Dodatak:Popis biljnih rodova, Pa

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Pab[uredi VE | uredi]

  1. Pabstia (Orchidaceae)
  2. Pabstiella (Orchidaceae)

Pac[uredi VE | uredi]

  1. Pachecoa (Leguminosae)
  2. Pachgerocereus (Cactaceae)
  3. Pachira (Malvaceae)
  4. Pachites (Orchidaceae)
  5. Pachyanthus (Melastomataceae)
  6. Pachycarpus (Apocynaceae)
  7. Pachycereus (Cactaceae)
  8. Pachycladella (Oocystaceae)
  9. Pachycladon (Brassicaceae)
  10. Pachycormus (Anacardiaceae)
  11. Pachycornia (Amaranthaceae)
  12. Pachycymbium (Apocynaceae)
  13. Pachyelasma (Leguminosae)
  14. Pachygenium (Orchidaceae)
  15. Pachyglossa(Lophocoleaceae)
  16. Pachygone (Menispermaceae)
  17. Pachylaena (Compositae)
  18. Pachyloma (Melastomataceae)
  19. Pachylophis (Onagraceae)
  20. Pachylophus (Onagraceae)
  21. Pachymitus (Brassicaceae)
  22. Pachyneuropsis (Pottiaceae)
  23. Pachyneurum (Brassicaceae)
  24. Pachyneurum (Pottiaceae)
  25. Pachyphorium (Desmidiaceae)
  26. Pachyphyllum (Orchidaceae)
  27. Pachyphytum (Crassulaceae)
  28. Pachyplectron (Orchidaceae)
  29. Pachypleuria (Davalliaceae)
  30. Pachypleurum (Apiaceae)
  31. Pachypodium (Apocynaceae)
  32. Pachyptera (Bignoniaceae)
  33. Pachypterygium (Brassicaceae)
  34. Pachyrhizus (Leguminosae)
  35. Pachysandra (Buxaceae)
  36. Pachyschistochila (Schistochilaceae)
  37. Pachysphaera (Halosphaeraceae)
  38. Pachystachys (Acanthaceae)
  39. Pachystegia (Compositae)
  40. Pachystoma (Orchidaceae)
  41. Pachystrobilus (Acanthaceae)
  42. Pachystroma (Euphorbiaceae)
  43. Pachystylidium (Euphorbiaceae)
  44. Pachystylus (Rubiaceae)
  45. Pachyveria (Crassulaceae)
  46. Packera (Compositae)
  47. Pacouria (Apocynaceae)
  48. Pacourina (Compositae)

Pad[uredi VE | uredi]

  1. Padus (Rosaceae)

Pae[uredi VE | uredi]

  1. Paederia (Rubiaceae)
  2. Paederota (Plantaginaceae)
  3. Paederotella (Plantaginaceae)
  4. Paenula (Compositae)
  5. Paeonia (Paeoniaceae)
  6. Paepalanthus (Eriocaulaceae)
  7. Paesia (Dennstaedtiaceae)

Pag[uredi VE | uredi]

  1. Pagamea (Rubiaceae)
  2. Pagameopsis (Rubiaceae)
  3. Pagesia (Plantaginaceae)

Pai[uredi VE | uredi]

  1. Painteria (Leguminosae)

Paj[uredi VE | uredi]

  1. Pajanelia (Bignoniaceae)

Pak[uredi VE | uredi]

  1. Pakaraimaea (Dipterocarpaceae)

Pal[uredi VE | uredi]

  1. Palafoxia (Compositae)
  2. Palamocladium (Brachytheciaceae)
  3. Palaquium (Sapotaceae)
  4. Palaua (Malvaceae)
  5. Paleaepappus (Compositae)
  6. Paleodicraeia (Podostemaceae)
  7. Palhinhaea (Lycopodiaceae)
  8. Paliavana (Gesneriaceae)
  9. Palicourea (Rubiaceae)
  10. Palimbia (Apiaceae)
  11. Palisadula (Sematophyllaceae)
  12. Palisota (Commelinaceae)
  13. Paliurus (Rhamnaceae)
  14. Pallavicinia (Pallaviciniaceae)
  15. Pallenis (Compositae)
  16. Palmaria (Palmariaceae)
  17. Palmella (Palmellaceae)
  18. Palmellochaete (Chlorellaceae)
  19. Palmellococcus (Oocystaceae)
  20. Palmellopsis (Palmellopsidaceae)
  21. Palmellosphaericum (Palmellaceae)
  22. Palmellosphaerium (Radiococcaceae)
  23. Palmerella (Campanulaceae)
  24. Palmoclathrus (Palmophyllaceae)
  25. Palmococcus (Radiococcaceae)
  26. Palmodactylon (Hormotilaceae)
  27. Palmodictyon (Radiococcaceae)
  28. Palmogloea (Coccomyxaceae)
  29. Palmophyllum (Palmophyllaceae)
  30. Palmorchis (Orchidaceae)
  31. Paloue (Leguminosae)
  32. Paloveopsis (Leguminosae)
  33. Paludella (Meesiaceae)
  34. Palustriella (Amblystegiaceae)

Pam[uredi VE | uredi]

  1. Pamburus (Rutaceae)
  2. Pamianthe (Amaryllidaceae)
  3. Pamphalea (Compositae)
  4. Pamphilia (Styracaceae)

Pan[uredi VE | uredi]

  1. Panamanthus (Loranthaceae)
  2. Panax (Araliaceae)
  3. Panckowia (Brachytheciaceae)
  4. Pancovia (Brachytheciaceae)
  5. Pancovia (Sapindaceae)
  6. Pancratium (Amaryllidaceae)
  7. Panda (Pandaceae)
  8. Pandanus (Pandanaceae)
  9. Panderia (Amaranthaceae)
  10. Pandiaka (Amaranthaceae)
  11. Pandorea (Bignoniaceae)
  12. Pandorina (Volvocaceae)
  13. Paneroa (Compositae)
  14. Panicularia (Dicksoniaceae)
  15. Panicum (Poaceae)
  16. Panisea (Orchidaceae)
  17. Panopsis (Proteaceae)
  18. Panphalea (Compositae)
  19. Pantacantha (Solanaceae)
  20. Pantadenia (Euphorbiaceae)
  21. Panthocarpa (Leguminosae)
  22. Panurea (Leguminosae)
  23. Panzerina (Lamiaceae)

Pap[uredi VE | uredi]

  1. Papa (Pelliaceae)
  2. Papaver (Papaveraceae)
  3. Papaya (Caricaceae)
  4. Papenfussiomonas (Dunaliellaceae)
  5. Paphinia (Orchidaceae)
  6. Paphiopedilum (Orchidaceae)
  7. Papilionanthe (Orchidaceae)
  8. Papillaria (Meteoriaceae)
  9. Papillidiopsis (Sematophyllaceae)
  10. Papillilabium (Orchidaceae)
  11. Pappea (Sapindaceae)
  12. Papperitzia (Orchidaceae)
  13. Pappobolus (Compositae)
  14. Pappophorum (Poaceae)
  15. Papuacalia (Compositae)
  16. Papuacedrus (Cupressaceae)
  17. Papuaea (Orchidaceae)
  18. Papualthia (Annonaceae)
  19. Papuanthes (Loranthaceae)
  20. Papuechites (Apocynaceae)

Paq[uredi VE | uredi]

  1. Paquerina (Compositae)

Par[uredi VE | uredi]

  1. Parabaena (Menispermaceae)
  2. Parabambusa (Poaceae)
  3. Parablechnum (Blechnaceae)
  4. Paraboea (Gesneriaceae)
  5. Paracaleana (Orchidaceae)
  6. Paracalia (Compositae)
  7. Paracalyx (Leguminosae)
  8. Paracaryum (Boraginaceae)
  9. Paracelastrus (Celastraceae)
  10. Paracephaelis (Rubiaceae)
  11. Paraceterach (Adiantaceae)
  12. Parachampionella (Acanthaceae)
  13. Parachimarrhis (Rubiaceae)
  14. Parachlorella (Chlorellaceae)
  15. Parachloroidium (Trebouxiophyceae incertae sedis)
  16. Paracoffea (Rubiaceae)
  17. Paracorynanthe (Rubiaceae)
  18. Paracostus (Costaceae)
  19. Paracromastigum (Lepidoziaceae)
  20. Paracroton (Euphorbiaceae)
  21. Paracryphia (Paracryphiaceae)
  22. Paractaenum (Poaceae)
  23. Paracuneatochara (Porocharaceae)
  24. Paradavallodes (Davalliaceae)
  25. Paradennstaedtia (Dennstaedtiaceae)
  26. Paraderris (Leguminosae)
  27. Paradisanthus (Orchidaceae)
  28. Paradisea (Asparagaceae)
  29. Paradombeya (Malvaceae)
  30. Paradoxia (Coccomyxaceae)
  31. Paradrymonia (Gesneriaceae)
  32. Paradrypetes (Rhizophoraceae)
  33. Parafaujasia (Compositae)
  34. Parafestuca (Poaceae)
  35. Paragenipa (Rubiaceae)
  36. Parageum (Rosaceae)
  37. Paragramma (Polypodiaceae)
  38. Paragutzlaffia (Acanthaceae)
  39. Paragynoxys (Compositae)
  40. Parahancornia (Apocynaceae)
  41. Parahebe (Plantaginaceae)
  42. Parahemionitis (Pteridaceae)
  43. Parahyparrhenia (Poaceae)
  44. Paraisometrum (Gesneriaceae)
  45. Paraixeris (Compositae)
  46. Parajubaea (Arecaceae)
  47. Parakaempferia (Zingiberaceae)
  48. Parakeelya (Montiaceae)
  49. Paraknoxia (Rubiaceae)
  50. Parakohleria (Gesneriaceae)
  51. Paralagarosolen (Gesneriaceae)
  52. Paralamium (Lamiaceae)
  53. Paralemanea (Lemaneaceae)
  54. Paralepistemon (Convolvulaceae)
  55. Paraleptochilus (Polypodiaceae)
  56. Paraleucobryum (Dicranaceae)
  57. Parallela (Sphaeropleaceae)
  58. Paralophia (Orchidaceae)
  59. Paralychnophora (Compositae)
  60. Paramachaerium (Leguminosae)
  61. Paramacrolobium (Leguminosae)
  62. Paramapania (Cyperaceae)
  63. Paramastix (Chlorophyta incertae sedis)
  64. Parameria (Apocynaceae)
  65. Paramesus (Leguminosae)
  66. Paramicrorhynchus (Compositae)
  67. Paramiflos (Compositae)
  68. Paramignya (Rutaceae)
  69. Paramongaia (Amaryllidaceae)
  70. Paramyristica (Myristicaceae)
  71. Paramyurium (Brachytheciaceae)
  72. Paranecepsia (Euphorbiaceae)
  73. Paranephelium (Sapindaceae)
  74. Paranephelius (Compositae)
  75. Paraneurachne (Poaceae)
  76. Paranomus (Proteaceae)
  77. Parantennaria (Compositae)
  78. Parapachygone (Menispermaceae)
  79. Parapantadenia (Euphorbiaceae)
  80. Parapediastrum (Hydrodictyaceae)
  81. Parapentas (Rubiaceae)
  82. Paraphalaenopsis (Orchidaceae)
  83. Paraphlomis (Lamiaceae)
  84. Parapholis (Poaceae)
  85. Paraphymatoceros (Notothyladaceae)
  86. Parapiptadenia (Leguminosae)
  87. Parapolydora (Compositae)
  88. Parapolytoma (Chlamydomonadaceae)
  89. Paraprenanthes (Compositae)
  90. Parapteroceras (Orchidaceae)
  91. Parapteropyrum (Polygonaceae)
  92. Paraquilegia (Ranunculaceae)
  93. Pararchidendron (Leguminosae)
  94. Pararhacocarpus (Hedwigiaceae)
  95. Pararistolochia (Aristolochiaceae)
  96. Pararuellia (Acanthaceae)
  97. Parasassafras (Lauraceae)
  98. Paraschistochila (Schistochilaceae)
  99. Paraselinum (Apiaceae)
  100. Paraselliguea (Polypodiaceae)
  101. Parasenecio (Compositae)
  102. Paraserianthes (Leguminosae)
  103. Parashorea (Dipterocarpaceae)
  104. Parasicyos (Cucurbitaceae)
  105. Parasilaus (Apiaceae)
  106. Parasitaxus (Podocarpaceae)
  107. Parastemon (Chrysobalanaceae)
  108. Parastrephia (Compositae)
  109. Parastrobilanthes (Acanthaceae)
  110. Parastyrax (Styracaceae)
  111. Paratecoma (Bignoniaceae)
  112. Paratephrosia (Leguminosae)
  113. Parathelypteris (Thelypteridaceae)
  114. Paratheria (Poaceae)
  115. Parathesis (Primulaceae)
  116. Paravitex (Lamiaceae)
  117. Pardoglossum (Boraginaceae)
  118. Parentucella (Scrophulariaceae)
  119. Parentucellia (Orobanchaceae)
  120. Parepigynum (Apocynaceae)
  121. Parhabenaria (Orchidaceae)
  122. Pariana (Poaceae)
  123. Parietaria (Urticaceae)
  124. Parietochloris (Trebouxiaceae)
  125. Parinari (Chrysobalanaceae)
  126. Paris (Melanthiaceae)
  127. Parishella (Campanulaceae)
  128. Parisia (Dicranaceae)
  129. Paritium (Malvaceae)
  130. Parkia (Leguminosae)
  131. Parkinsonia (Leguminosae)
  132. Parmena (Rosaceae)
  133. Parmentiera (Bignoniaceae)
  134. Parnassia (Celastraceae)
  135. Parochetus (Leguminosae)
  136. Parodia (Cactaceae)
  137. Parodianthus (Verbenaceae)
  138. Parodiodendron (Picrodendraceae)
  139. Parodiodoxa (Brassicaceae)
  140. Parodiolyra (Poaceae)
  141. Paronychia (Caryophyllaceae)
  142. Paropsia (Passifloraceae)
  143. Paropsiopsis (Passifloraceae)
  144. Parosela (Leguminosae)
  145. Parrotia (Hamamelidaceae)
  146. Parrotiopsis (Hamamelidaceae)
  147. Parrya (Brassicaceae)
  148. Parryella (Leguminosae)
  149. Parsonsia (Apocynaceae)
  150. Parthenice (Compositae)
  151. Parthenium (Compositae)
  152. Parthenocissus (Vitaceae)
  153. Parthenoxylon (Lauraceae)
  154. Parvisedum (Crassulaceae)
  155. Parvocaulis (Polyphysaceae)

Pas[uredi VE | uredi]

  1. Pasaccardoa (Compositae)
  2. Pascalia (Compositae)
  3. Pasithea (Xanthorrhoeaceae)
  4. Paspalidium (Poaceae)
  5. Paspalum (Poaceae)
  6. Passerina (Thymelaeaceae)
  7. Passiflora (Passifloraceae)
  8. Pastinaca (Apiaceae)

Pat[uredi VE | uredi]

  1. Patagonica (Boraginaceae)
  2. Patagonium (Leguminosae)
  3. Patania (Dennstaedtiaceae)
  4. Patarola (Radulaceae)
  5. Patenocarpus (Liagoraceae)
  6. Patersonia (Iridaceae)
  7. Patima (Rubiaceae)
  8. Patinoa (Malvaceae)
  9. Patosia (Juncaceae)
  10. Patrinia (Caprifoliaceae)

Pau[uredi VE | uredi]

  1. Pauldopia (Bignoniaceae)
  2. Paulia (Apiaceae)
  3. Paullinia (Sapindaceae)
  4. Paulownia (Paulowniaceae)
  5. Paulschulzia (Tetrasporaceae)
  6. Pauridia (Hypoxidaceae)
  7. Pauridiantha (Rubiaceae)
  8. Paurolepis (Compositae)
  9. Pausandra (Euphorbiaceae)
  10. Pausinystalia (Rubiaceae)

Pav[uredi VE | uredi]

  1. Pavetta (Rubiaceae)
  2. Pavieasia (Sapindaceae)
  3. Pavonia (Malvaceae)

Pax[uredi VE | uredi]

  1. Paxistima (Celastraceae)

Pay[uredi VE | uredi]

  1. Payena (Sapotaceae)
  2. Payera (Rubiaceae)
  3. Paypayrola (Violaceae)
  4. Paysonia (Brassicaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]