Wikipedija:Na pažnju administratorima

Izvor: Wikipedija
(Preusmjereno s WP:NPA)
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Čemu služi ova stranica?
↱

Na pažnju administratorima (NPA) služi za skretanje pozornosti na probleme i incidente čijem rješavanju mogu pomoći administratori. Svi suradnici mogu sudjelovati. Uz prijavu je potrebno priložiti dokaze (poveznice na izmjene, doprinose, evidencije, razgovore...) i obavijestiti sve uključene strane. Ako je u sporu predmet drugi suradnik, nesuglasicu prvo pokušajte riješiti na njegovoj stranici za razgovor. NPA služi rješavanju prepirki, a ne njihovom podupiranju. Rasprave možete voditi u Kafiću ili na stranicama za razgovor. Želite li iznijeti neki novi prijedlog za poboljšanje Wikipedije, posjetite stranicu Wikipedija:Prijedlozi. Prije objave potpišite svoje komentare dodavanjem četiriju tildi (~~~~).

Prijavljujem…
Tražite nešto drugo?

Don't speak Croatian? This is the administrators' noticeboard of the Croatian Wikipedia. Visit this page if you want to leave a message in a foreign language.


Burek revolucija – za brisanje[uredi kôd]

Trenutačni status:
Riješeno – zaključci navedeni u dnu
  • Razlog prijave: neprikladna stranica
  • Sporne izmjene/inačice: Burek revolucija, Suradnik:Soljenko/Burek revolucija
  • Podnositelj prijave: Vjenceslav Levi
  • Vrijeme: 10. srpnja 2021. u 21:51
  • Obrazloženje: Stranica je prije trenutno postojeće inačice u suradničkom prostoru Kuburinog računa "Soljenko" postojala, ali je konsenzusom zajednice bila obrisana. Trenutnu inačicu napisao je Kubura (Soljenko), i na stranici se opet došlo do zaključka kako stranicu treba obrisati. Ovaj konsenzus Kubura je zaobišao premještanjem na suradničku podstranicu i postavljanjem preusmjerenja koje je trajno zaštitio od uređivanja s obrazloženjem "da se ne upada opet u iste situacije pa netko napiše članak". Stranicu sada mogu mijenjati samo administratori.

Molim brisanje i jedne i druge stranice. Stranicu za razgovor trebalo bi ostaviti u slučaju da netko opet napiše članak s istim naslovom.

Komentari drugih suradnika[uredi kôd]

Komentari administratora[uredi kôd]

Riješeno Riješeno: Obje su stranice obrisane. —Ivi104 02:01, 11. srpnja 2021. (CEST)