Dodatak:Popis biljnih rodova, Pe

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Pea[uredi VE | uredi]

  1. Pearcea (Gesneriaceae)
  2. Pearsonia (Leguminosae)
  3. Pearsoniella (Ulotrichaceae)

Pec[uredi VE | uredi]

  1. Pechuel-loeschea (Compositae)
  2. Peckia (Primulaceae)
  3. Peckichara (Characeae)
  4. Peckisphaera (Characeae)
  5. Pecluma (Polypodiaceae)
  6. Pecteilis (Orchidaceae)
  7. Pectiantia (Saxifragaceae)
  8. Pectinaria (Apocynaceae)
  9. Pectinodesmus (Scenedesmaceae)
  10. Pectis (Compositae)
  11. Pectocarya (Boraginaceae)
  12. Pectodictyon (Sphaerodictyaceae)

Ped[uredi VE | uredi]

  1. Pedalium (Pedaliaceae)
  2. Pedatyphonium (Araceae)
  3. Peddiea (Thymelaeaceae)
  4. Pedersenia (Amaranthaceae)
  5. Pediastrum (Hydrodictyaceae)
  6. Pedicellarum (Araceae)
  7. Pedicularis (Orobanchaceae)
  8. Pedilochilus (Orchidaceae)
  9. Pedinolejeunea (Lejeuneaceae)
  10. Pedinopera (Phacotaceae)
  11. Pedinoperopsis (Phacotaceae)
  12. Pedinophyllopsis (Plagiochilaceae)
  13. Pedinophyllum (Plagiochilaceae)
  14. Pediocactus (Cactaceae)
  15. Pediomelum (Leguminosae)
  16. Pedistylis (Loranthaceae)
  17. Pedobesia (Derbesiaceae)
  18. Pedrosia (Leguminosae)

Peg[uredi VE | uredi]

  1. Pegaeophyton (Brassicaceae)
  2. Peganum (Nitrariaceae)
  3. Pegia (Anacardiaceae)
  4. Pegolettia (Compositae)

Peh[uredi VE | uredi]

  1. Pehria (Lythraceae)

Pei[uredi VE | uredi]

  1. Peixotoa (Malpighiaceae)

Pel[uredi VE | uredi]

  1. Pelagodoxa (Arecaceae)
  2. Pelargonium (Geraniaceae)
  3. Pelatantheria (Orchidaceae)
  4. Pelea (Rutaceae)
  5. Pelecynthis (Leguminosae)
  6. Pelecyphora (Cactaceae)
  7. Pelekium (Thuidiaceae)
  8. Pelexia (Orchidaceae)
  9. Peliaina (Glaucocystaceae)
  10. Peliosanthes (Asparagaceae)
  11. Pellacalyx (Rhizophoraceae)
  12. Pellaea (Adiantaceae)
  13. Pellegrinia (Ericaceae)
  14. Pellegriniodendron (Leguminosae)
  15. Pelletiera (Primulaceae)
  16. Pellia (Pelliaceae)
  17. Pelliciera (Tetrameristaceae)
  18. Pellionia (Urticaceae)
  19. Pellites (Pelliaceae)
  20. Pelozia (Onagraceae)
  21. Peltaea (Malvaceae)
  22. Peltandra (Araceae)
  23. Peltanthera (Gesneriaceae)
  24. Peltapteris (Lomariopsidaceae)
  25. Peltaria (Brassicaceae)
  26. Peltariopsis (Brassicaceae)
  27. Peltastes (Apocynaceae)
  28. Peltidium (Compositae)
  29. Peltiera (Leguminosae)
  30. Peltoboykinia (Saxifragaceae)
  31. Peltocalathos (Ranunculaceae)
  32. Peltodon (Lamiaceae)
  33. Peltogyne (Leguminosae)
  34. Peltolepis (Cleveaceae)
  35. Peltophorum (Leguminosae)
  36. Peltophyllum (Triuridaceae)
  37. Peltostigma (Rutaceae)
  38. Pelucha (Compositae)

Pem[uredi VE | uredi]

  1. Pembertonia (Compositae)
  2. Pemphis (Lythraceae)

Pen[uredi VE | uredi]

  1. Pendulothecium (Neckeraceae)
  2. Penianthus (Menispermaceae)
  3. Penicillaria (Poaceae)
  4. Penicillus (Udoteaceae)
  5. Peniocereus (Cactaceae)
  6. Peniophyllum (Onagraceae)
  7. Penkimia (Orchidaceae)
  8. Pennellia (Brassicaceae)
  9. Pennellianthus (Plantaginaceae)
  10. Pennilabium (Orchidaceae)
  11. Pennisetum (Poaceae)
  12. Penstemon (Plantaginaceae)
  13. Pentabrachion (Phyllanthaceae)
  14. Pentacalia (Compositae)
  15. Pentaceras (Rutaceae)
  16. Pentachaeta (Compositae)
  17. Pentachlaena (Sarcolaenaceae)
  18. Pentachondra (Ericaceae)
  19. Pentaclethra (Leguminosae)
  20. Pentacme (Dipterocarpaceae)
  21. Pentacyphus (Apocynaceae)
  22. Pentadesma (Clusiaceae)
  23. Pentadiplandra (Pentadiplandraceae)
  24. Pentagonia (Rubiaceae)
  25. Pentagramma (Adiantaceae)
  26. Pentalepis (Compositae)
  27. Pentalinon (Apocynaceae)
  28. Pentaloncha (Rubiaceae)
  29. Pentalophus (Boraginaceae)
  30. Pentameris (Poaceae)
  31. Pentamerista (Tetrameristaceae)
  32. Pentanema (Compositae)
  33. Pentanisia (Rubiaceae)
  34. Pentanopsis (Rubiaceae)
  35. Pentapanax (Araliaceae)
  36. Pentapetes (Malvaceae)
  37. Pentaphragma (Pentaphragmataceae)
  38. Pentaphylax (Pentaphylacaceae)
  39. Pentaphylloides (Rosaceae)
  40. Pentaphyllum (Rosaceae)
  41. Pentaplaris (Malvaceae)
  42. Pentapleura (Lamiaceae)
  43. Pentapogon (Poaceae)
  44. Pentaptilon (Goodeniaceae)
  45. Pentarhaphia (Gesneriaceae)
  46. Pentarhopalopilia (Opiliaceae)
  47. Pentarrhaphis (Poaceae)
  48. Pentarrhinum (Apocynaceae)
  49. Pentas (Rubiaceae)
  50. Pentasachme (Apocynaceae)
  51. Pentaschistis (Poaceae)
  52. Pentastelma (Apocynaceae)
  53. Pentastemona (Stemonaceae)
  54. Pentastichella (Orthotrichaceae)
  55. Pentatrichia (Compositae)
  56. Pentatropis (Apocynaceae)
  57. Penthorum (Penthoraceae)
  58. Pentodon (Rubiaceae)
  59. Pentopetia (Apocynaceae)
  60. Pentossaea (Melastomataceae)
  61. Pentstemonopsis (Scrophulariaceae)
  62. Pentzia (Compositae)
  63. Penzigiella (Pterobryaceae)

Pep[uredi VE | uredi]

  1. Peperomia (Piperaceae)
  2. Peplis (Lythraceae)
  3. Peplonia (Apocynaceae)
  4. Peponia (Cucurbitaceae)
  5. Peponidium (Rubiaceae)
  6. Peponium (Cucurbitaceae)
  7. Peponopsis (Cucurbitaceae)

Per[uredi VE | uredi]

  1. Pera (Peraceae)
  2. Peracarpa (Campanulaceae)
  3. Perakanthus (Rubiaceae)
  4. Perama (Rubiaceae)
  5. Peranema (Dryopteridaceae)
  6. Peraxilla (Loranthaceae)
  7. Percursaria (Ulvaceae)
  8. Perdicium (Compositae)
  9. Perebea (Moraceae)
  10. Peregrina (Malpighiaceae)
  11. Pereilema (Poaceae)
  12. Pereskia (Cactaceae)
  13. Pereskiopsis (Cactaceae)
  14. Perezia (Compositae)
  15. Pergularia (Apocynaceae)
  16. Periandra (Leguminosae)
  17. Perianthomega (Bignoniaceae)
  18. Periballia (Poaceae)
  19. Periblepharis (Ochnaceae)
  20. Pericallis (Compositae)
  21. Pericalymma (Myrtaceae)
  22. Pericampylus (Menispermaceae)
  23. Perichasma (Menispermaceae)
  24. Perichlaena (Bignoniaceae)
  25. Pericome (Compositae)
  26. Pericopsis (Leguminosae)
  27. Perideridia (Apiaceae)
  28. Peridiscus (Peridiscaceae)
  29. Periestes (Acanthaceae)
  30. Perilejeunea (Lejeuneaceae)
  31. Perilepta (Acanthaceae)
  32. Perilla (Lamiaceae)
  33. Perillula (Lamiaceae)
  34. Perinema (Rhodophyta incertae sedis)
  35. Peripeplus (Rubiaceae)
  36. Periplegmatium (Chaetophoraceae)
  37. Peripleura (Compositae)
  38. Periploca (Apocynaceae)
  39. Periptera (Malvaceae)
  40. Peripterygia (Celastraceae)
  41. Perissocarpa (Ochnaceae)
  42. Perissocoeleum (Apiaceae)
  43. Peristeranthus (Orchidaceae)
  44. Peristeria (Orchidaceae)
  45. Peristethium (Loranthaceae)
  46. Peristrophe (Acanthaceae)
  47. Peristylus (Orchidaceae)
  48. Peritassa (Celastraceae)
  49. Peritoma (Cleomaceae)
  50. Perityle (Compositae)
  51. Perlebia (Leguminosae)
  52. Pernettya (Ericaceae)
  53. Peromnion (Bryaceae)
  54. Peronema (Lamiaceae)
  55. Perotis (Poaceae)
  56. Perovskia (Lamiaceae)
  57. Perplexia (Compositae)
  58. Perralderia (Compositae)
  59. Perrierbambus (Poaceae)
  60. Perrierodendron (Sarcolaenaceae)
  61. Perrierophytum (Malvaceae)
  62. Perrierosedum (Crassulaceae)
  63. Perrottetia (Dipentodontaceae)
  64. Persea (Lauraceae)
  65. Persicaria (Polygonaceae)
  66. Persoonia (Proteaceae)
  67. Pertusadina (Rubiaceae)
  68. Pertya (Compositae)
  69. Pervillaea (Apocynaceae)
  70. Perymeniopsis (Compositae)
  71. Perymenium (Compositae)

Pes[uredi VE | uredi]

  1. Pescatoria (Orchidaceae)
  2. Pessopteris (Polypodiaceae)

Pet[uredi VE | uredi]

  1. Petalacte (Compositae)
  2. Petaladenium (Leguminosae)
  3. Petalidium (Acanthaceae)
  4. Petalonyx (Loasaceae)
  5. Petalophyllum (Fossombroniaceae)
  6. Petalostelma (Apocynaceae)
  7. Petalostemon (Leguminosae)
  8. Petalostigma (Picrodendraceae)
  9. Petalostylis (Leguminosae)
  10. Petasites (Compositae)
  11. Petchia (Apocynaceae)
  12. Peteravenia (Compositae)
  13. Peterfiella (Chlamydomonadaceae)
  14. Peteria (Leguminosae)
  15. Petermannia (Petermanniaceae)
  16. Peterodendron (Achariaceae)
  17. Petersianthus (Lecythidaceae)
  18. Petesiodes (Primulaceae)
  19. Petesioides (Primulaceae)
  20. Petiniotia (Brassicaceae)
  21. Petitia (Lamiaceae)
  22. Petitiocodon (Rubiaceae)
  23. Petitmenginia (Orobanchaceae)
  24. Petiveria (Phytolaccaceae)
  25. Petopentia (Apocynaceae)
  26. Petradoria (Compositae)
  27. Petraeomyrtus (Myrtaceae)
  28. Petraeovitex (Lamiaceae)
  29. Petrea (Verbenaceae)
  30. Petrobium (Compositae)
  31. Petrocallis (Brassicaceae)
  32. Petrocodon (Gesneriaceae)
  33. Petrocosmea (Gesneriaceae)
  34. Petrohua (Batrachospermaceae)
  35. Petromarula (Campanulaceae)
  36. Petronymphe (Asparagaceae)
  37. Petrophytum (Rosaceae)
  38. Petroravenia (Brassicaceae)
  39. Petrorhagia (Caryophyllaceae)
  40. Petrosavia (Petrosaviaceae)
  41. Petroselinum (Apiaceae)
  42. Petrosimonia (Amaranthaceae)
  43. Petrosiphon (Valoniaceae)
  44. Petteria (Leguminosae)
  45. Petunia (Solanaceae)

Peu[uredi VE | uredi]

  1. Peucedanum (Apiaceae)
  2. Peucephyllum (Compositae)
  3. Peumus (Monimiaceae)

Pey[uredi VE | uredi]

  1. Peyritschia (Poaceae)
  2. Peyssonnelia (Peyssonneliaceae)

Pez[uredi VE | uredi]

  1. Pezisicarpus (Apocynaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]