Dodatak:Popis biljnih rodova, Pr

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Pra[uredi VE | uredi]

  1. Pradosia (Sapotaceae)
  2. Praecereus (Cactaceae)
  3. Praecitrullus (Cucurbitaceae)
  4. Praecoxanthus (Orchidaceae)
  5. Prangos (Apiaceae)
  6. Praravinia (Rubiaceae)
  7. Prasanthus (Gymnomitriaceae)
  8. Prasinochloris (Pyramimonadaceae)
  9. Prasinocladus (Chlorodendraceae)
  10. Prasinococcus (Prasinococcaceae)
  11. Prasinoderma (Prasinococcaceae)
  12. Prasiococcus (Prasiolaceae)
  13. Prasiola (Prasiolaceae)
  14. Prasiolopsis (Prasiolaceae)
  15. Prasionella (Prasiolales incertae sedis)
  16. Prasionema (Prasiolales incertae sedis)
  17. Prasium (Lamiaceae)
  18. Prasophyllum (Orchidaceae)
  19. Pratia (Campanulaceae)
  20. Pravinaria (Rubiaceae)
  21. Praxelis (Compositae)

Pre[uredi VE | uredi]

  1. Preissia (Marchantiaceae)
  2. Premna (Lamiaceae)
  3. Prenanthella (Compositae)
  4. Prenanthes (Compositae)
  5. Prepodesma (Aizoaceae)
  6. Prepusa (Gentianaceae)
  7. Prescotia (Orchidaceae)
  8. Prescottia (Orchidaceae)
  9. Prescottiella (Desmidiaceae)
  10. Presliophytum (Loasaceae)
  11. Prestelia (Compositae)
  12. Prestoea (Arecaceae)
  13. Prestonia (Apocynaceae)
  14. Preussiella (Melastomataceae)
  15. Preussiodora (Rubiaceae)

Pri[uredi VE | uredi]

  1. Priestleya (Leguminosae)
  2. Primula (Primulaceae)
  3. Primulina (Gesneriaceae)
  4. Principina (Cyperaceae)
  5. Pringleella (Ditrichaceae)
  6. Pringleochloa (Poaceae)
  7. Pringsheimiella (Ulvellaceae)
  8. Prinos (Aquifoliaceae)
  9. Prinsepia (Rosaceae)
  10. Printzia (Compositae)
  11. Printziella (Polyblepharidaceae)
  12. Printzina (Trentepohliaceae)
  13. Priogymnanthus (Oleaceae)
  14. Prionanthium (Poaceae)
  15. Prionidium (Pottiaceae)
  16. Prionium (Thurniaceae)
  17. Prionocolea (Lejeuneaceae)
  18. Prionodon (Prionodontaceae)
  19. Prionolejeunea (Lejeuneaceae)
  20. Prionolobus (Cephaloziellaceae)
  21. Prionosciadium (Apiaceae)
  22. Prionostemma (Celastraceae)
  23. Prioria (Leguminosae)
  24. Prismatocarpus (Campanulaceae)
  25. Prismatomeris (Rubiaceae)
  26. Pristiglottis (Orchidaceae)
  27. Pristimera (Celastraceae)
  28. Pritchardia (Arecaceae)
  29. Pritchardiopsis (Arecaceae)
  30. Priva (Verbenaceae)

Pro[uredi VE | uredi]

  1. Proboscidea (Martyniaceae)
  2. Prochnyanthes (Asparagaceae)
  3. Prockia (Salicaceae)
  4. Procris (Urticaceae)
  5. Proferea (Dryopteridaceae)
  6. Proiphys (Amaryllidaceae)
  7. Prolifera (Cladophoraceae)
  8. Prolobus (Compositae)
  9. Prolongoa (Compositae)
  10. Promenaea (Orchidaceae)
  11. Pronephrium (Thelypteridaceae)
  12. Prosaptia (Grammitidaceae)
  13. Prosartes (Liliaceae)
  14. Proserpinaca (Haloragaceae)
  15. Proskauera (Plagiochilaceae)
  16. Prosopanche (Hydnoraceae)
  17. Prosopidastrum (Leguminosae)
  18. Prosopis (Leguminosae)
  19. Prospero (Asparagaceae)
  20. Prosphytochloa (Poaceae)
  21. Prostanthera (Lamiaceae)
  22. Prostea (Sapindaceae)
  23. Prosthechea (Orchidaceae)
  24. Prosthecidiscus (Apocynaceae)
  25. Protarum (Araceae)
  26. Protea (Proteaceae)
  27. Proteopsis (Compositae)
  28. Protium (Burseraceae)
  29. Protoaceromonas (Pyramimonadaceae)
  30. Protochroomonas (Pyramimonadaceae)
  31. Protococcus (Chlamydomonadaceae)
  32. Protoderma (Chaetophoraceae)
  33. Protolophozia (Jungermanniaceae)
  34. Protomegabaria (Phyllanthaceae)
  35. Protomonostroma (Ulotrichaceae)
  36. Protorhus (Anacardiaceae)
  37. Protoschwenkia (Solanaceae)
  38. Protosiphon (Protosiphonaceae)
  39. Protosolenostoma (Solenostomataceae)
  40. Protosyzygiella (Adelanthaceae)
  41. Prototheca (Chlorellaceae)
  42. Prototractomonas (Nephroselmidaceae)
  43. Prototulbaghia (Amaryllidaceae)
  44. Proustia (Compositae)
  45. Provasoliella (Chlamydomonadaceae)

Pru[uredi VE | uredi]

  1. Prumnopitys (Podocarpaceae)
  2. Prunella (Lamiaceae)
  3. Prunus (Rosaceae)

Prz[uredi VE | uredi]

  1. Przewalskia (Solanaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]