Dodatak:Abecedni popis naselja u FBiH/D

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Federaciji BiH

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Abecedni popis naselja u Federaciji BiH - D
Naselje Grad ili općina Županija
Dejčići Trnovo Sarajevska županija
Delijaš Trnovo Sarajevska županija
Deovići Hadžići Sarajevska županija
Deševa Goražde Bosansko-podrinjska županija
Divčići Trnovo Sarajevska županija
Divjak Vitez Županija Središnja Bosna
Djevor Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Do Hadžići Sarajevska županija
Dobrič Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija
Dobričevići Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Dobrići Tomislavgrad Bosansko-podrinjska županija
Dobrigošće Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Dobrinja Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Dobrinja A Novi Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Dobrinja B Novi Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Dobrinja C Novi Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Dobrinja D Novi Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Dobrkovići Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija
Dobro Selo Čitluk Hercegovačko-neretvanska županija
Dobro Livno Bosansko-podrinjska županija
Dobroševići Novi Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Dobrošin Uskoplje Županija Središnja Bosna
Doci Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija
Dolac Glamoč Hercegbosanska županija
Dolac Novi Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Dolac Travnik Županija Središnja Bosna
Dolac na Lašvi Travnik Županija Središnja Bosna
Dole Ljubuški Zapadnohercegovačka županija
Dolovi Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Doljani Čapljina Hercegovačko-neretvanska županija
Doljani Hadžići Sarajevska županija
Doljani Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Doljani Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Domanovići Čapljina Hercegovačko-neretvanska županija
Donja Bioča Hadžići Sarajevska županija
Donja Bioča Ilijaš Sarajevska županija
Donja Blatnica Čitluk Hercegovačko-neretvanska županija
Donja Brda Goražde Bosansko-podrinjska županija
Donja Britvica Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija
Donja Bukvica Goražde Bosansko-podrinjska županija
Donja Jablanica Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Donja Misoča Ilijaš Sarajevska županija
Donja Presjenica Trnovo Sarajevska županija
Donja Raštelica Hadžići Sarajevska županija
Donja Ričica Uskoplje Županija Središnja Bosna
Donja Trebeuša Travnik Županija Središnja Bosna
Donja Večeriska Vitez Županija Središnja Bosna
Donja Vogošća Vogošća Sarajevska županija
Donja Vratna Gora Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Donje Krčevine Travnik Županija Središnja Bosna
Donje Paprasko Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Donje Peulje Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Donje Ravno Kupres Hercegbosanska županija
Donje Selo Goražde Bosansko-podrinjska županija
Donje Selo Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Donje Selo Ilijaš Sarajevska županija
Donje Višnjevice Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Donje Vukovsko Kupres Hercegbosanska županija
Donje Žešće Foča-Ustikolina Bosansko-podrinjska županija
Donji Boganovci Bugojno Županija Središnja Bosna
Donji Bogovići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Donji Brišnik Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Donji Crnač Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija
Donji Čažanj Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Donji Čevljanovići Ilijaš Sarajevska županija
Donji Gradac Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Donji Gradac Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija
Donji Hadžići Hadžići Sarajevska županija
Donji Kazanci Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Donji Korićani Travnik Županija Središnja Bosna
Donji Malovan Kupres Hercegbosanska županija
Donji Mamići Grude Zapadnohercegovačka županija
Donji Nevizdraci Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Donji Prijeslop Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Donji Rujani Livno Hercegbosanska županija
Donji Tiškovac Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Donji Vakuf Donji Vakuf Županija Središnja Bosna
Donji Velešići Centar, Sarajevo Sarajevska županija
Donji Zovik Hadžići Sarajevska županija
Došćica Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Dračevo Čapljina Hercegovačko-neretvanska županija
Dragan Selo Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Dragičina Grude Zapadnohercegovačka županija
Dragnjić Glamoč Hercegbosanska županija
Dragolji Goražde Bosansko-podrinjska županija
Dragoradi Ilijaš Sarajevska županija
Dragovići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Dragovići Hadžići Sarajevska županija
Dražev Dol Uskoplje Županija Središnja Bosna
Draževići Ilijaš Sarajevska županija
Dretelj Čapljina Hercegovačko-neretvanska županija
Drinova Međa Livno Hercegbosanska županija
Drinovačko Brdo Grude Zapadnohercegovačka županija
Drinovci Grude Zapadnohercegovačka županija
Drozgometva Hadžići Sarajevska županija
Drvar Drvar Hercegbosanska županija
Drvar (selo) Drvar Hercegbosanska županija
Drvetine Bugojno Županija Središnja Bosna
Držanlije Livno Hercegbosanska županija
Dub Hadžići Sarajevska županija
Dub Travnik Županija Središnja Bosna
Dubočani Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Duboki Potok Ilijaš Sarajevska županija
Duboko Mokro Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija
Dubrave Glamoč Hercegbosanska županija
Dubravica Čapljina Hercegovačko-neretvanska županija
Dubravice Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Dubravica Vitez Županija Središnja Bosna
Dučići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Dudle Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Dujmovići Trnovo Sarajevska županija
Duler Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Dupovci Hadžići Sarajevska županija
Durakovići Trnovo Sarajevska županija
Duranovići Hadžići Sarajevska županija
Duratbegović Dolac Uskoplje Županija Središnja Bosna
Duša Uskoplje Županija Središnja Bosna
Duševine Ilijaš Sarajevska županija
Dužani Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Dužice Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija