Dodatak:Popis službenih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

1940.
1941. | 1942. | 1943. | 1944.
1956.
1990. | 1991. | 1992. | 1993. | 1994. | 1995. | 1996. | 1997. | 1998. | 1999.
2000. | 2001. | 2002. | 2003. | 2004. | 2005. | 2006. | 2007. | 2008. | 2009.
2010. | 2011. | 2012. | 2013. | 2014. | 2015. | 2016. | 2017. | 2018. | 2019.

1940. godina[uredi VE | uredi]

1. 2. travnja prijateljska Flag of Banate of Croatia (1939-1941).svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 4:0
2. 21. travnja prijateljska Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Banate of Croatia (1939-1941).svg Hrvatska 0:1
3. 2. svibnja prijateljska Flag of Hungary (1915-1918, 1919-1946).svg Mađarska Flag of Banate of Croatia (1939-1941).svg Hrvatska 1:0
4. 8. prosinca prijateljska Flag of Banate of Croatia (1939-1941).svg Hrvatska Flag of Hungary (1915-1918, 1919-1946).svg Mađarska 1:1

1941. godina[uredi VE | uredi]

5. 15. lipnja prijateljska Flag of Germany (1935–1945).svg Njemačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 5:1
6. 8. rujna prijateljska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:1
7. 28. rujna prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka 5:2

1942. godina[uredi VE | uredi]

8. 18. siječnja prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany (1935–1945).svg Njemačka 0:2
9. 5. travnja prijateljska Flag of Italy (1861-1946) crowned.svg Italija Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 4:0
10. 12. travnja prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Naval Ensign of Bulgaria (1878-1944).svg Bugarska 6:0
11. 7. lipnja prijateljska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:2
12. 14. lipnja prijateljska Flag of Hungary (1915-1918, 1919-1946).svg Mađarska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:1
13. 6. rujna prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka 6:1
14. 11. listopada prijateljska Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 2:2
15. 1. studenoga prijateljska Flag of Germany (1935–1945).svg Njemačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 5:1

1943. godina[uredi VE | uredi]

16. 4. travnja prijateljska Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:0
17. 10. travnja prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka 1:0
18. 6. lipnja prijateljska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:3

1944. godina[uredi VE | uredi]

19. 9. travnja prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka 7:3

. . .

1956. godina[uredi VE | uredi]

20. 12. rujna prijateljska Flag of Croatia (1947–1990).svg Hrvatska Flag of Indonesia.svg Indonezija 5:2

. . .

1990. godina[uredi VE | uredi]

21. 17. listopada prijateljska Flag of Croatia (1990).svg Hrvatska Flag of the United States.svg SAD 2:1
22. 22. prosinca prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 2:0

1991. godina[uredi VE | uredi]

23. 19. lipnja prijateljska Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1

1992. godina[uredi VE | uredi]

24. 5. srpnja prijateljska Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
25. 8. srpnja prijateljska Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
26. 12. srpnja prijateljska Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
27. 22. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 3:0

1993. godina[uredi VE | uredi]

28. 25. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 3:1

1994. godina[uredi VE | uredi]

29. 23. ožujka prijateljska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
30. 10. travnja prijateljska Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 4:1
31. 18. svibnja prijateljska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
32. 4. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Argentina.svg Argentina 0:0
33. 17. kolovoza prijateljska Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
34. 4. rujna kvalifikacije za EP Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
35. 9. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 2:0
36. 16. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2

1995. godina[uredi VE | uredi]

37. 25. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 4:0
38. 29. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
39. 26. travnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 2:0
40. 11. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
41. 3. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 7:1
42. 8. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 1:1
43. 15. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2

1996. godina[uredi VE | uredi]

44. 28. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 2:1
45. 13. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of South Korea.svg Južna Koreja 3:0
46. 26. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 2:0
47. 10. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 4:1
48. 4. travnja prijateljska Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
49. 2. lipnja prijateljska Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
50. 11. lipnja Euro 1996. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 1:0
51. 16. lipnja Euro 1996. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 3:0
52. 19. lipnja Euro 1996. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Portugal.svg Portugal 0:3
53. 23. lipnja Euro 1996. - četvrtfinale Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 1:2
54. 8. listopada kvalifikacije za SP Flag of Bosnia and Herzegovina (1992–1998).svg BiH Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:4
55. 10. studenoga kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 1:1
56. 11. prosinca Kup kralja Hassana Flag of Morocco.svg Maroko Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2, 6:7 (11m)
57. 12. prosinca Kup kralja Hassana Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 1:1, 4:1 (11m)

1997. godina[uredi VE | uredi]

58. 29. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 1:1
59. 2. travnja kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 3:3
60. 30. travnja kvalifikacije za SP Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
61. 8. lipnja Kirin kup Flag of Japan.svg Japan Flag of Croatia.svg Hrvatska 4:3
62. 12. lipnja Kirin kup Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 1:1
63. 6. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina (1992–1998).svg BIH 3:2
64. 10. rujna kvalifikacije za SP Flag of Denmark.svg Danska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
65. 11. listopada kvalifikacije za SP Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
66. 29. listopada dokvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 2:0
67. 12. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1

1998. godina[uredi VE | uredi]

68. 22. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 4:1
69. 29. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka 1:2
70. 3. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iran.svg Iran 2:0
71. 6. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 7:0
72. 14. lipnja SP 1998. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Jamaica.svg Jamajka 3:1
73. 20. lipnja SP 1998. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Japan.svg Japan 1:0
74. 26. lipnja SP 1998. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Argentina.svg Argentina 0:1
75. 30. lipnja SP 1998. - osmina finala Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 1:0
76. 4. srpnja SP 1998. - četvrtfinale Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 3:0
77. 8. srpnja SP 1998. - polufinale Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
78. 11. srpnja SP 1998. - brončana medalja Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 2:1
79. 5. rujna kvalifikacije za EP Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
80. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Malta.svg Malta Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:4
81. 14. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 3:2

1999. godina[uredi VE | uredi]

82. 10. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 0:1
83. 10. ožujka prijateljska Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:2
84. 28. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 0:0
85. 5. svibnja prijateljska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
86. 5. lipnja kvalifikacije za EP Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
87. 13. lipnja Korea Cup Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Egypt.svg Egipat 2:2
88. 16. lipnja Korea Cup Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 2:1
89. 19. lipnja Korea Cup Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
90. 18. kolovoza kvalifikacije za EP Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg SR Jugoslavija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
91. 21. kolovoza kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Malta.svg Malta 2:1
92. 4. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ireland.svg Irska 1:0
93. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg SR Jugoslavija 2:2
94. 13. studenoga prijateljska Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:0

2000. godina[uredi VE | uredi]

95. 23. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 0:0
96. 29. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 1:1
97. 26. travnja prijateljska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
98. 28. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 0:2
99. 16. kolovoza prijateljska Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
100. 2. rujna kvalifikacije za SP Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
101. 11. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Scotland.svg Škotska 1:1

2001. godina[uredi VE | uredi]

102. 28. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Austria.svg Austrija 1:0
103. 24. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 4:1
104. 25. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 2:2
105. 2. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of San Marino.svg San Marino 4:0
106. 6. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
107. 15. kolovoza prijateljska Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
108. 1. rujna kvalifikacije za SP Flag of Scotland.svg Škotska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
109. 5. rujna kvalifikacije za SP Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
110. 6. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium (civil).svg Belgija 1:0
111. 10. studenoga prijateljska Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
112. 13. studenoga prijateljska Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1

2002. godina[uredi VE | uredi]

113. 13. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 0:0
114. 27. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 0:0
115. 17. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 2:0
116. 8. svibnja prijateljska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
117. 3. lipnja SP 2002. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 0:1
118. 8. lipnja SP 2002. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 2:1
119. 13. lipnja SP 2002. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ecuador.svg Ekvador 0:1
120. 21. kolovoza prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Wales (1959–present).svg Wales 1:1
121. 7. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 0:0
122. 12. listopada kvalifikacije za EP Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
123. 20. studenoga prijateljska Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1

2003. godina[uredi VE | uredi]

124. 9. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 2:2
125. 12. veljače Trofej Marjan Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 0:0
126. 29. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium (civil).svg Belgija 4:0
127. 2. travnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Andorra.svg Andora 2:0
128. 30. travnja prijateljska Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
129. 11. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
130. 20. kolovoza prijateljska Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
131. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Andorra.svg Andora Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
132. 10. rujna kvalifikacije za EP Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
133. 11. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 1:0
134. 15. studenoga dokvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 1:1
135. 19. studenoga dokvalifikacije za EP Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1

2004. godina[uredi VE | uredi]

136. 18. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 1:2
137. 31. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 2:2
138. 28. travnja prijateljska Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
139. 29. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka 1:0
140. 5. lipnja prijateljska Flag of Denmark.svg Danska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
141. 13. lipnja Euro 2004. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 0:0
142. 17. lipnja Euro 2004. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 2:2
143. 21. lipnja Euro 2004. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 2:4
144. 18. kolovoza prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 1:0
145. 4. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 3:0
146. 8. rujna kvalifikacije zs SP Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
147. 9. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 2:2
148. 16. studenoga prijateljska Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0

2005. godina[uredi VE | uredi]

149. 9. veljače prijateljska Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:3
150. 26. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iceland.svg Island 4:0
151. 30. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Malta.svg Malta 3:0
152. 4. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
153. 17. kolovoza prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 1:1
154. 3. rujna kvalifikacije za SP Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
155. 7. rujna kvalifikacije za SP Flag of Malta.svg Malta Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
156. 8. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Sweden.svg Švedska 1:0
157. 12. listopada kvalifikacije za SP Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
158. 12. studenoga prijateljska Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0

2006. godina[uredi VE | uredi]

159. 29. siječnja Carlsberg Cup Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
160. 1. veljače Carlsberg Cup Flag of Hong Kong.svg Hong Kong Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
161. 1. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Argentina.svg Argentina 3:2
162. 23. svibnja prijateljska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:4
163. 28. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iran.svg Iran 2:2
164. 3. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 0:1
165. 7. lipnja prijateljska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
166. 13. lipnja SP 2006. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 0:1
167. 18. lipnja SP 2006. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Japan.svg Japan 0:0
168. 22. lipnja SP 2006. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 2:2
169. 16. kolovoza prijateljska Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
170. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
171. 7. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Andorra.svg Andora 7:0
172. 11. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 2:0
173. 15. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:4

2007. godina[uredi VE | uredi]

174. 7. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Norway.svg Norveška 2:1
175. 24. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 2:1
176. 2. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
177. 6. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 0:0
178. 22. kolovoza prijateljska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:5
179. 8. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 2:0
180. 12. rujna kvalifikacije za EP Flag of Andorra.svg Andora Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:6
181. 13. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 1:0
182. 16. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka 3:0
183. 17. studenoga kvalifikacije za EP Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
184. 21. studenoga kvalifikacije za EP Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:3

2008. godina[uredi VE | uredi]

185. 6. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 0:3
186. 26. ožujka prijateljska Flag of Scotland.svg Škotska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
187. 24. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Moldova.svg Moldavija 1:0
188. 31. svibnja prijateljska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
189. 8. lipnja Euro 2008. - prvi krug Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
190. 12. lipnja Euro 2008. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 2:1
191. 16. lipnja Euro 2008. - prvi krug Flag of Poland.svg Poljska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
192. 20. lipnja Euro 2008. - četvrtfinale Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 1:1, 1:3 (11m)
193. 20. kolovoza prijateljska Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:3
194. 6. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Kazakhstan.svg Kazahstan 3:0
195. 10. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 1:4
196. 11. listopada kvalifikacije za SP Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
197. 15. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Andorra.svg Andora 4:0

2009. godina[uredi VE | uredi]

198. 11. veljače prijateljska Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
199. 1. travnja kvalifikacije za SP Flag of Andorra.svg Andora Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
200. 6. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 2:2
201. 12. kolovoza kvalifikacije za SP Flag of Belarus.svg Bjelorusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
202. 5. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belarus.svg Bjelorusija 1:0
203. 9. rujna kvalifikacije za SP Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 5:1
204. 8. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Qatar.svg Katar 3:2
205. 14. listopada kvalifikacije za SP Flag of Kazakhstan.svg Kazahstan Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
206. 14. studenoga prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Liechtenstein.svg Lihtenštajn 5:0

2010. godina[uredi VE | uredi]

207. 3. ožujka prijateljska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
208. 19. svibnja prijateljska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
209. 23. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Wales (1959–present).svg Wales 2:0
210. 26. svibnja prijateljska Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
211. 11. kolovoza prijateljska Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
212. 3. rujna kvalifikacije za EP Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
213. 7. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 0:0
214. 9. listopada kvalifikacije za EP Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
215. 12. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Norway.svg Norveška 2:1
216. 17. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Malta.svg Malta 3:0

2011. godina[uredi VE | uredi]

217. 9. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 4:2
218. 26. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Georgia.svg Gruzija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
219. 29. ožujka prijateljska Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
220. 3. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Georgia.svg Gruzija 2:1
221. 10. kolovoza prijateljska Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
222. 2. rujna kvalifikacije za EP Flag of Malta.svg Malta Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
223. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 3:1
224. 7. listopada kvalifikacije za EP Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
225. 11. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 2:0
226. 11. studenoga dokvalifikacije za EP Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
227. 15. studenoga dokvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 0:0

2012. godina[uredi VE | uredi]

228. 29. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Sweden.svg Švedska 1:3
229. 25. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 3:1
230. 2. lipnja prijateljska Flag of Norway.svg Norveška Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
231. 10. lipnja Euro 2012. - prvi krug Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
232. 14. lipnja Euro 2012. - prvi krug Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
233. 18. lipnja Euro 2012. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 0:1
234. 15. kolovoza prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 2:4
235. 7. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 1:0
236. 11. rujna kvalifikacije za SP Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
237. 12. listopada kvalifikacije za SP Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
238. 16. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Wales (1959–present).svg Wales 2:0

2013. godina[uredi VE | uredi]

239. 6. veljače prijateljska Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
240. 22. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia.svg Srbija 2:0
241. 26. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Wales (1959–present).svg Wales Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
242. 7. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Scotland.svg Škotska 0:1
243. 10. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Portugal.svg Portugal 0:1
244. 14. kolovoza prijateljska Flag of Liechtenstein.svg Lihtenštajn Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:3
245. 6. rujna kvalifikacije za SP Flag of Serbia.svg Srbija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
246. 10. rujna prijateljska Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
247. 11. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium (civil).svg Belgija 1:2
248. 15. listopada kvalifikacije za SP Flag of Scotland.svg Škotska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
249. 15. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
250. 19. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iceland.svg Island 2:0

2014. godina[uredi VE | uredi]

251. 5. ožujka prijateljska Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
252. 31. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mali.svg Mali 2:1
253. 6. lipnja prijateljska Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
254. 12. lipnja SP 2014. - prvi krug Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
255. 18. lipnja SP 2014. - prvi krug Flag of Cameroon.svg Kamerun Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
256. 23. lipnja SP 2014. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 1:3
257. 4. rujna prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Cyprus.svg Cipar 2:0
258. 9. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Malta.svg Malta 2:0
259. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
260. 13. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan 6:0
261. 12. studenoga prijateljska Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
262. 16. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1

2015. godina[uredi VE | uredi]

263. 28. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Norway.svg Norveška 5:1
264. 7. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Gibraltar.svg Gibraltar 4:0
265. 12. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 1:1
266. 3. rujna kvalifikacije za EP Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
267. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Norway.svg Norveška Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
268. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 3:0
269. 13. listopada kvalifikacije za EP Flag of Malta.svg Malta Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
270. 17. studenoga prijateljska Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3

2016. godina[uredi VE | uredi]

271. 23. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 2:0
272. 26. ožujka prijateljska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
273. 27. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Moldova.svg Moldavija 1:0
274. 4. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of San Marino.svg San Marino 10:0
275. 12. lipnja Euro 2016. - prvi krug Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
276. 17. lipnja Euro 2016. - prvi krug Flag of the Czech Republic.svg Češka Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
277. 21. lipnja Euro 2016. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 2:1
278. 25. lipnja Euro 2016. - osmina završnice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Portugal.svg Portugal 0:1
279. 5. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 1:1
280. 6. listopada kvalifikacije za SP Flag of Kosovo.svg Kosovo Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:6
281. 9. listopada kvalifikacije za SP Flag of Finland.svg Finska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
282. 12. studenoga kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iceland.svg Island 2:0
283. 15. studenoga prijateljska Ulster Banner.svg Sjeverna Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3

2017. godina[uredi VE | uredi]

284. 11. siječnja China Cup Flag of Chile.svg Čile Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1, 4:1 (11m)
285. 14. siječnja China Cup Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1, 4:3 (11m)
286. 24. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 1:0
287. 28. ožujka prijateljska Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:0
288. 27. svibnja prijateljska Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
289. 11. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
290. 2.-3. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Kosovo.svg Kosovo 1:0
291. 5. rujna kvalifikacije za SP Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
292. 6. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Finland.svg Finska 1:1
293. 9. listopada kvalifikacije za SP Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
294. 9. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 4:1
295. 12. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0

2018. godina[uredi VE | uredi]

296. 23. ožujka prijateljska Flag of Peru.svg Peru Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
297. 27. ožujka prijateljska Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
298. 3. lipnja prijateljska Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
299. 8. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Senegal.svg Senegal 2:1
300. 16. lipnja SP 2018. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Nigeria.svg Nigerija 2:0
301. 21. lipnja SP 2018. - prvi krug Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
302. 26. lipnja SP 2018. - prvi krug Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
303. 1. srpnja SP 2018. - osmina završnice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 1:1, 3:2 (11m)
304. 7. srpnja SP 2018. - četvrtzavršnica Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2, 3:4 (11m)
305. 11. srpnja SP 2018. - poluzavršnica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 2:1
306. 15. srpnja SP 2018. - srebrna medalja Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 4:2
307. 6. rujna prijateljska Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
308. 11. rujna UEFA Liga nacija Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 6:0
309. 12. listopada UEFA Liga nacija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 0:0
310. 15. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Jordan.svg Jordan 2:1
311. 15. studenoga UEFA Liga nacija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 3:2
312. 18. studenoga UEFA Liga nacija Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1

2019. godina[uredi VE | uredi]

313. 21. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan 2:1
314. 24. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
315. 8. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Wales (1959–present).svg Wales 2:1
316. 11. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Tunisia.svg Tunis 1:2
317. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
318. 9. rujna kvalifikacije za EP Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
319. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 3:0
320. 13. listopada kvalifikacije za EP Flag of Wales (1959–present).svg Wales Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
321. 16. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka
322. 19. studenoga prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Georgia.svg Gruzija
Ukupno 320 169 86 65 557:316
  • Ažurirano 15.listopada 2019.

Izvori[uredi VE | uredi]

  • Hrvatski nogometni savez "A-reprezentacija: popis službenih utakmica", hns-cff.hr
  • Sportnet "Hrvatska reprezentacija - sve utakmice", sportnet.rtl.hr
  • HRnogomet "Popis utakmica hrvatske nogometne reprezentacije", hrnogomet.com

Poveznice[uredi VE | uredi]