Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/O

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 27. lipnja 2008..

O, Ó[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Pošt. broj
Óbánya selo Baranjska Pécsváradi 155 7695
Óbarok selo Bila Bicskei 796 2063
Óbudavár selo Vesprimska Balatonfüredi 56 8272
Ócsa selo Peštanska Gyáli 8 791 2364
Ócsárd selo Baranjska Pécsi 430 7814
Ófalu selo Baranjska Pécsváradi 346 7695
Ófehértó selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 2 746 4558
Óföldeák selo Čongradska Makói 507 6923
Óhid selo Zalska Zalaszentgróti 651 8342
Okány selo Bekeška Sarkadi 2 984 5534
Okorág selo Baranjska Sellyei 181 7957
Okorvölgy selo Baranjska Szentlőrinci 94 7681
Olasz selo Baranjska Mohácsi 623 7745
Olaszfa selo Tolnanska Vasvári 492 9824
Olaszfalu selo Vesprimska Zirci 1 116 8414
Olaszliszka selo Boršod-abaúj-zemlénska Sárospataki 1 802 3933
Olcsva selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 732 4826
Olcsvaapáti selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 335 4914
Old selo Baranjska Siklósi 371 7824
Ólmod selo Tolnanska Kőszegi 92 9733
Oltárc selo Zalska Letenyei 311 8886
Onga selo Boršod-abaúj-zemlénska Miskolci 4 780 3562
Ónod selo Boršod-abaúj-zemlénska Miskolci 2 517 3551
Ópályi selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 3 030 4821
Ópusztaszer selo Čongradska Kisteleki 2 326 6767
Orbányosfa selo Zalska Zalaegerszegi 150 8935
Orci selo Šomođska Kaposvári 562 7461
Ordacsehi selo Šomođska Fonyódi 807 8635
Ordas selo Bačko-kiškunska Kalocsai 504 6335
Orfalu selo Tolnanska Szentgotthárdi 65 9982
Orfű selo Baranjska Pécsi 761 7677
Orgovány selo Bačko-kiškunska Kecskeméti 3 464 6077
Ormándlak selo Zalska Zalaegerszegi 129 8983
Ormosbánya selo Boršod-abaúj-zemlénska Kazincbarcikai 1 880 3743
Orosháza grad Bekeška Orosházi 31 816 5900
Oroszi selo Vesprimska Ajkai 144 8458
Oroszlány grad Komoransko-ostrogonska Oroszlányi 20 249 2840
Oroszló selo Baranjska Sásdi 324 7370
Orosztony selo Zalska Nagykanizsai 454 8744
Ortaháza selo Zalska Lenti 154 8954
Osli selo Jursko-mošonjsko-šopronska Kapuvári 897 9354
Ostffyasszonyfa selo Tolnanska Celldömölki 839 9512
Ostoros selo Heveška Egri 2 351 3326
Oszkó selo Tolnanska Vasvári 698 9825
Oszlár selo Boršod-abaúj-zemlénska Tiszaújvárosi 449 3591
Osztopán selo Šomođska Kaposvári 863 7444
Ózd grad Boršod-abaúj-zemlénska Ózdi 38 784 3600
Ózdfalu selo Baranjska Sellyei 179 7836
Ozmánbük selo Zalska Zalaegerszegi 225 8998
Ozora selo Tolnanska Tamási 1 767 7086

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".