Razgovor sa suradnikom:Triplec85

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Triplec85, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Triplec85") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 16:09, 12. lipnja 2014. (CEST)

Prikaži...[uredi]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Maestro Ivanković 11:24, 9. travnja 2016. (CEST)

Treba li pomoći?[uredi]

Treba li pomoći? Jesi li pročitao Wikipedija:Uvodni tečaj? Kubura (razgovor) 07:07, 13. travnja 2016. (CEST)

Hvala lijepa na ponudi. Ja imam mnogo iskustva s njemackom i engleskom wikipedijom, no ne i s hrvatskom.... Ako primjetite koji propust ili pogrjesku javite mi... ako budem potrebovao pomoc javit cu vam se.... Jos jednom hvala! Pozdrav iz Tauberbischofsheim, Deutschland -- Triplec85 (Razgovor) 12:52, 13.04.2016 (CEST)

Sehr gut[uredi]

Sehr gut, danke. :) Kubura (razgovor) 19:26, 28. veljače 2017. (CET)

Izabrani članci[uredi]

Lijepo molim, ne dirajte završena glasovanja, a osim toga, nemate još pravo za predlaganje izabranih članaka.--MaGaporuči mi 09:06, 16. siječnja 2018. (CET)

Hvala na resetiranju ako sam pogriješio. Možete li mi pomoći da predložim ovaj članak, jer teško je prevesti. Pozdrav iz Njemačke. --Triplec85 (razgovor) 8:55, 16. siječnja 2018. (CET)
Kako sam iznad napisao, još uvijek nemate pravo predlaganja izabranih članaka: pravila (točka 4.) kažu da za predlaganje morate imati najmanje 100 uređivanja u GIP-u.--MaGaporuči mi 09:10, 16. siječnja 2018. (CET)
Imate li ovo pravo predložiti? Ili biste li mi mogli pomoći? Živim u Njemačkoj i objavljujem nekoliko stotina članaka posebno u njemačkoj Wikipediji. Meni je vrlo teško naći put oko ove Wikipedije i predložiti članak Bazilije Pandžić. Ispričavajte pogreške pri pogrešci pisanja / prijevoda. Hvala Vam. Uz prijateljski pozdrav --Triplec85 (razgovor) 9:14, 16. siječnja 2018. (CET)
Za predlaganje Vam nedostaju 33 uređivanja u GIP-u pa budite malo aktivni ovdje.--MaGaporuči mi 10:04, 16. siječnja 2018. (CET)

Bazilije Pandžić za IČ[uredi]

Bok Triplec85! Na tvoju ljubaznu molbu, maloprije sam članak "Bazilije Pandžić" predložio za glasovanje. Face-wink.svg Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 14:26, 16. siječnja 2018. (CET)

Pozdrav!! Hvala ti na poruci. Postupak je takav da se članak predloži za izabrani članak. Glasuje se i ako je izabran, bit će na naslovnici. --Fraxinus (razgovor) 17:33, 16. siječnja 2018. (CET)

Potpisivanje na stranicama za razgovor, kao na stranici Razgovor:Bazilije Pandžić[uredi]

Cijenjeni, Triplec85

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.

Potpis vector 2010.jpg

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na sličicu potpisa u alatnoj vrpci prikazanoj na slici desno. Hvala na razumijevanju.

Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 14,14; 23. siječnja 2018. (SEV)

Navođenje izvora u članku Bazilije Pandžić[uredi]

Cijenjeni, Triplec85,


iz pravila Wikipedija:Provjerljivost #Dužnost i nužnost navođenja izvora: "IIzvor treba biti naveden jasno i precizno tako da ga čitatelji i suradnici Wikipedije mogu lako naći, kad se radi o knjigama uz sve osnovne podatke koje postoje (npr. autora, naslov, izdavača, mjesto i vrijeme izdavanja, ISBN broj), nužno je navesti i stranicu knjige koja potkrjepljuje ono o čemu pišemo."

Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 14,43; 23. siječnja 2018. (SEV)

Svjetska kulturna baština[uredi]

Slažem se. Wikipedia ist die Weltkulturerbe. Kubura (razgovor) 22:18, 19. travnja 2019. (CEST)


kampanja
lijep :-) Triplec85 (razgovor) 09:17, 20. travnja 2019. (CEST)