Razgovor sa suradnikom:LcrysisHR

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

LcrysisHR, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:LcrysisHR") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! MateoKatanaCRO (razgovor) 17:32, 31. srpnja 2018. (CEST)

Minimalna distanca[uredi kôd]

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Minimalna distanca bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga standardnog jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wikistandardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. --MateoKatanaCRO (razgovor) 18:01, 31. srpnja 2018. (CEST)

[1] Sadržaj stranica za razgovor se ne briše, samo arhivira --Mateo K 01 (razgovor) 00:08, 24. studenoga 2018. (CET)

Predložak Predložak:Infookvir osoba[uredi kôd]

Cijenjeni suradniče LcrysisHR,

postoji Predložak:Infookvir životopis, te nije poželjno za istu svrhu stvarati nove predloške kao što je nedavno stvoreni predložak Predložak:Infookvir osoba. Ujedno, suradnici su obvezni atribuirati odakle preuzimaju sadržaj objavljen pod licencijama koje se koriste na projektima Zaklade Wikimedije. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, --Nesmir Kudilovič (razgovor) 13,05; 23. prosinca 2018. (SEV)

Bok LcrysisHR! Predložio sam predložak: infookvir osoba za brisanje. Razlog vidiš u prethodnoj poruci. Srdačan pozdrav! --MateoKatanaCRO (razgovor) 13:51, 23. prosinca 2018. (CET)

Članak[uredi kôd]

LcrysisHR, pa šteta je brisat onaj članak. Treba samo naći izvore i dodat kategoriju --Zeljko (razgovor) 12:57, 25. prosinca 2018. (CET)

E, LcrysiseHR. Ne zaboravit kategorizirati članke. Kubura (razgovor) 04:50, 8. siječnja 2019. (CET)

Šah[uredi kôd]

Lijepi šahovski pozdrav! Drago mi je da imam ovdje jednog šahovskog suradnika, pa rekoh da Ti pošaljem poruku. Imaš možda račun na chess.com i/ili lichess da zaigramo koju partiju? Nije Ti loš ovaj članak o Carlsenu... Čudo od djeteta, to je sigurno.

Još jednom, srdačan pozdrav od Šaholjupca (i matkoljupca). Šaholjubac (razgovor) 22:25, 11. svibnja 2019. (CEST)

thelcrysis na lichessu, lijep pozdrav LcrysisHR (razgovor) 23:47, 14. svibnja 2019. (CEST)