Dodatak:Popis biljnih rodova, Pi

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Pia[uredi | uredi kôd]

  1. Piaranthus (Apocynaceae)

Pic[uredi | uredi kôd]

  1. Picardaea (Rubiaceae)
  2. Picconia (Oleaceae)
  3. Picea (Pinaceae) smreka, smrča
  4. Pichisermollia (Polypodiaceae)
  5. Pichonia (Sapotaceae)
  6. Pickeringia (Leguminosae)
  7. Picnomon (Compositae) šikalina
  8. Picochlorum (Chlorellales incertae sedis)
  9. Picocystis (Chlorophyta incertae sedis)
  10. Picradeniopsis (Compositae)
  11. Picralima (Apocynaceae)
  12. Picramnia (Picramniaceae)
  13. Picrasma (Simaroubaceae) gorko drvo
  14. Picrella (Rutaceae)
  15. Picria (Linderniaceae)
  16. Picris (Compositae) jagušac, kraska
  17. Picrococcus (Ericaceae)
  18. Picrodendron (Picrodendraceae)
  19. Picrolemma (Simaroubaceae)
  20. Picrosia (Compositae)
  21. Picrothamnus (Compositae)
  22. Pictetia (Leguminosae)
  23. Pictolejeunea (Lejeuneaceae)

Pie[uredi | uredi kôd]

  1. Pieris (Ericaceae) pijeris
  2. Pierranthus (Linderniaceae)
  3. Pierreodendron (Simaroubaceae)

Pig[uredi | uredi kôd]

  1. Pigafetta (Arecaceae)

Pih[uredi | uredi kôd]

  1. Pihiella (Pihiellaceae)

Pil[uredi | uredi kôd]

  1. Pilea (Urticaceae) pileja, topovski cvijet
  2. Pileanthus (Myrtaceae)
  3. Pileostegia (Hydrangeaceae)
  4. Pilgerodendron (Cupressaceae) pilgerodendron
  5. Pilidiocystis (Oocystaceae)
  6. Pilidiostigma (Myrtaceae)
  7. Pilinella (Chaetophoraceae)
  8. Piliocalyx (Myrtaceae)
  9. Piliostigma (Leguminosae)
  10. Pillansia (Iridaceae)
  11. Piloblephis (Lamiaceae)
  12. Pilocarpus (Rutaceae) pilokarpus
  13. Pilocereus (Cactaceae)
  14. Pilocosta (Melastomataceae)
  15. Pilophyllum (Orchidaceae)
  16. Pilopleura (Apiaceae)
  17. Pilopogon (Dicranaceae)
  18. Pilosella (Compositae)
  19. Piloseriopus (Hookeriaceae)
  20. Pilosium (Stereophyllaceae)
  21. Pilosocereus (Cactaceae) pilosocereus
  22. Pilostemon (Compositae)
  23. Pilostigma (Loranthaceae)
  24. Pilostyles (Apodanthaceae)
  25. Pilotrichella (Meteoriaceae)
  26. Pilotrichidium (Hookeriaceae)
  27. Pilotrichopsis (Cryphaeaceae)
  28. Pilotrichum (Pilotrichaceae)
  29. Pilularia (Marsileaceae) loptarka

Pim[uredi | uredi kôd]

  1. Pimelea (Thymelaeaceae) pimeleja, sjajni grm
  2. Pimelodendron (Euphorbiaceae)
  3. Pimenta (Myrtaceae) pimenta
  4. Pimentelia (Rubiaceae)
  5. Pimpinella (Apiaceae) bedrenika

Pin[uredi | uredi kôd]

  1. Pinacopodium (Erythroxylaceae)
  2. Pinalia (Orchidaceae)
  3. Pinanga (Arecaceae) pinanga
  4. Pinaropappus (Compositae)
  5. Pinarophyllon (Rubiaceae)
  6. Pinckneya (Rubiaceae)
  7. Pineda (Salicaceae)
  8. Pinellia (Araceae)
  9. Pinga (Poaceae)
  10. Pinguicula (Lentibulariaceae) tustica
  11. Pinillosia (Compositae)
  12. Pinnatella (Neckeraceae)
  13. Pinochia (Apocynaceae)
  14. Pintoa (Zygophyllaceae)
  15. Pinus (Pinaceae) bor
  16. Pinzona (Dilleniaceae)

Pio[uredi | uredi kôd]

  1. Pioctonon (Boraginaceae)
  2. Pionandra (Solanaceae)
  3. Piora (Compositae)

Pip[uredi | uredi kôd]

  1. Piper (Piperaceae) papar
  2. Piperanthera (Piperaceae)
  3. Piperia (Orchidaceae)
  4. Pippenalia (Compositae)
  5. Piptadenia (Leguminosae)
  6. Piptadeniastrum (Leguminosae)
  7. Piptadeniopsis (Leguminosae)
  8. Piptanthus (Leguminosae) piptantus
  9. Piptatherum (Poaceae) piptaterum
  10. Piptocarpha (Compositae)
  11. Piptochaetium (Poaceae)
  12. Piptocoma (Compositae)
  13. Piptolepis (Compositae)
  14. Piptomeris (Leguminosae)
  15. Piptophyllum (Poaceae)
  16. Piptospatha (Araceae)
  17. Piptostigma (Annonaceae)
  18. Pipturus (Urticaceae)

Piq[uredi | uredi kôd]

  1. Piqueria (Compositae) pikverija
  2. Piquetia (Theaceae)

Pir[uredi | uredi kôd]

  1. Piranhea (Picrodendraceae)
  2. Pirea (Pterobryaceae)
  3. Pireella (Pterobryaceae)
  4. Piresia (Poaceae)
  5. Piriformachara (Characeae)
  6. Piriqueta (Passifloraceae)

Pis[uredi | uredi kôd]

  1. Pisanoa (Adelanthaceae)
  2. Piscidia (Leguminosae) piscidija
  3. Pisonia (Nyctaginaceae) pisonija
  4. Pisoniella (Nyctaginaceae)
  5. Pistacia (Anacardiaceae) tršlja, trišlja
  6. Pistia (Araceae) vodena salata
  7. Pistorinia (Crassulaceae) pistorinija
  8. Pisum (Leguminosae) grašak

Pit[uredi | uredi kôd]

  1. Pitardella (Rubiaceae)
  2. Pitavia (Rutaceae)
  3. Pitcairnia (Bromeliaceae) pitkarnija
  4. Pithecellobium (Leguminosae)
  5. Pithocarpa (Compositae)
  6. Pithophora (Pithophoraceae)
  7. Pitraea (Verbenaceae)
  8. Pittocaulon (Compositae)
  9. Pittoniotis (Rubiaceae)
  10. Pittosporopsis (Icacinaceae)
  11. Pittosporum (Pittosporaceae) pitospor
  12. Pityopsis (Compositae)
  13. Pityopus (Ericaceae)
  14. Pityphyllum (Orchidaceae)
  15. Pityrocarpa (Leguminosae)
  16. Pityrodia (Lamiaceae)
  17. Pityrogramma (Adiantaceae) zlatna paprat, srebrna paprat

Izvori[uredi | uredi kôd]