin itd.?

Hvala!

--Ivan (razgovor) 16:36, 12. veljače 2010. (CET)

Radio sam srpske općine al sam se prebacio u sloveniju, al sredit ću ja i srbe--Sokac121 (razgovor) 00:05, 13. veljače 2010. (CET)

60 minuta[uredi]

Oportunitetni trošak svakako je trebalo premjestiti u NS, ali pritom se ipak treba držati Wikipedija:Budite odvažni#Smjernica 60 minuta. --Flopy razgovor 21:53, 13. veljače 2010. (CET)

Ovo sam napisao u dobroj namjeri jer i mene se nekad upozoravalo na to. Pozdrav. --Flopy razgovor 22:03, 13. veljače 2010. (CET)
Ako zbilja nisi skužio da pojasnim:dodao sam drugi komentar da ne bi pomislio da ti tražim greške jer smo se nedavno porječkali. Kao patroler pratim nedavne promjene pa sam to primijetio, rekao bih i bilo kome drugome jednako kao tebi. --Flopy razgovor 11:08, 14. veljače 2010. (CET)

Dedera, sad reci da nema niko iz HR HB :D--Uskboy 22:30, 13. veljače 2010. (CET)

U našoj hr. reprezentaciji ;)--Uskboy 22:38, 13. veljače 2010. (CET)

Preusmjeravanje[uredi]

Pretpostavio sam da bi bilo korisno ako korisnik ne zna hrvatsko ime, a zna latinski naziv. Briši. ♫ Rosierrazgovor 22:53, 13. veljače 2010. (CET)

Vidjela sam tvoje pitanje o preusmjeravanju odnosno povezivanju lat. i hrv. imena, pa da dopunim Rosiera, na svim wikicama se to radi, bar što se tiče članaka vezanih za biologiju i botaniku. Za druga područja, primjerice, medicinu nisam sigurna, no mislim da je jednako. Dapače, ako naiđeš na neki članak gdje to nije urađeno, napravi preusmjeravanje :-) Pozdrav Branka France (razgovor) 23:10, 13. veljače 2010. (CET)

Što je bilo ovo[uredi]

Bog, Jure.
Što je bilo ovo [1]? Vidim da si bia stavia oblik bez zagrada. O čemu se radilo? Kubura (razgovor) 02:59, 14. veljače 2010. (CET)

Kafić, str. za razgovor[uredi]

Molim te, vrati izmjenu koju si napravio na mojoj str. za razgovor. Potrebna je, kako meni, tako i onom dijelu razgovora koji pominjem u razgovoru s Vodomarom. Hvala. --Sanya (razgovor) 18:12, 15. veljače 2010. (CET)

Isprika. Propustila sam da vidim da je komentar zapravo ostao. Ne na istom mjestu, što i nije važno. Važno da je tu. Pozdrav, --Sanya (razgovor) 18:30, 15. veljače 2010. (CET)

Za vratiti![uredi]

Sredi san predložak:Diskriminacija i Kosovski mit

MOlin te!--Àntó Añtó 09:40, 16. veljače 2010. (CET)

predložak jest sređen samo jest u većini slučajeva crven jer članci nisu napisani.--Àntó Añtó 12:25, 19. veljače 2010. (CET)

Hvala za pomoć[uredi]

Jure, hvala ti...

--Ivan (razgovor) 12:00, 17. veljače 2010. (CET)

?[uredi]

?--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 18:57, 17. veljače 2010. (CET)

8. siječnja? Bitno je cirkusit ;)--Uskboy 19:30, 17. veljače 2010. (CET)
zašto si uklonio taj predložak [2]???--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 20:11, 17. veljače 2010. (CET)

I dalje se vandalizira [3]. --Flopy razgovor 21:03, 17. veljače 2010. (CET)


jesam. pitanje je jesi li ti? iz predloška Ovaj bi se predložak trebao koristiti samo tamo gdje je potreban. Nema ga potrebe dodavati na sve stranice za razgovor. a prema mojemu je mišljenju potreban. članak je bio predložen za brisanje zbog kriterija, i to je dovoljan razlog za rapravu i predložak.--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 21:22, 17. veljače 2010. (CET)

p.s. Wikipedija:Pretpostavite dobru namjeru, ja jesam. a ti?--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 21:22, 17. veljače 2010. (CET)

No comment!--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 21:41, 17. veljače 2010. (CET)

Kak sam ja pisala i opis predloška i sve ostalo, a danas sam imala neodoljivu potrebu gledati tko o čemu piše na razgovorima sa suradnicima, da ubacim koju. Face-smile.svg Tema je poprilično nevažna, ali ipak:

Ono da ga nema potrebe dodavati na svaku stranicu je išlo zato da se netko ne sjeti botovskog unosa i masovnog plavljenja stranica za razgovor. Za sva ostala ručna dodavanja sam pretpostavila slobodan pristup - ako misliš da treba, dodaj. I ovdje ste u pravu i niste u pravu Face-tongue.svg obojica. Netko je nešto već napisao na razgovoru, i to kao dio rasprave o kriterijima, zato bi predložak mogao ostati. No, kao što je navedeno u primjeru korištenja, predložak se može koristiti i kod nekih "obljetnica" važnih za članak - jedna od njih je i brisanje (ne speedy deletion, nego brisanje zbog neadekvatne teme), a zajedno s njim i kriteriji. Greška kod dodavanja ovog predloška je bila ta što {{povijest članka}} nije bio prisutan na razgovoru. Bokić --MayaSimFan 22:22, 17. veljače 2010. (CET)

Špijunirala sam samo ove kriterije, i samo o tome sam gore pisala. (koliko smisleno, to je već druga stvar) Face-smile.svg Ali da, ovdje ima i nekih na kojima bi predložak mogao ostati - samo uz dodatak predloška {{povijest članka}} (npr. Darovi smrti i med, jer su bili izabrani članci pa je zgodno staviti obavijest o tome). Na većini je predložak suvišan, slažem se. Nema ga smisla stavljati tamo gdje je nešto zadnji put napisano prije tri godine (zatvorska kazna, npr.) --MayaSimFan 23:17, 17. veljače 2010. (CET)

nakon rasprave vođene oko ovog predloška uklonio sam ga iz onih stranica gdje nije bio potreban. (stranice sa zastrajelim raspravama) ali, postoji podosta članaka u koje se predložak može dodati--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 00:17, 18. veljače 2010. (CET)

Neogovarajući sadržaj / Zahtjev za premještanje stranice[uredi]

Jure, hvala ti što si članak / članke tako brzo prebacio u glavni imenski prostor. Isto tako, molim te, ako je moguće, da se neodgovarajući sadržaj od 17. veljače produži barem za jedan dan kako bi mogao doraditi članke na tome popisu vezane za kemiju i biologiju. Hvala unaprijed! Lijep pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 01:55, 18. veljače 2010. (CET)

Puno hvala!!! Face-smile.svg Lijep pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 02:09, 18. veljače 2010. (CET)
Puno hvala! Nadam se da ću ih uspjeti urediti do 23. veljače. Face-smile.svg Lijep pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 16:24, 21. veljače 2010. (CET)

Ispravak[uredi]

Ex13 i ja smo ispravili sve kamo san pogrešno nadodal kategorije. Pozdrav! --Bzmarko (razgovor) 15:25, 18. veljače 2010. (CET)

Poruka[uredi]

Hvala na dobrodošlici. Zanima me jesam li kakvom nedavnom izmjenom prekršila pravila Wikipedije... šalju li se izvatci iz pravilnika o korištenju u sklopu poruke dobrodošlice na automatskoj osnovi ili ste me izričito upozorili na nešto? Zanima me jer sam izmjene radila i ranije. Hvala još jednom.

Mev — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Meveaddie (razgovordoprinosi)

;-)[uredi]

Brown Bear us fish 2.jpg Šape gore :-)) --Roberta F. 14:44, 19. veljače 2010. (CET)

Dobro, što se tiče Alice i Unwanted to može jer stvarno nema drugih članaka sa istim nazivom, ali pjesmu Don't Tell Me (Avril Lavigne), izvodi i Madonna, pa mislim da je mogao ostat prijašnji naziv. --Greeneyed Soul♫ (razgovor) 15:01, 20. veljače 2010. (CET)

Krk[uredi]

Jure, molim te pogledaj pitanje na mojoj stranici od Bzmarka [4], pa vidi ča bi bilo najbolje. Hvala :-)) --Roberta F. 15:09, 20. veljače 2010. (CET)

Pjesma[uredi]

ima više pjesama imena alive. a što se tiče ovoga djela u zagardi, ako piše samo ime izvođača, to ne govori puno. jeddnostavnije je ako piše Pjesma tog i tog izvođača. to je moje mišljenje Face-wink.svg--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 15:39, 20. veljače 2010. (CET)

hoćeš reći napisanom pravilu?Face-smile.svg--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 15:42, 20. veljače 2010. (CET)
ne bi škodilo o tome raspraviti ovdjeFace-wink.svg--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 15:45, 20. veljače 2010. (CET)

Sat vremena?[uredi]

Ne pridržavate se iste upute koju ste meni napomenuli. The Stone Roses imali su veliki broj članova i ne bi bilo točno napisati samo onu četvoricu, zato ću vratiti vaše uređivanje. U članku će sve biti lijepo objašnjeno, razloga za brigu nema.
Lijep pozdrav ^^
SwampyQ2 (razgovor) 01:35, 21. veljače 2010. (CET)

Ne postoje sadašnji članovi, sastav je raspadnut. Lijepo vas molim, ostavite članak da ga uredim do kraja. Unosite mi zabunu i dogodilo se upravo ono o čemu ste pričali, vaše i moje istovremeno uređivanje. Unaprijed hvala. SwampyQ2 (razgovor) 01:40, 21. veljače 2010. (CET)
To je klasično pitanje klasične ili posljednje postave sastava, one u kojoj su se raspali. Počeli su u jednom, uspjeh postigli u drugom, a završili u nekom dvanaestom [sastavu]. Ukoliko želite, nije nikakav problem postaviti ovu četvoricu, ali i s poveznicom na dio članka u kojem će sve pisati podrobnije. Gotta deal? ^^ SwampyQ2 (razgovor) 01:54, 21. veljače 2010. (CET)
Napravit ću ovako, mišljenja sam da je upravo ova inačica još i najbolja. Ugodan vam rad u noćnoj smjeni, idem i ja malo zagrijati prste. SwampyQ2 (razgovor) 01:59, 21. veljače 2010. (CET)

Arhanđeli = Arkanđeli[uredi]

Pozdrav! Zahvaljujem što si uskočio i ispravio moju grešku. Već sam bio pritisnuo sačuvaj stranicu kad sam primjetio da sam upisao "h" umjesto "k". Srećom, patrola je tu da pomogne. :) Walter9 (razgovor) 02:52, 21. veljače 2010. (CET)

Lijepo si nahvalio posao patrolera. Nije valjda baš sve tako crno? Face-smile.svg Ne volim odlučivati naprečac i prihvačati obveze bez da znam pojedinosti i uvjete. Molio bih te da me uputiš gdje mogu pročitati o odgovornostima i opisu "posla" patrolera tako da mogu sve odvagnuti i onda odlučiti zanima li me ili ne. Pozdrav! Face-smile.svg Walter9 (razgovor) 22:17, 21. veljače 2010. (CET)
Onda imaš moj blagoslov. Face-wink.svg Walter9 (razgovor) 22:26, 21. veljače 2010. (CET)

SREBRO[uredi]

Da, točno, predvidio sam to. Glavno, da je srebro Face-smile.svg -- Fraxinus (razgovor) 22:41, 21. veljače 2010. (CET)

IDS[uredi]

Zahvaljujem što si maknuo IDS iz kategorizacije Iredentizam. Bilo je smiješno što je tamo uvršten. Da sam ja to maknuo, onda bi Kubura ili Croq poništili moju izmjenu. Tako da mi je drago da si ti to sredio. Bog te blagoslovio! --Fila (razgovor) 01:07, 22. veljače 2010. (CET)

Kegalj-grad[uredi]

[5]. Šta ovdi nije valjalo? Možda se moglo ostavit da je mrva, ali ne i brisati. Kubura (razgovor) 04:34, 22. veljače 2010. (CET)

Doda san jedan izvor, tako da ne ispada da se izmislilo naziv. Kubura (razgovor) 04:38, 22. veljače 2010. (CET)

Ma eto, netko tko je lak na okidaču bi ga danas bia obrisa, a ovako san ga spasia. Drugo, nisan htia ignorirat tvoj stav, pa san te zato i pita za mišjenje. Kubura (razgovor) 03:23, 23. veljače 2010. (CET)

nema veze ;)--Uskboy 14:01, 22. veljače 2010. (CET)

Dopusnica za korištenje materijala s www.metkovic.hr.[uredi]

Prijepis poslan mailom. ;) --Mario Galic (razgovor) 17:34, 22. veljače 2010. (CET)

Cro tiger[uredi]

Nije istaknuto gdje bi trebalo biti zato i jesam propustio vidjet. Sad ga odblokiram. Hvala na upozorenju :-)--Braco (razgovor) 20:55, 22. veljače 2010. (CET)

Apsolutli :-D--Braco (razgovor) 21:00, 22. veljače 2010. (CET)
Moram tebi malo olakšat ;)--Uskboy 23:11, 22. veljače 2010. (CET)

U redu, napravit ću to u predlošku, a što se tiče moje stranice, ne volim se hvalit, na wikipediji sam i zbog pisanja a i zato jer me zanimaju web stranice, ja sam naime web dizajnerica. --Mychele Trempetich (razgovor) 16:52, 23. veljače 2010. (CET) Idem odmah riješit predložak.

Željela bi postaviti jednu sliku, pa me zanima kako bi to točno išlo, te bih vas zamolila da mi to malo objasnite.--Mychele Trempetich (razgovor) 18:23, 24. veljače 2010. (CET)

The Stone Roses, 2. put[uredi]

Zdravo, Dubya. Članak o The Stone Roses napokon je zgotovljen, osjećaj se još slobodnijim uređivati ga.
Lijepi pozdravi, idem pogledati još jedno nadmetanje Crosbyja i Ovečkina.
SwampyQ2 (razgovor) 01:39, 25. veljače 2010. (CET)

Petnaestogodišnji kapetan[uredi]

U redu je Face-smile.svg--AmyMirka (talk to me) 18:20, 27. veljače 2010. (CET)

Vedran Funtek[uredi]

Jel ovo neka šala ili ja nisam dovoljno upoznat s nogometom?--Ex13 (razgovor) 18:23, 27. veljače 2010. (CET)

opet moji u HNL-u[uredi]

Delač, sad navodno i Crnov, tko li je idući? Uskoplje moje selo malo, puno igrača za HNL dalo. Sklepam rime, nema šta. :D--Uskboy talk 20:46, 27. veljače 2010. (CET)

Kradeš mi ove iz HZ HB :D--Uskboy talk 22:03, 27. veljače 2010. (CET)
kaže, kaže.--Uskboy talk 22:13, 27. veljače 2010. (CET)

Sramota je da dosad nismo imali Kemu.--Uskboy talk 22:14, 27. veljače 2010. (CET)

Nije zar da smo mi jedini levati koji sad patroliramo? :D--Uskboy talk 22:20, 27. veljače 2010. (CET)

Wow (Kylie Minogue)[uredi]

Možeš li obrisati, potrebno mi je mjesto za premještaj? --AmyMirka (talk to me) 22:05, 27. veljače 2010. (CET)

Petrovići/Radonjići[uredi]

"Za obožavatelje srpske svetorodne loze Petrović-Njegoš i posebno za Suradnike koji zbog ovih ocrnjuju crnogorske guvernadure Radonjiće"

Da li i vi poštovani Jure ste obožavatelj ove srpske obitelji Petrović Da li je to razlog zašto obrišete svako moje istinito pisanje o Crnogorcima Radonjićima, a ostavite sve što neki suradnici pišu o ovijem Srbima? U Djelima Petra I Petrovića stoje riječi da u "njima srbska krvca vri", a obrisali ste taj izvor koji sam ja ubačio gdje se Srbi upravo hvališu srpskim Petrovićima (kao i oni sami što su činjeli). Oprosti, zaboravio sam da se ulogujem prvi puta ali unatoč tomu sam se na kraju teksta potpisao sa Junackopleme, ali vjerojatno nijesi obratio pažnju. Samo me interesira dokle ćete ići sa veličanjem Srba Petrovića i obrisati svako moje pisanje o istini vezanom za uništenje Crnogoraca RAdonjića (guvernadura) upravo od strane ovijeh.Lijep pozdrav. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Junackopleme (razgovordoprinosi)


  • Nije u pitanju samo ovaj izvor. Smiješan je dabome, da ne može smiješniji biti, ali sve što napišem u člancima vezano za guvernadure Radonjiće, neke vaše kolege i suradnici istoga trenutka obrišu. Totalno su zaluđeni lažima i fanatično obožavaju srpsku obitelj Petrovića i ne dozvoljavaju izbiti im se iz glave to. Uredno na članku Guvernadur, brišu moje pisanje i prepisuju i ponavljaju kao kokoli ono što su naučili iz povjesnih knjiga koje su pisali kvazi-povjesničari i ljubitelji te srpske obitelji Petrović. Nikako ne dozvoljavaju unatoč tomu što na stranicama za razgovor ubačim dokaze i knjige u kojima piše obratno od onoga što bi oni htjeli da je se zbilo, a nije. Želim da se jednom prekine pljuvati po Crnogorcima Radonjićima crnogorskim guvernadurima, a zločin od strane Srba Petrovića veliča i hvali.


Tegljači nisu bili vojna akcija. Svaka čast na spašenom članku ;)--Uskboy talk 12:29, 28. veljače 2010. (CET)

Hvala[uredi]

Joj, hvala vam... osjećam se počašćeno. Kad ću imat vremena, uredit ću si stranicu.--Mychele Trempetich (razgovor) 14:46, 28. veljače 2010. (CET)

?[uredi]

Kakvo vrijeđanje? Što sam ja uvredljivo rekao? --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:11, 28. veljače 2010. (CET)

Dodatak... smije li se suradnika nazivati glupim, nepismenim i vrijeđati njegove radne sposobnosti i slično? I ne, ovo nije retoričko pitanje, stvarno bih htio odgovor :-) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:25, 28. veljače 2010. (CET)
How rude! Ma, u svakom slučaju. Činjenica je da sam ja pretrpio, tijekom svog višegodišnjeg rada ovdje svakakve uvrede, uključujući i ove tipa glupan, nesposoban i slično. Činjenica da sam ja nekoga, iako u stvari nisam nikoga, nazvao kvazipatriotom bi se jedva mogla smatrati uvredom. Jer tom logikom sam ja uvrijeđen da nisam patriot i lijepo mi je uručen sretan put, de facto sam potjeran. Planiraš li i to sankcionirati? Zar se suradnike smije tjerati ili ih nazivati nepatriotima? --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:49, 28. veljače 2010. (CET)

Mislim da negdje u tim istim pravilima stoji i činjenica o pravu suradnika na odgovor i pravo na komunikaciju? Ili ne? --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:57, 28. veljače 2010. (CET)

Opomena[uredi]

Kako si ti zadužen za to, molio bih da upozorih Maria i Croqa da prestanu s napadima i uvredama o mom "patriotizmu". Isto kao što je moje pisanje protumačeno kao uvreda, ja bih da se ova dva suradnika opomenu jer su me otvoreno napali i vrijeđali - jedan da ja dijelim Hrvate i nedaj bože rušim ideju hrvatstva, a drugi da tjeram suradnike i da nisam patriot. Molio bih lijepo da se to spriječi ubuduće --Biljezim se sa štovanjem,Poe 22:58, 28. veljače 2010. (CET)

V. B.[uredi]

Bolji je moj Zdravkan :D--MAN_USK reci 15:30, 2. ožujka 2010. (CET)

Otaj Brajić nema ni to ;)--MAN_USK reci 15:36, 2. ožujka 2010. (CET)
da, da plavo-žute sa zvjezdicama. neobično sam sretan :D--MAN_USK reci 15:40, 2. ožujka 2010. (CET)

Hvala[uredi]

Hvala na pomoći za vraćanje članka! Pozz :) Nikolina007 (razgovor) 22:17, 2. ožujka 2010. (CET)

Vrhbosna[uredi]

To san videl va svakon povijesnon atlasu. Vrhbosna je drito na mestu današnjeg Sarajeva, a na nekin mestima, va vrime turskih osvajanja piše: Vrhbosna (Sarajevo) ili Sarajevo (Vrhbosna). Mislel san i da je to općepoznato. Sad iman sprid sebe Povijesni atlas za srednje škole TLOS Zagreb, 1978. g., al i va pravin, boljin atlasima o Bosni piše isto. Ja ih niman al san ih videl Bog zna koliko. Da ne gubin vrime hodeć va knjižnicu, morda neki suradnik ima takov, bolji atlas doma pa nek doda fusnotu. --Bzmarko (razgovor) 12:51, 3. ožujka 2010. (CET)

Službeni nazivi[uredi]

ono jesu službeni nazivi-vidljivi su između ostaleg i na tablicama auta.A relevantni jezici su službeni njemački i lokalni dijalekti (koji su priznati)--Àntó Añtó 15:21, 3. ožujka 2010. (CET)

Wikicitati „u infookviru o gradovima ne idu administrativne funkcije gradova”

Di to točno piše???--Àntó Añtó 17:22, 3. ožujka 2010. (CET)

GBOX[uredi]

Pozdrav g. Jure, lijepo bih molio objašnjenje koji dio našeg opisa GBOX uređaja je reklama da ga izmjenimo, izbrišemo ili sl. --Tom eisago (razgovor) 11:20, 4. ožujka 2010. (CET)

Slika[uredi]

Pozdrav, jel možeš makniti ovaj predložak što admini samo smiju, sredio sam sliku.[6], a ova je za obrisati [7]--Sokac121 (razgovor) 13:43, 4. ožujka 2010. (CET)

Ne grizi nam novopridošlice Face-smile.svg:-)[uredi]

:-) (o ovome je riječ). Pozdrav, --Sanya TALK 14:15, 4. ožujka 2010. (CET)

kategorija[uredi]

punim kategoriju, već su tri članka unutra, ako se ne varam. Pozdrav--Karl Habsburg-Lothringen (razgovor) 16:18, 4. ožujka 2010. (CET)

da, ali mislim da bi kategorija bila plava treba najmanje 5 članaka... još nisam upoznat s pravljenjem kategorije pa... ali već sam uradio jednu kategoriju Odlikovanja NDH... nisam siguran kako je postala plava, mislim da mi je netko pomogao :D--Karl Habsburg-Lothringen (razgovor) 16:24, 4. ožujka 2010. (CET)
Eh, ok, hvala vam puno!--Karl Habsburg-Lothringen (razgovor) 16:50, 4. ožujka 2010. (CET)
Odlično si to napravio, isto ću napravit i za SA, dobra ideja svakako.--Karl Habsburg-Lothringen (razgovor) 12:04, 6. ožujka 2010. (CET)

pogrišio si[uredi]

na razgovor se stavljaju dobrodošlice :D--MAN_USK reci 19:59, 4. ožujka 2010. (CET)

hehe--MAN_USK reci 20:02, 4. ožujka 2010. (CET)

Baš ja mislio uradit :D--MAN_USK reci 22:32, 4. ožujka 2010. (CET)

Hvala Jure, ja ti to još ne znam pa čekam dragovoljce da to srede --Zeljko (razgovor) 13:42, 5. ožujka 2010. (CET)

Ophodnja[uredi]

Tebe nema misecima, pa onda rasturiš :). --Lasta 22:33, 5. ožujka 2010. (CET)

Primjetih da pričate o ophodnji :-)--Saxum 22:37, 5. ožujka 2010. (CET)
A ev. Standardno. Solin pamet i kraden Bogu dane :-)--Saxum 23:02, 5. ožujka 2010. (CET)
Jure, nisam htio dirat, ali :-)--D tomAero-stub img.svg 09:56, 6. ožujka 2010. (CET)

Vidio sam i nisam dirao, trebalo bi brisat sve brojke bez izvora, a ja ga onda nisam naveo, ni on sada, a i izvori su katastrofa, tri izvora, tri debelo različita podatka. --Zeljko (razgovor) 15:03, 6. ožujka 2010. (CET)

Bilo bi ih najbolje sve navest 8uz ref) ,pa neka ljudi misle, i oni koji ih čitaju i koji te podatke izdaju. --Zeljko (razgovor) 15:06, 6. ožujka 2010. (CET)

ja baš želih joci dati {{NS-vandalizam!}} al si me preduhitrio Face-wink.svg--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 15:10, 6. ožujka 2010. (CET)

kad nađem navest ću izvore. --Zeljko (razgovor) 15:13, 6. ožujka 2010. (CET)

Seka Aleksić[uredi]

kolega super je to kaj se baviš patroliranjem i kaj puno patroliraš, ali malo pripazi kod pregledavanja. ova izmjena je trebala biti uklonjena, a ne pregledana.--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 18:34, 6. ožujka 2010. (CET)

Djelatno razdoblje nije od nastupa 2002. na glazbenom festivalu u Ćupriji, nego kada se glazbenik počne baviti glazbom to je onda 1996. godine Seka napušta srednju školu i potpuno se posvećuje svojoj pjevačkoj karijeri. a što se tiče žanrova teško da izvođač može biti izvođač samo jednog žanra. a seka to sigurno nije. osobno ne slušam tu vrstu glazbe, ali seka spada i u pop-folk i pop žanrove, jer njene pjesme nisu samo turbo-folk nego i spomenuti pop i pop-folk.--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 19:10, 6. ožujka 2010. (CET)
naći ću ja izvore :) djelatno razdoblje je od kraja srednje. o tome su na en wiki imali velke rapsrave, i došli su do zaključka da je razdoblje kada glazbenik započne karijeru, makar to bilo nakon što je napustila srednju i počela nekakve pjesme pisati. a žanrovi su druga pričaFace-smile.svg--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 19:35, 6. ožujka 2010. (CET)

Re[uredi]

Thanks so much! Vitor Mazuco (razgovor) 21:38, 6. ožujka 2010. (CET)

Hvala što si me predložio za automatski patroliranog. ;) --Greeneyed Soul♫ (razgovor) 11:46, 7. ožujka 2010. (CET)

a gdje piše da zastavice trebaju biti u infookvirima pjesama sa Eurovizije? proučavao sam malo pravila i smejrnice Wikipedije po tko zna koji puta i nisam našao da negdje piše da zastavice trebaju biti u infookvirima.--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 11:50, 7. ožujka 2010. (CET)
pročitah to. tamo nisam našao ništa o zastavicama, ali sam našao ovo i ovo--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 12:05, 7. ožujka 2010. (CET)
Wikipedija:Kafić/Tehnička pitanja#Zastavice - pitam sada--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 12:25, 7. ožujka 2010. (CET)
ja sam samo radoznao dragi kolega :)--DJ SveroH ATunes.png Kontakt 12:32, 7. ožujka 2010. (CET)

novi članak i novosti na glavnoj stranici[uredi]

Udelal san članak o euro. šahovskon prvenstvu pa ga malo pogledaj dal je ok. Prominil san i obavijesti na glavnoj stranici, a ne znan dal je to ča san udelal ok. Članak ću ažurirat kako prvenstvo bude šlo naprvo. Pozdrav! --Bzmarko (razgovor) 14:12, 7. ožujka 2010. (CET)

Sužupaniljanin[uredi]

Eto ideje za novi članak SužupaniljaninFace-grin.svg--Braco (razgovor) 14:14, 7. ožujka 2010. (CET)

kako smo svi postali bošnjaci[uredi]

???--MAN_USK reci 15:34, 7. ožujka 2010. (CET)

Nije mi jasno zašto se kompromis ne može postići.[uredi]

(1) Bosanski jezik je jezik koji su koristili Mak Dizdar, a ne ono što se podvaljuje od 1993. Čak i po tim jezikoslovnim normama (iz Sarajeva), trebalo bi u bosanskomu jeziku pisati isključivo nogomet, ali tako nitko u Bosni ne govori.
(2) Kompromisno navođenje jezika koji su u porabi u BiH je sasvim jasno vrlo poželjno i opravdano. Dovoljno je samo pogledati popis izvođača od 1993. i razvidno je komu se u BiH povlađuje stalnim nominiranjem za Eurosong.
(3) Izvor ne govori o bosanskomu jeziku.

Molio bih da se ne nadmećemo u nekoj ideologiji, ali dok ne postoji neki definitivan izvor, trebalo bi stajati kompromisno bošnjački/hrvatski/srpski.

Bugoslav (razgovor) 15:38, 7. ožujka 2010. (CET)

P.S. Nisam vidio tvoj žuti karton, a nadam se da moje obraćanje tebi ne konstituira neku tehničku pogrješku. Nisam mijenjao tekst članka, barem ne nakon tvoje druge intervencije (to bi trebao biti plus), a razgovor bi također trebao biti plus, a ne minus. -- Bugoslav (razgovor) 15:40, 7. ožujka 2010. (CET)
Apsolutno se slažem sa kolegom Bugoslavom! Prošle godine zbog majske zore stojo je bosanski, ove godine opet isto. Jamda Srbi od Sanskog Mosta pričaju ekavicom?--MAN_USK reci 15:45, 7. ožujka 2010. (CET)
Smij se ti samo...--MAN_USK reci 16:07, 7. ožujka 2010. (CET)

Zaklon[uredi]

Na to sam valjda zaboravio. Stavio predložak za radove, a zaboravio maknut predložak.--Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 18:28, 7. ožujka 2010. (CET)

tomić[uredi]

Na internetu se češće nađe Tomić. Osim toga, u svijetu je poznatiji kao Tomić, i ako je nadimak i bio Tonić, zamijenjen je s Tomićem jer ga tako svatko zna. I na ceremoniji koja je prije nekoliko godina bila na Jadranu, kad se vraćala Medalja Časti njegovoj obitelji, ime mu je glasilo, ili nadimak, kao Tomić.

radi se o Petru Hercegu Toniću što sam provjerio iz izvora navedenog u članku. Tonić je bio obiteljski nadimak koji je greškom američke administracije pretvoren u Tomich, ali to ne mijenja na činjenici da je njegovo pravo ime i prezime Petar Herceg, a nadimak Tonić. Mailom mi se javio jedan od njegovih sumještana sa više nego kvalitetnim izvorima, a ujedno mi je ponudio i presliku izvoda iz matične knjige rođenih te kontakt sa nasljednikom pokojnog Tonića, pukovnikom Srećkom Hercegom koji je u Tonićevo ime primio Medalju časti. Mislim da je to sasvim dovoljno da se ispravi ta greška i povijesna nepravda prema obitelji pokojnog heroja. Pozdravljam te :-)--Braco (razgovor) 00:22, 10. ožujka 2010. (CET)

Lemeške hrvatske (bunjevačke) plemićke porodice[uredi]

Pozdrav, Jure. Obrisao si članak kojeg je kolegica Antonija čota namjeravala napisati, članak Lemeške hrvatske (bunjevačke) plemićke porodice.
Vidi Suradnik:Antonija čota#Tekstovi koje planiram napisati.
Kolegica je napisala članak u Miroljubu na tu temu [8] [9].
Možeš li ga vratiti? Kamarad Walter (razgovor) 21:12, 7. ožujka 2010. (CET)

Jurek, nisam gledo izvor ;(. I Jadranka je od Uskoplja :D--MAN_USK reci 22:06, 7. ožujka 2010. (CET)
Još kod vidovitg flopija nisam išo na instrukcije, pa ne mogu znat ;)--MAN_USK reci 22:12, 7. ožujka 2010. (CET)

ESC[uredi]

Pišem članak pa ni ne vidim... ajde molim te, ako ne bi bio problem... zaključaj za neprijavljenje jer ovaj očito ne odustaje. Hvala, Poe --Biljezim se sa štovanjem,Poe 22:51, 7. ožujka 2010. (CET)

He he pa koji godišnji traje mjesec dana :)--Ex13 (razgovor) 23:32, 7. ožujka 2010. (CET)

Strpljenje[uredi]

Tu smo da ga naučimo a strpljenja mi ne nedostaje :-)--Braco (razgovor) 01:06, 8. ožujka 2010. (CET)

Laku noć :-)--Braco (razgovor) 01:10, 8. ožujka 2010. (CET)

Izmjene na stranici Branko Bošnjaković[uredi]

Dragi Jure, na stranici Branko Bošnjaković ste mi maknuli vanjske poveznice. Gospodin Bošnjaković, o kojemu je članak, je molio da te poveznice budu u članku, jer se sve institucije koje se spominju u tekstu a ne nalaze u Wikipediji dolje popisane u vanjskim poveznicama. Potrudili smo s eda ih sv enađemo i povežemo, i mislimo da pridonose preciznosti članka. Ukoliko mislite da ih treba prorijediti, napraviti ću to, ali molim Vas da in ne mičete sve, jer sve imaju veze sa člankom. Hvala!Zlatka Salopek (razgovor) 09:57, 8. ožujka 2010. (CET)

Blok[uredi]

Pretekao si me na par sekundi sa onim spamerom :-)--Braco (razgovor) 12:07, 8. ožujka 2010. (CET)

Ja i barba već sasvim fino komuniciramo. Njušim vrijednog suradnika u njemu ;-)--Braco (razgovor) 12:13, 8. ožujka 2010. (CET)

Franići nisu sloj plemstva u Poljicima![uredi]

Po svim poznatim radovima su postale dvije grane, tojest slojeva, plemstva u Poljicama. To su bili ugrićići i didići. Prvi su potomci hrvatskih plemića poslana od madarskog kralja u Poljica a druga su bila "od uvik" u Poljicama. Za ugrićiće se i reklo "vlastele" jer su bili poslanici kralja osim toga se iz njihovih redova biralo velikog kneza. Dok su za sloj didića pretežno bile druge funkcije predviđene, kao naprimijer "vojvoda". Nasuprot terminusa "ugrićići i didići", sa kojima sa subsumiralo više obiteljskih grana, su Franići su samo jedna obiteljska grana i nikako sloj plemstva. Tako da nije ispravno ih navesti u jednom redu sa terminusom "didići". Uvrh glave kao primjer za didiće ako bi se moglo dokazati da su bili članovi plemstva u Poljicama. (vidi naprimjer http://dalmacija.net/podstran/podst_4.htm i http://www.almissa.com/theprincipalityofpoljica.htm kao dokaz za gore navedeno)

Nešto fali slika Kule za potpuno popunjen predložak :)--Ex13 (razgovor) 15:49, 8. ožujka 2010. (CET)

Lastovo (općina) bitno je da je točka pogodila u sridu :) To znači da su koordinate dobre --Ex13 (razgovor) 16:24, 8. ožujka 2010. (CET)

Napisao sam kolegici, grješka zbog previda i brzine rada. --Frano Milić (razgovor) 16:50, 8. ožujka 2010. (CET)

A jesi me, taman vučem koordinate za preostale općine. Pričekaj trenutak da sredim taj dio pa vidi kako će to izgledati.--Ex13 (razgovor) 18:46, 8. ožujka 2010. (CET)

zaštita za:[uredi]

http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_suradnikom:Aradic-es&curid=254070&diff=2319343&oldid=2319340 ?--MAN_USK reci 17:21, 8. ožujka 2010. (CET)

Brzo patroliranje[uredi]

Pripazi malo kod reverta, nemoj vraćati izmjene ako ne provjeriš jesu li krive. Vidi izmjene na Mala Subotica. --Lasta 19:38, 8. ožujka 2010. (CET)

Nagrada[uredi]

Hvala puno na dodijeljenoj nagradi!--Karl Habsburg-Lothringen (razgovor) 13:45, 9. ožujka 2010. (CET)Ova je stranica arhiv.
Molimo Vas, ne mijenjajte je!