Razgovor sa suradnikom:MoranaM1994

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Pivovara Medvedgrad, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Pivovara Medvedgrad") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 00:25, 5. prosinca 2017. (CET)

Članak: Pivovara Medvedgrad

Poštovani, zahvaljujemo se za vaš doprinos Pivovara Medvedgrad. Wikipedija je slobodna enciklopedija koju uređuje velik broj suradnika. I naravno, ponekad može doći do suprotnog učinka – Suradnici pišu o člancima kojima nije mjesto u enciklopediji. Iz tog razloga, zamolili bi vas da pročitate što ne spada u Wikipediju. Želimo vam puno sreće s budućim doprinosima! Smile.png Lijep pozdrav, Mateo Katana 14:50, 6. prosinca 2017. (CET)

Lijepo molim, pročitajte upute sadržane u dobrodošlici i pogledajte poveznice u okviru desno (Wikipedija:Tečaj). Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 17:05, 20. prosinca 2017. (CET)

Obavijest

Crystal Clear app package utilities.png
Pivovara Medvedgrad, napisali ste članak Pivovara Medvedgrad koji ne zadovoljava standarde Wikipedije te je stoga prebačen na stranicu za razgovor.
Molimo Vas uredite članak u sljedećih 14 dana inače će biti obrisan.

Pozdrav! Maestro Ivanković 17:16, 20. prosinca 2017. (CET)

Na stranici za razgovor su također i upute što popraviti, tzv. predlošci za doradu. Lijepo molim, slijedite upute i pokušajte doraditi članak u skladu s tim smjernicama. Nemojte brisati te predloške: uklonit ću ih kad članak bude wikipediziran i spreman za GIP (glavni imenski prostor). Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 17:16, 20. prosinca 2017. (CET)

Sitna pomoć

Information purple.svg Pozdrav! Što se tiče članka Pivovara Medvedgrad, možete se orijentirati po slijedećim člancima: Karlovačko, Ožujsko pivo, Tomislav. Slobodno navedite sastojke piva, nastanak i povijest pivovare, proizvode/proizvodnju itd.


Važno: Zamolio bi vas da još jednom pročitate Wikipedija:Kako uređivati stranicu.


Napomena: [1] Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.


Puno sreće vam želi --Mateo Katana 17:59, 20. prosinca 2017. (CET)

MateoKatanaCro, zahvaljujem. Ali upravo sam tako i radila. Navela puke cinjenice i povijest pivovare, godine, spomenula neka piva jer to je ipak vazno, ali bez previse detalja da ne bi ispala reklama. Ipak ce se stranica obrisati jer je reklama. Fakat ne kuzim. Pa pogledala sam i Karlovacko i ostale, pise sve sto pise inkod nas, po tome sam se i ravnala ovaj put kad sam unosila tekst. Na stranu to sto nemam pojma kako napraviti infobox, nece mi prihvatiti fotke iako smo vlasnici istih. Usability ovdje je katastrofa, bez ljutnje. Radim u wordpressu bez problema, ali ovo je kaos. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 93.140.12.52 (razgovordoprinosi) 18:04, 20. prosinca 2017.

Odgovor

Bok! Što se tiče članka, trudim se da vam malo pomognem i počeo sam ga sređivati. Izmjene možete vidjeti na stranici za razgovor, znači ovdje. Smile eye.png Sve što je navedeno je potpuno super, samo fali wikipedizacija s kojom se upravo bavim. Što se tiče slika, prije postavljanja se treba obavezno pročitati Wikipedija:Slike/Opći uvjeti. Slike se postavljaju ovdje.

Prilikom postavljanja slika u polje Sažetak, kopirajte ovo i popunite polja iza znaka jednakosti

{{Infoslika
|Opis=
|Izvor=
|Datum=
|Autor=
|Objašnjenje=
}}
  • Iza Opis upisuje se kratak opis slike
  • Iza Izvor upisuje se izvor slike – znači odakle imate tu sliku (vaša vlastita produkcija, slika s Interneta s punom poveznicom na sliku, slika skenirana s točnim ISBN -om)
  • Iza Datum upisuje se datum kada je slika napravljena
  • Iza Autor upisuje se ime autora te slike – U vašem slučaju će to biti Pivovara Medvedgrad
  • Iza Objašnjenje upisuje se dopunsko objašnjenje za sliku – Ako ste vi uslikali tu sliku i želite je predat u javno vlasništvo onda dodate npr. {{JD-ja}}, {{JD-suradnik}} ili {{JD-predao}}. Ali to morate sami pogledat, to će vam se automatski pojaviti pod "Dozvola" u čarobnjaku za postavljanje datoteka. (Wikipedija:Slike/Opći uvjeti)

Napomena: izvor nikako ne može biti samo neka od Wikipedija, uz to se traži točan provjerljiv izvor slike

+ Information.svg Vaš potpis mora biti u ovom formatu ~~~~, jednostavno dodate ove: "~~~~" 4 tilde i dobivate potpis. Face-grin.svg Lijep pozdrav --Mateo Katana 18:51, 20. prosinca 2017. (CET)

Razgovori

Poštovana! Vidim da još uvijek "razgovarate sama sa sobom": naime, kad ostalim suradnicima odgovarate ovdje (na svojoj stranici za razgovor), oni ne dobivaju nikakvu obavijest da ste im odgovorili, osim ako Vaš "odgovor" kojim slučajem vide pregledavajući nedavne promjene. Stoga Vas lijepo molim, pročitajte ovdje kako održavati dvosmjerni razgovor (čitljivim) ili suradnike kojima odgovarate spomenite uz pomoć ovoga predloška, tako da znaju da ste ih negdje spomenuli ili im odgovorili. također napominjem da bilo kakvo navođenje suradničkih osobnih podataka na Wikipediji nije dozvoljeno. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 18:33, 20. prosinca 2017. (CET)

Razgovori

Christian Ferrer

Ne znam zašto i iz kojeg razloga mi je blokiran račun. Niti mi se se čovjek javio, niti znam tko je, samo je blokirao. Najljepše bih molila da me se odblokira čim prije jer nisam apsolutno ništa napravila da bi bilo potrebe za blokiranjem, osim što se pokušavam snaći ovdje. Pri tom kaže Christian Ferrer da sam uploadanom fotkom prekršila autorska prava. Fotka je vlasništvo Pivovare za koju radim i nema nikakvih kršenja autorskih prava! Hvala


Pivovara Medvedgrad (razgovor) 21:29, 20. prosinca 2017. (CET)

Draga Morana, znam da uređivanje Wikipedije može biti jako komplicirano, pogotovo na početku. I meni je trebalo 2 – 3 mj. da se uhodam. Kod mene možete bez ikakvih problema uvijek zatražiti pomoć, nadam se da ću vam uvijek moći dat savjet. Smile.png Ako ne budem, administratori su uvijek tu. Što se tiče slika, na početku moga rada na Wikipediji je Maestro Ivanković uvijek bio uz mene. On mi je pomogao s postavljanjem datoteka dok nisam shvatio pravila. Vidio sam da je vas Christian Ferrer blokirao na poslužitelju. Face-crying.svg To je u vezi vašeg imena (vidi: Kakvo suradničko ime ne smije biti). Suradničko ime ne smije biti komercijalno, ime tvrtke, nekog proizvoda, institucije i sličnog. Ovdje možete zatražiti novo suradničko ime. --MateoKatanaCRO (razgovor) 16:25, 21. prosinca 2017. (CET)

Razgovori

Dragi MateoKatanaCRO, puno puno hvala na pomoći. Bila sam izvan HR posljednjih dana, pa nisam bila na Wiki. Proučim sve što ste napravili pa se javim povratno. :) Pivovara Medvedgrad (razgovor)

Wikimedia Commons

Bok Morana! Ostavio sam Christianu poruku u vezi slike, ali još nisam dobio odgovor. (vidi ovdje) Slika je u vlasništvu pivare, pa ćeš morati promijeniti licenciju za sliku, licencije možeš naći ovdje. Pozdrav :) MateoKatanaCRO (razgovor) 16:41, 21. prosinca 2017. (CET)

Re:kontakt izvan wiki

katanamateo@gmail.com Ostavi mi mail :) Pozdrav! MateoKatanaCRO (razgovor) 11:40, 21. siječnja 2018. (CET)

Re:kontakt izvan wiki

MateoKatanaCRO Poslala :)

Pivovara Medvedgrad (razgovor) 09:22, 23. siječnja 2018. (CET)

Suradničko ime

Suradničko ime ne smije biti komercijalno, ime tvrtke, nekog proizvoda, institucije i sličnog. Smislite neko drugo ime, ovaj račun je blokiran --Zeljko (razgovor) 21:39, 22. siječnja 2018. (CET)

odgovor

Zeljko

Hvala što ste me prvo banirali, pa onda rekli da promijenim ime. Kad su u pitanju računi, dolazi li prvo ovrha pa onda obavijest o ovrsi? Drugo, mislim da ste mogli vidjeti da sam nova ovdje i da se ne snalazim, pa ste mogli biti toliko ljubazni i upozoriti me prvo, pa onda banirati. Zahvaljujem.

Pivovara Medvedgrad (razgovor) 09:23, 23. siječnja 2018. (CET)

Ako mogu primijetiti, davno ste blokirani na Zajedničkom poslužitelju, a suradnik Mateo Vas je ovdje obavijestio prije više od mjesec dana. Uz dužno poštovanje, što bi se još trebalo napraviti?--MaGaporuči mi 10:51, 23. siječnja 2018. (CET)
Blokiran je samo taj račun. A vi otvorite novi pod adekvatnijim imenom. Evo pročitajte malo ovdje kakvo suradničko ime smije biti --Zeljko (razgovor) 13:23, 23. siječnja 2018. (CET)

Dragi Zeljko, poslala sam zahtjev za promjenom imena. Nadam se da može tako da ne otvaram sad novi račun. Ili baš moram otvoriti novi?

Pivovara Medvedgrad (razgovor) 11:54, 24. siječnja 2018. (CET)

Morate otvorit novi račun. Ovaj ću potpuno blokirat --Zeljko (razgovor) 12:51, 24. siječnja 2018. (CET)