Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/I

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 26. lipnja 2008..

I, Í[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Poštanski broj
Ibafa selo Baranjska Szigetvári 250 7935
Iborfia selo Zalska Zalaegerszegi 22 8984
Ibrány grad Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 6 897 4484
Igal selo Šomođska Kaposvári 1 336 7275
Igar selo Bila Sárbogárdi 1 141 7015
Igrici selo Boršod-abaúj-zemlénska Mezőcsáti 1 292 3459
Iharos selo Šomođska Csurgói 528 8726
Iharosberény selo Šomođska Csurgói 1 360 8725
Ikervár selo Željezna Sárvári 1 905 9756
Iklad selo Peštanska Aszódi 2 109 2181
Iklanberény selo Željezna Csepregi 42 9634
Iklódbördőce selo Zalska Lenti 352 8958
Ikrény selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 612 9141
Iliny selo Nogradska Balassagyarmati 197 2675
Ilk selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 1 263 4566
Illocska selo Baranjska Siklósi 256 7775
Imola selo Boršod-abaúj-zemlénska Kazincbarcikai 123 3724
Imrehegy selo Bačko-kiškunska Kiskőrösi 827 6238
Ináncs selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 1 250 3851
Inárcs selo Peštanska Dabasi 4 177 2365
Inke selo Šomođska Csurgói 1 367 8724
Ipacsfa selo Baranjska Siklósi 219 7847
Ipolydamásd selo Peštanska Szobi 375 2631
Ipolytarnóc selo Nogradska Salgótarjáni 571 3138
Ipolytölgyes selo Peštanska Szobi 466 2633
Ipolyvece selo Nogradska Balassagyarmati 894 2669
Iregszemcse selo Tolnanska Tamási 2 826 7095
Irota selo Boršod-abaúj-zemlénska Edelényi 106 3786
Isaszeg selo Peštanska Gödöllői 10 518 2117
Ispánk selo Željezna Őriszentpéteri 111 9941
Istenmezeje selo Heveška Pétervásárai 3 279 3253
Istvándi selo Šomođska Barcsi 641 7987
Iszkaszentgyörgy selo Bila Székesfehérvári 1 884 8043
Iszkáz selo Vesprimska Ajkai 399 8493
Isztimér selo Bila Móri 963 8045
Ivád selo Heveška Pétervásárai 1 194 3248
Iván selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 1 367 9374
Ivánbattyán selo Baranjska Siklósi 156 7772
Ivánc selo Željezna Őriszentpéteri 709 9931
Iváncsa selo Bila Adonyi 2 882 2454
Ivándárda selo Baranjska Mohácsi 255 7781
Izmény selo Tolnanska Bonyhádi 555 7353
Izsák grad Bačko-kiškunska Kiskőrösi 6 191 6070
Izsófalva selo Boršod-abaúj-zemlénska Kazincbarcikai 1 912 3741

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".