Dodatak:Abecedni popis naselja u FBiH/M

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Federaciji BiH

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Abecedni popis naselja u Federaciji BiH - M
Naselje Grad ili općina Županija
Mačkovac Uskoplje Županija Središnja Bosna
Mađari Trnovo Sarajevska županija
Maglice Prozor-Rama Hercegovačko-neretvanska županija
Mahmutovac Stari Grad (Sarajevo) Sarajevska županija
Mala Bukovica Travnik Županija Središnja Bosna
Maleševci Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Malešići Ilijaš Sarajevska županija
Mali Cvjetnić Drvar Hercegbosanska županija
Mali Guber Livno Hercegbosanska županija
Mali Kablići Livno Hercegbosanska županija
Mali Mošunj Vitez (BiH) Županija Središnja Bosna
Mali Ograđenik Čitluk Hercegovačko-neretvanska županija
Maline Travnik Županija Središnja Bosna
Malkočevci Glamoč Hercegbosanska županija
Malo Očijevo Drvar Hercegbosanska županija
Malo Polje Mostar Hercegovačko-neretvanska županija
Malo Selo Glamoč Hercegbosanska županija
Malo Tičevo Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Malta Novo Sarajevo Sarajevska županija
Mandino Selo Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Marijin Dvor - Crni Vrh Sarajevo (Centar) Sarajevska županija
Marinkovci Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Markovići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Markovići Kiseljak Županija Središnja Bosna
Martin Brod Drvar Hercegbosanska županija
Maslići Bugojno Županija Središnja Bosna
Maslina Strana Glamoč Hercegbosanska županija
Mašići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Mazlina Foča-Ustikolina Bosansko-podrinjska županija
Medini Bugojno Županija Središnja Bosna
Medojevići Ilijaš Sarajevska županija
Medrese I Stari Grad (Sarajevo) Sarajevska županija
Medrese II Stari Grad (Sarajevo) Sarajevska županija
Medvjedice Hadžići Sarajevska županija
Međugorje Čitluk Hercegovačko-neretvanska županija
Mejtaš - Bjelave Sarajevo (Centar) Sarajevska županija
Meopotočje Prozor-Rama Hercegovačko-neretvanska županija
Mesihovina Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Mijakovo Polje Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Mijanovići Trnovo Sarajevska županija
Milanovići Bugojno Županija Središnja Bosna
Milanovići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Miletići Travnik Županija Središnja Bosna
Miletina Ljubuški Zapadnohercegovačka županija
Miljkovići Mostar Hercegovačko-neretvanska županija
Mirke Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Mirvići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Mirvići na Podhranjenu Goražde Bosansko-podrinjska županija
Misoča Ilijaš Sarajevska županija
Miševići Hadžići Sarajevska županija
Miši Livno Hercegbosanska županija
Miškića Brdo Travnik Županija Središnja Bosna
Mjedenica Stari Grad (Sarajevo) Sarajevska županija
Mladeškovci Glamoč Hercegbosanska županija
Mladeškovići Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Mlakva Kupres Hercegbosanska županija
Mluša Prozor-Rama Hercegovačko-neretvanska županija
Mokrine Hadžići Sarajevska županija
Mokro Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Mokronoge Drvar Hercegbosanska županija
Mokronoge Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Morinac Goražde Bosansko-podrinjska županija
Mosor Travnik Županija Središnja Bosna
Mostar Mostar Hercegovačko-neretvanska županija
Mostarska Vrata Ljubuški Zapadnohercegovačka županija
Mošćanica Stari Grad (Sarajevo) Sarajevska županija
Moševići Ilijaš Sarajevska županija
Moševići Neum Hercegovačko-neretvanska županija
Motike Drvar Hercegbosanska županija
Mračaj Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Mračaj Bugojno Županija Središnja Bosna
Mračaj Uskoplje Županija Središnja Bosna
Mrakovo Ilijaš Sarajevska županija
Mrakovo Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Mravi Goražde Bosansko-podrinjska županija
Mravinjac Goražde Bosansko-podrinjska županija
Mravljača Foča-Ustikolina Bosansko-podrinjska županija
Mrđe Drvar Hercegbosanska županija
Mrđebare Kupres Hercegbosanska županija
Mrkodol Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Mrkosovice Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Mrkovi Goražde Bosansko-podrinjska županija
Mudrike Travnik Županija Središnja Bosna
Mušić Kupres Hercegbosanska županija