Dodatak:Popis biljnih rodova, Pl

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Pla[uredi VE | uredi]

  1. Placea (Amaryllidaceae)
  2. Placocarpa (Rubiaceae)
  3. Placodiscus (Sapindaceae)
  4. Placolobium (Leguminosae)
  5. Placosphaera (Tetrasporaceae)
  6. Plagiantha (Poaceae)
  7. Plagianthus (Malvaceae)
  8. Plagiobasis (Compositae)
  9. Plagiobothrys (Boraginaceae)
  10. Plagiobryoides (Bryaceae)
  11. Plagiobryum (Bryaceae)
  12. Plagiocarpus (Leguminosae)
  13. Plagiochasma (Aytoniaceae)
  14. Plagiocheilus (Compositae)
  15. Plagiochila (Plagiochilaceae)
  16. Plagiochilidium (Plagiochilaceae)
  17. Plagiochilion (Plagiochilaceae)
  18. Plagiochilites (Plagiochilaceae)
  19. Plagiocladus (Phyllanthaceae)
  20. Plagiogyria (Plagiogyriaceae)
  21. Plagiolirion (Amaryllidaceae)
  22. Plagiolophus (Compositae)
  23. Plagiomnium (Mniaceae)
  24. Plagiopetalum (Melastomataceae)
  25. Plagiopteron (Celastraceae)
  26. Plagiopus (Bartramiaceae)
  27. Plagioracelopus (Polytrichaceae)
  28. Plagiorhegma (Berberidaceae)
  29. Plagioscyphus (Sapindaceae)
  30. Plagiosetum (Poaceae)
  31. Plagiosiphon (Leguminosae)
  32. Plagiostachys (Zingiberaceae)
  33. Plagiostyles (Euphorbiaceae)
  34. Plagiotheciella (Plagiotheciaceae)
  35. Plagiotheciopsis (Entodontaceae)
  36. Plagiothecium (Plagiotheciaceae)
  37. Plagius (Compositae)
  38. Planaltoa (Compositae)
  39. Plananthus (Lycopodiaceae)
  40. Planchonella (Sapotaceae)
  41. Planchonia (Lecythidaceae)
  42. Planctococcus (Sphaerocystidaceae)
  43. Planctonema (Oocystaceae)
  44. Planea (Compositae)
  45. Planera (Ulmaceae)
  46. Planktochlorella (Chlorellaceae)
  47. Planktococcomyxa (Selenastraceae)
  48. Planktosphaerella (Oocystaceae)
  49. Planktosphaeria (Schizochlamydaceae)
  50. Planochloris (Sphaerocystidaceae)
  51. Planodes (Brassicaceae)
  52. Planophila (Chaetopeltidaceae)
  53. Plantago (Plantaginaceae)
  54. Plasteurhynchium (Lembophyllaceae)
  55. Platanthera (Orchidaceae)
  56. Platanus (Platanaceae)
  57. Platea (Icacinaceae)
  58. Plateilema (Compositae)
  59. Platella (Dunaliellaceae)
  60. Plathymenia (Leguminosae)
  61. Platonia (Clusiaceae)
  62. Platostoma (Lamiaceae)
  63. Platycapnos (Papaveraceae)
  64. Platycarpha (Compositae)
  65. Platycarpum (Rubiaceae)
  66. Platycarya (Juglandaceae)
  67. Platycaulos (Restionaceae)
  68. Platycelyphium (Leguminosae)
  69. Platycerium (Polypodiaceae)
  70. Platychara (Characeae)
  71. Platychorda (Restionaceae)
  72. Platycladus (Cupressaceae)
  73. Platycodon (Campanulaceae)
  74. Platycoryne (Orchidaceae)
  75. Platycrater (Hydrangeaceae)
  76. Platycyamus (Leguminosae)
  77. Platydictya (Amblystegiaceae)
  78. Platydorina (Volvocaceae)
  79. Platygyna (Euphorbiaceae)
  80. Platygyria (Polypodiaceae)
  81. Platygyriella (Hypnaceae)
  82. Platygyrium (Hypnaceae)
  83. Platyhypnidium (Brachytheciaceae)
  84. Platyhypnum (Amblystegiaceae)
  85. Platylepis (Orchidaceae)
  86. Platylobium (Leguminosae)
  87. Platylomella (Amblystegiaceae)
  88. Platylophus (Cunoniaceae)
  89. Platymiscium (Leguminosae)
  90. Platymonas (Volvocaceae)
  91. Platyneuron (Dicranaceae)
  92. Platyopuntia (Cactaceae)
  93. Platypodanthera (Compositae)
  94. Platypodium (Leguminosae)
  95. Platyrhiza (Orchidaceae)
  96. Platyschkuhria (Compositae)
  97. Platysepalum (Leguminosae)
  98. Platystele (Orchidaceae)
  99. Platystemma (Gesneriaceae)
  100. Platystemon (Papaveraceae)
  101. Platytaenia (Adiantaceae)
  102. Platythelys (Orchidaceae)
  103. Platythyra (Aizoaceae)
  104. Platyzoma (Pteridaceae)
  105. Plaubelia (Pottiaceae)
  106. Plazia (Compositae)

Ple[uredi VE | uredi]

  1. Pleconax (Caryophyllaceae)
  2. Plecostachys (Compositae)
  3. Plectaneia (Apocynaceae)
  4. Plectocephalus (Compositae)
  5. Plectocolea (Jungermanniaceae)
  6. Plectocomia (Arecaceae)
  7. Plectocomiopsis (Arecaceae)
  8. Plectopoma (Gesneriaceae)
  9. Plectorrhiza (Orchidaceae)
  10. Plectranthus (Lamiaceae)
  11. Plectrelminthus (Orchidaceae)
  12. Plectritis (Caprifoliaceae)
  13. Plectrocarpa (Zygophyllaceae)
  14. Plectroniella (Rubiaceae)
  15. Plectrophora (Orchidaceae)
  16. Pleea (Tofieldiaceae)
  17. Pleiacanthus (Compositae)
  18. Pleiarina (Salicaceae)
  19. Pleioblastus (Poaceae)
  20. Pleiocardia (Brassicaceae)
  21. Pleiocarpa (Apocynaceae)
  22. Pleiocarpidia (Rubiaceae)
  23. Pleioceras (Apocynaceae)
  24. Pleiochiton (Melastomataceae)
  25. Pleiocoryne (Rubiaceae)
  26. Pleiocraterium (Rubiaceae)
  27. Pleiogynium (Anacardiaceae)
  28. Pleiomeris (Primulaceae)
  29. Pleione (Orchidaceae)
  30. Pleioneura (Caryophyllaceae)
  31. Pleiospermium (Rutaceae)
  32. Pleiospilos (Aizoaceae)
  33. Pleiostachya (Marantaceae)
  34. Pleiotaenia (Apiaceae)
  35. Pleiotaxis (Compositae)
  36. Plenckia (Celastraceae)
  37. Pleocarphus (Compositae)
  38. Pleocaulus (Acanthaceae)
  39. Pleocnemia (Dryopteridaceae)
  40. Pleodendron (Canellaceae)
  41. Pleodorina (Volvocaceae)
  42. Pleonotoma (Bignoniaceae)
  43. Pleopeltis (Polypodiaceae)
  44. Pleradenophora (Euphorbiaceae)
  45. Pleroma (Melastomataceae)
  46. Plesiatropha (Euphorbiaceae)
  47. Plesioneuron (Thelypteridaceae)
  48. Plethadenia (Rutaceae)
  49. Plettkea (Caryophyllaceae)
  50. Pleurangium (Chaetophoraceae)
  51. Pleuranthodendron (Salicaceae)
  52. Pleuranthodium (Zingiberaceae)
  53. Pleurastrum (Pleurastraceae)
  54. Pleurenterium (Desmidiaceae)
  55. Pleuricospora (Ericaceae)
  56. Pleuridiopsis (Ditrichaceae)
  57. Pleuridium (Polypodiaceae) nom. illeg.
  58. Pleuridium (Archidiaceae) nom. illeg.
  59. Pleuridium (Ditrichaceae) nom. cons.
  60. Pleurisanthes (Icacinaceae)
  61. Pleuroblepharidella (Bonnemaisoniaceae)
  62. Pleurocalyptus (Myrtaceae)
  63. Pleurocarpaea (Compositae)
  64. Pleurochaete (Pottiaceae)
  65. Pleurocladopsis (Schistochilaceae)
  66. Pleurocladula (Cephaloziaceae)
  67. Pleurococcus (Chaetophoraceae)
  68. Pleurocoronis (Compositae)
  69. Pleuroderris (Dryopteridaceae)
  70. Pleurofossa (Vittariaceae)
  71. Pleurogramme (Pteridaceae)
  72. Pleurogynella (Gentianaceae)
  73. Pleurolobus (Leguminosae)
  74. Pleuromanes (Hymenophyllaceae)
  75. Pleuropappus (Compositae)
  76. Pleuropetalum (Amaranthaceae)
  77. Pleurophora (Lythraceae)
  78. Pleurophyllum (Compositae)
  79. Pleuropogon (Poaceae)
  80. Pleuropterus (Polygonaceae)
  81. Pleuropus (Brachytheciaceae)
  82. Pleurorthotrichum (Orthotrichaceae)
  83. Pleurosoriopsis (Polypodiaceae)
  84. Pleurospermopsis (Apiaceae)
  85. Pleurospermum (Apiaceae)
  86. Pleurostachys (Cyperaceae)
  87. Pleurostelma (Apocynaceae)
  88. Pleurostylia (Celastraceae)
  89. Pleurotaeniopsis (Desmidiaceae)
  90. Pleurotaenium (Desmidiaceae)
  91. Pleurothallis (Orchidaceae)
  92. Pleurothallopsis (Orchidaceae)
  93. Pleurothyrium (Lauraceae)
  94. Pleuroweisia (Pottiaceae)
  95. Pleurozia (Pleuroziaceae)
  96. Pleuroziopsis (Pleuroziopsaceae)
  97. Pleurozium (Hylocomiaceae)
  98. Pleurozygodon (Pottiaceae)
  99. Plexipus (Verbenaceae)

Pli[uredi VE | uredi]

  1. Plicanthus (Anastrophyllaceae)
  2. Plicosepalus (Loranthaceae)
  3. Plinia (Myrtaceae)
  4. Plinthanthesis (Poaceae)

Plo[uredi VE | uredi]

  1. Plocama (Rubiaceae)
  2. Plocamiocolax (Plocamiaceae)
  3. Plocamium (Plocamiaceae)
  4. Plocaniophyllon (Rubiaceae)
  5. Plocoglottis (Orchidaceae)
  6. Plocosperma (Plocospermataceae)
  7. Ploeotila (Palmellopsidaceae)
  8. Ploiarium (Bonnetiaceae)
  9. Plowmania (Solanaceae)
  10. Plowmanianthus (Commelinaceae)

Plu[uredi VE | uredi]

  1. Pluchea (Compositae)
  2. Plukenetia (Euphorbiaceae)
  3. Plumbagella (Plumbaginaceae)
  4. Plumbago (Plumbaginaceae)
  5. Plumeria (Apocynaceae)
  6. Plutarchia (Ericaceae)
  7. Pluvianthus (Lejeuneaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]