Dodatak:Popis službenih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

1940. | 1941. | 1942. | 1943. | 1944.
1956.
1990. | 1991. | 1992. | 1993. | 1994. | 1995. | 1996. | 1997. | 1998. | 1999.
2000. | 2001. | 2002. | 2003. | 2004. | 2005. | 2006. | 2007. | 2008. | 2009.
2010. | 2011. | 2012. | 2013. | 2014. | 2015. | 2016. | 2017. | 2018. | 2019.

1940. godina[uredi VE | uredi]

1. 2. travnja prijateljska Flag of Banate of Croatia (1939-1941).svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 4:0
2. 21. travnja prijateljska Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Banate of Croatia (1939-1941).svg Hrvatska 0:1
3. 2. svibnja prijateljska Flag of Hungary (1915-1918, 1919-1946).svg Mađarska Flag of Banate of Croatia (1939-1941).svg Hrvatska 1:0
4. 8. prosinca prijateljska Flag of Banate of Croatia (1939-1941).svg Hrvatska Flag of Hungary (1915-1918, 1919-1946).svg Mađarska 1:1

1941. godina[uredi VE | uredi]

5. 15. lipnja prijateljska Flag of Germany (1935–1945).svg Njemačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 5:1
6. 8. rujna prijateljska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:1
7. 28. rujna prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka 5:2

1942. godina[uredi VE | uredi]

8. 18. siječnja prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany (1935–1945).svg Njemačka 0:2
9. 5. travnja prijateljska Flag of Italy (1861-1946) crowned.svg Italija Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 4:0
10. 12. travnja prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Naval Ensign of Bulgaria (1878-1944).svg Bugarska 6:0
11. 7. lipnja prijateljska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:2
12. 14. lipnja prijateljska Flag of Hungary (1915-1918, 1919-1946).svg Mađarska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:1
13. 6. rujna prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka 6:1
14. 11. listopada prijateljska Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 2:2
15. 1. studenoga prijateljska Flag of Germany (1935–1945).svg Njemačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 5:1

1943. godina[uredi VE | uredi]

16. 4. travnja prijateljska Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:0
17. 10. travnja prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka 1:0
18. 6. lipnja prijateljska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska 1:3

1944. godina[uredi VE | uredi]

19. 9. travnja prijateljska Flag of Independent State of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia (1939–1945).svg Slovačka 7:3

. . .

1956. godina[uredi VE | uredi]

20. 12. rujna prijateljska Flag of Croatia (1947–1990).svg Hrvatska Flag of Indonesia.svg Indonezija 5:2

. . .

1990. godina[uredi VE | uredi]

21. 17. listopada prijateljska Flag of Croatia (1990).svg Hrvatska Flag of the United States.svg SAD 2:1
22. 22. prosinca prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 2:0

1991. godina[uredi VE | uredi]

23. 19. lipnja prijateljska Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1

1992. godina[uredi VE | uredi]

24. 5. srpnja prijateljska Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
25. 8. srpnja prijateljska Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
26. 12. srpnja prijateljska Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
27. 22. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 3:0

1993. godina[uredi VE | uredi]

28. 25. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 3:1

1994. godina[uredi VE | uredi]

29. 23. ožujka prijateljska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
30. 10. travnja prijateljska Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 4:1
31. 18. svibnja prijateljska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
32. 4. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Argentina.svg Argentina 0:0
33. 17. kolovoza prijateljska Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
34. 4. rujna kvalifikacije za EP Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
35. 9. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Lithuania.svg Litva 2:0
36. 16. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2

1995. godina[uredi VE | uredi]

37. 25. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 4:0
38. 29. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Lithuania.svg Litva Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
39. 26. travnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 2:0
40. 11. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
41. 3. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 7:1
42. 8. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 1:1
43. 15. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2

1996. godina[uredi VE | uredi]

44. 28. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 2:1
45. 13. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of South Korea.svg Južna Koreja 3:0
46. 26. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 2:0
47. 10. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 4:1
48. 4. travnja prijateljska Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
49. 2. lipnja prijateljska Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
50. 11. lipnja Euro 1996. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 1:0
51. 16. lipnja Euro 1996. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 3:0
52. 19. lipnja Euro 1996. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Portugal.svg Portugal 0:3
53. 23. lipnja Euro 1996. - četvrtfinale Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 1:2
54. 8. listopada kvalifikacije za SP Flag of Bosnia and Herzegovina (1992–1998).svg BiH Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:4
55. 10. studenoga kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 1:1
56. 11. prosinca Kup kralja Hassana Flag of Morocco.svg Maroko Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2, 6:7 (11m)
57. 12. prosinca Kup kralja Hassana Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 1:1, 4:1 (11m)

1997. godina[uredi VE | uredi]

58. 29. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 1:1
59. 2. travnja kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 3:3
60. 30. travnja kvalifikacije za SP Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
61. 8. lipnja Kirin kup Flag of Japan.svg Japan Flag of Croatia.svg Hrvatska 4:3
62. 12. lipnja Kirin kup Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 1:1
63. 6. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina (1992–1998).svg BIH 3:2
64. 10. rujna kvalifikacije za SP Flag of Denmark.svg Danska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
65. 11. listopada kvalifikacije za SP Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
66. 29. listopada dokvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 2:0
67. 12. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1

1998. godina[uredi VE | uredi]

68. 22. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 4:1
69. 29. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka 1:2
70. 3. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iran.svg Iran 2:0
71. 6. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 7:0
72. 14. lipnja SP 1998. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Jamaica.svg Jamajka 3:1
73. 20. lipnja SP 1998. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Japan.svg Japan 1:0
74. 26. lipnja SP 1998. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Argentina.svg Argentina 0:1
75. 30. lipnja SP 1998. - osmina finala Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Romania.svg Rumunjska 1:0
76. 4. srpnja SP 1998. - četvrtfinale Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 3:0
77. 8. srpnja SP 1998. - polufinale Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
78. 11. srpnja SP 1998. - brončana medalja Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 2:1
79. 5. rujna kvalifikacije za EP Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
80. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Malta.svg Malta Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:4
81. 14. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 3:2

1999. godina[uredi VE | uredi]

82. 10. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 0:1
83. 10. ožujka prijateljska Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:2
84. 28. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 0:0
85. 5. svibnja prijateljska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
86. 5. lipnja kvalifikacije za EP Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
87. 13. lipnja Korea Cup Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Egypt.svg Egipat 2:2
88. 16. lipnja Korea Cup Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 2:1
89. 19. lipnja Korea Cup Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
90. 18. kolovoza kvalifikacije za EP Flag of Serbia and Montenegro (1992–2006).svg SR Jugoslavija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
91. 21. kolovoza kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Malta.svg Malta 2:1
92. 4. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ireland.svg Irska 1:0
93. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia and Montenegro (1992–2006).svg SR Jugoslavija 2:2
94. 13. studenoga prijateljska Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:0

2000. godina[uredi VE | uredi]

95. 23. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 0:0
96. 29. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 1:1
97. 26. travnja prijateljska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
98. 28. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 0:2
99. 16. kolovoza prijateljska Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
100. 2. rujna kvalifikacije za SP Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
101. 11. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Scotland.svg Škotska 1:1

2001. godina[uredi VE | uredi]

102. 28. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Austria.svg Austrija 1:0
103. 24. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 4:1
104. 25. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 2:2
105. 2. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of San Marino.svg San Marino 4:0
106. 6. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
107. 15. kolovoza prijateljska Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
108. 1. rujna kvalifikacije za SP Flag of Scotland.svg Škotska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
109. 5. rujna kvalifikacije za SP Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
110. 6. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium (civil).svg Belgija 1:0
111. 10. studenoga prijateljska Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
112. 13. studenoga prijateljska Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1

2002. godina[uredi VE | uredi]

113. 13. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 0:0
114. 27. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 0:0
115. 17. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina 2:0
116. 8. svibnja prijateljska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
117. 3. lipnja SP 2002. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 0:1
118. 8. lipnja SP 2002. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 2:1
119. 13. lipnja SP 2002. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ecuador.svg Ekvador 0:1
120. 21. kolovoza prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Wales (1959–present).svg Wales 1:1
121. 7. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 0:0
122. 12. listopada kvalifikacije za EP Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
123. 20. studenoga prijateljska Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1

2003. godina[uredi VE | uredi]

124. 9. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 2:2
125. 12. veljače Trofej Marjan Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 0:0
126. 29. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium (civil).svg Belgija 4:0
127. 2. travnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Andorra.svg Andora 2:0
128. 30. travnja prijateljska Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
129. 11. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
130. 20. kolovoza prijateljska Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
131. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Andorra.svg Andora Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
132. 10. rujna kvalifikacije za EP Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
133. 11. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 1:0
134. 15. studenoga dokvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovenia.svg Slovenija 1:1
135. 19. studenoga dokvalifikacije za EP Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1

2004. godina[uredi VE | uredi]

136. 18. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 1:2
137. 31. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 2:2
138. 28. travnja prijateljska Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
139. 29. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka 1:0
140. 5. lipnja prijateljska Flag of Denmark.svg Danska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
141. 13. lipnja Euro 2004. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 0:0
142. 17. lipnja Euro 2004. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 2:2
143. 21. lipnja Euro 2004. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 2:4
144. 18. kolovoza prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 1:0
145. 4. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska 3:0
146. 8. rujna kvalifikacije zs SP Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
147. 9. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 2:2
148. 16. studenoga prijateljska Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0

2005. godina[uredi VE | uredi]

149. 9. veljače prijateljska Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:3
150. 26. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iceland.svg Island 4:0
151. 30. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Malta.svg Malta 3:0
152. 4. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
153. 17. kolovoza prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 1:1
154. 3. rujna kvalifikacije za SP Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
155. 7. rujna kvalifikacije za SP Flag of Malta.svg Malta Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
156. 8. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Sweden.svg Švedska 1:0
157. 12. listopada kvalifikacije za SP Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
158. 12. studenoga prijateljska Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0

2006. godina[uredi VE | uredi]

159. 29. siječnja Carlsberg Cup Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
160. 1. veljače Carlsberg Cup Flag of Hong Kong.svg Hong Kong Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
161. 1. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Argentina.svg Argentina 3:2
162. 23. svibnja prijateljska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:4
163. 28. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iran.svg Iran 2:2
164. 3. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 0:1
165. 7. lipnja prijateljska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
166. 13. lipnja SP 2006. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Brazil.svg Brazil 0:1
167. 18. lipnja SP 2006. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Japan.svg Japan 0:0
168. 22. lipnja SP 2006. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Australia.svg Australija 2:2
169. 16. kolovoza prijateljska Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
170. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
171. 7. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Andorra.svg Andora 7:0
172. 11. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 2:0
173. 15. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:4

2007. godina[uredi VE | uredi]

174. 7. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Norway.svg Norveška 2:1
175. 24. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 2:1
176. 2. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
177. 6. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 0:0
178. 22. kolovoza prijateljska Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:5
179. 8. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 2:0
180. 12. rujna kvalifikacije za EP Flag of Andorra.svg Andora Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:6
181. 13. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 1:0
182. 16. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka 3:0
183. 17. studenoga kvalifikacije za EP Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
184. 21. studenoga kvalifikacije za EP Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:3

2008. godina[uredi VE | uredi]

185. 6. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 0:3
186. 26. ožujka prijateljska Flag of Scotland.svg Škotska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
187. 24. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Moldova.svg Moldavija 1:0
188. 31. svibnja prijateljska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
189. 8. lipnja Euro 2008. - prvi krug Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
190. 12. lipnja Euro 2008. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Germany.svg Njemačka 2:1
191. 16. lipnja Euro 2008. - prvi krug Flag of Poland.svg Poljska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
192. 20. lipnja Euro 2008. - četvrtfinale Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 1:1, 1:3 (11m)
193. 20. kolovoza prijateljska Flag of Slovenia.svg Slovenija Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:3
194. 6. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Kazakhstan.svg Kazahstan 3:0
195. 10. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 1:4
196. 11. listopada kvalifikacije za SP Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
197. 15. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Andorra.svg Andora 4:0

2009. godina[uredi VE | uredi]

198. 11. veljače prijateljska Flag of Romania.svg Rumunjska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
199. 1. travnja kvalifikacije za SP Flag of Andorra.svg Andora Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
200. 6. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 2:2
201. 12. kolovoza kvalifikacije za SP Flag of Belarus.svg Bjelorusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
202. 5. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belarus.svg Bjelorusija 1:0
203. 9. rujna kvalifikacije za SP Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 5:1
204. 8. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Qatar.svg Katar 3:2
205. 14. listopada kvalifikacije za SP Flag of Kazakhstan.svg Kazahstan Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
206. 14. studenoga prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Liechtenstein.svg Lihtenštajn 5:0

2010. godina[uredi VE | uredi]

207. 3. ožujka prijateljska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
208. 19. svibnja prijateljska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
209. 23. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Wales (1959–present).svg Wales 2:0
210. 26. svibnja prijateljska Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
211. 11. kolovoza prijateljska Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
212. 3. rujna kvalifikacije za EP Flag of Latvia.svg Latvija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
213. 7. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 0:0
214. 9. listopada kvalifikacije za EP Flag of Israel.svg Izrael Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
215. 12. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Norway.svg Norveška 2:1
216. 17. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Malta.svg Malta 3:0

2011. godina[uredi VE | uredi]

217. 9. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Czech Republic.svg Češka 4:2
218. 26. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Georgia.svg Gruzija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
219. 29. ožujka prijateljska Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
220. 3. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Georgia.svg Gruzija 2:1
221. 10. kolovoza prijateljska Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
222. 2. rujna kvalifikacije za EP Flag of Malta.svg Malta Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
223. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 3:1
224. 7. listopada kvalifikacije za EP Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
225. 11. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Latvia.svg Latvija 2:0
226. 11. studenoga dokvalifikacije za EP Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
227. 15. studenoga dokvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 0:0

2012. godina[uredi VE | uredi]

228. 29. veljače prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Sweden.svg Švedska 1:3
229. 25. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Estonia.svg Estonija 3:1
230. 2. lipnja prijateljska Flag of Norway.svg Norveška Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
231. 10. lipnja Euro 2012. - prvi krug Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3
232. 14. lipnja Euro 2012. - prvi krug Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
233. 18. lipnja Euro 2012. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 0:1
234. 15. kolovoza prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Switzerland.svg Švicarska 2:4
235. 7. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 1:0
236. 11. rujna kvalifikacije za SP Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
237. 12. listopada kvalifikacije za SP Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
238. 16. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Wales (1959–present).svg Wales 2:0

2013. godina[uredi VE | uredi]

239. 6. veljače prijateljska Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
240. 22. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Serbia.svg Srbija 2:0
241. 26. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Wales (1959–present).svg Wales Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
242. 7. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Scotland.svg Škotska 0:1
243. 10. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Portugal.svg Portugal 0:1
244. 14. kolovoza prijateljska Flag of Liechtenstein.svg Lihtenštajn Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:3
245. 6. rujna kvalifikacije za SP Flag of Serbia.svg Srbija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
246. 10. rujna prijateljska Flag of South Korea.svg Južna Koreja Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
247. 11. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium (civil).svg Belgija 1:2
248. 15. listopada kvalifikacije za SP Flag of Scotland.svg Škotska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
249. 15. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
250. 19. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iceland.svg Island 2:0

2014. godina[uredi VE | uredi]

251. 5. ožujka prijateljska Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
252. 31. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mali.svg Mali 2:1
253. 6. lipnja prijateljska Flag of Australia.svg Australija Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
254. 12. lipnja SP 2014. - prvi krug Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
255. 18. lipnja SP 2014. - prvi krug Flag of Cameroon.svg Kamerun Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:4
256. 23. lipnja SP 2014. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Mexico.svg Meksiko 1:3
257. 4. rujna prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Cyprus.svg Cipar 2:0
258. 9. rujna kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Malta.svg Malta 2:0
259. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Bulgaria.svg Bugarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
260. 13. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan 6:0
261. 12. studenoga prijateljska Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
262. 16. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1

2015. godina[uredi VE | uredi]

263. 28. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Norway.svg Norveška 5:1
264. 7. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Gibraltar.svg Gibraltar 4:0
265. 12. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 1:1
266. 3. rujna kvalifikacije za EP Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
267. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Norway.svg Norveška Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
268. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Bulgaria.svg Bugarska 3:0
269. 13. listopada kvalifikacije za EP Flag of Malta.svg Malta Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
270. 17. studenoga prijateljska Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3

2016. godina[uredi VE | uredi]

271. 23. ožujka prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Israel.svg Izrael 2:0
272. 26. ožujka prijateljska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
273. 27. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Moldova.svg Moldavija 1:0
274. 4. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of San Marino.svg San Marino 10:0
275. 12. lipnja Euro 2016. - prvi krug Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
276. 17. lipnja Euro 2016. - prvi krug Flag of the Czech Republic.svg Češka Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
277. 21. lipnja Euro 2016. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 2:1
278. 25. lipnja Euro 2016. - osmina završnice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Portugal.svg Portugal 0:1
279. 5. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 1:1
280. 6. listopada kvalifikacije za SP Flag of Kosovo.svg Kosovo Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:6
281. 9. listopada kvalifikacije za SP Flag of Finland.svg Finska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
282. 12. studenoga kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Iceland.svg Island 2:0
283. 15. studenoga prijateljska Ulster Banner.svg Sjeverna Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3

2017. godina[uredi VE | uredi]

284. 11. siječnja China Cup Flag of Chile.svg Čile Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1, 4:1 (11m)
285. 14. siječnja China Cup Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1, 4:3 (11m)
286. 24. ožujka kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ukraine.svg Ukrajina 1:0
287. 28. ožujka prijateljska Flag of Estonia.svg Estonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:0
288. 27. svibnja prijateljska Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
289. 11. lipnja kvalifikacije za SP Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
290. 2.-3. rujna kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Kosovo.svg Kosovo 1:0
291. 5. rujna kvalifikacije za SP Flag of Turkey.svg Turska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
292. 6. listopada kvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Finland.svg Finska 1:1
293. 9. listopada kvalifikacije za SP Flag of Ukraine.svg Ukrajina Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
294. 9. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Greece.svg Grčka 4:1
295. 12. studenoga dokvalifikacije za SP Flag of Greece.svg Grčka Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0

2018. godina[uredi VE | uredi]

296. 23. ožujka prijateljska Flag of Peru.svg Peru Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
297. 27. ožujka prijateljska Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
298. 3. lipnja prijateljska Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:0
299. 8. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Senegal.svg Senegal 2:1
300. 16. lipnja SP 2018. - prvi krug Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Nigeria.svg Nigerija 2:0
301. 21. lipnja SP 2018. - prvi krug Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
302. 26. lipnja SP 2018. - prvi krug Flag of Iceland.svg Island Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
303. 1. srpnja SP 2018. - osmina završnice Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Denmark.svg Danska 1:1, 3:2 (11m)
304. 7. srpnja SP 2018. - četvrtzavršnica Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2, 3:4 (11m)
305. 11. srpnja SP 2018. - poluzavršnica Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 2:1
306. 15. srpnja SP 2018. - završnica Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 4:2
307. 6. rujna prijateljska Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:1
308. 11. rujna UEFA Liga nacija Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Croatia.svg Hrvatska 6:0
309. 12. listopada UEFA Liga nacija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of England.svg Engleska 0:0
310. 15. listopada prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Jordan.svg Jordan 2:1
311. 15. studenoga UEFA Liga nacija Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Spain.svg Španjolska 3:2
312. 18. studenoga UEFA Liga nacija Flag of England.svg Engleska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1

2019. godina[uredi VE | uredi]

313. 21. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan 2:1
314. 24. ožujka kvalifikacije za EP Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1
315. 8. lipnja kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Wales (1959–present).svg Wales 2:1
316. 11. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Tunisia.svg Tunis 1:2
317. 6. rujna kvalifikacije za EP Flag of Slovakia.svg Slovačka Flag of Croatia.svg Hrvatska
318. 9. rujna kvalifikacije za EP Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan Flag of Croatia.svg Hrvatska
319. 10. listopada kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Mađarska
320. 13. listopada kvalifikacije za EP Flag of Wales (1959–present).svg Wales Flag of Croatia.svg Hrvatska
321. 16. studenoga kvalifikacije za EP Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Slovakia.svg Slovačka
322. 19. studenoga prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Georgia.svg Gruzija
Ukupno 316 167 84 65 548:314
  • Ažurirano 12.lipnja 2019.

Izvori[uredi VE | uredi]

  • Hrvatski nogometni savez "A-reprezentacija: popis službenih utakmica", hns-cff.hr
  • Sportnet "Hrvatska reprezentacija - sve utakmice", sportnet.rtl.hr
  • HRnogomet "Popis utakmica hrvatske nogometne reprezentacije", hrnogomet.com

Poveznice[uredi VE | uredi]