Dodatak:Popis biljnih rodova, Ad

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Ada[uredi VE | uredi]

  1. Ada (Orchidaceae) − ada
  2. Adamantinia (Orchidaceae)
  3. Adamea (Melastomataceae) →Feliciadamia
  4. Adamsiella (Rhodomelaceae)
  5. Adansonia (Malvaceae) − adansonija, baobab
  6. Adamantinia Van den Berg & C.N.Gonç., Orchidaceae
  7. Adamsiella L.E.Phillips & W.A.Nelson, Rhodomelaceae
  8. Adansonia L., Malvaceae

Ade[uredi VE | uredi]

  1. Adelanthus (Adelanthaceae)
  2. Adelia L., Euphorbiaceae
  3. Adelinia J.I.Cohen, Boraginaceae
  4. Adelobotrys DC., Melastomataceae
  5. Adelocaryum Brand, Boraginaceae
  6. Adelonema Schott, Araceae
  7. Adelophycus Kraft, Nemastomataceae
  8. Adelostigma Steetz, Asteraceae
  9. Adelphacme K.L.Gibbons, B.J.Conn & Henwood, Loganiaceae
  10. Adelphia W.R.Anderson, Malpighiaceae
  11. Adenandra Willd., Rutaceae
  12. Adenanthellum B.Nord., Asteraceae
  13. Adenanthera L., Fabaceae
  14. Adenanthos Labill., Proteaceae
  15. Adenarake Maguire & Wurdack, Ochnaceae
  16. Adenaria Kunth, Lythraceae
  17. Adenia Forssk., Passifloraceae
  18. Adenium Roem. & Schult., Apocynaceae
  19. Adenoa Arbo, Passifloraceae
  20. Adenocalymma Mart. ex Meisn., Bignoniaceae
  21. Adenocarpus DC., Fabaceae
  22. Adenocaulon Hook., Asteraceae
  23. Adenochilus Hook.f., Orchidaceae
  24. Adenochlaena Boivin ex Baill., Euphorbiaceae
  25. Adenocline Turcz., Euphorbiaceae
  26. Adenocritonia R.M.King & H.Rob., Asteraceae
  27. Adenodaphne S.Moore, Lauraceae
  28. Adenodolichos Harms, Fabaceae
  29. Adenoglossa B.Nord., Asteraceae
  30. Adenogramma Rchb., Molluginaceae
  31. Adenolisianthus (Spruce ex Progel) Gilg, Gentianaceae
  32. Adenolobus (Harv. ex Benth.) Torre & Hillc., Fabaceae
  33. Adenoncos Blume, Orchidaceae
  34. Adenoon Dalzell, Asteraceae
  35. Adenopeltis Bertero ex A.Juss., Euphorbiaceae
  36. Adenophaedra (Müll.Arg.) Müll.Arg., Euphorbiaceae
  37. Adenophora Fisch., Campanulaceae
  38. Adenophyllum Pers., Asteraceae
  39. Adenopodia C.Presl, Fabaceae
  40. Adenorandia Vermoesen, Rubiaceae
  41. Adenosciadium H.Wolff, Apiaceae
  42. Adenosma R.Br., Plantaginaceae
  43. Adenostemma J.R.Forst. & G.Forst., Asteraceae
  44. Adenostoma Hook. & Arn., Rosaceae
  45. Adenostyles Cass., Asteraceae
  46. Adenothamnus D.D.Keck, Asteraceae
  47. Adesmia DC., Fabaceae
  48. Adeylithon V.Peña, L.Le Gall & J.C.Braga, Hydrolithaceae

Adh[uredi VE | uredi]

  1. Adhatoda (Acanthaceae) =Justicia L.

Adi[uredi VE | uredi]

  1. Adiantum L., Pteridaceae
  2. Adina Salisb., Rubiaceae
  3. Adinandra Jack, Pentaphylacaceae
  4. Adiscanthus Ducke, Rutaceae

Adl[uredi VE | uredi]

  1. Adlumia Raf. ex DC., Papaveraceae

Ado[uredi VE | uredi]

  1. Adolphia Meisn., Rhamnaceae
  2. Adolphoduckea Paudyal & Delprete, Rubiaceae
  3. Adonidia Becc., Arecaceae
  4. Adonis L., Ranunculaceae
  5. Adoxa L. , Viburnaceae

Adr[uredi VE | uredi]

  1. Adriana Gaudich., Euphorbiaceae
  2. Adromischus Lem., Crassulaceae
  3. Adrorhizon Hook.f., Orchidaceae

Izvori[uredi VE | uredi]