Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/F

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 26. lipnja 2008..

F[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Poštanski broj
Fábiánháza selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 919 4354
Fábiánsebestyén selo Čongradska Szentesi 2 317 6625
Fácánkert selo Tolnanska Szekszárdi 765 7136
Fadd selo Tolnanska Szekszárdi 4 499 7133
Fáj selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 289 3865
Fajsz selo Bačko-kiškunska Kalocsai 1 901 6352
Fancsal selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 371 3855
Farád selo Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 1 917 9321
Farkasgyepű selo Vesprimska Pápai 441 8582
Farkaslyuk selo Boršod-abaúj-zemlénska Ózdi 1 981 3608
Farmos selo Peštanska Nagykátai 3 653 2765
Fazekasboda selo Baranjska Pécsváradi 210 7732
Fedémes selo Heveška Pétervásárai 862 3255
Fegyvernek selo Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi 7 006 5231
Fehérgyarmat grad Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 8 932 4900
Fehértó selo Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 468 9163
Fehérvárcsurgó selo Bila Móri 1 860 8052
Feked selo Baranjska Mohácsi 214 7724
Feketeerdő selo Jursko-mošonjsko-šopronska Mosonmagyaróvári 404 9211
Felcsút selo Bila Bicskei 1 669 8086
Feldebrő selo Heveška Füzesabonyi 2 652 3352
Felgyő selo Čongradska Csongrádi 1 472 6645
Felpéc selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 848 9122
Felsőberecki selo Boršod-abaúj-zemlénska Bodrogközi 325 3985
Felsőcsatár selo Tolnanska Szombathelyi 474 9794
Felsődobsza selo Boršod-abaúj-zemlénska Szikszói 983 3847
Felsőegerszeg selo Baranjska Sásdi 159 7370
Felsőgagy selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 165 3837
Felsőjánosfa selo Tolnanska Őriszentpéteri 213 9934
Felsőkelecsény selo Boršod-abaúj-zemlénska Kazincbarcikai 398 3722
Felsőlajos selo Bačko-kiškunska Kecskeméti 981 6055
Felsőmarác selo Tolnanska Őriszentpéteri 317 9918
Felsőmocsolád selo Šomođska Kaposvári 559 7456
Felsőnána selo Tolnanska Szekszárdi 705 7175
Felsőnyárád selo Boršod-abaúj-zemlénska Kazincbarcikai 1 060 3721
Felsőnyék selo Tolnanska Tamási 1 131 7099
Felsőörs selo Vesprimska Balatonalmádi 1 249 8227
Felsőpáhok selo Zalska Keszthely–Hévízi 579 8380
Felsőpakony selo Peštanska Gyáli 2 989 2363
Felsőpetény selo Nogradska Rétsági 768 2611
Felsőrajk selo Zalska Nagykanizsai 803 8767
Felsőregmec selo Boršod-abaúj-zemlénska Sátoraljaújhelyi 251 3989
Felsőszenterzsébet selo Zalska Lenti 16 8973
Felsőszentiván selo Bačko-kiškunska Bajai 2 028 6447
Felsőszentmárton selo Baranjska Sellyei 1 094 7968
Felsőszölnök selo Tolnanska Szentgotthárdi 659 9985
Felsőtárkány selo Heveška Egri 7 733 3324
Felsőtelekes selo Boršod-abaúj-zemlénska Kazincbarcikai 808 3735
Felsőtold selo Nogradska Pásztói 175 3067
Felsővadász selo Boršod-abaúj-zemlénska Szikszói 553 3814
Felsőzsolca grad Boršod-abaúj-zemlénska Miskolci 7 150 3561
Fényeslitke selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 2 468 4621
Fenyőfő selo Jursko-mošonjsko-šopronska Pannonhalmi 147 8432
Ferencszállás selo Čongradska Makói 638 6774
Fertőboz selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 255 9493
Fertőd grad Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 3 406 9431
Fertőendréd selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 635 9442
Fertőhomok selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 524 9492
Fertőrákos selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 2 182 9421
Fertőszentmiklós selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 3 844 9444
Fertőszéplak selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 1 180 9436
Fiad selo Šomođska Tabi 187 7282
Filkeháza selo Boršod-abaúj-zemlénska Sátoraljaújhelyi 104 3994
Fityeház selo Zalska Nagykanizsai 737 8835
Foktő selo Bačko-kiškunska Kalocsai 1 707 6331
Folyás selo Hajdu-biharska Polgári 405 4090
Fonó selo Šomođska Kaposvári 359 7271
Fony selo Boršod-abaúj-zemlénska Abaúj–Hegyközi 421 3893
Fonyód grad Šomođska Fonyódi 5 257 8640
Forráskút selo Čongradska Mórahalmi 2 321 6793
Forró selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 2 398 3849
Fót selo Peštanska Dunakeszi 16 559 2151
Földeák selo Čongradska Makói 3 324 6922
Földes selo Hajdu-biharska Püspökladányi 4 350 4177
Főnyed selo Šomođska Marcali 94 8732
Fulókércs selo Boršod-abaúj-zemlénska Encsi 395 3864
Furta selo Hajdu-biharska Berettyóújfalui 1 179 4141
Füle selo Bila Székesfehérvári 873 8157
Fülesd selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 492 4964
Fülöp selo Hajdu-biharska Hajdúhadházi 1 878 4266
Fülöpháza selo Bačko-kiškunska Kecskeméti 952 6042
Fülöpjakab selo Bačko-kiškunska Kiskunfélegyházi 1 151 6116
Fülöpszállás selo Bačko-kiškunska Kiskőrösi 2 525 6085
Fülpösdaróc selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 336 4754
Fürged selo Tolnanska Tamási 698 7087
Füzér selo Boršod-abaúj-zemlénska Sátoraljaújhelyi 604 3996
Füzérkajata selo Boršod-abaúj-zemlénska Sátoraljaújhelyi 145 3994
Füzérkomlós selo Boršod-abaúj-zemlénska Sátoraljaújhelyi 386 3997
Füzérradvány selo Boršod-abaúj-zemlénska Sátoraljaújhelyi 431 3993
Füzesabony grad Heveška Füzesabonyi 4 634 3390
Füzesgyarmat grad Bekeška Szeghalmi 6 542 5525
Fűzvölgy selo Zalska Nagykanizsai 143 8777

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".