Razgovor sa suradnikom:Chiartop

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Chiartop, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Chiartop") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli!

-- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  00:55, 9. studenog 2014. (CET)

SpaceShipTwo[uredi]

Crystal Clear app package utilities.png
Chiartop, napisali ste članak SpaceShipTwo koji ne zadovoljava standarde Wikipedije te je stoga prebačen na stranicu za razgovor.
Molimo Vas uredite članak u sljedećih 14 dana inače će biti obrisan.

Pozdrav!  Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  00:58, 9. studenog 2014. (CET)

Pitanje[uredi]

Raketa nosač bi bila w:en:Expendable launch system ili nešto drugo?--MaGaporuči mi 11:10, 4. veljače 2015. (CET)

Ovdje je opisano kako se članci povezuju s istim, a na drugim jezicima.--MaGaporuči mi 11:43, 10. veljače 2015. (CET)

Prevedena slika[uredi]

Ne znam jesi li primijetio, ova slika [1] ima prevedena na hrvatski [2] pa bi bilo dobro i poželjno koristiti je umjesto engleske varijante.--MaGaporuči mi 15:52, 17. veljače 2015. (CET)

ADEOS I[uredi]

Poštovani, ne vidim smisao stvaranja zasebnih enciklopedijskih članaka za satelite i zasebnih za rakete. Ovo nije specijalizirana "raketna" enciklopedija, Wikipedija je opća enciklopedija. SpeedyGonsales 01:45, 14. rujna 2018. (CEST)

Potpis[uredi]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. --Kraljnnm (razgovor) 23:50, 21. srpnja 2019. (CEST)

Mislio sam da nije bitno kod obavijesti s predloškom.--Chiartop (razgovor) 23:56, 21. srpnja 2019. (CEST)

Uvijek je potrebno da drugi suradnik može odgovoriti na tvoju poruku.-Kraljnnm (razgovor) 23:58, 21. srpnja 2019. (CEST)

Povijest hrvatskih pravopisa[uredi]

Poštovani Chiartope,

zašto si ponovno bez ikakva obrazloženja vratio Kumordinarov intervent, a već je vrlo detaljno obrazloženo zašto je to pogrešno? S poštovanjem, --Creation (razgovor) 10:38, 14. kolovoza 2019. (CEST)

Creatione, IP-ovi obično vandaliziraju i zato sam vratio na inačicu zadnjeg registriranog suradnika. --Chiartop (razgovor) 06:48, 17. kolovoza 2019. (CEST)