Razgovor sa suradnikom:Ivan Dujmić

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Ivan Dujmić, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Ivan Dujmić") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 08:21, 29. srpnja 2020. (CEST)

Nesređen sadržaj članka Ivan Dujmić[uredi]

Crystal Clear app package utilities.png
Poštovani suradniče Ivane Dujmiću, napisali ste članak Ivan Dujmić koji ne zadovoljava standarde Wikipedije te je stoga prebačen na stranicu za razgovor.
Molimo Vas, uredite članak u sljedećih 14 dana inače će biti obrisan.

Pozdrav! Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav, Nesmir Kudilovič (razgovor) 10,20; 29. srpnja 2020. (SEV)

Potpisivanje[uredi]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na Vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. --Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 12:56, 29. srpnja 2020. (CEST)

Kratke upute[uredi]

Poštovani, Nesmir je na stranicu natrpao hrpu predložaka jer sadržaj kako je trenutačno oblikovan ne zadovoljava enciklopedijske kriterije.

Osoba o kojoj se radi zadovoljava kriterije, što dokazuje katalog NSK:

Književni stil i enciklopedijski stil se podosta razlikuju, ako znamo da danas u književnost spadaju i romantizam i realizam i haiku i romani toka svijesti.

Sadržaj trenutačno na stranici Razgovor:Ivan_Dujmić je zanimljivo čitati, ali to nije enciklopedijski stil. Posebno mi se sviđa ono o Wordpressu. Smiley.svg SpeedyGonsales 18:16, 29. srpnja 2020. (CEST)

Uvodni tečaj[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kratak je i informativan, vrlo brzo ga se pročita. --Kraljnnm (razgovor) 12:03, 10. kolovoza 2020. (CEST)

Upozorenje[uredi]

Pozdrav! Molim prestanite spamirati Wikipediju jednim te istim neuređenim sadržajem! Vaša suradnička stranica ne služi kao imenski prostor za članke, kamoli za neuređeni tekst! Zahtjevi za premještanje stranica također ne služe za lijepljenje neuređenog teksta, kao ni suradničke stranice za razgovor. Suradnik SpeedyGonsales je trenutno odsutan sa Wikipedije, i nema razloga ka mu krčite stranicu za razgovor sa porukom nakon poruke istog sadržaja.

Tekst na stranici Razgovor:Ivan Dujmić neće biti premješten jer nije uređen. Nedostaju mu poveznice, izvori, nije pisan enciklopedijskim već esejskim stilom, nedostaju mu kategorije, i slično. Kolege su vas već uputile na Wikipedija:Uvodni tečaj, ondje vam je navedeno sve što vam treba. Produljit ću vam rok za još 14 dana, da imate vremena polako i pažljivo srediti tekst. Za bilo kakva pitanja vam stojim na usluzi, ali imajte na umu da smo svi volonteri i da nigdje ne piše da trebamo odgovoriti na poruke istog trena, ili istog dana. Sretno uređivanje! --Ivi104 (razgovor) 14:20, 11. kolovoza 2020. (CEST)

Produžih Vam rok za održavanje za još 14 dana. Zbilja ne može ondje stajati onakav tekst. Kubura (razgovor) 05:52, 26. kolovoza 2020. (CEST)

Vandalizam i provociranje[uredi]

Ivan Dujmić, prestani sa ovakvim [1] napisima! To nije ironija već provociranje suradnika, a pogotovo iznošenje osobnih podataka (GDPR) koje na Wiki nije dozvoljeno. Shvati tu uputu slobodno kao poslijednju opomenu prije blokiranja tvojeg suradničkog računa. --Mark7747 (razgovor) 20:39, 26. listopada 2020. (CET)

Nisam provokator, to najmanje, jer poštujem sve koji su pridonijeli mamutskom poslu na wikipediji.[uredi]

Sve pet Ivan Dujmić. Ako ti je već do članka o tebi onda molim te istog prvo uredi na tvojoj SZV (stranici za vježbanje). Ja ću ti nakon toga vrlo rado pomoći dalje. I molim te kao prvo ukloni tvoje osobne podatke (mail, mob) sa stranice od suradnika Speedy Gonsales. Prisrčno pozdravljam --Mark7747 (razgovor) 21:03, 26. listopada 2020. (CET)

Doprinosi[uredi]