Dodatak:Popis biljnih rodova, Ph

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Pha[uredi VE | uredi]

  1. Phaca (Leguminosae)
  2. Phacelia (Boraginaceae)
  3. Phacellanthus (Orobanchaceae)
  4. Phacellaria (Santalaceae)
  5. Phacellothrix (Compositae)
  6. Phacelophrynium (Marantaceae)
  7. Phacelurus (Poaceae)
  8. Phacomyxa (Tetrasporaceae)
  9. Phacotus (Phacotaceae)
  10. Phaeanthus (Annonaceae)
  11. Phaecasium (Compositae)
  12. Phaedranassa (Amaryllidaceae)
  13. Phaenanthoecium (Poaceae)
  14. Phaenocoma (Compositae)
  15. Phaenosperma (Poaceae)
  16. Phaeoceros (Notothyladaceae)
  17. Phaeolejeunea (Lejeuneaceae)
  18. Phaeomegaceros (Dendrocerotaceae)
  19. Phaeoneuron (Melastomataceae)
  20. Phaeonychium (Brassicaceae)
  21. Phaeopappus (Compositae)
  22. Phaeophila (Phaeophilaceae)
  23. Phaeoptilum (Nyctaginaceae)
  24. Phagnalon (Compositae)
  25. Phainantha (Melastomataceae)
  26. Phaius (Orchidaceae)
  27. Phalacrachena (Compositae)
  28. Phalacraea (Compositae)
  29. Phalacrocarpum (Compositae)
  30. Phalacroloma (Compositae)
  31. Phalacroseris (Compositae)
  32. Phalaenopsis (Orchidaceae)
  33. Phalaris (Poaceae)
  34. Phaleria (Thymelaeaceae)
  35. Phalocallis (Iridaceae)
  36. Phanera (Leguminosae)
  37. Phanerodiscus (Olacaceae)
  38. Phaneroglossa (Compositae)
  39. Phanerophlebia (Dryopteridaceae)
  40. Phanerophlebiopsis (Dryopteridaceae)
  41. Phanerosorus (Matoniaceae)
  42. Phania (Compositae)
  43. Pharbitis (Convolvulaceae)
  44. Pharnaceum (Molluginaceae)
  45. Pharus (Poaceae)
  46. Phascum (Pottiaceae)
  47. Phaseolodes (Leguminosae)
  48. Phaseolus (Leguminosae)
  49. Phaulopsis (Acanthaceae)
  50. Phaulothamnus (Achatocarpaceae)

Phe[uredi VE | uredi]

  1. Phebalium (Rutaceae)
  2. Phedimus (Crassulaceae)
  3. Phegopteris (Thelypteridaceae)
  4. Pheidochloa (Poaceae)
  5. Pheidonocarpa (Gesneriaceae)
  6. Pheladenia (Orchidaceae)
  7. Phellocalyx (Rubiaceae)
  8. Phellodendron (Rutaceae)
  9. Phellopterus (Apiaceae)
  10. Phelpsiella (Rapateaceae)
  11. Phemeranthus (Montiaceae)
  12. Phenakospermum (Strelitziaceae)
  13. Phenax (Urticaceae)
  14. Pherotrichis (Apocynaceae)

Phi[uredi VE | uredi]

  1. Phialanthus (Rubiaceae)
  2. Philacra (Ochnaceae)
  3. Philactis (Compositae)
  4. Philadelphus (Hydrangeaceae)
  5. Philbornea (Linaceae)
  6. Philcoxia (Scrophulariaceae)
  7. Philenoptera (Leguminosae)
  8. Philesia (Philesiaceae)
  9. Philgamia (Malpighiaceae)
  10. Philibertia (Apocynaceae)
  11. Philippia (Ericaceae)
  12. Philippiella (Caryophyllaceae)
  13. Phillyrea (Oleaceae)
  14. Philodendron (Araceae)
  15. Philodice (Eriocaulaceae)
  16. Philoglossa (Compositae)
  17. Philonotion (Araceae)
  18. Philonotis (Bartramiaceae)
  19. Philonotula (Bartramiaceae)
  20. Philophyllum (Hookeriaceae)
  21. Philotheca (Rutaceae)
  22. Philoxerus (Amaranthaceae)
  23. Philydrella (Philydraceae)
  24. Philydrum (Philydraceae)
  25. Philyra (Euphorbiaceae)
  26. Philyrophyllum (Compositae)
  27. Phinaea (Gesneriaceae)
  28. Phippsia (Poaceae)
  29. Phitopis (Rubiaceae)
  30. Phitosia (Compositae)

Phl[uredi VE | uredi]

  1. Phlebocalymna (Cardiopteridaceae)
  2. Phlebocarya (Haemodoraceae)
  3. Phlebodium (Polypodiaceae)
  4. Phlebolobium (Brassicaceae)
  5. Phlebophyllum (Acanthaceae)
  6. Phlegmariurus (Lycopodiaceae)
  7. Phlegmatospermum (Brassicaceae)
  8. Phleum (Poaceae)
  9. Phloeophila (Orchidaceae)
  10. Phloga (Arecaceae)
  11. Phlogacanthus (Acanthaceae)
  12. Phlojodicarpus (Apiaceae)
  13. Phlomidoschema (Lamiaceae)
  14. Phlomis (Lamiaceae)
  15. Phlox (Polemoniaceae)

Pho[uredi VE | uredi]

  1. Phoebanthus (Compositae)
  2. Phoebe (Lauraceae)
  3. Phoenicanthus (Annonaceae)
  4. Phoenicaulis (Brassicaceae)
  5. Phoenicophorium (Arecaceae)
  6. Phoenix (Arecaceae)
  7. Pholidocarpus (Arecaceae)
  8. Pholidostachys (Arecaceae)
  9. Pholidota (Orchidaceae)
  10. Pholisma (Boraginaceae)
  11. Pholistoma (Boraginaceae)
  12. Pholiurus (Poaceae)
  13. Phoradendron (Santalaceae)
  14. Phormium (Xanthorrhoeaceae)
  15. Photinia (Rosaceae)
  16. Photinophyllum (Rhizogoniaceae)
  17. Photinopteris (Polypodiaceae)

Phr[uredi VE | uredi]

  1. Phragmanthera (Loranthaceae)
  2. Phragmilejeunea (Lejeuneaceae)
  3. Phragmipedium (Orchidaceae)
  4. Phragmites (Poaceae)
  5. Phragmonema (Phragmonemataceae)
  6. Phragmorchis (Orchidaceae)
  7. Phragmotheca (Malvaceae)
  8. Phreatia (Orchidaceae)
  9. Phrodus (Solanaceae)
  10. Phryma (Phrymaceae)
  11. Phrynium (Marantaceae)

Pht[uredi VE | uredi]

  1. Phtheirospermum (Orobanchaceae)
  2. Phthirusa (Loranthaceae)

Phu[uredi VE | uredi]

  1. Phuopsis (Rubiaceae)

Phy[uredi VE | uredi]

  1. Phycella (Amaryllidaceae)
  2. Phycopeltis (Trentepohliaceae)
  3. Phycoseris (Ulvaceae)
  4. Phyla (Verbenaceae)
  5. Phylacium (Leguminosae)
  6. Phylica (Rhamnaceae)
  7. Phyllacanthus (Rubiaceae)
  8. Phyllachne (Stylidiaceae)
  9. Phyllactis (Caprifoliaceae)
  10. Phyllagathis (Melastomataceae)
  11. Phyllanoa (Phyllanthaceae)
  12. Phyllanthopsis (Phyllanthaceae)
  13. Phyllanthus (Phyllanthaceae)
  14. Phyllariochloris (Chlamydomonadaceae)
  15. Phyllarthron (Bignoniaceae)
  16. Phyllis (Rubiaceae)
  17. Phyllitis (Aspleniaceae)
  18. Phyllitopsis (Aspleniaceae)
  19. Phyllobium (Endosphaeraceae)
  20. Phyllobolus (Aizoaceae)
  21. Phyllobotryon (Salicaceae)
  22. Phyllocardium (Dunaliellaceae)
  23. Phyllocarpus (Leguminosae)
  24. Phyllocephalum (Compositae)
  25. Phyllocladus (Podocarpaceae)
  26. Phyllocosmus (Ixonanthaceae)
  27. Phyllocrater (Rubiaceae)
  28. Phylloctenium (Bignoniaceae)
  29. Phyllodictyon (Boodleaceae)
  30. Phyllodium (Leguminosae)
  31. Phyllodoce (Ericaceae)
  32. Phyllodon (Hypnaceae)
  33. Phyllodrepanium (Phyllodrepaniaceae)
  34. Phyllogonium (Phyllogoniaceae)
  35. Phyllolobium (Leguminosae)
  36. Phyllomelia (Rubiaceae)
  37. Phyllona (Bangiaceae)
  38. Phyllonoma (Phyllonomaceae)
  39. Phyllopentas (Rubiaceae)
  40. Phyllopodium (Scrophulariaceae)
  41. Phyllorachis (Poaceae)
  42. Phyllorchis (Orchidaceae)
  43. Phylloscirpus (Cyperaceae)
  44. Phyllosiphon (Phyllosiphonaceae)
  45. Phyllosma (Rutaceae)
  46. Phyllospadix (Zosteraceae)
  47. Phyllostachys (Poaceae)
  48. Phyllostegia (Lamiaceae)
  49. Phyllostemonodaphne (Lauraceae)
  50. Phyllostylon (Ulmaceae)
  51. Phyllota (Leguminosae)
  52. Phylloxylon (Leguminosae)
  53. Phyllymenia J.Agardh, (Halymeniaceae)
  54. Phylohydrax (Rubiaceae)
  55. Phymaspermum (Compositae)
  56. Phymatarum (Araceae)
  57. Phymatidium (Orchidaceae)
  58. Phymatocarpus (Myrtaceae)
  59. Phymatoceros (Anthocerotaceae)
  60. Phymatodes (Polypodiaceae)
  61. Phymatodocis (Desmidiaceae)
  62. Phymatopsis (Polypodiaceae)
  63. Phymatopteris (Polypodiaceae)
  64. Phymatosorus (Polypodiaceae)
  65. Phymosia (Malvaceae)
  66. Physacanthus (Acanthaceae)
  67. Physaliastrum (Solanaceae)
  68. Physalis (Solanaceae)
  69. Physandra (Amaranthaceae)
  70. Physantholejeunea (Lejeuneaceae)
  71. Physaria (Brassicaceae)
  72. Physcomitrella (Funariaceae)
  73. Physcomitrium (Funariaceae)
  74. Physena (Physenaceae)
  75. Physocalymma (Lythraceae)
  76. Physocalyx (Orobanchaceae)
  77. Physocarpus (Rosaceae)
  78. Physocaulis (Apiaceae)
  79. Physoceras (Orchidaceae)
  80. Physochlaina (Solanaceae)
  81. Physocolea (Lejeuneaceae)
  82. Physocytium (Characiochloridaceae)
  83. Physodium (Malvaceae)
  84. Physokentia (Arecaceae)
  85. Physoplexis (Campanulaceae)
  86. Physopsis (Lamiaceae)
  87. Physoptychis (Brassicaceae)
  88. Physorhynchus (Brassicaceae)
  89. Physospermopsis (Apiaceae)
  90. Physospermum (Apiaceae)
  91. Physostegia (Lamiaceae)
  92. Physostelma (Apocynaceae)
  93. Physostigma (Leguminosae)
  94. Physotheca (Geocalycaceae)
  95. Physotrichia (Apiaceae)
  96. Phytelephas (Arecaceae)
  97. Phyteuma (Campanulaceae)
  98. Phythelios (Micractiniaceae)
  99. Phytolacca (Phytolaccaceae)
  100. Phytophysa (Phyllosiphonaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]