Razgovor sa suradnikom:Lasta: razlika između inačica

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
(→‎UPOZORENJE: novi odlomak)
(→‎Molba za mišljenje: novi odlomak)
 
Praktično, prekršili ste najmanje pola pravila ovoga projekta. Lijepo vas molim da poštujete pravila ovoga projekta. [[Suradnik:SpeedyGonsales|<span style='color:blue'>Speedy</span>]][[Razgovor sa suradnikom:SpeedyGonsales|<span style='color:gray'>Gonsales</span>]] 08:51, 8. studenoga 2020. (CET)
 
== Molba za mišljenje ==
 
Dobar dan Lasta, <br>
tekar danas sam pročitao nočašnje rasprave u kafiću [https://hr.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Kafi%C4%87#Blokirane_Kuburine_%C4%8Darapare] sveze čarapara kao i ostalih popratnih efekata. Vidih da se u toj raspravi od strane [[Suradnik:Kubura|Kubure]] spominje i moje ime.
Citat: "''... Mark7747 koji je uznemiravao dosađivanjem kolegicu Cikolu i iznio tešku neistinu ...''".
Po mojem <s>mišljenju</s> dubokom uvjerenju - ponovno - na jedan pretenciozan, populistički način, usudim se kazati - u cjelokupnoj povijesti tog konflikta - čak i sa elementima cybermobbinga.
Stanje stvari Ti je predpostavljam poznato. <br>
1) "teška neistina" je bio moj lapsus samo manjeg dijela mojeg osvrta (nedovoljno odnosno neprecizno iznošenje mišljenja) za kojeg sam se također javno ispričao. Vidi: [[Razgovor_sa_suradnikom:Mark7747#Troliranje,_izno%C5%A1enje_neistina]]. <br>
2) "uznemiravao dosađivanjem" - jest - kao i još 2 čarapara sa Tvoje jučerašnje liste blokiranja. Čime se pokazalo da sam - principijelno bio u pravu. koliko god da TAJ MOJ NAČIN nije bio OK. Za to sam se također ispričao i odsjedio zasluđenu kaznu.<br><br>
O čemu se zapravo radi? Radi se o tome da imam osjećaj, opravdanu bojazan ako tako želiš, da sam kao "politički nepodoban" trenutno na "listi za odstrel". I da se čeka samo još jedan moj daljnji osvrt da se ta tema i zaokruži.
Imaš li kakav savjet? Iskreno, ja se već po malo plašim i GIP-a a kamo li ostalih dijelova WP. Gdje da dalje eruiram? ovdje ili ma meti?<br>
Hvala u naprijed i srdačan pozdrav --[[Suradnik:Mark7747|Mark7747]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Mark7747|razgovor]])</small> 15:21, 8. studenoga 2020. (CET)

Navigacijski izbornik