Dodatak:Popis biljnih rodova, Au

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Aub[uredi VE | uredi]

  1. Aubletiana (Euphorbiaceae)
  2. Aubregrinia (Sapotaceae)
  3. Aubrevillea (Leguminosae)
  4. Aubrieta (Brassicaceae) − tarčuka

Auc[uredi VE | uredi]

  1. Aucklandia (Compositae)
  2. Aucoumea (Burseraceae)
  3. Aucuba (Garryaceae) − aukuba
  4. Aucuparia (Rosaceae)

Aud[uredi VE | uredi]

  1. Audouinella (Acrochaetiaceae)
  2. Audouinia (Bruniaceae)

Aue[uredi VE | uredi]

  1. Auerodendron (Rhamnaceae)

Aug[uredi VE | uredi]

  1. Augea (Zygophyllaceae)
  2. Augouardia (Leguminosae)
  3. Augusta (Rubiaceae)

Aul[uredi VE | uredi]

  1. Aulacocalyx (Rubiaceae)
  2. Aulacomitrium (Ptychomitriaceae)
  3. Aulacomnium (Aulacomniaceae)
  4. Aulacomonas (Asteromonadaceae)
  5. Aulacopilum (Erpodiaceae)
  6. Aulacospermum (Apiaceae)
  7. Aulandra (Sapotaceae)
  8. Aulax (Proteaceae) − aulaks
  9. Aulonemia (Poaceae)
  10. Aulosepalum (Orchidaceae)
  11. Aulotandra (Zingiberaceae)

Aur[uredi VE | uredi]

  1. Auranticarpa (Pittosporaceae)
  2. Aureliana (Solanaceae)
  3. Aureolaria (Orobanchaceae)
  4. Aureolejeunea (Lejeuneaceae)
  5. Aurinia (Brassicaceae)

Aus[uredi VE | uredi]

  1. Australina (Urticaceae)
  2. Austrobaileya (Austrobaileyaceae)
  3. Austrobrickellia (Compositae)
  4. Austrobryonia (Cucurbitaceae)
  5. Austrobuxus (Picrodendraceae)
  6. Austrocactus (Cactaceae)
  7. Austrocedrus (Cupressaceae) − austrocedrus
  8. Austrocephalocereus (Cactaceae) − austrocefalocereus
  9. Austrochloris (Poaceae)
  10. Austrocritonia (Compositae)
  11. Austrocylindropuntia (Cactaceae)
  12. Austrocynoglossum (Boraginaceae)
  13. Austrodolichos (Leguminosae)
  14. Austroeupatorium (Compositae)
  15. Austrofestuca (Poaceae)
  16. Austrofossombronia (Fossombroniaceae)
  17. Austrohondaella (Hypnaceae)
  18. Austrolejeunea (Lejeuneaceae)
  19. Austroliabum (Compositae)
  20. Austrolithon (Hapalidiaceae)
  21. Austrolycopodium (Lycopodiaceae)
  22. Austromatthaea (Monimiaceae)
  23. Austrometzgeria (Metzgeriaceae)
  24. Austromuellera (Proteaceae)
  25. Austromyrtus (Myrtaceae)
  26. Austropeucedanum (Apiaceae)
  27. Austrophilibertiella (Ditrichaceae)
  28. Austrosteenisia (Leguminosae)
  29. Austrosynotis (Compositae)
  30. Austrotaxus (Taxaceae) − austrotaksus

Aut[uredi VE | uredi]

  1. Autranella (Sapotaceae)
  2. Autumnalia (Apiaceae)

Aux[uredi VE | uredi]

  1. Auxenochlorella (Chlorellaceae)
  2. Auxopus (Orchidaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]