Hagiohr

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Hagiohr je edukativni i popularni časopis o hagioterapiji – hrvatskom modelu duhovnog zdravlja koji razvija prof. dr. Tomislav Ivančić.

Počeo je 2006. godine kao Glas hagioterapije, a 2009. godine prerastao u dizajnerski moderniji, sadržajno bogatiji i najažurniji materijal s područja hagioterapije.

Misija časopisa je uvijek ista: „Moramo umotati svijet riječima života kako bi ljudi ponovno postigli sreću.“ (Sv. Maksimilijan Kolbe). Hagiohr je svojevrsni fenomen u tiskanim medijima jer piše samo pozitivne stvari i postiže da se njegovi čitatelji osjećaju više ljudi, razumiju suštinu života, ulaze u smisao i podsjećaju se što je ljubav. Iako se bavi temama poput znanosti o duhu ili dijagnoze i terapije za duhovno područje; potpuno ulazi u ljudsku svakodnevicu jer piše o obitelji, odgoju, mladima, komunikaciji, kulturi i donosi hagioterapijske lijekove i neprocjenjiva iskustva onih koji su ih primijenili.

Suradnici na Hagiohr-u su, osim prof. Ivančića, liječnici, psihijatri, hagioasistenti, psiholozi, teolozi, profesori, farmaceuti, socijalni radnici...

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]