Razgovor sa suradnikom:ImJustThere

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Imjusttherediting, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Imjusttherediting") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli!

 • Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  15:39, 29. rujna 2019. (CEST)

Savjet

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kratak je i informativan, vrlo brzo ga se pročita. Kubura (razgovor) 00:03, 8. studenoga 2019. (CET)

Savjet

[1] Nemoj ovu vrstu podataka ostavljati, ne dok si te dobi. Kubura (razgovor) 00:56, 8. studenoga 2019. (CET)

Ok --Imjusttherediting (razgovor) 01:05, 8. studenoga 2019. (CET)

Slika

Vaša/e slika/e krši/e smjernicu o veličini slike koja se koristi pod uvjetima poštene upotrebe.
Nuvola apps important orange.svg


Molimo vas da postavite manju/e inačicu/e slike/a pod istim imenom datoteke.

Molimo pročitajte Wikipedija:Tečaj (Slike) ili postavite pitanje na Wikipedija:Kafić/Pitanja o slikama ako imate nedoumica.

Hvala!

Tulkas Astaldo (razgovor) 18:44, 4. veljače 2020. (CET)


Druga slika

Vaša/e slika/e krši/e smjernicu o veličini slike koja se koristi pod uvjetima poštene upotrebe.
Nuvola apps important orange.svg


Molimo vas da postavite manju/e inačicu/e slike/a pod istim imenom datoteke.

Molimo pročitajte Wikipedija:Tečaj (Slike) ili postavite pitanje na Wikipedija:Kafić/Pitanja o slikama ako imate nedoumica.

Hvala!

Tulkas Astaldo (razgovor) 14:31, 6. veljače 2020. (CET)


Smanji sliku

... [2] jer je prevelika inače ju moramo obrisati. Kubura (razgovor) 00:33, 13. veljače 2020. (CET)

Smanjivanje slike

Vaša/e slika/e krši/e smjernicu o veličini slike koja se koristi pod uvjetima poštene upotrebe.
Nuvola apps important orange.svg


Molimo vas da postavite manju/e inačicu/e slike/a pod istim imenom datoteke.

Molimo pročitajte Wikipedija:Tečaj (Slike) ili postavite pitanje na Wikipedija:Kafić/Pitanja o slikama ako imate nedoumica.

Hvala!

-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 00,38; 27. veljače 2020. (SEV)


Politika doktrine izuzetaka

Information.svgZajednica wikipedije je zahvalna na vašem doprinosu wikipediji. Uvijek se cijeni doprinos novim slikama, međutim, izgleda da jedna ili više vaših nedavno postavljenih slika, točnije datoteka:sTHLOGO09.png, nije u skladu s općim uvjetima. Wikipedija vrlo ozbiljno shvaća politiku za neslobodne slike. Postoje li kakve nejasnoće, svoje pitanje možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju.

Ograničenje je na jednu neslobodnu sliku, koja se daje pod uvjetima PDI, a po jednom članku/stranici sadržaja:

Neprikladna je upotreba slike datoteka: sTHLOGO09.png u predlošku: Predložak:Sonic the Hedgehog, jer je riječ o slici danoj pod WP:PDI.

Information.svgZajednica wikipedije je zahvalna na vašem doprinosu wikipediji. Uvijek se cijeni doprinos novim slikama, međutim, izgleda da jedna ili više vaših nedavno postavljenih slika, točnije datoteka: sonicGenerationsBlaze.png, nije u skladu s općim uvjetima. Wikipedija vrlo ozbiljno shvaća politiku za neslobodne slike. Postoje li kakve nejasnoće, svoje pitanje možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju. Neprikladna je upotreba slike datoteka: sonicGenerationsBlaze.png i slike datoteka: sonicGenerationsTails.png u članku Sonic Generations, jer su prethodno navedene dvije slike dane pod WP:PDI, a u članku je već iskorišten maksimum upotrebe pod prethodno navedenom doktrinom ― i to upotrebom slike: datoteka: sonicGenerations.jpg.

Budi rečeno, suradnicima se obraća na njihovim stranicama za razgovor u svezi s njihovim doprinosima, moguće je citirati i tuđe doprinose ali to ne mijenja suštinu komunikacije između dvojice (ili više) suradnika. Nikakvu ulogu ne igraju neki drugi članci, neka druga suradnička uređivanja kojima se krši WP:PDI, pa da bi takva uređivanja predstavljala standard za svo društvo. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 00,38; 27. veljače 2020. (SEV)

Cijenjeni, Imjusttherediting,

ovdje se uklanja prethodno postavljen {{subst:SBris}}, iako je to u ovlasti administratora koji treba pobrisati inačicu datoteke koja je prevelika. Inačica koja odstupa od PU (PDI) treba biti izbrisana iz povijesti postavljanja i treba uskladiti stranicu s lokalnim opisom datoteke. Nisu uklonjene iz sadržaja članaka prekobrojne datoteke koje su ujedno dane pod PU (PDI). U jednom članku nalazim influence umjesto utjecaja. Hvala na razumijevanju i ispravljanju nedostataka. Lijepi i srdačni pozdravi, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18,54; 28. veljače 2020. (SEV)

Zaboravia si

... stavit sliku u njeki članak [3]. Kubura (razgovor) 03:19, 2. ožujka 2020. (CET)

Napomena

Bok, meštre.

Just a heads up, premjestio sam ti stranicu. Razlog? Apozicija (u ovom slučaju "serijal") uglavnom mora doći prije imena na koji se odnosi. Znači, nije Sonic the Hedgehog serijal, nego serijal Sonic the Hedgehog. Tako je i npr. grad Karlovac, a ne Karlovac grad (iako ćemo nekim Karlovčanima dozvoliti malo pjesničke slobode Face-wink.svg --Pajo Pajimir 11:24, 10. ožujka 2020. (CET)

Sretan imendan

Sretan ti imendan. Također, evo ti poklon.
   
Kod:

{{<-ukloni_strelice->traka boje|#D60270|#9B4F96|#0038A8}} --Croxyz (razgovor) 11:51, 17. ožujka 2020. (CET)


   
   
   

{{<>traka boje|#D60270|#D60270|#D60270}} <<>br> {{<>traka boje|#9B4F96|#9B4F96|#9B4F96}} <<>br> {{<>traka boje|#0038A8|#0038A8|#0038A8}} <<>br>


--Croxyz (razgovor) 11:57, 17. ožujka 2020. (CET)

Pohvala

Pohvala za trud i za bogato uređenu suradničku stranicu. Kubura (razgovor) 00:38, 18. ožujka 2020. (CET)

Još jedno priznanje

Evo san te pridložia za automatski ophođenega. Nemoj nas iznevirit :) Kubura (razgovor) 19:38, 21. ožujka 2020. (CET)

Hvala ti puno! Osjećam se tako prihvačenim haha. --

Imjustthere

21:03, 21. ožujka 2020. (CET)

Izabrani članak

Ne smiješ predložiti članke dva tjedna za redon (točka 5)--Kraljnnm (razgovor) 07:46, 30. travnja 2020. (CEST)

Žuti karton

Žuti karton


[4] Ovo što si napravio je napadačko ponašanje. Tu si napravio Maltretiranje suradnika u suradničkom prostoru. Lipo je svirat ali triba znat zadit frulu za pâs. Kubura (razgovor) 15:36, 3. lipnja 2020. (CEST)

Nauči se malo šaliti dušice :) --Imjustthere (diting) 16:40, 3. lipnja 2020. (CEST)

Poštovani Imjustthere,

Preporučujem da pogledate ovaj predložak.

S poštovanjem, Uspjeh je ključ života (razgovor) 20:18, 3. lipnja 2020. (CEST)


Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 tjedan!

Razlog je: Provociranje na vjerskoj osnovi.


[5] Nauči se da se ljude ne smije provocirati ni vrijeđati na vjerskoj osnovi. Ono je izrugivanje. Uza sve povjerenje (predložio sam te za automatski ophođenog), razumijevanje i brigu za tebe (štitio sam ti identitet na suradničkoj koji si nepromišljeno napisao) pokazao si takvu nezahvalnost i iznevjerio si ukazano povjerenje. Ono je bilo bezobrazno što si napravio. Kubura (razgovor) 20:47, 3. lipnja 2020. (CEST)

IP-napadi

Pozdrav Imjusttherediting!

Kad se ovako [6], [7] nešto desi, slobodno ga prijavi Stjuardima na Meti: [8]; pogotovo kada su prijetnje ili osobni podatci u pitanju. Također postoji popis na hr.wiki (Suradnik:Kubura/napadač iz svibnja 2019.), gdje dokumentiramo te napade.

Lijepo te pozdravljam! --Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 12:22, 16. kolovoza 2020. (CEST)

Primjer: [9]. Pozdrav! --Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 12:24, 16. kolovoza 2020. (CEST)
Wow, toliko dugo nisam ništa radio ovdje da poruku nisam ni očekivao da će mi itko poslati poruku. Zapravo ja i grupa drugih suradnika s ove Wikipedije i nekoliko drugih na sličnim jezicima dokumentiramo napade (koje mi IP adrese šalju od kad sam postao aktivan na RfC-u na Meti). Ovi napadi dolaze od raznih IP adresa, i već imam nekoliko suradnika za koje sam siguran da su počinitelji. Ali hvala puno što si prijavio napade na meti za mene, sjajan si :) Imjusttherediting 12:47, 16. kolovoza 2020. (CEST).