Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/Cs

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 26. lipnja 2008..

Cs[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Poštanski broj
Csabacsűd selo Bekeška Szarvasi 2 102 5551
Csabaszabadi selo Bekeška Békéscsabai 366 5609
Csabdi selo Bila Bicskei 1 162 2064
Csabrendek selo Vesprimska Sümegi 3 011 8474
Csáfordjánosfa selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 246 9375
Csaholc selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 527 4967
Csajág selo Vesprimska Balatonalmádi 889 8163
Csákány selo Šomođska Marcali 287 8735
Csákánydoroszló selo Željezna Körmendi 1 785 9919
Csákberény selo Bila Móri 1 242 8073
Csákvár selo Bila Bicskei 5 316 8083
Csanádalberti selo Čongradska Makói 496 6915
Csanádapáca selo Bekeška Orosházi 2 877 5662
Csanádpalota selo Čongradska Makói 3 309 6913
Csánig selo Željezna Sárvári 438 9654
Csány selo Heveška Hatvani 4 787 3015
Csányoszró selo Baranjska Sellyei 718 7964
Csanytelek selo Čongradska Csongrádi 2 975 6647
Csapi selo Zalska Nagykanizsai 184 8756
Csapod selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 572 9372
Csárdaszállás selo Bekeška Békési 545 5621
Csarnóta selo Baranjska Siklósi 149 7811
Csaroda selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 654 4844
Császár selo Komoransko-ostrogonska Kisbéri 1 926 2858
Császártöltés selo Bačko-kiškunska Kiskőrösi 2 648 6239
Császló selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 387 4973
Csátalja selo Bačko-kiškunska Bajai 1 732 6523
Csatár selo Zalska Zalaegerszegi 568 8943
Csataszög selo Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 314 5064
Csatka selo Komoransko-ostrogonska Kisbéri 309 2888
Csávoly selo Bačko-kiškunska Bajai 2 061 6448
Csebény selo Baranjska Szigetvári 117 7935
Csécse selo Nogradska Pásztói 994 3052
Csegöld selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 677 4742
Csehbánya selo Vesprimska Ajkai 283 8445
Csehi selo Željezna Vasvári 308 9833
Csehimindszent selo Željezna Vasvári 422 9834
Csém selo Komoransko-ostrogonska Komáromi 478 2949
Csemő selo Peštanska Ceglédi 4 273 2713
Csempeszkopács selo Željezna Szombathelyi 306 9764
Csengele selo Čongradska Kisteleki 2 049 6765
Csenger grad Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 5 211 4765
Csengersima selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 707 4743
Csengerújfalu selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 892 4764
Csengőd selo Bačko-kiškunska Kiskőrösi 2 323 6222
Csénye selo Željezna Sárvári 636 9611
Csenyéte selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 393 3837
Csép selo Komoransko-ostrogonska Kisbéri 363 2946
Csépa selo Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 1 866 5475
Csepreg grad Tolnanska Csepregi 3 612 9735
Csér selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 47 9375
Cserdi selo Baranjska Szentlőrinci 350 7683
Cserénfa selo Šomođska Kaposvári 243 7472
Cserépfalu selo Boršod-abaúj-zemlénska Mezőkövesdi 1 095 3413
Cserépváralja selo Boršod-abaúj-zemlénska Mezőkövesdi 553 3417
Cserháthaláp selo Nogradska Balassagyarmati 411 2694
Cserhátsurány selo Nogradska Balassagyarmati 960 2676
Cserhátszentiván selo Nogradska Pásztói 170 3066
Cserkeszőlő selo Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 2 231 5465
Cserkút selo Baranjska Pécsi 430 7673
Csernely selo Boršod-abaúj-zemlénska Ózdi 958 3648
Cserszegtomaj selo Zalska Keszthely–Hévízi 2 025 8372
Csertalakos selo Zalska Lenti 48 8951
Csertő selo Baranjska Szigetvári 448 7900
Csesznek selo Vesprimska Zirci 588 8419
Csesztreg selo Zalska Lenti 854 8973
Csesztve selo Nogradska Balassagyarmati 330 2678
Csetény selo Vesprimska Zirci 2 068 8417
Csévharaszt selo Peštanska Monori 1 868 2212
Csibrák selo Tolnanska Dombóvári 430 7225
Csikéria selo Bačko-kiškunska Bácsalmási 995 6424
Csikóstőttős selo Tolnanska Dombóvári 956 7341
Csikvánd selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 502 9127
Csincse selo Boršod-abaúj-zemlénska Mezőkövesdi 623 3442
Csipkerek selo Tolnanska Vasvári 410 9836
Csitár selo Nogradska Balassagyarmati 449 2673
Csobád selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 730 3848
Csobaj selo Boršod-abaúj-zemlénska Tokaji 808 3927
Csobánka selo Peštanska Szentendrei 2 855 2014
Csókakő selo Bila Móri 1 072 8074
Csokonyavisonta selo Šomođska Barcsi 1 787 7555
Csokvaomány selo Boršod-abaúj-zemlénska Ózdi 951 3647
Csolnok selo Komoransko-ostrogonska Dorogi 3 401 2521
Csólyospálos selo Bačko-kiškunska Kiskunmajsai 1 893 6135
Csoma selo Šomođska Kaposvári 455 7253
Csomád selo Peštanska Veresegyházi 866 2161
Csombárd selo Šomođska Kaposvári 310 7432
Csongrád grad Čongradska Csongrádi 18 713 6640
Csonkahegyhát selo Zalska Zalaegerszegi 346 8918
Csonkamindszent selo Baranjska Szentlőrinci 176 7940
Csopak selo Vesprimska Balatonfüredi 1 577 8229
Csór selo Bila Székesfehérvári 1 679 8041
Csorna grad Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 10 810 9300
Csorvás selo Bekeška Orosházi 5 738 5920
Csót selo Vesprimska Pápai 1 118 8558
Csöde selo Zalska Zalaegerszegi 90 8991
Csögle selo Vesprimska Ajkai 729 8495
Csökmő selo Hajdu-biharska Berettyóújfalui 2 178 4145
Csököly selo Šomođska Kaposvári 1 161 7526
Csömend selo Šomođska Marcali 336 8700
Csömödér selo Zalska Lenti 667 8957
Csömör selo Peštanska Gödöllői 7 510 2141
Csönge selo Tolnanska Celldömölki 413 9513
Csörnyeföld selo Zalska Letenyei 483 8873
Csörög selo Peštanska Váci 1 528 2135
Csörötnek selo Tolnanska Szentgotthárdi 935 9962
Csősz selo Bila Abai 1 053 8122
Csővár selo Peštanska Váci 704 2615
Csurgó grad Šomođska Csurgói 5 783 8840
Csurgónagymarton selo Šomođska Csurgói 214 8840

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".