Dodatak:Popis biljnih rodova, Po

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Poa[uredi VE | uredi]

  1. Poa (Poaceae)
  2. Poaephyllum (Orchidaceae)
  3. Poagrostis (Poaceae)

Poc[uredi VE | uredi]

  1. Pocilla (Scrophulariaceae)
  2. Pocillomonas (Pyramimonadaceae)

Pod[uredi VE | uredi]

  1. Podachaenium (Compositae)
  2. Podadenia (Euphorbiaceae)
  3. Podalyria (Leguminosae)
  4. Podandrogyne (Cleomaceae)
  5. Podangis (Orchidaceae)
  6. Podanthe (Acrobolbaceae)
  7. Podanthus (Compositae)
  8. Podistera (Apiaceae)
  9. Podocalyx (Picrodendraceae)
  10. Podocarpus (Podocarpaceae)
  11. Podochilus (Orchidaceae)
  12. Podococcus (Arecaceae)
  13. Podocoma (Compositae)
  14. Podocytisus (Leguminosae)
  15. Podohedra (Chlorellaceae)
  16. Podohedriella (Selenastraceae)
  17. Podolasia (Araceae)
  18. Podolepis (Compositae)
  19. Podolobium (Leguminosae)
  20. Podolotus (Leguminosae)
  21. Podomitrium (Pallaviciniaceae)
  22. Podonephelium (Sapindaceae)
  23. Podophorus (Poaceae)
  24. Podopterus (Polygonaceae)
  25. Podorungia (Acanthaceae)
  26. Podospermum (Compositae)
  27. Podostemon (Podostemaceae)
  28. Podostemum (Podostemaceae)
  29. Podotheca (Compositae)
  30. Podperaea (Hypnaceae)
  31. Podranea (Bignoniaceae)

Poe[uredi VE | uredi]

  1. Poecilandra (Ochnaceae)
  2. Poecilanthe (Leguminosae)
  3. Poecilocalyx (Rubiaceae)
  4. Poecilolepis (Compositae)
  5. Poecilophyllum (Dicranaceae)
  6. Poecilopteris (Lomariopsidaceae)
  7. Poecilostachys (Poaceae)
  8. Poenosedum (Crassulaceae)
  9. Poeppigia (Leguminosae)

Pog[uredi VE | uredi]

  1. Pogogyne (Lamiaceae)
  2. Pogonachne (Poaceae)
  3. Pogonarthria (Poaceae)
  4. Pogonatherum (Poaceae)
  5. Pogonatum (Polytrichaceae)
  6. Pogonia (Orchidaceae)
  7. Pogoniopsis (Orchidaceae)
  8. Pogonochloa (Poaceae)
  9. Pogonolepis (Compositae)
  10. Pogonolobus (Rubiaceae)
  11. Pogononeura (Poaceae)
  12. Pogonophora (Peraceae)
  13. Pogonopus (Rubiaceae)
  14. Pogonotium (Arecaceae)
  15. Pogostemon (Lamiaceae)

Poh[uredi VE | uredi]

  1. Pohlia (Bryaceae)
  2. Pohlidium (Poaceae)

Poi[uredi VE | uredi]

  1. Poidium (Poaceae)
  2. Poikilacanthus (Acanthaceae)
  3. Poikilospermum (Urticaceae)
  4. Poincianella (Leguminosae)
  5. Poinsettia (Euphorbiaceae)
  6. Poiretia (Leguminosae)
  7. Poissonia (Leguminosae)
  8. Poitea (Leguminosae)

Poj[uredi VE | uredi]

  1. Pojarkovia (Compositae)

Pol[uredi VE | uredi]

  1. Polanisia (Cleomaceae)
  2. Polaskia (Cactaceae)
  3. Polemonium (Polemoniaceae)
  4. Polevansia (Poaceae)
  5. Polhillia (Leguminosae)
  6. Polianthes (Asparagaceae)
  7. Poliomintha (Lamiaceae)
  8. Poliothyrsis (Salicaceae)
  9. Polla (Mniaceae)
  10. Pollalesta (Compositae)
  11. Pollia (Commelinaceae)
  12. Pollichia (Caryophyllaceae)
  13. Poloidion (Neochloridaceae)
  14. Polpoda (Molluginaceae)
  15. Polulichloris (Trebouxiaceae)
  16. Polyachyrus (Compositae)
  17. Polyadenia (Lauraceae)
  18. Polyalthia (Annonaceae)
  19. Polyanthina (Compositae)
  20. Polyarrhena (Compositae)
  21. Polyasterias (Pterospermataceae)
  22. Polyblepharides (Polyblepharidaceae)
  23. Polybotrya (Dryopteridaceae)
  24. Polycalymma (Compositae)
  25. Polycardia (Celastraceae)
  26. Polycarena (Scrophulariaceae)
  27. Polycarpaea (Caryophyllaceae)
  28. Polycarpon (Caryophyllaceae)
  29. Polycephalium (Icacinaceae)
  30. Polyceratocarpus (Annonaceae)
  31. Polychaetochloris (Tetrasporaceae)
  32. Polychaetophora (Chaetosphaeridiaceae)
  33. Polychrysum (Compositae)
  34. Polyclathra (Cucurbitaceae)
  35. Polyclita (Ericaceae)
  36. Polycnemum (Amaranthaceae)
  37. Polycodium (Ericaceae)
  38. Polyctenium (Brassicaceae)
  39. Polycycnis (Orchidaceae)
  40. Polyedriopsis (Sphaeropleales incertae sedis)
  41. Polygala (Polygalaceae)
  42. Polygonatum (Asparagaceae)
  43. Polygonella (Polygonaceae)
  44. Polygonum (Polygonaceae)
  45. Polylepis (Rosaceae)
  46. Polymnia (Compositae)
  47. Polyopes J.Agardh, (Halymeniaceae)
  48. Polyosma (Escalloniaceae)
  49. Polyotidium (Orchidaceae)
  50. Polyouratea (Ochnaceae)
  51. Polyphlebium (Hymenophyllaceae)
  52. Polypleurella (Podostemaceae)
  53. Polypleurum (Podostemaceae)
  54. Polypodiastrum (Polypodiaceae)
  55. Polypodiodes (Polypodiaceae)
  56. Polypodiopsis (Polypodiaceae)
  57. Polypodiopteris (Polypodiaceae)
  58. Polypodium (Polypodiaceae)
  59. Polypogon (Poaceae)
  60. Polypremum (Tetrachondraceae)
  61. Polypsecadium (Brassicaceae)
  62. Polyscias (Araliaceae)
  63. Polyspatha (Commelinaceae)
  64. Polysperma (Lemaneaceae)
  65. Polysphaera (Chlorosarcinaceae)
  66. Polysphaeria (Rubiaceae)
  67. Polyspora (Theaceae)
  68. Polystachya (Orchidaceae)
  69. Polystemma (Apocynaceae)
  70. Polystemonanthus (Leguminosae)
  71. Polystichopsis (Dryopteridaceae)
  72. Polystichum (Dryopteridaceae)
  73. Polystrata (Peyssonneliaceae)
  74. Polytaenia (Apiaceae)
  75. Polytaenium (Vittariaceae)
  76. Polytaxis (Compositae)
  77. Polytepalum (Caryophyllaceae)
  78. Polytoca (Poaceae)
  79. Polytoma (Chlamydomonadaceae)
  80. Polytomella (Dunaliellaceae)
  81. Polytrias (Poaceae)
  82. Polytrichadelphus (Polytrichaceae)
  83. Polytrichastrum (Polytrichaceae)
  84. Polytrichites (Polytrichaceae)
  85. Polytrichum (Polytrichaceae)
  86. Polyura (Rubiaceae)

Pom[uredi VE | uredi]

  1. Pomaria (Leguminosae)
  2. Pomatocalpa (Orchidaceae)
  3. Pomatosace (Primulaceae)
  4. Pomax (Rubiaceae)
  5. Pometia (Sapindaceae)
  6. Pommereschia (Zingiberaceae)
  7. Pommereulla (Poaceae)

Pon[uredi VE | uredi]

  1. Ponapea (Arecaceae)
  2. Ponera (Orchidaceae)
  3. Ponerorchis (Orchidaceae)
  4. Pongamia (Leguminosae)
  5. Pongamiopsis (Leguminosae)
  6. Pontechium (Boraginaceae)
  7. Pontederia (Pontederiaceae)
  8. Ponthieva (Orchidaceae)

Pop[uredi VE | uredi]

  1. Popowia (Annonaceae)
  2. Populus (Salicaceae)

Por[uredi VE | uredi]

  1. Porana (Convolvulaceae)
  2. Porandra (Commelinaceae)
  3. Poranopsis (Convolvulaceae)
  4. Poranthera (Phyllanthaceae)
  5. Poraqueiba (Icacinaceae)
  6. Porcelia (Annonaceae)
  7. Porella (Porellaceae)
  8. Porfiria (Cactaceae)
  9. Porlieria (Zygophyllaceae)
  10. Porochara (Porocharaceae)
  11. Porochloris (Tetrasporaceae)
  12. Porocystis (Sapindaceae)
  13. Porodittia (Calceolariaceae)
  14. Porolabium (Orchidaceae)
  15. Porophyllum (Compositae)
  16. Poropsis (Udoteaceae)
  17. Porothamnium (Neckeraceae)
  18. Porotrichella (Pterobryaceae)
  19. Porotrichodendron (Lembophyllaceae)
  20. Porotrichum (Neckeraceae)
  21. Porpax (Orchidaceae)
  22. Porphyra (Bangiaceae)
  23. Porphyrella (Bangiaceae)
  24. Porphyridium (Porphyridiaceae)
  25. Porphyrodesme (Orchidaceae)
  26. Porphyroglottis (Orchidaceae)
  27. Porphyropsis (Erythrotrichiaceae)
  28. Porphyrostachys (Orchidaceae)
  29. Porphyrostemma (Compositae)
  30. Porphyrostromium (Erythrotrichiaceae)
  31. Porroglossum (Orchidaceae)
  32. Porrorhachis (Orchidaceae)
  33. Porsildia (Caryophyllaceae)
  34. Portea (Bromeliaceae)
  35. Porterandia (Rubiaceae)
  36. Porteranthus (Rosaceae)
  37. Porterella (Campanulaceae)
  38. Porteresia (Poaceae)
  39. Portlandia (Rubiaceae)
  40. Portulaca (Portulacaceae)
  41. Portulacaria (Portulacaceae)

Pos[uredi VE | uredi]

  1. Posadaea (Cucurbitaceae)
  2. Posidonia (Posidoniaceae)
  3. Posoqueria (Rubiaceae)
  4. Possonia (Chlorosarcinaceae)

Pot[uredi VE | uredi]

  1. Potalia (Gentianaceae)
  2. Potameia (Lauraceae)
  3. Potamium (Sematophyllaceae)
  4. Potamogeton (Potamogetonaceae)
  5. Potamolejeunea (Lejeuneaceae)
  6. Potamophila (Poaceae)
  7. Potaninia (Rosaceae)
  8. Potarophytum (Rapateaceae)
  9. Potentilla (Rosaceae)
  10. Poteranthera (Melastomataceae)
  11. Poteridium (Rosaceae)
  12. Poterium (Rosaceae)
  13. Pothoidium (Araceae)
  14. Pothomorphe (Piperaceae)
  15. Pothos (Araceae)
  16. Potosia (Orchidaceae)
  17. Potoxylon (Lauraceae)
  18. Pottia (Pottiaceae)
  19. Pottiopsis (Pottiaceae)
  20. Pottsia (Apocynaceae)

Pou[uredi VE | uredi]

  1. Pouchetia (Rubiaceae)
  2. Poulsenia (Moraceae)
  3. Poupartia (Anacardiaceae)
  4. Pourouma (Urticaceae)
  5. Pouteria (Sapotaceae)
  6. Pouzolzia (Urticaceae)

Pov[uredi VE | uredi]

  1. Povedadaphne (Lauraceae)

Pow[uredi VE | uredi]

  1. Powellia (Racopilaceae)
  2. Powelliopsis (Racopilaceae)

Poz[uredi VE | uredi]

  1. Pozoa (Apiaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]