Charmaine Bucco

Izvor: Wikipedija
Charmaine Bucco
Lik iz serije Obitelj Soprano
Premijera "Pilot" (epizoda 1,01)
Odlazak "The Blue Comet" (epizoda 6,20)
Kreator David Chase
Glumi Kathrine Narducci
Detalji
Alias Mainie
Zanimanje vlasnica restorana
Brak(ovi) Artie Bucco
Djeca Chiara Bucco (kćer)
Melissa Bucco (kćer)
Arthur Bucco III. (sin)

Charmaine Bucco je fiktivni lik iz HBO-ove televizijske serije Obitelj Soprano koju je glumila Kathrine Narducci. Ona je supruga Artieja Bucca i prijateljica iz djetinjstva Carmele i Tonyja Soprana.

Životopis[uredi | uredi kôd]

Charmaine je stara prijateljica Carmele Soprano te udana za školskog prijatelja Tonyja Soprana Artieja Bucca. Artie i Charmaine su i suvlasnici restorana Vesuvio, s tim da Charmaine obavlja funkciju poslovođe, a Artie glavnog kuhara. U epizodi The Test Dream, Tony otkriva kako je Charmaine ovlašteni javni bilježnik. Artie i Charmaine imaju troje djece - sina i dvije kćeri.

U prvoj su sezoni Charmaine i Carmela posvađane. Charmaine zamjera Carmeli visoki životni standard kojeg ostvaruje muževim kriminalnim aktivnostima. Pokušava odgovoriti Artieja od udruživanja s Tonyjem zbog njegovih veza u mafiji. Charmaineino i Carmelino prijateljstvo dotiče kritičnu točku kad Carmela angažira Buccove da opskrbe tihu aukciju u domu Sopranovih - Carmela se prema Charmaine odnosi kao prema sluškinji, navevši je na osvetu u obliku priznanja da je jednom spavala s Tonyjem dok su on i Carmela hodali.

Nakon niza svađâ, Artie i Charmaine konačno se rastavljaju zbog Artiejeva odnosa s Tonyjem Sopranom. Nakon rastave, Charmaine je uložila u svoj izgled i nastavila raditi u Nuovo Vesuviu.

Kasnije su se pomirili i nastavili živjeti zajedno. Tijekom financijskih poteškoća koje su pogodile restoran 2006., Charmaine je ostala smirena i pružila potporu mužu.

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]