Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/U

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 27. lipnja 2008..

U, Ú[uredi VE | uredi]

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Pošt. broj
Udvar selo Baranjska Mohácsi 181 7718
Udvari selo Tolnanska Tamási 515 7066
Ugod selo Vesprimska Pápai 1 528 8564
Újbarok selo Bila Bicskei 350 2066
Újcsanálos selo Boršod-abaúj-zemlénska Szerencsi 881 3716
Újdombrád selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 693 4491
Újfehértó grad Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói 13 722 4244
Újhartyán selo Peštanska Dabasi 2 742 2367
Újiráz selo Hajdu-biharska Berettyóújfalui 576 4146
Újireg selo Tolnanska Tamási 371 7095
Újkenéz selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 1 075 4635
Újkér selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 1 079 9472
Újkígyós selo Bekeška Gyulai 5 686 5661
Újlengyel selo Peštanska Dabasi 1 733 2724
Újléta selo Hajdu-biharska Hajdúhadházi 1 093 4288
Újlőrincfalva selo Heveška Füzesabonyi 4 809 3387
Újpetre selo Baranjska Siklósi 1 172 7766
Újrónafő selo Jursko-mošonjsko-šopronska Mosonmagyaróvári 829 9244
Újsolt selo Bačko-kiškunska Kunszentmiklói 172 6320
Újszalonta selo Bekeška Sarkadi 157 5727
Újszász grad Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 6 951 5052
Újszentiván selo Čongradska Szegedi 1 588 6754
Újszentmargita selo Hajdu-biharska Polgári 1 591 4065
Újszilvás selo Peštanska Ceglédi 2 663 2768
Újtelek selo Bačko-kiškunska Kalocsai 497 6337
Újtikos selo Hajdu-biharska Polgári 956 4096
Újudvar selo Zalska Nagykanizsai 1 009 9200
Újvárfalva selo Šomođska Kaposvári 389 7436
Ukk selo Vesprimska Sümegi 356 8347
Und selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 347 9464
Úny selo Komoransko-ostrogonska Dorogi 650 2528
Uppony selo Boršod-abaúj-zemlénska Ózdi 392 3622
Ura selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 739 4763
Uraiújfalu selo Tolnanska Sárvári 932 9651
Úrhida selo Bila Székesfehérvári 1 680 8142
Úri selo Peštanska Monori 2 669 2244
Úrkút selo Vesprimska Ajkai 2 219 8409
Uszka selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 333 4952
Uszód selo Bačko-kiškunska Kalocsai 1 096 6332
Uzsa selo Vesprimska Tapolcai 365 8321

Napomene[uredi VE | uredi]

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".