Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/E

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 26. lipnja 2008..

E, É[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Poštanski broj
Ebergőc selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 139 9451
Ebes selo Hajdu-biharska Hajdúszoboszlói 4 473 4211
Écs selo Jursko-mošonjsko-šopronska Pannonhalmi 1 762 9083
Ecséd selo Heveška Hatvani 4 160 3013
Ecseg selo Nogradska Pásztói 1 282 3053
Ecsegfalva selo Bekeška Szeghalmi 1 446 5515
Ecseny selo Šomođska Kaposvári 283 7457
Ecser selo Peštanska Monori 3 252 2233
Edde selo Šomođska Kaposvári 248 7443
Edelény grad Boršod-abaúj-zemlénska Edelényi 11 168 3780
Edve selo Jursko-mošonjsko-šopronska Kapuvári 144 9343
Eger županijsko sjedište Heveška Egri 57 000 3300
Egerág selo Baranjska Pécsi 1 004 7763
Egeralja selo Vesprimska Ajkai 268 8497
Egeraracsa selo Zalska Keszthely–Hévízi 371 8765
Egerbakta selo Heveška Egri 3 238 3321
Egerbocs selo Heveška Bélapátfalvai 1 595 3337
Egercsehi selo Heveška Bélapátfalvai 1 039 3341
Egerfarmos selo Heveška Füzesabonyi 2 379 3379
Egerlövő selo Boršod-abaúj-zemlénska Mezőkövesdi 649 3461
Egerszalók selo Heveška Egri 2 311 3394
Egerszólát selo Heveška Egri 2 610 3328
Égerszög selo Boršod-abaúj-zemlénska Edelényi 79 3757
Egervár selo Zalska Zalaegerszegi 1 063 8913
Egervölgy selo Tolnanska Vasvári 410 9684
Egyed selo Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 588 9314
Egyek selo Hajdu-biharska Balmazújvárosi 5 527 4069
Egyházasdengeleg selo Nogradska Pásztói 510 3043
Egyházasfalu selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 922 9473
Egyházasgerge selo Nogradska Salgótarjáni 850 3185
Egyházasharaszti selo Baranjska Siklósi 336 7824
Egyházashetye selo Tolnanska Celldömölki 425 9554
Egyházashollós selo Tolnanska Körmendi 580 9781
Egyházaskesző selo Vesprimska Pápai 602 8523
Egyházaskozár selo Baranjska Komlói 878 7347
Egyházasrádóc selo Tolnanska Körmendi 1 355 9783
Elek grad Bekeška Gyulai 5 567 5742
Ellend selo Baranjska Pécsi 230 7744
Előszállás selo Bila Dunaújvárosi 2 602 2424
Emőd grad Boršod-abaúj-zemlénska Miskolci 5 474 3432
Encs grad Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 7 052 3860
Encsencs selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 061 4374
Endrefalva selo Nogradska Szécsényi 1 278 3165
Endrőc selo Baranjska Szigetvári 406 7973
Enese selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 780 9143
Enying grad Bila Enyingi 7 166 8130
Eperjes selo Čongradska Szentesi 668 6624
Eperjeske selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 1 269 4646
Eplény selo Vesprimska Zirci 489 8413
Epöl selo Komoransko-ostrogonska Dorogi 661 2526
Ercsi grad Bila Ercsi 8 407 2451
Érd grad Peštanska Budaörsi 58 117 2030
Erdőbénye selo Boršod-abaúj-zemlénska Tokaji 1 298 3932
Erdőhorváti selo Boršod-abaúj-zemlénska Sárospataki 650 3935
Erdőkertes selo Peštanska Veresegyházi 6 024 2113
Erdőkövesd selo Heveška Pétervásárai 1 718 3252
Erdőkürt selo Nogradska Pásztói 609 2176
Erdősmárok selo Baranjska Mohácsi 93 7735
Erdősmecske selo Baranjska Pécsváradi 417 7723
Erdőtarcsa selo Nogradska Pásztói 624 2177
Erdőtelek selo Heveška Hevesi 4 491 3358
Erk selo Heveška Hevesi 2 168 3295
Érpatak selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói 1 855 4245
Érsekcsanád selo Bačko-kiškunska Bajai 2 897 6347
Érsekhalma selo Bačko-kiškunska Bajai 720 6348
Érsekvadkert selo Nogradska Balassagyarmati 3 812 2659
Értény selo Tolnanska Tamási 759 7093
Erzsébet selo Baranjska Pécsváradi 338 7661
Esztár selo Hajdu-biharska Berettyóújfalui 1 412 4124
Eszteregnye selo Zalska Nagykanizsai 746 8882
Esztergályhorváti selo Zalska Keszthely–Hévízi 452 8742
Esztergom grad Komoransko-ostrogonska Esztergomi 29 769 2500
Ete selo Komoransko-ostrogonska Kisbéri 609 2947
Etes selo Nogradska Salgótarjáni 1 528 3136
Etyek selo Bila Bicskei 3 783 2091

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".