Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/M

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 26. lipnja 2008..

M[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Poštanski broj
Mád selo Boršod-abaúj-zemlénska Szerencsi 2 605 3909
Madaras selo Bačko-kiškunska Bácsalmási 3 233 6456
Madocsa selo Tolnanska Paksi 1 963 7026
Maglóca selo Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 104 9169
Maglód selo Peštanska Monori 9 999 2234
Mágocs selo Baranjska Sásdi 2 679 7342
Magosliget selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 241 4953
Magy selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 996 4556
Magyaralmás selo Bila Móri 1 497 8071
Magyaratád selo Šomođska Kaposvári 979 7463
Magyarbánhegyes selo Bekeška Mezőkovácsházi 2 687 5667
Magyarbóly selo Baranjska Siklósi 1 056 7775
Magyarcsanád selo Čongradska Makói 1 629 6932
Magyardombegyház selo Bekeška Mezőkovácsházi 296 5838
Magyaregregy selo Baranjska Komlói 831 7332
Magyaregres selo Šomođska Kaposvári 597 7441
Magyarföld selo Zalska Lenti 34 8973
Magyargéc selo Nogradska Szécsényi 856 3133
Magyargencs selo Vesprimska Pápai 618 8517
Magyarhertelend selo Baranjska Komlói 668 7394
Magyarhomorog selo Hajdu-biharska Berettyóújfalui 930 4137
Magyarkeresztúr selo Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 505 9346
Magyarkeszi selo Tolnanska Tamási 1 371 7098
Magyarlak selo Željezna Szentgotthárdi 781 9962
Magyarlukafa selo Baranjska Szigetvári 99 7925
Magyarmecske selo Baranjska Sellyei 353 7954
Magyarnádalja selo Željezna Körmendi 192 9909
Magyarnándor selo Nogradska Balassagyarmati 1 205 2694
Magyarpolány selo Vesprimska Ajkai 1 184 8449
Magyarsarlós selo Baranjska Pécsi 339 7761
Magyarszecsőd selo Željezna Körmendi 485 9912
Magyarszék selo Baranjska Komlói 1 138 7396
Magyarszentmiklós selo Zalska Nagykanizsai 277 8776
Magyarszerdahely selo Zalska Nagykanizsai 561 8776
Magyarszombatfa selo Željezna Őriszentpéteri 294 9946
Magyartelek selo Baranjska Sellyei 239 7954
Majosháza selo Peštanska Ráckevei 1 240 2339
Majs selo Baranjska Mohácsi 1 095 7783
Makád selo Peštanska Ráckevei 1 306 2322
Makkoshotyka selo Boršod-abaúj-zemlénska Sárospataki 983 3959
Maklár selo Heveška Egri 2 801 3397
Makó grad Čongradska Makói 25 534 6900
Malomsok selo Vesprimska Pápai 576 8533
Mályi selo Boršod-abaúj-zemlénska Miskolci 4 209 3434
Mályinka selo Boršod-abaúj-zemlénska Kazincbarcikai 562 3645
Mánd selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 266 4942
Mándok selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 4 552 4644
Mánfa selo Baranjska Komlói 896 7304
Mány selo Bila Bicskei 2 321 2065
Maráza selo Baranjska Mohácsi 207 7733
Marcalgergelyi selo Vesprimska Pápai 450 9534
Marcali grad Šomođska Marcali 12 550 8700
Marcaltő selo Vesprimska Pápai 876 8532
Márfa selo Baranjska Siklósi 225 7817
Máriahalom selo Komoransko-ostrogonska Dorogi 667 2527
Máriakálnok selo Jursko-mošonjsko-šopronska Mosonmagyaróvári 1 483 9231
Máriakéménd selo Baranjska Mohácsi 548 7663
Márianosztra selo Peštanska Szobi 968 2629
Máriapócs grad Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 172 4326
Markaz selo Heveška Gyöngyösi 2 561 3262
Márkháza selo Nogradska Bátonyterenyei 237 3075
Márkó selo Vesprimska Veszprémi 1 141 8441
Markóc selo Baranjska Sellyei 57 7967
Markotabödöge selo Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 499 9164
Maróc selo Zalska Letenyei 119 8888
Marócsa selo Baranjska Sellyei 123 7960
Márok selo Baranjska Siklósi 529 7774
Márokföld selo Zalska Lenti 51 8976
Márokpapi selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 456 4932
Maroslele selo Čongradska Makói 2 217 6921
Mártély selo Čongradska Hódmezővásárhelyi 1 342 6636
Martfű grad Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 7 313 5435
Martonfa selo Baranjska Pécsváradi 205 7720
Martonvásár selo Bila Ercsi 5 275 2462
Martonyi selo Boršod-abaúj-zemlénska Edelényi 560 3755
Mátészalka grad Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 18 558 4700
Mátételke selo Bačko-kiškunska Bácsalmási 616 6452
Mátraballa selo Heveška Pétervásárai 2 635 3247
Mátraderecske selo Heveška Pétervásárai 1 399 3246
Mátramindszent selo Nogradska Bátonyterenyei 925 3155
Mátranovák selo Nogradska Bátonyterenyei 1 986 3143
Mátraszele selo Nogradska Salgótarjáni 1 071 3142
Mátraszentimre selo Heveška Gyöngyösi 2 129 3235
Mátraszőlős selo Nogradska Pásztói 1 703 3068
Mátraterenye selo Nogradska Bátonyterenyei 2 011 3145
Mátraverebély selo Nogradska Bátonyterenyei 2 252 3077
Mátyásdomb selo Bila Enyingi 803 8134
Matty selo Baranjska Siklósi 383 7854
Mátyus selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 373 4835
Máza selo Baranjska Komlói 1 393 7351
Mecseknádasd selo Baranjska Pécsváradi 1 660 7695
Mecsekpölöske selo Baranjska Komlói 459 7300
Mecsér selo Jursko-mošonjsko-šopronska Mosonmagyaróvári 630 9176
Medgyesbodzás selo Bekeška Mezőkovácsházi 1 217 5663
Medgyesegyháza selo Bekeška Mezőkovácsházi 4 104 5666
Medina selo Tolnanska Szekszárdi 891 7057
Megyaszó selo Boršod-abaúj-zemlénska Szerencsi 3 118 3718
Megyehid selo Željezna Sárvári 320 9754
Megyer selo Vesprimska Sümegi 48 8348
Meggyeskovácsi selo Željezna Sárvári 779 9757
Méhkerék selo Bekeška Sarkadi 2 313 5726
Méhtelek selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 765 4975
Mekényes selo Baranjska Sásdi 303 7344
Mélykút selo Bačko-kiškunska Jánoshalmi 5 744 6449
Mencshely selo Vesprimska Veszprémi 272 8271
Mende selo Peštanska Monori 4 144 2235
Méra selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 1 826 3871
Merenye selo Baranjska Szigetvári 319 7981
Mérges selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 79 9136
Mérk selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 328 4352
Mernye selo Šomođska Kaposvári 1 601 7453
Mersevát selo Željezna Celldömölki 588 9531
Mesterháza selo Željezna Csepregi 175 9662
Mesteri selo Željezna Celldömölki 286 9551
Mesterszállás selo Jász-Nagykun-Szolnok Mezőtúri 805 5452
Meszes selo Boršod-abaúj-zemlénska Edelényi 218 3754
Meszlen selo Željezna Szombathelyi 232 9745
Mesztegnyő selo Šomođska Marcali 1 464 8716
Mezőberény grad Bekeška Békési 11 591 5650
Mezőcsát grad Boršod-abaúj-zemlénska Mezőcsáti 6 594 3450
Mezőcsokonya selo Šomođska Kaposvári 1 224 7434
Meződ selo Baranjska Sásdi 149 7370
Mezőfalva selo Bila Dunaújvárosi 4 908 2422
Mezőgyán selo Bekeška Sarkadi 1 277 5732
Mezőhegyes grad Bekeška Mezőkovácsházi 6 262 5820
Mezőhék selo Jász-Nagykun-Szolnok Mezőtúri 390 5453
Mezőkeresztes selo Boršod-abaúj-zemlénska Mezőkövesdi 4 265 3441
Mezőkomárom selo Bila Enyingi 1 063 8137
Mezőkovácsháza grad Bekeška Mezőkovácsházi 6 945 5800
Mezőkövesd grad Boršod-abaúj-zemlénska Mezőkövesdi 17 841 3400
Mezőladány selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 1 024 4641
Mezőlak selo Vesprimska Pápai 1 076 8514
Mezőnagymihály selo Boršod-abaúj-zemlénska Mezőkövesdi 1 203 3443
Mezőnyárád selo Boršod-abaúj-zemlénska Mezőkövesdi 1 724 3421
Mezőörs selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 005 9097
Mezőpeterd selo Hajdu-biharska Berettyóújfalui 578 4118
Mezősas selo Hajdu-biharska Berettyóújfalui 648 4134
Mezőszemere selo Heveška Füzesabonyi 2 148 3378
Mezőszentgyörgy selo Bila Enyingi 1 376 8133
Mezőszilas selo Bila Sárbogárdi 2 340 7017
Mezőtárkány selo Heveška Füzesabonyi 4 064 3375
Mezőtúr grad Jász-Nagykun-Szolnok Mezőtúri 19 284 5400
Mezőzombor selo Boršod-abaúj-zemlénska Szerencsi 2 591 3931
Miháld selo Zalska Nagykanizsai 921 8825
Mihályfa selo Zalska Zalaszentgróti 415 8341
Mihálygerge selo Nogradska Salgótarjáni 683 3184
Mihályháza selo Vesprimska Pápai 839 8513
Mihályi selo Jursko-mošonjsko-šopronska Kapuvári 1 149 9342
Mike selo Šomođska Kaposvári 722 7512
Mikebuda selo Peštanska Ceglédi 812 2736
Mikekarácsonyfa selo Zalska Lenti 255 8949
Mikepércs selo Hajdu-biharska Derecske–Létavértesi 3 520 4271
Miklósi selo Šomođska Tabi 254 8669
Mikófalva selo Heveška Bélapátfalvai 1 441 3344
Mikóháza selo Boršod-abaúj-zemlénska Sátoraljaújhelyi 605 3989
Mikosszéplak selo Željezna Vasvári 335 9835
Milejszeg selo Zalska Zalaegerszegi 411 8917
Milota selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 868 4948
Mindszent grad Čongradska Hódmezővásárhelyi 7 387 6630
Mindszentgodisa selo Baranjska Sásdi 1 017 7391
Mindszentkálla selo Vesprimska Tapolcai 327 8282
Misefa selo Zalska Zalaegerszegi 298 8935
Miske selo Bačko-kiškunska Kalocsai 1 868 6343
Miskolc županijsko sjedište Boršod-abaúj-zemlénska Miskolci 181 565 3500*
Miszla selo Tolnanska Tamási 347 7065
Mocsa selo Komoransko-ostrogonska Komáromi 2 299 2911
Mogyoród selo Peštanska Gödöllői 4 988 2146
Mogyorósbánya selo Komoransko-ostrogonska Esztergomi 877 2535
Mogyoróska selo Boršod-abaúj-zemlénska Abaúj–Hegyközi 73 3893
Moha selo Bila Székesfehérvári 425 8042
Mohács grad Baranjska Mohácsi 19 049 7700
Mohora selo Nogradska Balassagyarmati 983 2698
Molnári selo Zalska Letenyei 782 8863
Molnaszecsőd selo Željezna Körmendi 415 9912
Molvány selo Baranjska Szigetvári 231 7981
Monaj selo Boršod-abaúj-zemlénska Szikszói 307 3812
Monok selo Boršod-abaúj-zemlénska Szerencsi 1 791 3905
Monor grad Peštanska Monori 21 227 2200
Mónosbél selo Heveška Bélapátfalvai 1 378 3345
Monostorapáti selo Vesprimska Tapolcai 1 095 8296
Monostorpályi selo Hajdu-biharska Derecske–Létavértesi 2 236 4275
Monoszló selo Vesprimska Balatonfüredi 162 8273
Monyoród selo Baranjska Mohácsi 207 7751
Mór grad Bila Móri 14 796 8060
Mórágy selo Tolnanska Bonyhádi 786 7165
Mórahalom grad Čongradska Mórahalmi 5 643 6782
Móricgát selo Bačko-kiškunska Kiskunfélegyházi 572 6132
Mórichida selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 860 9131
Mosdós selo Šomođska Kaposvári 1 110 7257
Mosonmagyaróvár grad Jursko-mošonjsko-šopronska Mosonmagyaróvári 30 283 9200
Mosonszentmiklós selo Jursko-mošonjsko-šopronska Mosonmagyaróvári 2 496 9154
Mosonszolnok selo Jursko-mošonjsko-šopronska Mosonmagyaróvári 1 585 9245
Mozsgó selo Baranjska Szigetvári 1 132 7932
Mőcsény selo Tolnanska Bonyhádi 387 7163
Mucsfa selo Tolnanska Bonyhádi 428 7185
Mucsi selo Tolnanska Tamási 558 7195
Múcsony selo Boršod-abaúj-zemlénska Kazincbarcikai 3 486 3744
Muhi selo Boršod-abaúj-zemlénska Miskolci 549 3552
Murakeresztúr selo Zalska Nagykanizsai 1 975 8834
Murarátka selo Zalska Letenyei 286 8868
Muraszemenye selo Zalska Letenyei 652 8872
Murga selo Tolnanska Szekszárdi 84 7176
Murony selo Bekeška Békési 1 454 5672

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".