Dodatak:Popis utakmica hrvatske košarkaške reprezentacije

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

1964.
0000000000001992. | 1993. | 1994. | 1995. | 1996. | 1997. | 1998. | 1999.
2000. | 2001. | 2002. | 2003. | 2004. | 2005. | 2006. | 2007. | 2008. | 2009.
2010. | 2011. | 2012. | 2013. | 2014. | 2015. | 2016. | 2017. | 2018. | 2019. 0000000000000000000000000

1964.[uredi VE | uredi]

r.br. Nadnevak Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
x 2. lipnja 1964. PR Karlovac Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the United States.svg odabrani sastav NBA lige 65:110

1992.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
1. 20. svibnja 1992. PR Slovenske Konjice Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:93
2. 24. svibnja 1992. PR Badalona Španjolska Katalonija Katalonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:118
3. 27. svibnja 1992. PR Trst Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:106
4. 28. svibnja 1992. PR Trst Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 73:90
5. 29. svibnja 1992. PR Trst Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 96:109
6. 10. lipnja 1992. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 123:94
7. 13. lipnja 1992. PR Palma de Mallorca Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija 80:68
8. 14. lipnja 1992. PR Palma de Mallorca Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 72:91
9. 16. lipnja 1992. PR Sevilla Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:88
10. 18. lipnja 1992. PR Pamplona Zajednica Neovisnih Država ZND Flag of Croatia.svg Hrvatska 104:112
11. 19. lipnja 1992. PR Logrono Flag of Croatia.svg Hrvatska Zajednica Neovisnih Država ZND 88:104
12. 22. lipnja 1992. POI Murcia Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 74:86
13. 23. lipnja 1992. POI Murcia Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 89:79
14. 24. lipnja 1992. POI Murcia Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iceland.svg Island 124:51
15. 25. lipnja 1992. POI Murcia Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Portugal.svg Portugal 109:57
16. 26. lipnja 1992. POI Murcia Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 63:102
17. 29. lipnja 1992. POI Zaragoza Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 99:89
18. 30. lipnja 1992. POI Zaragoza Flag of Croatia.svg Hrvatska Zajednica Neovisnih Država ZND 85:81
19. 1. srpnja 1992. POI Zaragoza Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 93:70
20. 3. srpnja 1992. POI Zaragoza Flag of the Czech Republic.svg Čehoslovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 68:84
21. 4. srpnja 1992. POI Zaragoza Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 62:108
22. 5. srpnja 1992. POI Zaragoza Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 81:70
23. 26. srpnja 1992. OI Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 93:76
24. 27. srpnja 1992. OI Badalona Flag of the United States.svg SAD Flag of Croatia.svg Hrvatska 103:70
25. 29. srpnja 1992. OI Badalona Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:88
26. 31. srpnja 1992. OI Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 99:78
27. 2. kolovoza 1992. OI Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Angola.svg Angola 73:64
28. 4. kolovoza 1992. OI Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 98:65
29. 6. kolovoza 1992. OI Badalona Zajednica Neovisnih Država ZND Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:75
30. 8. kolovoza 1992. OI Badalona Flag of the United States.svg SAD Flag of Croatia.svg Hrvatska 117:85
31. 12. studenog 1992. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 102:79

1993.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
32. 20. svibnja 1993. PR Zagreb Hrvatska KK Cibona Flag of Croatia.svg Hrvatska 106:95
33. 23. svibnja 1993. PR Almería Flag of Croatia.svg Hrvatska SAD University of the People 120:79
34. 25. svibnja 1993. PR Sevilla Španjolska Andaluzija Andaluzija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:105
35. 27. svibnja 1993. PR Santa Cruz de Tenerife SAD University of the People Flag of Croatia.svg Hrvatska 73:111
36. 28. svibnja 1993. PR Santa Cruz de Tenerife Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 91:79
37. 30. svibnja 1993. IEP Wroclaw Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 119:86
38. 31. svibnja 1993. IEP Wroclaw Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 94:86
39. 1. lipnja 1993. IEP Wroclaw Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 128:72
40. 3. lipnja 1993. IEP Wroclaw Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 113:79
41. 4. lipnja 1993. IEP Wroclaw Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belarus.svg Bjelorusija 112:72
42. 5. lipnja 1993. IEP Wroclaw Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 107:78
43. 6. lipnja 1993. IEP Wroclaw Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 90:94
44. 13. lipnja 1993. MI Montpellier Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 97:93
45. 14. lipnja 1993. MI Montpellier Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 96:90
46. 15. lipnja 1993. MI Montpellier Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 65:81
47. 16. lipnja 1993. MI Montpellier Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 103:72
48. 17. lipnja 1993. MI Montpellier Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 74:77
49. 22. lipnja 1993. EP Berlin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 104:83
50. 23. lipnja 1993. EP Berlin Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 95:100 p
51. 24. lipnja 1993. EP Berlin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 113:63
52. 26. lipnja 1993. EP Berlin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium (civil).svg Belgija 106:74
53. 27. lipnja 1993. EP Berlin Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 63:70
54. 28. lipnja 1993. EP Berlin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 98:80
55. 1. srpnja 1993. EP München Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 98:78
56. 2. srpnja 1993. EP München Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 76:84
57. 4. srpnja 1993. EP München Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 99:59
58. 10. studenog 1993. IEP Prievidza Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 90:92
59. 13. studenog 1993. IEP Rijeka Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium (civil).svg Belgija 92:58
60. 17. studenog 1993. IEP Göteborg Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Croatia.svg Hrvatska 94:71

1994.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
61. 7. lipnja 1994. PR Šibenik Hrvatska Šibenka  1 Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:88
62. 13. srpnja 1994. PR Valencia Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Canada.svg Kanada 92:100 p
63. 14. srpnja 1994. PR Valencia Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Finland.svg Finska 101:84
64. 19. srpnja 1994. PR Zagreb Hrvatska Hrvatska A Hrvatska Hrvatska B 93:72
65. 23. srpnja 1994. PR Fuenlabrada Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 91:81
66. 29. srpnja 1994. PR Boston SAD Boston (odabrani sastav) Flag of Croatia.svg Hrvatska 80:95
67. 30. srpnja 1994. PR Boston SAD Boston (odabrani sastav) Flag of Croatia.svg Hrvatska 95:106
68. 31. srpnja 1994. PR Boston SAD Boston (odabrani sastav) Flag of Croatia.svg Hrvatska 67:103
69. 1. kolovoza 1994. PR Boston SAD Boston (odabrani sastav) Flag of Croatia.svg Hrvatska 107:116 p
70. 4. kolovoza 1994. SP Hamilton Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Cuba.svg Kuba 85:65
71. 5. kolovoza 1994. SP Toronto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of South Korea.svg Južna Koreja 104:53
72. 6. kolovoza 1994. SP Toronto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 83:69
73. 8. kolovoza 1994. SP Toronto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the People's Republic of China.svg Kina 105:73
74. 10. kolovoza 1994. SP Toronto Flag of Canada.svg Kanada Flag of Croatia.svg Hrvatska 61:92
75. 12. kolovoza 1994. SP Toronto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 81:55
76. 13. kolovoza 1994. SP Toronto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 64:66
77. 14. kolovoza 1994. SP Toronto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 78:60
78. 20. listopada 1994. PR Forli Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 66:63
79. 9. studenog 1994. IEP Čakovec Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka 83:60
80. 12. studenog 1994. IEP Mons Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 64:92
81. 15. studenog 1994. IEP Rijeka Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Sweden.svg Švedska 88:65

1  Momčad Šibenke bila je mješovita momčad sastavljena od igrača KK Šibenik i igrača iz Hrvatske

1995.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
82. 29. svibnja 1995. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 96:78
83. 30. svibnja 1995. PR Velenje Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:86
84. 9. lipnja 1995. PR Berlin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 93:76
85. 10. lipnja 1995. PR Berlin Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 77:75
86. 11. lipnja 1995. PR Berlin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 80:57
87. 13. lipnja 1995. PR A Coruna Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Sweden.svg Švedska 90:59
88. 14. lipnja 1995. PR A Coruna Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 68:78
89. 18. lipnja 1995. PR Split Hrvatska KK Croatia osiguranje Flag of Croatia.svg Hrvatska 88:81
90. 22. lipnja 1995. EP Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 91:83
91. 23. lipnja 1995. EP Atena Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 94:100 p
92. 24. lipnja 1995. EP Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 80:70
93. 26. lipnja 1995. EP Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 90:68
94. 27. lipnja 1995. EP Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Finland.svg Finska 92:77
95. 28. lipnja 1995. EP Atena Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 72:81
96. 30. lipnja 1995. EP Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 71:61
97. 1. srpnja 1995. EP Atena Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 90:80
98. 2. srpnja 1995. EP Atena Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 68:73
99. 8. listopada 1995. IEP Čakovec Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 69:53
100. 9. listopada 1995. PR Zadar Hrvatska KK Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska 70:85
101. 11. listopada 1995. IEP Čakovec Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 73:53
102. 12. studenog 1995. IEP Pleven Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:77
103. 15. studenog 1995. IEP Kijev Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 67:60

1996.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
104. 28. veljače 1996. IEP Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 115:55
105. 16. lipnja 1996. PR Šibenik Hrvatska Hrvatska (crveni) Hrvatska Hrvatska (bijeli) 97:95
106. 17. lipnja 1996. PR Zadar Hrvatska Hrvatska (crveni) Hrvatska Hrvatska (bijeli) 85:78
107. 20. lipnja 1996. PR León Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 82:74
108. 22. lipnja 1996. PR León Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 91:80
109. 25. lipnja 1996. PR Estella Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 104:95
110. 26. lipnja 1996. PR Estella Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 66:72
111. 2. srpnja 1996. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Hrvatska odabrani sastav novinara 66:64
112. 7. srpnja 1996. PR Chicago Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 69:65
113. 10. srpnja 1996. PR Hamilton Flag of Canada.svg Kanada Flag of Croatia.svg Hrvatska 72:82
114. 12. srpnja 1996. PR Toronto Flag of Canada.svg Kanada Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:87
115. 16. srpnja 1996. PR Cincinnati SAD University of Cincinnati Flag of Croatia.svg Hrvatska 77:80
116. 20. srpnja 1996. OI Atlanta Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 83:81 p
117. 22. srpnja 1996. OI Atlanta Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the People's Republic of China.svg Kina 109:78
118. 24. srpnja 1996. OI Atlanta Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Angola.svg Angola 71:48
119. 26. srpnja 1996. OI Atlanta Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Argentina.svg Argentina 90:75
120. 28. srpnja 1996. OI Atlanta Flag of the United States.svg SAD Flag of Croatia.svg Hrvatska 102:71
121. 30. srpnja 1996. OI Atlanta Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 71:73
122. 1. kolovoza 1996. OI Atlanta Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 74:80
123. 3. kolovoza 1996. OI Atlanta Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the People's Republic of China.svg Kina 99:85
124. 27. listopada 1996. PR Ljubljana Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 111:101  1
125. 30. listopada 1996. IEP Ankara Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 68:64
126. 27. studenog 1996. IEP Den Bosch Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Croatia.svg Hrvatska 72:76
127. 8. prosinca 1996. IEP Dubrovnik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 96:69

1  Utakmica odigrana u trajanju 3 × 20 minuta (Nakon 2 dijela od po 20 minuta rezultat je bio 71:75)

1997.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
128. 29. siječnja 1997. IEP Rijeka Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 85:66
129. 26. veljače 1997. IEP Cluj-Napoca Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Croatia.svg Hrvatska 65:108
130. 19. svibnja 1997. PR Melbourne Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:73
131. 20. svibnja 1997. PR Newcastle Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 90:86
132. 21. svibnja 1997. PR Sydney Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 96:79
133. 23. svibnja 1997. PR Auckland Flag of New Zealand.svg Novi Zeland Flag of Croatia.svg Hrvatska 71:87
134. 26. svibnja 1997. PR Canberra Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 73:92
135. 27. svibnja 1997. PR Canberra Flag of Australia.svg Australija (mladi) Flag of Croatia.svg Hrvatska 80:73
136. 28. svibnja 1997. PR Adelaide Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 86:88
137. 6. lipnja 1997. PR Postojna Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 78:77
138. 7. lipnja 1997. PR Postojna Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 85:79
139. 8. lipnja 1997. PR Postojna Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:72
140. 13. lipnja 1997. PR Poreč Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 88:85
141. 14. lipnja 1997. PR Portorož Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 84:76
142. 25. lipnja 1997. EP Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 75:55
143. 26. lipnja 1997. EP Badalona Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 78:71
144. 27. lipnja 1997. EP Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 88:95
145. 29. lipnja 1997. EP Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 76:77
146. 30. lipnja 1997. EP Badalona Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg Savezna Republika Jugoslavija Flag of Croatia.svg Hrvatska 64:62
147. 1. srpnja 1997. EP Badalona Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:68
148. 4. srpnja 1997. EP Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 79:84
149. 5. srpnja 1997. EP Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 100:93
150. 26. studenog 1997. IEP Slavonski Brod Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 88:63
151. 29. studenog 1997. IEP Sarajevo Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:67
152. 3. prosinca 1997. IEP Reykjavik Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:82

1998.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
153. 25. veljače 1998. IEP Split Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 72:64
154. 28. veljače 1998. IEP Den Bosch Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Croatia.svg Hrvatska 67:79
155. 25. studenog 1998. IEP Tallinn Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:82
156. 28. studenog 1998. IEP Split Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 64:67
157. 2. prosinca 1998. IEP Šibenik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iceland.svg Island 111:77

1999.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
158. 24. veljače 1999. IEP Kaunas Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:65
159. 27. veljače 1999. IEP Rijeka Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 103:73
160. 31. svibnja 1999. PR Varaždin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 87:83
161. 1. lipnja 1999. PR Slavonski Brod Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 76:67
162. 2. lipnja 1999. PR Pečuh Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 75:86
163. 5. lipnja 1999. PR Huelva Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 61:70
164. 6. lipnja 1999. PR Huelva Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:80
165. 7. lipnja 1999. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 86:91
166. 9. lipnja 1999. PR Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 86:81
167. 10. lipnja 1999. PR Knin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 78:68
168. 12. lipnja 1999. PR Rijeka Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Japan.svg Japan 81:55
169. 17. lipnja 1999. PR Pazin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 78:68
170. 21. lipnja 1999. EP Antibes Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 68:70
171. 22. lipnja 1999. EP Antibes Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 63:70
172. 23. lipnja 1999. EP Antibes Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 65:59
173. 26. lipnja 1999. EP Le Mans Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 86:64
174. 27. lipnja 1999. EP Le Mans Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 91:75
175. 28. lipnja 1999. EP Le Mans Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 85:102
176. 24. studenog 1999. IEP Rijeka Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka 88:54
177. 27. studenog 1999. IEP Jegersek Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 66:67
178. 1. prosinca 1999. IEP Dubrovnik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 93:53

2000.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
179. 23. veljače 2000. IEP Birmingham Flag of England (bordered).svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 77:81
180. 26. veljače 2000. IEP Sisak Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 89:88
181. 22. lipnja 2000. PR Trst Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 75:79
182. 23. lipnja 2000. PR Latisana Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 89:59
183. 26. lipnja 2000. PR Pula Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 73:74
184. 17. kolovoza 2000. PR Popoli Flag of Croatia.svg Hrvatska SAD „American All Stars“ 96:69
185. 19. kolovoza 2000. PR Roseto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg Savezna Republika Jugoslavija 69:80
186. 20. kolovoza 2000. PR Roseto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 61:77
187. 22. kolovoza 2000. PR Huelva Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 104:80
188. 23. kolovoza 2000. PR Huelva Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 78:75
189. 27. kolovoza 2000. PR Nantes Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 57:60
190. 28. kolovoza 2000. PR Angers Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Angola.svg Angola 67:53
191. 1. rujna 2000. PR Stuttgart Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 75:50
192. 2. rujna 2000. PR Stuttgart Flag of Croatia.svg Hrvatska SAD „Dallas All Stars“ 96:89 p
193. 3. rujna 2000. PR Stuttgart Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 62:80
194. 22. studenog 2000. IEP Lučenec Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 73:92
195. 25. studenog 2000. IEP Osijek Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 79:58
196. 29. studenog 2000. IEP Fribourg Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:83

2001.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
197. 24. siječnja 2001. IEP Dubrovnik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England (bordered).svg Engleska 82:72
198. 27. siječnja 2001. IEP Riga Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 78:102
199. 7. kolovoza 2001. PR Riga Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 91:93
200. 8. kolovoza 2001. PR Riga Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 94:85
201. 9. kolovoza 2001. PR Riga Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 93:87
202. 11. kolovoza 2001. PR Messina Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 83:76
203. 12. kolovoza 2001. PR Messina Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 90:72
204. 15. kolovoza 2001. PR Pazin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 95:88
205. 22. kolovoza 2001. PR Cádiz Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 81:65
206. 23. kolovoza 2001. PR Cádiz Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 73:75
207. 25. kolovoza 2001. PR Fuenlabrada Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 91:98
208. 31. kolovoza 2001. EP Antalya Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg Savezna Republika Jugoslavija 66:80
209. 1. rujna 2001. EP Antalya Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 88:98
210. 2. rujna 2001. EP Antalya Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 69:81
211. 3. rujna 2001. EP Antalya Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 57:65
212. 5. rujna 2001. EP Istanbul Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 87:85 p
213. 7. rujna 2001. EP Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 79:90
214. 9. rujna 2001. EP Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 93:91
215. 21. studenog 2001. IEP Križevci Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 91:72
216. 24. studenog 2001. IEP Dublin Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:78
217. 28. studenog 2001. IEP Belišće Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Cyprus.svg Cipar 90:61

2002.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
218. 23. siječnja 2002. IEP Sarajevo Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina Flag of Croatia.svg Hrvatska 65:95
219. 26. siječnja 2002. IEP Dubrovnik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 71:78
220. 14. lipnja 2002. PR Atena Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 94:82
221. 15. lipnja 2002. PR Atena Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 84:71
222. 16. lipnja 2002. PR Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 79:78
223. 27. lipnja 2002. PR Badalona Španjolska Katalonija Katalonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:75
224. 28. lipnja 2002. PR Bilbao Španjolska Baskija Baskija Flag of Croatia.svg Hrvatska 93:97
225. 20. studenog 2002. IEP Ohrid Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 85:93
226. 23. studenog 2002. IEP Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ireland.svg Irska 87:69
227. 27. studenog 2002. IEP Nikozija Flag of Cyprus.svg Cipar Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:87

2003.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
228. 22. siječnja 2003. IEP Šibenik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 69:61
229. 25. siječnja 2003. IEP Leverkusen Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 81:73
230. 19. lipnja 2003. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska 1992. Flag of Croatia.svg Hrvatska 2003. 100:96
231. 25. lipnja 2003. PR Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Croatia.svg Hrvatska (mladi do 19) 87:81
232. 6. kolovoza 2003. PR Spa Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:83
233. 8. kolovoza 2003. PR Liege Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 62:89
234. 9. kolovoza 2003. PR Liege Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Croatia.svg Hrvatska 75:103
235. 10. kolovoza 2003. PR Liege Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 93:63
236. 15. kolovoza 2003. PR Pazin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 78:72
237. 16. kolovoza 2003. PR Rovinj Flag of Croatia.svg Hrvatska SAD Kalifornija “All Stars“ Kalifornija 123:59
238. 22. kolovoza 2003. PR Braunschweig Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 94:87 p
239. 23. kolovoza 2003. PR Braunschweig Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 91:84
240. 24. kolovoza 2003. PR Braunschweig Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Sweden.svg Švedska 84:69
241. 5. rujna 2003. EP Boras Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 77:76
242. 6. rujna 2003. EP Boras Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 93:71
243. 7. rujna 2003. EP Boras Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 75:72
244. 8. rujna 2003. EP Södertälje Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 81:77

2004.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
245. 24. lipnja 2004. PR Roseto Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 90:56
246. 25. lipnja 2004. PR Roseto Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:72
247. 26. lipnja 2004. PR Roseto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 86:66
248. 27. lipnja 2004. PR Roseto Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:73
249. 9. srpnja 2004. PR Peking Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 82:62
250. 10. srpnja 2004. PR Peking Flag of Canada.svg Kanada Flag of Croatia.svg Hrvatska 89:86 p
251. 11. srpnja 2004. PR Peking Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Croatia.svg Hrvatska 92:55
252. 14. srpnja 2004. PR Urumqi Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 96:70
253. 15. srpnja 2004. PR Urumqi Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Canada.svg Kanada 69:70
254. 16. srpnja 2004. PR Urumqi Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Croatia.svg Hrvatska 95:84
255. 23. srpnja 2004. PR Palma de Mallorca Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 97:70
256. 24. srpnja 2004. PR Palma de Mallorca Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Angola.svg Angola :
257. 13. kolovoza 2004. PR Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 88:59
258. 22. kolovoza 2004. PR Sofija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 100:78
259. 23. kolovoza 2004. PR Sofija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 114:54
260. 25. kolovoza 2004. PR Sofija Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 86:91
261. 8. rujna 2004. IEP Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 86:63
262. 15. rujna 2004. IEP Stockholm Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Croatia.svg Hrvatska 69:86
263. 18. rujna 2004. IEP Perm Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 75:65
264. 25. rujna 2004. IEP Šibenik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Sweden.svg Švedska 75:61

2005.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
265. 26. lipnja 2005. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Europa 88:93
266. 19. kolovoza 2005. PR Porto San Girogio Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 78:70
267. 20. kolovoza 2005. PR Porto San Girogio Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 86:75
268. 21. kolovoza 2005. PR  1 San Benedetto del Tronto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 98:104 p
269. 23. kolovoza 2005. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina :
270. 25. kolovoza 2005. PR Podgorica Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg Srbija i Crna Gora Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:71
271. 26. kolovoza 2005. PR Podgorica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 81:76
271. 27. kolovoza 2005. PR Podgorica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 75:70
272. 6. rujna 2005. PR Córdoba Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 98:99 p
273. 8. rujna 2005. PR Granada Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 89:82
274. 9. rujna 2005. PR Madrid Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:62
275. 16. rujna 2005. EP Podgorica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 88:84
276. 18. rujna 2005. EP Podgorica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 80:67
277. 20. rujna 2005. EP Podgorica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 74:66
278. 23. rujna 2005. EP Beograd Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 101:85 p
279. 24. rujna 2005. EP Beograd Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 80:89
280. 25. rujna 2005. EP Beograd Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:92

1 Utakmica počela 21. kolovoza 2005. godine u 22:35 sati, a završila nakon dva produžetka slijedeći dan 22. kolovoza 2005. godine u 00:35 sati

2006.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
283. 25. srpnja 2006. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 83:70
284. 31. srpnja 2006. PR Atena Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:54
285. 1. kolovoza 2006. PR Atena Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:69
286. 2. kolovoza 2006. PR Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 73:69
287. 8. kolovoza 2006. PR Rijeka Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Venezuela.svg Venezuela 110:56
288. 9. kolovoza 2006. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 98:73
289. 10. kolovoza 2006. PR Delnice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 103:88
290. 11. kolovoza 2006. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Venezuela.svg Venezuela 91:67
291. 16. kolovoza 2006. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 85:92
292. 17. kolovoza 2006. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 79:80
293. 22. kolovoza 2006. PR Varna Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:87
294. 23. kolovoza 2006. PR Varna Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 90:78
295. 24. kolovoza 2006. PR Varna Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 85:79
296. 31. kolovoza 2006. IEP Šibenik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 84:56
297. 3. rujna 2006. IEP Aarhus Flag of Denmark.svg Danska Flag of Croatia.svg Hrvatska 67:92
298. 6. rujna 2006. IEP Nova Gradiška Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 76:47
299. 9. rujna 2006. IEP Riga Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 70:78
300. 13. rujna 2006. IEP Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 91:79
301. 16. rujna 2006. IEP Tallinn Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 78:77

2007.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
302. 2. lipnja 2007. PR Bari Italija Italija B Hrvatska Hrvatska B 80:73
303. 4. lipnja 2007. PR Porto San Giorgio Hrvatska Hrvatska B Flag of the Czech Republic.svg Češka 84:73
304. 5. lipnja 2007. PR Porto San Giorgio Hrvatska Hrvatska B Flag of Slovakia.svg Slovačka 92:60
305. 6. lipnja 2007. PR Porto San Giorgio Flag of Italy.svg Italija Hrvatska Hrvatska B 88:78
306. 15. lipnja 2007. PR Xiaolan Flag of Australia.svg Australija Hrvatska Hrvatska B 80:56
307. 16. lipnja 2007. PR Flag of Italy.svg Italija Hrvatska Hrvatska B 70:68
308. 17. lipnja 2007. PR Xinhui Flag of the People's Republic of China.svg Kina Hrvatska Hrvatska B 77:74
309. 19. lipnja 2007. PR Zhuhai Flag of Australia.svg Australija Hrvatska Hrvatska B 82:79
310. 20. lipnja 2007. PR Zongshan Shi Flag of the People's Republic of China.svg Kina Hrvatska Hrvatska B 88:83
311. 21. lipnja 2007. PR Zongshan Guzhen Flag of Italy.svg Italija Hrvatska Hrvatska B 91:97 p
312. 1. kolovoza 2007. PR Bormio Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 81:70
313. 2. kolovoza 2007. PR Bormio Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Austria.svg Austrija 73:67
314. 3. kolovoza 2007. PR Bormio Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia.svg Srbija 84:76
315. 4. kolovoza 2007. PR Bormio Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 72:66
316. 12. kolovoza 2007. PR Rijeka Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija 74:64
317. 13. kolovoza 2007. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of New Zealand.svg Novi Zeland 77:79
318. 14. kolovoza 2007. PR Delnice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Finland.svg Finska 103:68
319. 23. kolovoza 2007. PR İzmir Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 60:72
320. 24. kolovoza 2007. PR İzmir Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 80:102
321. 25. kolovoza 2007. PR İzmir Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 99:53
322. 26. kolovoza 2007. PR İzmir Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 69:77
323. 3. rujna 2007. EP Sevilla Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 85:77
324. 4. rujna 2007. EP Sevilla Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Portugal.svg Portugal 90:68
325. 5. rujna 2007. EP Sevilla Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 84:85
326. 7. rujna 2007. EP Madrid Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 80:75
327. 9. rujna 2007. EP Madrid Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 81:78
328. 11. rujna 2007. EP Madrid Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 70:83
329. 14. rujna 2007. EP Madrid Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:72
330. 15. rujna 2007. EP Madrid Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 69:86
331. 16. rujna 2007. EP Madrid Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 71:80

2008.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
332. 27. lipnja 2008. PR Kranjska Gora Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 66:70
333. 28. lipnja 2008. PR Šenčur Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 73:70
334. 1. srpnja 2008. PR Otočac Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iran.svg Iran 101:79
335. 2. srpnja 2008. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 74:78
336. 3. srpnja 2008. PR Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 82:81
337. 7. srpnja 2008. PR Atena Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 69:71
338. 8. srpnja 2008. PR Atena Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Croatia.svg Hrvatska 86:77
339. 9. srpnja 2008. PR Atena Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 77:64
340. 14. srpnja 2008. POI Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Cameroon.svg Kamerun 93:79
341. 16. srpnja 2008. POI Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Puerto Rico.svg Portoriko 95:81
342. 18. srpnja 2008. POI Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Canada.svg Kanada 83:62
343. 19. srpnja 2008. POI Atena Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 76:70
344. 7. kolovoza 2008. PR Peking Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 86:71
345. 10. kolovoza 2008. OI Peking Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:97
346. 12. kolovoza 2008. OI Peking Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 85:78
347. 14. kolovoza 2008. OI Peking Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Croatia.svg Hrvatska 77:53
348. 16. kolovoza 2008. OI Peking Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 73:86
349. 18. kolovoza 2008. OI Peking Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iran.svg Iran 91:57
350. 20. kolovoza 2008. OI Peking Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 72:59

2009.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
351. 28. lipnja 2009. MI Pescara Hrvatska Hrvatska B Flag of Morocco.svg Maroko 75:63
352. 29. lipnja 2009. MI Pescara Hrvatska Hrvatska B Flag of Greece.svg Grčka 82:68
353. 30. lipnja 2009. MI Pescara Hrvatska Hrvatska B Flag of Serbia.svg Srbija 71:69
354. 1. srpnja 2009. MI Pescara Hrvatska Hrvatska B Flag of Albania.svg Albanija 94:70
355. 2. srpnja 2009. MI Pescara Flag of Italy.svg Italija Hrvatska Hrvatska B 104:108
356. 4. srpnja 2009. MI Pescara Hrvatska Hrvatska B Flag of Greece.svg Grčka 72:60
357. 11. kolovoza 2009. PR Łódź Flag of Poland.svg Poljska Flag of Croatia.svg Hrvatska 78:82
358. 12. kolovoza 2009. PR Łódź Flag of Poland.svg Poljska Flag of Croatia.svg Hrvatska 71:67
359. 15. kolovoza 2009. PR Poreč Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 78:82
360. 16. kolovoza 2009. PR Pazin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 72:77
361. 21. kolovoza 2009. PR Bamberg Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 81:74
362. 22. kolovoza 2009. PR Bamberg Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 65:73
363. 26. kolovoza 2009. PR Ankara Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 77:82
364. 28. kolovoza 2009. PR Ankara Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 62:75
365. 29. kolovoza 2009. PR Ankara Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 96:81
366. 30. kolovoza 2009. PR Ankara Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 90:83
367. 7. rujna 2009. EP Poznanj Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 86:79
368. 8. rujna 2009. EP Poznanj Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:68
369. 9. rujna 2009. EP Poznanj Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 71:81
370. 11. rujna 2009. EP Bydgoszcz Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 59:62
371. 13. rujna 2009. EP Bydgoszcz Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 79:87
372. 15. rujna 2009. EP Bydgoszcz Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 70:68
373. 18. rujna 2009. EP Katowice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 65:67
374. 19. rujna 2009. EP Katowice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 76:69
375. 20. rujna 2009. EP Katowice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 62:69

2010.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
376. 24. srpnja 2010. PR Poreč Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 89:72
377. 25. srpnja 2010. PR Pula Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 80:71
378. 6. kolovoza 2010. PR Nikozija Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 66:64
379. 7. kolovoza 2010. PR Nikozija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 77:76
380. 8. kolovoza 2010. PR Nikozija Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 90:81
381. 13. kolovoza 2010. PR Bamberg Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 67:79
382. 14. kolovoza 2010. PR Bamberg Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 72:61
383. 15. kolovoza 2010. PR Bamberg Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 82:93
384. 20. kolovoza 2010. PR Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of New Zealand.svg Novi Zeland 93:88
385. 21. kolovoza 2010. PR Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Jordan.svg Jordan 85:75
386. 22. kolovoza 2010. PR Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 76:82
387. 28. kolovoza 2010. SP Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the United States.svg SAD 78:106
388. 29. kolovoza 2010. SP Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iran.svg Iran 75:54
389. 30. kolovoza 2010. SP Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 84:91
390. 1. rujna 2010. SP Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Tunisia.svg Tunis 84:64
391. 2. rujna 2010. SP Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 74:92
392. 4. rujna 2010. SP Istanbul Flag of Serbia.svg Srbija Flag of Croatia.svg Hrvatska 73:72

2011.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
393. 26. srpnja 2011. PR Osijek Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 72:59
394. 27. srpnja 2011. PR Osijek Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 77:54
395. 6. kolovoza 2011. PR  1 Ljubljana Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Montenegro.svg Crna Gora 85:71
396. 8. kolovoza 2011. PR  1 Ljubljana Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 60:65
397. 9. kolovoza 2011. PR  1 Ljubljana Flag of Serbia.svg Srbija Flag of Croatia.svg Hrvatska 80:71
398. 16. kolovoza 2011. PR London Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia.svg Srbija 83:71
399. 17. kolovoza 2011. PR London Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Croatia.svg Hrvatska 70:75
400. 18. kolovoza 2011. PR London Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 66:78
401. 20. kolovoza 2011. PR London Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 83:60
402. 21. kolovoza 2011. PR London Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the People's Republic of China.svg Kina 83:53
403. 31. kolovoza 2011. EP Alytus Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Finland.svg Finska 84:79
404. 1. rujna 2011. EP Alytus Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 76:78
405. 3. rujna 2011. EP Alytus Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Montenegro.svg Crna Gora 87:81
406. 4. rujna 2011. EP Alytus Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 80:92
407. 5. rujna 2011. EP Alytus Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:69

1  Adecco Ex-Yu kup 2011.

2012.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
408. 25. srpnja 2012. PR Osijek Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 85:60
409. 26. srpnja 2012. PR Osijek  1 Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 79:66
410. 3. kolovoza 2012. PR  2 Ljubljana Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia.svg Srbija 74:90
411. 4. kolovoza 2012. PR  2 Ljubljana Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 83:76
412. 5. kolovoza 2012. PR  2 Ljubljana Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina Flag of Croatia.svg Hrvatska 78:68
413. 8. kolovoza 2012. PR Trst Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 78:70
414. 9. kolovoza 2012. PR Poreč Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 72:70
415. 18. kolovoza 2012. IEP Makarska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Cyprus.svg Cipar 93:38
416. 21. kolovoza 2012. IEP Kijev Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:80 p
417. 24. kolovoza 2012. IEP Osijek Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 89:65
418. 27. kolovoza 2012. IEP Schwechat Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 75:82
419. 2. rujna 2012. IEP Nikozija Flag of Cyprus.svg Cipar Flag of Croatia.svg Hrvatska 49:98
420. 5. rujna 2012. IEP Slavonski Brod Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 84:80
421. 8. rujna 2012. IEP Sambotel Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:81
422. 11. rujna 2012. IEP Crikvenica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Austria.svg Austrija 78:74

1  Utakmica zatvorena za javnost (bez gledatelja)

2  Adecco Ex-Yu kup 2012.

2013.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
423. 6. kolovoza 2013. PR Slavonski Brod Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 74:78
424. 7. kolovoza 2013. PR Zagreb  1 Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 72:67
425. 9. kolovoza 2013. PR Strasbourg Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 87:85
426. 10. kolovoza 2013. PR Strasbourg Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 92:60
427. 11. kolovoza 2013. PR Strasbourg Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 73:63
428. 16. kolovoza 2013. PR Dubrovnik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Montenegro.svg Crna Gora 72:60
429. 18. kolovoza 2013. PR Dubrovnik Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 81:66
430. 19. kolovoza 2013. PR Dubrovnik  1 Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 71:71
431. 23. kolovoza 2013. PR Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia.svg Srbija 71:88
432. 24. kolovoza 2013. PR Istanbul Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 81:52
433. 25. kolovoza 2013. PR Istanbul Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 55:77
434. 4. rujna 2013. EP Celje Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 68:40
435. 5. rujna 2013. EP Celje Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Georgia.svg Gruzija 77:76
436. 7. rujna 2013. EP Celje Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 74:70
437. 8. rujna 2013. EP Celje Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:76 p
438. 9. rujna 2013. EP Celje Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 70:53
439. 12. rujna 2013. EP Ljubljana Flag of Finland.svg Finska Flag of Croatia.svg Hrvatska 63:88
440. 14. rujna 2013. EP Ljubljana Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 76:68
441. 16. rujna 2013. EP Ljubljana Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 92:88 p
442. 19. rujna 2013. EP Ljubljana Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 84:72
443. 20. rujna 2013. EP Ljubljana Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 77:62
444. 22. rujna 2013. EP Ljubljana Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 92:66

1  Utakmica zatvorena za javnost (bez gledatelja)

2014.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
445. 1. kolovoza 2014. PR Slavonski Brod Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Canada.svg Kanada 69:64
446. 2. kolovoza 2014. PR Slavonski Brod Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Canada.svg Kanada 74:59
447. 5. kolovoza 2014. PR Zagreb  1 Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 69:64
448. 8. kolovoza 2014. PR Pau Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 81:71
449. 9. kolovoza 2014. PR Pau Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia.svg Srbija 83:84 p
450. 10. kolovoza 2014. PR Pau Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 68:66
451. 20. kolovoza 2014. PR Badalona Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 82:64
452. 21. kolovoza 2014. PR Badalona Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 99:74
453. 26. kolovoza 2014. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 94:80
454. 30. kolovoza 2014. SP Sevilla Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Philippines.svg Filipini 81:78 p
455. 31. kolovoza 2014. SP Sevilla Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Croatia.svg Hrvatska 85:90
456. 1. rujna 2014. SP Sevilla Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Senegal.svg Senegal 75:77
457. 3. rujna 2014. SP Sevilla Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:65
458. 4. rujna 2014. SP Sevilla Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Puerto Rico.svg Portoriko 103:82
459. 6. rujna 2014. SP Madrid Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 69:64

1  Utakmica zatvorena za javnost (bez gledatelja)

2015.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
460. 29. srpnja 2015. PR Slavonski Brod Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of New Zealand.svg Novi Zeland 70:68
461. 7. kolovoza 2015. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 74:62
462. 14. kolovoza 2015. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 74:72 p
463. 16. kolovoza 2015. PR Bremen Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 63:80
464. 18. kolovoza 2015. PR Kaunas Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 66:74
465. 19. kolovoza 2015. PR Kaunas Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 59:72
466. 26. kolovoza 2015. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 66:63
467. 27. kolovoza 2015. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 97:79
468. 28. kolovoza 2015. PR Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 86:76
469. 5. rujna 2015. EP Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 80:73
470. 6. rujna 2015. EP Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 70:72
471. 8. rujna 2015. EP Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 73:55
472. 9. rujna 2015. EP Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 78:72
473. 10. rujna 2015. EP Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Georgia.svg Gruzija 58:71
474. 13. rujna 2015. EP Lille Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 59:80


2016.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
475. 20. lipnja 2016. PR Novigrad Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Canada.svg Kanada 80:91
476. 23. lipnja 2016. PR Jesolo Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Canada.svg Kanada 78:70
477. 26. lipnja 2016. PR Pazin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 90:69
478. 5. srpnja 2016. POI Torino Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 67:60
479. 6. srpnja 2016. POI Torino Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Tunisia.svg Tunis 72:52
480. 8. srpnja 2016. POI Torino Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 61:66
481. 9. srpnja 2016. POI Torino Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 78:84 p
482. 30. srpnja 2016. PR  1 Córdoba Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Croatia.svg Hrvatska 97:78
483. 31. srpnja 2016. PR Córdoba Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 76:70
484. 1. kolovoza 2016. PR Córdoba Flag of Serbia.svg Srbija Flag of Croatia.svg Hrvatska 86:77
485. 7. kolovoza 2016. OI Rio de Janeiro Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 70:72
486. 9. kolovoza 2016. OI Rio de Janeiro Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Croatia.svg Hrvatska 90:82
487. 11. kolovoza 2016. OI Rio de Janeiro Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Croatia.svg Hrvatska 76:80
488. 14. kolovoza 2016. OI  2 Rio de Janeiro Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Nigeria.svg Nigerija 76:90
489. 16. kolovoza 2016. OI  3 Rio de Janeiro Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 81:90
490. 18. kolovoza 2016. OI  4 Rio de Janeiro Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia.svg Srbija 83:86


1 Utakmica je odigrana 29. srpnja po vremenu vremenske zone mjesta odigravanja. Po srednjoeuropskom vremenu (Hrvatska) utakmica je započela u 2:00 sati 30. srpnja.

2 Utakmica je odigrana 13. kolovoza po vremenu vremenske zone mjesta odigravanja. Po srednjoeuropskom vremenu (Hrvatska) utakmica je započela u 3:30 sati 14. kolovoza.

3 Utakmica je odigrana 15. kolovoza po vremenu vremenske zone mjesta odigravanja. Po srednjoeuropskom vremenu (Hrvatska) utakmica je započela u 3:30 sati 16. kolovoza.

4 Utakmica je odigrana 17. kolovoza po vremenu vremenske zone mjesta odigravanja. Po srednjoeuropskom vremenu (Hrvatska) utakmica je započela u 3:30 sati 18. kolovoza.


2017.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
491. 19. srpnja 2017. PR Šenžen Flag of the People's Republic of China.svg Kina (crveni) Flag of Croatia.svg Hrvatska 71:81
492. 20. srpnja 2017. PR Šenžen Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka B 83:77
493. 21. srpnja 2017. PR Šenžen Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Egypt.svg Egipat 92:64
494. 23. srpnja 2017. PR Šenžen Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka B 65:69
495. 8. kolovoza 2017. PR Orléans Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 87:92
496. 9. kolovoza 2017. PR Orléans Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 82:80
497. 12. kolovoza 2017. PR Opatija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 85:81
498. 14. kolovoza 2017. PR Opatija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 79:74
499. 24. kolovoza 2017. PR Ljubljana Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 74:73
500. 1. rujna 2017. EP Cluj-Napoca Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 58:67
501. 2. rujna 2017. EP Cluj-Napoca Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 74:58
502. 4. rujna 2017. EP Cluj-Napoca Flag of Montenegro.svg Crna Gora Flag of Croatia.svg Hrvatska 72:76
503. 5. rujna 2017. EP Cluj-Napoca Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 73:79
504. 7. rujna 2017. EP Cluj-Napoca Flag of the Czech Republic.svg Češka Flag of Croatia.svg Hrvatska 69:107
505. 10. rujna 2017. EP Istanbul Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 78:101
506. 23. studenog 2017. ISP Rotterdam Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Croatia.svg Hrvatska 68:61
507. 26. studenog 2017. ISP Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 64:80

2018.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
508. 23. veljače 2018. ISP Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 56:58
509. 26. veljače 2018. ISP Zadar Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 82:78
510. 28. lipnja 2018. ISP Trst Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 72:78
511. 1. srpnja 2018. ISP Cluj Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Croatia.svg Hrvatska 63:90
512. 14. kolovoza 2018. PR Peking Flag of Finland.svg Finska Flag of Croatia.svg Hrvatska B 70:77
513. 15. kolovoza 2018. PR Peking Flag of Croatia.svg Hrvatska B Flag of Tunisia.svg Tunis 73:46
514. 16. kolovoza 2018. PR Peking Flag of the People's Republic of China.svg Kina crveni Flag of Croatia.svg Hrvatska B 81:69
515. 17. kolovoza 2018. PR Peking Flag of the People's Republic of China.svg Kina plavi Flag of Croatia.svg Hrvatska B 73:79
516. 5. rujna 2018. PR Varaždin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 86:87
517. 8. rujna 2018. PR Celje Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 75:83
518. 14. rujna 2018. ISP Osijek Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 83:84
519. 17. rujna 2018. ISP Gdanjsk Flag of Poland.svg Poljska Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:74
520. 29. studenog 2018. ISP Osijek Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 74:69
521. 2. prosinca 2018. ISP Vilnius Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:62


2019.[uredi VE | uredi]

r.br. Datum Natjecanje Grad Momčad 1 Momčad 2 rezultat
522. 22. veljače 2019. ISP Varaždin Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 69:77
523. 25. veljače 2019. ISP Sambotel Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 84:65
524. 5. srpnja 2019. PR Las Vegas Detroit Pistons Flag of Croatia.svg Hrvatska 96:80
525. 8. srpnja 2019. PR Las Vegas Flag of Croatia.svg Hrvatska Brooklyn Nets 58:74
526. 9. srpnja 2019. PR Las Vegas Oklahoma City Thunder Flag of Croatia.svg Hrvatska 84:76
527. 10. srpnja 2019. PR Las Vegas Dallas Mavericks Flag of Croatia.svg Hrvatska 79:71
528. 12. srpnja 2019. PR Las Vegas Oklahoma City Thunder Flag of Croatia.svg Hrvatska 69:68
529. 23. srpnja 2019. PR Shenzhen Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 50:75
530. 24. srpnja 2019. PR Shenzhen Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Croatia.svg Hrvatska 59:72

Skraćenice[uredi VE | uredi]

  • PR - prijateljska utakmica
  • p - rezultat utakmice nakon produžetka

Izvori i vanjske poveznice[uredi VE | uredi]