Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/Gy

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 26. lipnja 2008..

Gy[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Poštanski broj
Gyál grad Peštanska Gyáli 21 397 2360
Gyalóka selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 72 9474
Gyanógeregye selo Željezna Szombathelyi 148 9774
Gyarmat selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 1 290 9126
Gyékényes selo Šomođska Csurgói 1 085 8851
Gyenesdiás selo Zalska Keszthely–Hévízi 2 934 8315
Gyepükaján selo Vesprimska Sümegi 359 8473
Gyermely selo Komoransko-ostrogonska Tatabányai 1 273 2821
Gyód selo Baranjska Pécsi 618 7668
Gyomaendrőd grad Bekeška Békési 15 344 5500
Gyóró selo Jursko-mošonjsko-šopronska Kapuvári 442 9363
Gyömöre selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 1 370 9124
Gyömrő grad Peštanska Monori 13 904 2230
Gyöngyfa selo Baranjska Szentlőrinci 153 7954
Gyöngyös grad Heveška Gyöngyösi 5 531 3200
Gyöngyösfalu selo Tolnanska Kőszegi 1 095 9723
Gyöngyöshalász selo Heveška Gyöngyösi 2 714 3212
Gyöngyösmellék selo Baranjska Szigetvári 331 7972
Gyöngyösoroszi selo Heveška Gyöngyösi 2 139 3211
Gyöngyöspata selo Heveška Gyöngyösi 6 075 3035
Gyöngyössolymos selo Heveška Gyöngyösi 6 485 3231
Gyöngyöstarján selo Heveška Gyöngyösi 4 639 3036
Gyönk selo Tolnanska Tamási 2 179 7064
Győr županijsko sjedište Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 128 913 9000*
Győrasszonyfa selo Jursko-mošonjsko-šopronska Pannonhalmi 504 9093
Györe selo Tolnanska Bonyhádi 769 7352
Györgytarló selo Boršod-abaúj-zemlénska Sárospataki 604 3954
Györköny selo Tolnanska Paksi 944 7045
Győrladamér selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 282 9173
Győröcske selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 124 4625
Győrság selo Jursko-mošonjsko-šopronska Pannonhalmi 1 489 9084
Győrsövényház selo Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 802 9161
Győrszemere selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 3 014 9121
Győrtelek selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 739 4752
Győrújbarát selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 4 832 9081
Győrújfalu selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 160 9171
Győrvár selo Željezna Vasvári 714 9821
Győrzámoly selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 658 9172
Gyugy selo Šomođska Lengyeltóti 260 8692
Gyula grad Bekeška Gyulai 32 640 5700
Gyulaháza selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 2 082 4545
Gyulaj selo Tolnanska Dombóvári 1 110 7227
Gyulakeszi selo Vesprimska Tapolcai 727 8286
Gyúró selo Bila Ercsi 1 240 2464
Gyügye selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 271 4733
Gyüre selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 1 268 4813
Gyűrűs selo Zalska Zalaegerszegi 102 8932

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".