Razgovor sa suradnikom:SpeedyGonsales/Arhiv 11: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Xqt (razgovor | doprinosi)
Novi odlomak: cosmetic changes
Redak 369: Redak 369:


[http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Cubus&action=history ovo] kaže da si sam obrisao stranicu, i da saxum nema sa njom veze. Znači da ne govoriš istinu. --[[Suradnik:Zeljko|Zeljko]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Zeljko|razgovor]])</small> 00:01, 11. travanj 2009. (CEST)
[http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Cubus&action=history ovo] kaže da si sam obrisao stranicu, i da saxum nema sa njom veze. Znači da ne govoriš istinu. --[[Suradnik:Zeljko|Zeljko]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Zeljko|razgovor]])</small> 00:01, 11. travanj 2009. (CEST)

== cosmetic changes ==

As requested at [[:de:Benutzer_Diskussion:Xqt#Bot_doing_cosmetic_changes_on_hr_wiki]] I stopped my bot running cosmetic changes during maintain interwiki links. On the other hand, these changes didn't any spelling or grammar edits. It shouldn't! Did it anyway? --[[Suradnik:Xqt|Xqt]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Xqt|razgovor]])</small> 14:12, 15. travanj 2009. (CEST)

Inačica od 15. travnja 2009. u 14:12

podredom Arhiv 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Ostavite mi novu poruku ovdje

Što se tiče ovog drugog, razumijem, nema problema.

...ali ovo prvo...auh, ne znam je li problem možda u meni, ali strahovito komplicirano izgleda. ;(

Inače, kakav mislite da je članak općenito?

Imam i neka pitanja. Brine ovo pod "Drugi sabori". Mislim da ne odgovara članku. Da li Dvorski savjet zaslužuje svoj zasebni?

A što se tiče primjera najpoznatijih sabora, nekako mi je članak malo ružan s tim spiskom...a bez njega malo uredniji...

Pa, onda možemo i imati jedinstveni članak za sve (pa i staroslavenski). U srpskoj jezičkoj povijesti, jezik korišten od XI. stoljeća do tridesetih godina XVIII. stoljeća se naziva srpskoslovenski jezik, i tako se razdvaja od ostalih. Mogao sam staviti i pododjeljke, ali izgledalo mi je nepravedno da postoji samo srpska redakcija (!) na cijelom članku.

Wiena

Dragi moj Speedy, u tom je i zajeb, nažalost Wienna je Wienna(a ne Beč, ili mađ. Bécs), , Venecija(to je već aj haj) je Venezia(a ne Mletci), Pécs je Pécs a ne Pečuh, Bratislava je već odavno Bratislava a ne Požun( prošlo je Save i Save od kada Mađarima to više ne treba), Harare je Harare, a ne Salisbury(za ovo se nebi kladio, možda opet bude? -ali danas?, i Skopje je Skopje a ne Skoplje (to Vam je inače čisti idiotizam, nije ni (Shqip) ni turski(Üsküp)nije ni bugarski(Скопие) ni grčki (Σκόπια) ni njemački(Skopje) ni talijanski(Skopje) - ma che lingua ci vuoi parlare. Ma nije ni hrvatski - dajte Vi malo bolje pogledajte te izvore momci, hrvatski nije liqua bosniacha, pogledajte dubrovačke izvore...

Pravopisi mogu biti čisti imperialijazam (ali glupi) Los Angelos je bio i ostao Los Angelos, a nije The Angels - što mislite nije to ispalo loše. PS Zagreb, je danas ipak na većini stranica Zagreb a nije Zagabria (kao na talijanskoj Wikepediji) i nije Agram za to Vam ipak piše da je (Agram, the historic Austrian German name for Zagreb, Croatia) - to Vam je to dragi kolega)

--vitek (razgovor) 23:49, 30. prosinac 2008. (CET)

Zidovi

Da, zidovi su propusni. Trebalo je dosta opreme, ali bolje je to nego bušiti zidove iz 16. i 17. stoljeća.--Donatus (razgovor) 13:45, 31. prosinac 2008. (CET)

Karta Vukovara

Tenks Speedy. Sve najbolje također:)

SpeedyGonsales, nisam dobio Vaš savjet povodom onoga?

Hvala na čestitci!I ja tebi želim sve najbolje u 2009-oj, a o markicama ćemo nešto svakako napisati. Srdačni pozdravi iz Boke Kotorske...--Milan Zornija (razgovor) 18:30, 2. siječanj 2009. (CET)

Slika Crkve u TG

Ja se iskreno ispričavam. Sliku možete očekivati sutra. Isto tako trebam i vašu e-poštu. Sve najbolje u Novoj godini.

Trebalo bi ponovno kalibrirati {{Zagreb}} :) --Suradnik13 (razgovor) 14:18, 3. siječanj 2009. (CET)
Kuhano vino čuda radi. Još ak je u većim količinama. Upravo slušam Zora jeee.... (Nova TV)--Suradnik13 (razgovor) 22:53, 3. siječanj 2009. (CET)
Golube, moj golube...--Suradnik13 (razgovor) 23:01, 3. siječanj 2009. (CET)

Palestinska autonomija

Na toj stranici ništa ne štima. Ja bih htio dodati članak Pojas Gaze, a to me onda preusmjerava na stranicu Palestinska autonomija, isto tako bih htio dodati stranicu Zapadna obala, a to me opet vodi na stranicu Palestinska autonomija(taj članak je valjda toliko izmučen premiještanjima - da se sad vrti u krug svih svojih bivših premještanja.

Na toj stranici nisu vrijedile niti vanjske poveznice, jer su se odnosile gotovo 80% na Pojas Gaze (Gaza Strip).

To je to --vitek (razgovor) 02:12, 6. siječanj 2009. (CET)

Omaška

Nehotice sam obrisala posljednju tvoju poruku ne pročitavši je. Molim te, možeš li mi je ponovo poslati? Maria Sieglinda von Nudeldorf (razgovor) 22:26, 6. siječanj 2009. (CET)

Možeš pogledat sad "Portal:Košarka", ja cijenim svačiji prijedlog i hvala što si me upozorio...Promijenjen je i ako imaš još prijedloga rado ču ih saslušati... - Rafa Benitez (razgovor) 10:03, 7. siječanj 2009. (CET)

Vijenac, vinac, venec i sl.

Bog, Speedy.
Vidin da si napisa članak vijenac. Sve je to dobro, samo si tekst od tega članka triba stavit u članak Vijenac (časopis). Usporedi Vijenac (razdvojba). U "vijencu" bi tribalo bit samo o vijencu (po kojen se zovedu svi ostali :)) ). Kubura (razgovor) 02:55, 8. siječanj 2009. (CET)

Math

Poštovani! Zanima me kako izvesti da fontovi kod slučaja da software koristi math ili kod slučaja da ne koristi math budu jednaki. Pozdrav!--samograd (razgovor) 17:06, 8. siječanj 2009. (CET)

Predl.

Ma može onaj predložak proć, al glupo mi ono što ostane za Glumce.--Uskboy 17:46, 8. siječanj 2009. (CET)

Fala!--Uskboy 18:04, 8. siječanj 2009. (CET)

Super

Zahvaljujem na objašnjenju. Radim članak o kosini. Već postoji članak, ali ću ga malo nadodati i prikazati slučajeve kad se tijelo giba uz ili niz kosinu, pa mi trebaju određena znanja o pisanju formula. Nacrtao sam slike kosine u Wordu, pa kad budem stavljao slike na Wikipediju, što da napišem tko je autor? Da li da napišem suradnik Samograd ili je potrebno navesti nešto drugo? Još jednom zahvaljujem!

--samograd (razgovor) 12:38, 9. siječanj 2009. (CET)

Studenti

Ali učili su ga prošle godine i većina položili (ne kod mene).--Donatus (razgovor) 12:09, 10. siječanj 2009. (CET)

Almabot on hr wiki

Please make around 50 edits with your bot on hr wiki, your request will be processed after that. Thanks! SpeedyGonsales (d) 10 janvier 2009 à 13:35 (CET)

Sure, thanks! Tieum p (razgovor) 13:38, 10. siječanj 2009. (CET)
Here you go. Tieum p (razgovor) 15:29, 11. siječanj 2009. (CET)

Pospremanje stranice

Bok maknut ću neke poveznice o filmu Sumrak, a trebala bi mi pomoć oko pospremanja stranica za razgovor. Kacotˤ 14:08, 10. siječanj 2009. (CET)

Hvala!!! Kacotˤ 14:24, 10. siječanj 2009. (CET)

Jedan bot čeka zastavicu :) --Suradnik13 (razgovor) 13:13, 12. siječanj 2009. (CET)

Poruka

Reci Speedy! Procitao sam tvoju poruku od neki dan, pa sam jos malo doradio clanak o dvorcima. Jesi li mi danas poslao neku novu poruku ili onu istu? Ka kliknem na stranicu s porukama, ista je. Lijep pozz fhms --Fhms (razgovor) 18:05, 12. siječanj 2009. (CET)

Andrić (ne Ivo :-)

Prvi put sam čuo za Andrića u vezi s Rečnikom žargona (još dok je bio u izradi), zatim po ostalom... A za šah: ja sam jedan od pomenutih u Škola za male i velike pacere :)

--Bonč (razgovor) 07:58, 13. siječanj 2009. (CET)

Riješeno! Sve piše ovdje. A ovdje (kao i u komentarima prethodnog linka) se vidi da je prethodnik bio Jakov. ;) Trener je Alajbeg, a ne Škopljanac kako piđše gore. ;))--Mile grobar (razgovor) 11:12, 13. siječanj 2009. (CET)

....

Bok Speedy! Hvala na pozivu za druzenje, no mozda drugom prilikom. Dosta sam zauzet poslom i aktivnostima izvan njega. Cujemo se! --Fhms (razgovor) 15:45, 13. siječanj 2009. (CET)

Hvala!

Hvala Speedy! Sve najbolje! Ako možeš pomozi sa smjernicama, to mi još nejde .. Zahvaljujem!

Zlatko

Zarezi iza mjeseca

Rothschild

Hvala na sugestijama. Ono sa zarezima ni meni baš neide u glavu (netko mi je sugerirao da to tako radim, - pa sam tako radio). Ako je pravilnije pisati bez zareza, - nema problema. A što se tiče poveznica na dan i mjesec, u redu - stavljat ću i te poveznice. --vitek (razgovor) 13:50, 14. siječanj 2009. (CET)

hvala! --Pirtskhalava (razgovor) 06:24, 16. siječanj 2009. (CET)

OK, pripazit ću

OK, pripazit ći i probat ću ispraviti neke od tih pogrešaka. Pozdrav! --Seiko (razgovor) 20:57, 16. siječanj 2009. (CET)

Seiko i Istočni Slaveni

Polako Spidi... njegove izmjene ne mogu proć. Meni ne. --Zeljko (razgovor) 22:04, 16. siječanj 2009. (CET)

Srbosjek

Na stranom jeziku? Wtf???--Nib'a'rSan14-91-54-91 (razgovor) 14:32, 17. siječanj 2009. (CET)

Hvala!

Hvala na pomoći oko Vatikanske knjižnice!

Nema problema

Pozdrav, Speedy - primjetio sam prilikom uređivanja ukrajinske, ali i ruske povijesti, da na našoj wikipediji ima dosta nedorečenosti, nejasnoća ili pak netočnosti. Molim te za minutu vremena ..

Primjerice: 1) Riječ hetman nije ispravno prevedena (radi se o pogrešnoj transliteraciji, koja bi se u suštini trebala prevesti hetjman, no dobro, to je mala razlika ...).

2) Što se tiče kozaka, oni su se u povijesti sve do 18. stoljeća odnosili uglavnom na etničke Ukrajince, koji su do 17. stoljeća bili podjeljeni u Reg. i Nereg. kozake. Reg. su djelovali kroz poljsku vojsku, ali njihov broj je bio zanemariv. Nereg. kozake su između ostalih činili i Zaporoški kozaci koji su branili ukrajinsku neovisnost.

Primjetio sam da na prethodno postavljenoj stranici o kozacima ima puno netočnosti, jer se Ruse postavlja u isti kontekst s Ukrajincima, a Rusi su gradili carsku vojsku. Ruski kozaci u većini su bili etnički Ukrajinci koji su tijekom carske asimilacije prihvatili carsku krunu u Moskvi, za razliku od Zaporoških kozaka koji je nisu željeli prihvatiti te su prebjegli u crnomorske zemlje. To su nažalost nama nešto manje poznate činjenice i vidio sam da to brakamo na našoj wikipediji ..

Sve carsko ruske slike o kozacima koji nas tjeraju da mislimo drugačije su stvarane u vrijeme Ruskog imperija s toga se nemože prema njima suditi jer bi stekli krivo uvjerenje koje već dominira ... Nisam želio brisati nečiju stranicu o kozacima ali imam par dobrih tekstova o njima i njihovima borbama, oslobađanju kršćana u turskim zemljama itd.

3) Speedy, ja te molim da ako vidiš da nešto pogriješim, molim te ispravi i pomozi koji put dok ja malo ne pohvatam te konce, mislim da su ovi tekstovi dobar doprinos .. Imao sam od jednog člana primjedbu za Ruse, tako da njih neću previše dirati (iako mi je baka Ruskinja iz Ukrajine), možda koji članak o kulturi i umjetnosti, ali što se tiče politike i sličnih stvari, nije baš sve tako prekrasno i jednostavno kako se često kod nas tumači ..

Zahvaljujem na tvojoj podršci!!

Manipulacija

Wikicitati »Ante želi meni skinuti birokratska prava«
(Speedy)

Speedy, ne manipuliraj ljudima i ne izvrći moje riječi. Nikad nisam tražio da ti se maknu administratorska prava, već sam jedino rekao da trebaš prestati umišljati da ti tvoja funkcija dopušta da se postavljaš iznad drugih, jer si skroz zastranio od ideje zajedništva i jednakosti koje promovira wikipedija. --Ante Perkovic (razgovor) 09:08, 23. siječanj 2009. (CET)

Nisam tražio da te se makne status. Reko sam, i to samo pod pretpostavkom da je tvoja ideja shvaćanja funkcija točna, da nisi dobar čovjek za to. Nisam nigdje najavio pokretanje postupka za skidanje tvojih ovlasti. Postoji razlika između "želim da se makneš" i "nisi shvatio svoju funkciju". Nisam nikad tražio da se makneš. Ovo je već drugi put da mi izvrćeš riječi. --Ante Perkovic (razgovor) 09:30, 23. siječanj 2009. (CET)
Molim te, nemoj samovoljno brisati moje komentare. Znam da nisi uvijek ovakav i da znaš stati na loptu, pa ti ne zamjeram. Samo te molim da me pustiš da kažem svoje mišljenje. --Ante Perkovic (razgovor) 09:39, 23. siječanj 2009. (CET)

Samo da provjerim

WP:K#Samo da provjerim. --Ante Perkovic (razgovor) 12:00, 23. siječanj 2009. (CET)

Prijedlog za iznalaženje izlaza (2)

S obzirom da sam pronašao tvoje ime na glasovanju o povjerenju Daliboru, slobodan sam te zamoliti da glasuješ o mojem prijedlogu o rješavanju problema u kafiću: Prijedlog za iznalaženje izlaza (2). --Ante Perkovic (razgovor) 12:31, 23. siječanj 2009. (CET)

Primjeri neprimjerenog ponašanja

Za slučaj da propustiš ovo vidjeti molim da svoje navode (Dalibor Bosits svojim riječima NA WIKIPEDIJI vrijeđa i ponižava suradnike i administratore, a radi to "umotano", da je donedavno bilo lako ne primijetiti i prijeći preko toga, ali više nije.) potkrijepiš primjerom/primjerima.

Unaprijed hvala, --Sanya (razgovor) 14:33, 23. siječanj 2009. (CET)

Hvala!

Uspio sam i sam sve skontati, ali hvala na dobroj volji! ;-) mariOK 14:35, 24. siječanj 2009. (CET)

Kosina

Molim te da pogledaš ovaj članak koji sam temeljito izmjenio. Nisam zadovoljan kako je ispalo jer sam utrošio sate rada a slike su mi sitne u članku, one 2 formule nisu dobro stale kraj slike, tako da ima prostor koji ničemu ne služi. Obradio sam 3 karakteristična slučaja, koji najčešće dolaze u zadacima. --samograd (razgovor) 00:50, 26. siječanj 2009. (CET)

Bot

Možeš li mi poslati one python fileove za bota o kojima smo pričali u Splitu? Ionako planiram malo bolje naučiti raditi u pythonu, pa bi mi primjeri za nešto konkretno dosta pomogli.

Hvala unaprijed :)

--Ante Perkovic (razgovor) 09:01, 26. siječanj 2009. (CET)

E-mail

Hej, dobio sam tvoju poruku u vezi e-maila... Sta ne prikazuje moju adresu u mom profilu... Ok, nema veze, stogod da je. r_astrum@yahoo.com Javi ako hoces gmail adresu. Ro0103--Ro 11:26, 26. siječanj 2009. (CET)

nob murter

zašto si mi obrisao sliku (spomenik NOB murter????) za to nije bilo nikakvog razloga!!!!!

irc

vidi molim te ko se to igro: "pozdrav, imam mali problemčić. ne mogu se spojiti na irc, kaže mi da sam baniran (???) znaš možda u čemu je problem? --zhile™ 20:16, 28. siječanj 2009. (CET)"--D tom 20:53, 28. siječanj 2009. (CET)

ne mogu se ni na to spojit, isto mi kaže da sam baniran--zhile 21:51, 28. siječanj 2009. (CET)
khm, sad kaže This gateway is temporarily blocked due to abuse. Apologies for the inconvenience!. a da jednostavno probam koji drugi dan... :) --zhile 22:10, 28. siječanj 2009. (CET)

Batokljun

Hvala na nagradi! --Mario Žamić (razgovor) 09:32, 31. siječanj 2009. (CET)

Evo...

Predsjedniče, u akciju! Sretno! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 1. dana mjeseca veljače, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 13:46 sati. (CET)

Conqui

U principu, osobno nemam ništa protiv takvog dogovora zajednice, niti mi se da svađati oko zemljopisa ili geografije, ali volio bih da vidim taj "dogovor zajednice", te da mi kažeš koga to sve podrazumijevaš pod "zajednicom".

Može link na neku noviju raspravu na ovu temu, ja je ne mogu naći?

--Ante Perkovic (razgovor) 11:09, 2. veljača 2009. (CET)

U redu je, IRC je dovoljno transparentan, nemam prigovora na to. Ali, nikako mi se ne sviđa što o tome nitko nije objasnio one kojih se to tiče, a to nisam samo ja, koji sam do sad više puta revertao njegove izmjene, nego i barem još 5 suradnika koji su to barem jednom radili, i koji su isto tako mogli doć u situaciju da revertaju doprinose misleći da rade "po dogovoru", a onda poslje ispadne da su pali s Marsa i da rade "štetu". Moga sam isto tako izgubit i malo više vremena i revertat sve njegove promjene u zadnje vrijeme (> 50). Računaj i vraćanje, pa vidi koliko je to gubitak vremena, samo zato jer je netko zaboravio spomenuti... A što se tiče dogovora, ne bi bilo loše zajednici objasniti što je točno dogovoreno. Hoćemo "zemljopis" izbacit iz svih kategrija? Ili ostaje Kategorija:Zemljopis po državama, unutar Kategorija:Geografija. Nije da sam ja jedini kojeg će ovo zanimat... --Ante Perkovic (razgovor) 13:38, 2. veljača 2009. (CET)

Kandidatura za stjuarda

Vidima da u kandidaturi nisi napravio svoju izjavu niti na jednom od naših jezika :) — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dzenanz (razgovordoprinosi)

Reply :)

Hello SpeedyGonsales, I wanted to let you know I replied to your message on my talkpage. Greetings :-) - Romaine (razgovor) 21:57, 3. veljača 2009. (CET)

Meta glasanje

Pozdrav Speedy, pogledaj da odgovoris na koje gluposti pod protiv. --Seha (razgovor) 00:03, 4. veljača 2009. (CET)

Mogu moram instalirati x-chat :). Moment--Seha (razgovor) 00:09, 4. veljača 2009. (CET)

Rječnik

da, to sam i ja mislio. naći ću i ostale rječnike, pa staviti pod jezik. --Zeljko (razgovor) 21:44, 4. veljača 2009. (CET)

dobra ideja, možda da mjenjam nick hehe --zhile 20:32, 5. veljača 2009. (CET)

PES 2009

Hej, Speedy zamolio bih te da izbrišeš stranicu PES 2009., jer već postoji slična (PES 2009 - bez točke, a tako je pravilnije). Unaprijed hvala!


Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!
F.Pavkovic 20:41 6. veljače 2009.

zg indoors

eh, slikice će netko drugi trebat stavit... ;) --zhile 23:39, 7. veljača 2009. (CET)

Pa, nije baš da se u potpunosti slažem, jer je ipak malo.......(ne znam kako da kažem)........."glupo"; no nije toliko važno pa nema veze. Odluka je na tebi.

Pozdrav!!!!!!!!!!!!!

F.Pavkovic 9. veljače 2009 20:38

Pitanje

Bok, kaži mi jel moguće pročistit ovu [1] listu budući da je dosta toga i napisano (da bude manje plavog a više crvenog jer triba puno listati za manje tražene).--Dome (razgovor) 09:48, 10. veljača 2009. (CET)

Šta se mene tiče nije mana u tome šta se teško pretražuje nego stoposto ima i više traženih poveznica a nisu na listu uvrštene. Premda ovo nije važna kategorija ali mislio sam da ima neke pomoći za refrešanje (osvježavanje) te stranice.--Dome (razgovor) 17:39, 10. veljača 2009. (CET)

Manje izmjene

Nije mi baš jasno to da piše to da piše da je brisanje vandalizama manja izmjena, a onda piše da se uklanjanje izmjena većinom ne smatra manjom izmjenom (pitam se što je s uklanjanjem vandalizama?).--Vatrena ptica (razgovor) 19:47, 11. veljača 2009. (CET)

Obrisati psovku ili grafit (od jedne ili više riječi) nije težak zadatak, radi se u tren oka, i zato je to manja izmjena. Uklanjanje tuđe valjane izmjene (ili one koja je upitne kvalitete) ne može se smatrati manjom izmjenom, i zato je posebno navedeno: Uklanjanje izmjena na stranici se u većini slučajeva ne može smatrati manjom izmjenom. Iznimka od tog slučaja je upravo vandalizam, koji kako je gore napisano smatramo manjom izmjenom. Sad jasnije? SpeedyGonsales 20:41, 11. veljača 2009. (CET)

nema na čemu

Samo naprijed! Nadam se da ćemo imati prigodu više surađivati. Lijep pozdrav--CERminator (razgovor) 13:06, 13. veljača 2009. (CET)

Hamlet

Htjela sam upozoriti da clanak nije na razini eciklopedijskog clanka jer je napisan kao esej. Nista necu dirati za sad. Slucajno sam krivu oznaku stavila pa sam ispravljala.

Opet ja...

Pozdrav, Speedy. Već sam i sebi dosadan sa ovim, ali ipak želim da se konsultujem prije nego što bilo šta uradim. Možeš li ovih dana da pogledaš zadnji paragraf na stranici za razgovor članka MG. Ostavio sam komentar prije više od dva mjeseca. Pošto još niko nije rekao bilo šta protiv, mislim da bi bilo u redu da se taj dio stavi u članak. Trenutno je zaključan pa ja to ne mogu da uradim. Mislim da će zaštita sa članka isteći za nekoliko dana, ali ne želim da opet dođem u situaciju da mi neko revertuje izmjene jer smatra da nešto nije bilo u redu. Takođe, mislim da je drugi administrator tu uradio jedan revert dok je članak bio zaključan. Tu je, mislim, došlo do nekog nesporazuma, ali je administrator zaboravio to da vrati. Stoga predlažem da se prvo vrati članak u stanje prije tog reverta i onda da se ubaci onaj dio sa stranice za razgovor. Ako imaš neki bolji prijedlog ili još neku zamjerku, reci slobodno pa da to konačno riješimo. Ajd pozdrav! micki talk 09:38, 16. veljača 2009. (CET)

OK, thanks. Ma nije stvar hitna, pa kad budeš imao slobodnog vremena. micki talk 10:45, 16. veljača 2009. (CET)

Softredirect

Preusmjeravanje na druge projekte/wikipedije ionako ne radi, a ovako se neće više prikazivati u Posebno:Kriva preusmjeravanja. -93.139.36.233 19:30, 16. veljača 2009. (CET)

Nažalost, {{PIP}} nije naveden u interwiki na en:Template:Softredirect.

Re:Stranica suradnika i stranica za razgovor

Hvala na zaštiti stranice za razgovor. A što se tiče moje suradničke stranice, nisi je morao dirati. Znam ja kako se babel predložci koriste, ali sam namjerno htio onako razbacano. Baš je kul!  Sauly  18:23, 27. veljača 2009. (CET)

Spidi, rekao si da te podsjetim za članak o MG. I ja sam prezauzet u zadnje vrijeme pa sam to malo smetnuo sa uma. Ako još nešto bude potrebno ispraviti, samo mi javi. Pozdrav! micki talk 12:35, 4. ožujak 2009. (CET)

FSB

Speedy bok. Reci mi, kada si još bio student, jesi li možda boravio u Powerlabu na FSB-u? Molim te, javi mi. Slavuj (razgovor) 20:18, 9. ožujak 2009. (CET)

Visoka škola Kairos

Dopunio sam sadržaj u enciklopedijskom stilu, no nije mi je jasno u čemo je problem. Vidi za uspredbu članak Zagrebačke škola za ekonomiju i menadžment. Pozdrav, --Zrinski (razgovor) 08:28, 13. ožujak 2009. (CET)

Hej, Speedy zamolio bih te da izbrišeš stranicu FIFA World Cup (serijal videoigrara), jer sam pogriješio, ali sam ju premjestio na pravilniji naziv.
Ali, kako nije nitko primjetio, to me čudi (umjesto "videoigrara", trebalo je stavit' na "videoigara"

Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!
F.Pavkovic, 14:55, dana 19. ožujka, godine gospodnje 2009.

točka

aha zabunim se (godina, broj stanovnika, gustoća , postotak nekog naroda , sami brojevi) valjda sam zapamtio

Administrator Saxum

Primjedba na administratora Saxum

Administrator Saxum uporno brise clanak koji sam napisao o hrvatskom brandu satova Cubus. Na stranici za razgovor s njim sam mu objasnio zasto je clanak relevantan, medutim od njega nisam dobio nikakvu povratnu informaciju i jednostavno je clanak obrisao. Molio bih da me se uputi sta trebam uciniti po ovom pitanju i ujedno molim da se ispita rad doticnog admina. Hvala.

93.138.4.98 22:56, 10. travanj 2009. (CEST)

Wikipedija nije mjesto za oglašavanje ili reklamiranje. Molim anonimnog suradnika neka pronađe drugi medij za reklamiranje, Wikipedija nije namijenjena propagandi ili zastupanju bilo kakve vrste. --Roberta F. 01:59, 11. travanj 2009. (CEST)

Povijest cubusa

ovo kaže da si sam obrisao stranicu, i da saxum nema sa njom veze. Znači da ne govoriš istinu. --Zeljko (razgovor) 00:01, 11. travanj 2009. (CEST)

cosmetic changes

As requested at de:Benutzer_Diskussion:Xqt#Bot_doing_cosmetic_changes_on_hr_wiki I stopped my bot running cosmetic changes during maintain interwiki links. On the other hand, these changes didn't any spelling or grammar edits. It shouldn't! Did it anyway? --Xqt (razgovor) 14:12, 15. travanj 2009. (CEST)