Razlika između inačica stranice »Razgovor sa suradnikom:Mario Žamić«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
bez sažetka
(Novi odlomak: Nepoštivanje pravila)
 
Mario Žamiću, slažeš li se ti s tvrdnjom da se hrvatska Wikipedija pretvara u "sportsko nacionalistički fanzin"? Lijep pozdrav --[[Suradnica:Roberta F.|<font color="Aqua">'''Roberta'''</font>]] [[Razgovor sa suradnicom:Roberta F.|'''<font color="Turquoise">F.</font>''']] 09:48, 27. studenog 2013. (CET)
 
::Ja vjerojatno ne bih upotrijebio takvu formulaciju ili ton razgovora, ali suradnik primjećuje neke stvari s kojima se moram složiti, a to je da se primjenjuju dvostruki standardi i da su suradnici podijeljeni na "podobne", "nepodobne" i "ostale". Ako istina boli, to nije razlog da se nekoga blokira. Lijep pozdrav. --[[Suradnik:Mario Žamić|Mario Žamić]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Mario Žamić|razgovor]])</small> 08:40, 29. studenog 2013. (CET)
 
Napisao sam mu na stranicu neka napravi zahtjev za mišljenje administratora. Vrijeđanja i blaćenja se nemogu tolerirati.--[[Suradnik:Zeljko|Zeljko]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Zeljko|razgovor]])</small> 09:56, 27. studenog 2013. (CET)
 
* Ako se ne slažeš s duljinom bloka, napiši to kolegi s kojim se ne slažeš, zajedno s argumentima. Bez argumenata, pišući ''i opet tvrdoglavo i opet bez argumenata'' kad se to zapravo odnosi na tebe, ne bi smio nikoga odblokiravati, jer to nije korektno niti u skladu s dogovorenim pravilima ponašanja. [[Suradnik:SpeedyGonsales|<font color="blue">Speedy</font>]][[Razgovor sa suradnikom:SpeedyGonsales|<font color="gray">Gonsales</font>]] 08:19, 28. studenog 2013. (CET)
 
::Suradnik Argo Navis možda nije najspretniji u komuniciranju, ali baš ničim nije povrijedio pravila wikipedije da bi zaslužio tako drastičan blok. Vjerujem da je blok izvršen da bi se skrenula pozornost sa slučaja s Croqovim CU-om. Druga stvar, administrator Zeljko, da upotrijebim tebi dragu formulaciju, "provodi silu", a sila je kad se bezobzirno suprostavlja mišljenju ne jednog, već četvoro administratora - sve redom iskusni dugogodišnji suradnici - koje je zajednica izabrala - nemoguće da je zajednica pogriješila kod izbora svih četvoro? Također, mislim da bi '''blok''' trebalo obrazložiti kao i deblok, odnosno još preciznije kad se radi o drakonskoj kazni od dvije godine, a pogotovo kad se radi o suradniku koji je pridonio wikipediji i srodnim projektima desecima tisuća konstruktivnih doprinosa. Takvo je obrazloženje u ovom slučaju izostalo. Bez želje da ulazim u daljnje rasprave, smatram da je blok nepravedan i da su optužbe prema Argu Navisu lažne te da Saxum, Sokac i ja nismo zaslužili žuti karton. Lijep pozdrav. --[[Suradnik:Mario Žamić|Mario Žamić]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Mario Žamić|razgovor]])</small> 08:40, 29. studenog 2013. (CET)
11.741

uređivanje

Navigacijski izbornik