Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/Ny

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 27. lipnja 2008..


Ny[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Pošt. broj
Nyalka selo Jursko-mošonjsko-šopronska Pannonhalmi 449 9096
Nyárád selo Vesprimska Pápai 969 8512
Nyáregyháza selo Peštanska Monori 3 748 2723
Nyárlőrinc selo Bačko-kiškunska Kecskeméti 2 398 6032
Nyársapát selo Peštanska Ceglédi 1 756 2712
Nyékládháza grad Boršod-abaúj-zemlénska Miskolci 4 957 3433
Nyergesújfalu grad Komoransko-ostrogonska Esztergomi 7 676 2536
Nyésta selo Boršod-abaúj-zemlénska Szikszói 70 3809
Nyim selo Šomođska Siófoki 311 8612
Nyírábrány selo Hajdu-biharska Hajdúhadházi 3 983 4264
Nyíracsád selo Hajdu-biharska Hajdúhadházi 4 060 4262
Nyirád selo Vesprimska Ajkai 1 888 8454
Nyíradony grad Hajdu-biharska Hajdúhadházi 7 933 4254
Nyírbátor grad Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 13 389 4300
Nyírbéltek selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 997 4372
Nyírbogát selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 3 334 4361
Nyírbogdány selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 3 060 4511
Nyírcsaholy selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 240 4356
Nyírcsászári selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 256 4331
Nyírderzs selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 623 4332
Nyíregyháza županijsko sjedište Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 116 899 4400
Nyírgelse selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 178 4362
Nyírgyulaj selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 116 4311
Nyíri selo Boršod-abaúj-zemlénska Sátoraljaújhelyi 447 3998
Nyíribrony selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 1 146 4535
Nyírjákó selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 972 4541
Nyírkarász selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 2 383 4544
Nyírkáta selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 827 4333
Nyírkércs selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 829 4537
Nyírlövő selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 742 4632
Nyírlugos selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 969 4371
Nyírmada selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 4 771 4564
Nyírmártonfalva selo Hajdu-biharska Hajdúhadházi 2 137 4263
Nyírmeggyes selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 712 4722
Nyírmihálydi selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 019 4363
Nyírparasznya selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 941 4822
Nyírpazony selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 3 230 4531
Nyírpilis selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 698 4376
Nyírtass selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 2 183 4522
Nyírtelek selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 7 146 4461
Nyírtét selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 1 122 4554
Nyírtura selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 1 794 4532
Nyírvasvári selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 959 4341
Nyomár selo Boršod-abaúj-zemlénska Edelényi 313 3795
Nyőgér selo Tolnanska Sárvári 347 9682
Nyugotszenterzsébet selo Baranjska Szigetvári 241 7912
Nyúl selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 3 866 9082

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".