Dodatak:Popis biljnih rodova, Pi

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Pia[uredi VE | uredi]

  1. Piaranthus (Apocynaceae)

Pic[uredi VE | uredi]

  1. Picardaea (Rubiaceae)
  2. Picconia (Oleaceae)
  3. Picea (Pinaceae) smreka, smrča
  4. Pichisermollia (Polypodiaceae)
  5. Pichonia (Sapotaceae)
  6. Pickeringia (Leguminosae)
  7. Picnomon (Compositae) šikalina
  8. Picochlorum (Chlorellales incertae sedis)
  9. Picocystis (Chlorophyta incertae sedis)
  10. Picradeniopsis (Compositae)
  11. Picralima (Apocynaceae)
  12. Picramnia (Picramniaceae)
  13. Picrasma (Simaroubaceae) gorko drvo
  14. Picrella (Rutaceae)
  15. Picria (Linderniaceae)
  16. Picris (Compositae) jagušac, kraska
  17. Picrococcus (Ericaceae)
  18. Picrodendron (Picrodendraceae)
  19. Picrolemma (Simaroubaceae)
  20. Picrosia (Compositae)
  21. Picrothamnus (Compositae)
  22. Pictetia (Leguminosae)
  23. Pictolejeunea (Lejeuneaceae)

Pie[uredi VE | uredi]

  1. Pieris (Ericaceae) pijeris
  2. Pierranthus (Linderniaceae)
  3. Pierreodendron (Simaroubaceae)

Pig[uredi VE | uredi]

  1. Pigafetta (Arecaceae)

Pih[uredi VE | uredi]

  1. Pihiella (Pihiellaceae)

Pil[uredi VE | uredi]

  1. Pilea (Urticaceae) pileja, topovski cvijet
  2. Pileanthus (Myrtaceae)
  3. Pileostegia (Hydrangeaceae)
  4. Pilgerodendron (Cupressaceae) pilgerodendron
  5. Pilidiocystis (Oocystaceae)
  6. Pilidiostigma (Myrtaceae)
  7. Pilinella (Chaetophoraceae)
  8. Piliocalyx (Myrtaceae)
  9. Piliostigma (Leguminosae)
  10. Pillansia (Iridaceae)
  11. Piloblephis (Lamiaceae)
  12. Pilocarpus (Rutaceae) pilokarpus
  13. Pilocereus (Cactaceae)
  14. Pilocosta (Melastomataceae)
  15. Pilophyllum (Orchidaceae)
  16. Pilopleura (Apiaceae)
  17. Pilopogon (Dicranaceae)
  18. Pilosella (Compositae)
  19. Piloseriopus (Hookeriaceae)
  20. Pilosium (Stereophyllaceae)
  21. Pilosocereus (Cactaceae) pilosocereus
  22. Pilostemon (Compositae)
  23. Pilostigma (Loranthaceae)
  24. Pilostyles (Apodanthaceae)
  25. Pilotrichella (Meteoriaceae)
  26. Pilotrichidium (Hookeriaceae)
  27. Pilotrichopsis (Cryphaeaceae)
  28. Pilotrichum (Pilotrichaceae)
  29. Pilularia (Marsileaceae) loptarka

Pim[uredi VE | uredi]

  1. Pimelea (Thymelaeaceae) pimeleja, sjajni grm
  2. Pimelodendron (Euphorbiaceae)
  3. Pimenta (Myrtaceae) pimenta
  4. Pimentelia (Rubiaceae)
  5. Pimpinella (Apiaceae) bedrenika

Pin[uredi VE | uredi]

  1. Pinacopodium (Erythroxylaceae)
  2. Pinalia (Orchidaceae)
  3. Pinanga (Arecaceae) pinanga
  4. Pinaropappus (Compositae)
  5. Pinarophyllon (Rubiaceae)
  6. Pinckneya (Rubiaceae)
  7. Pineda (Salicaceae)
  8. Pinellia (Araceae)
  9. Pinga (Poaceae)
  10. Pinguicula (Lentibulariaceae) tustica
  11. Pinillosia (Compositae)
  12. Pinnatella (Neckeraceae)
  13. Pinochia (Apocynaceae)
  14. Pintoa (Zygophyllaceae)
  15. Pinus (Pinaceae) bor
  16. Pinzona (Dilleniaceae)

Pio[uredi VE | uredi]

  1. Pioctonon (Boraginaceae)
  2. Pionandra (Solanaceae)
  3. Piora (Compositae)

Pip[uredi VE | uredi]

  1. Piper (Piperaceae) papar
  2. Piperanthera (Piperaceae)
  3. Piperia (Orchidaceae)
  4. Pippenalia (Compositae)
  5. Piptadenia (Leguminosae)
  6. Piptadeniastrum (Leguminosae)
  7. Piptadeniopsis (Leguminosae)
  8. Piptanthus (Leguminosae) piptantus
  9. Piptatherum (Poaceae) piptaterum
  10. Piptocarpha (Compositae)
  11. Piptochaetium (Poaceae)
  12. Piptocoma (Compositae)
  13. Piptolepis (Compositae)
  14. Piptomeris (Leguminosae)
  15. Piptophyllum (Poaceae)
  16. Piptospatha (Araceae)
  17. Piptostigma (Annonaceae)
  18. Pipturus (Urticaceae)

Piq[uredi VE | uredi]

  1. Piqueria (Compositae) pikverija
  2. Piquetia (Theaceae)

Pir[uredi VE | uredi]

  1. Piranhea (Picrodendraceae)
  2. Pirea (Pterobryaceae)
  3. Pireella (Pterobryaceae)
  4. Piresia (Poaceae)
  5. Piriformachara (Characeae)
  6. Piriqueta (Passifloraceae)

Pis[uredi VE | uredi]

  1. Pisanoa (Adelanthaceae)
  2. Piscidia (Leguminosae) piscidija
  3. Pisonia (Nyctaginaceae) pisonija
  4. Pisoniella (Nyctaginaceae)
  5. Pistacia (Anacardiaceae) tršlja, trišlja
  6. Pistia (Araceae) vodena salata
  7. Pistorinia (Crassulaceae) pistorinija
  8. Pisum (Leguminosae) grašak

Pit[uredi VE | uredi]

  1. Pitardella (Rubiaceae)
  2. Pitavia (Rutaceae)
  3. Pitcairnia (Bromeliaceae) pitkarnija
  4. Pithecellobium (Leguminosae)
  5. Pithocarpa (Compositae)
  6. Pithophora (Pithophoraceae)
  7. Pitraea (Verbenaceae)
  8. Pittocaulon (Compositae)
  9. Pittoniotis (Rubiaceae)
  10. Pittosporopsis (Icacinaceae)
  11. Pittosporum (Pittosporaceae) pitospor
  12. Pityopsis (Compositae)
  13. Pityopus (Ericaceae)
  14. Pityphyllum (Orchidaceae)
  15. Pityrocarpa (Leguminosae)
  16. Pityrodia (Lamiaceae)
  17. Pityrogramma (Adiantaceae) zlatna paprat, srebrna paprat

Izvori[uredi VE | uredi]