Razgovor sa suradnikom:Man Usk/Arhiv4

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Arhiva

Arhiva


A0 A1 A2 A3 A4 A5

NK Vojnić '95[uredi kôd]

Blog sam stavio kao poveznicu, ne kao izvor. Iskreno ne vidim razlog zbog čega se to u odsustvu drugih poveznica ne bi moglo koristiti... Što se tiče trenera, na stranicama općine Vojnić sam našao taj podatak. Vjerojatno su oni svi zaposleni u klubu kao treneri (kondicioni, trener vratara, trener mlađih selekcija i td), a jedan od njih je osoba koja sedi na klupi tijekom utakmica... Pera detlic (razgovor) 15:56, 20. srpnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

a to je problem kod manjih klubova, nemaju para ni za osnove potrebe, pa si ne mogu priuštiti zakup domena, te se onda oslanjaju na blog i facebook za promidžbu... Pera detlic (razgovor) 16:01, 20. srpnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Nekonstruktivna dvostruka mjerila[uredi kôd]

Poštedi me patetike; ako te već toliko zanima rasprava/tjeranje suradnika/SH itd...napiši nešto od čega će se svi zamisliti i preispitati neke svoje odluke, a ne - iks de.--Saxum 14:18, 21. srpnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Re:Odmor[uredi kôd]

Hvala! Irska je predivna. Tamo sam jos dulje vrijeme, ali ne mogah izdrzat pa svratih u internet cafe. Greetings:) --Flopy razgovor 13:16, 24. srpnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Kad me već spominješ[uredi kôd]

Budući da vidim da me spominješ, smatram se pozvanim da komentiram tvoj posljednji post kod suradnika Saxuma.

Za početak, zovem se Connor, a ne V.K. Nisam računalo, automobilski model i slično da bi upirao prstom u mene koristeći inicijale. Ja osobno kad sam imao nekih nesuglasica ovdje, onda sam sa suprotnom stranom raspravio o tome direktno, a ne putem posrednika.

Vidim, naveo si nekolicinu pogrešaka na koje sam obratio pažnju:

1) Nakon "upozorenja" kolege Speedyja Gonsalesa, postojeći članci Khedire i Boatenga su ispravljeni, ostatak će biti ispravljen tokom tjedna.

2) Glagol radnje "rođen" maknut je iz zaglavlja

3) U članku Jesper Blomqvist napisao sam - "Naime, Blomqvist je svojim igrama i pogotkom protiv Man. Uniteda, uspio izbaciti engleski klub iz daljnjeg natjecanja te plasirati svoju momčad u četvrtfinale natjecanja".

Dakle, Blomqvist je igrajući za IFK Gotheborg postigao pobjednički pogodak protiv Red Devilsa kojim se švedski klub plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Sad te pitam, zar nije Šuker svojim jedanaestercem protiv Rumunjske, plasirao Hrvatsku u četvrtfinale Mundijala u Francuskoj ? Ili nije Iniesta svojim pogotkom omogućio Španjolskoj naslov svj. prvaka ?

4) U poslovnim časopisima koji izlaze u Hrvatskoj (skokni do kioska i kupi jedan, ne bi bilo zgorega), koriste se oznake milj. i mljrd. One označuju milijun i miljardu, stoga neznam u čemu je problem. Koriste sa kao kratica, umjesto da se pišu pune riječi. Također, i u Americi se koriste slične oznake, primjerice bill. (eng. billion - hrv. miljarda).

5) U članku o Jesperu Blomqvistu naveo sam "Blomqvist je bio na probi u Middlesbroughu, ali bio je nezadovoljan stanjem u klubu, smatrajući klub "djelomice neprofesionalnim".

Za početak, navedena je poveznica, tako da je istinitost neupitna. Ako se već uputiš na spomenuti članak na engleskom, i ondje je vidljivo da je Šveđanin bio nezadovoljan neprofesionalnošću u klubu.

Neprofesionalnost u nogometu i sportu općenito, može se odnositi na:

  • plaće koje kasne,
  • nepotizam od strane trenera i/ili uprave kluba i pojedinog menadžerskog lobija
  • "svjesnost" igrača na samome početku da će većinu vremena provesti na klupi, bez obzira na njegove mogućnosti.
  • tjedni ili mjesečni ugovori koji su u Engleskoj česti.

Jesper Blomqvist nije htio navesti koji čimbenik koji je bio bitan za njegovo odbijanje Middlesbrougha, nego je naveo neprofesionalnost.

A ako ćemo ići na nabijanje maka na konac, sjeti se NBA ugovora, uz uvjet da pratiš košarku. Tamošnji ugovori, igrača tjeraju na max. učinak na treningu, iako im je ugovorno osigurano svega dvije do tri minute po utakmici ili im to može biti oduzeto (a takvih primjera je mnogo). Sportaši kojima je nanesen takav oblik nepravde također to mogu smatrati neprofesionalnim, jer dajući svoj maksimum, sportašima je limitirana mogućnost sudjelovanja na samoj utakmici.

U konačnici, nadam se da si shvatio što znači pojam "neprofesionalnost u sportu".

6) Nekad zaboravljam interwikije ?

7) Ako sam i imao problema sa glavnim rasporedom, oni su uklonjeni.

Ne želim skretati s teme, ali smiješno izgleda kako preuveličavaš moje greške, a hr.Wiki je pun radova obožavatelja, članaka bez infookvira i sl. Također, fascinantna je činjenica da tek nakon mojih 50 članaka o sportu, koliko sam napisao, tek se sada javljaš kritizirati. O.K., svaka kritika je dobrodošla, ali čudno je da se ona pojavljuje tek sada. Zašto me nisi obavijestio o greškama dok sam počeo pisati, nego sada ?

Stoga, dragi kolega, nemoraš stvarati strku oko ničega. Ako postoji problem on će biti riješen, greška ispravljena a nedostatak uklonjen.

Sretno Vam bilo.--Connor (razgovor) 17:31, 27. srpnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Poveznice[uredi kôd]

[1]. Daj barem poveznicu na koji novinski članak ili još bolje, na kakvu knjigu o tome. Članak nima nikakvih navedenih izvora. Kubura (razgovor) 02:01, 30. srpnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Tako je nekad i Torcidin kup u Splitu bia mali događajčić, a sad traje dulje nego svitsko nogometno prvenstvo. Ovogodišnji je počea pri SP-a, a završit će 4. kolovoza. Kubura (razgovor) 03:08, 31. srpnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Zahtjev za mišljenje administratora[uredi kôd]

Bok Man Usk!

Molim te lijepo, objasni mi zašto si danas, 1. kolovoza 2010. u 21:53:45 uklonio moju izmjenu u Wikipedija:Zahtjev za mišljenje administratora. Također, uklanjanje je bilo načinjeno uz sažetak "ČUJ to". Taj sažetak mi također nije bio jasan.

Suradnik:Zivac zaista se nije imao pravo obraćati na gore u Predmetu (podnaslovu) navedenomu mjestu, jer mu to ne dopušta Wikipedija:Rješavanje sporova.

Također bih te molio, da moje izmjene ne uklanjaš, to radije prepusti administratorima, čija je to skupna stranica za obavijesti. Tim više tvoja intervencija nije bila potrebna.

Unaprijed zahvaljujem na suradnji.

Hvala na razumijevanju.

Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 22:29, 1. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Još jednom, pozdrav Man Usk!
Vjerujem kako je tebi poznat način rada na Wikipediji na hrvatskomu jeziku, stoga ti i pišem ovaj dopis, kako bismo zajedno došli do rješenja.
Naime, jedno je prenošenje stvari iz Kafića, gdje se svatko može obratiti, a na procjeni je svakoga suradnika je li nečemu mjesto u Kafiću ili nije. Sukladno s tim, procjena je bilo kojega drugoga suradnika hoće li to prebaciti iz Kafića na pravo mjesto, te hoće li ostati obavijest o uklanjanju nekoga sadržaja u Kafiću ili ta obavijest neće ostati.
Ima puno slučajeva gdje su se iz Kafića uklanjali raznorazni doprinosi, pa nije ostavljana obavijest u stilu jel' me netko tražio, ili suradnik taj i taj je bio ovdje i postavio pitanje.
Zivac nije imao pravo slati na to mjesto, niti je imao pravo ostavljati provokativno sročenu poruku na tomu mjestu. Niti je zapisana takva mogućnost na Wikipedija:Rješavanje sporova.
Zivac se ne može braniti kako nije znao, tu je dovoljno dugo vremena, od negdje 2007. godine. To što ga većinom nema, to mu nije i ne može biti opravdanje.
Još jednom bih te molio, razmisli, treba li ostaviti na zahtjevu za mišljenje administratora, nekakve obavijesti suradnika:Zivac, koje su tamo nepripadajuće i suprotne pravilima.
Hvala na razumijevanju.
Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 12:51, 2. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]
Žao mi je što misliš kako sam ja u krivu, kad kažem da Zivac nije imao pravo pisati na Wikipedija:Zahtjev za mišljenje administratora. Naime, potpuno je jasno što je cilj i svrha pravila koja su napisana u Wikipedija:Rješavanje sporova.
Nikakva statistika ne može utjecati na dovođenje u pitanje onoga što je zapisano u tom pravilu. Gdje bi wiki bila da nema pravila o rješavanju sporova?
Također mi nije drago pročitati kako bi se i ti rukovodio takvim načinom zaključivanja, po kojemu je ispravno ono što se bilo kojemu suradniku sviđa. Ovdje ima dosta ljudi, i nemoguće je zadovoljiti sve njihove prijedloge/zahtjeve/zamolbe, i zato se mora raditi po nekom skupu pravila.
Naravno, ponekad se pravila mogu slobodnije tumačiti, ali samo ako je to u interesu čitave wiki, i to ne znači da su pravila zaobiđena, primjerice, ako se neki suradnik trajno blokira, o čemu odluku donosi administrator, naravno da će mu isti administrator skinuti sva suradnička prava (ako ih nije dobio odlukom šire zajednice, već nekim oblikom izravnog dodjeljivanja).
Slično tomu, ako neki administrator bez pravih razloga blokira nekoga suradnika, drugi administrator (koji bi trebao dobiti suglasnost prvoga [onoga koji je blokirao]) može odlučiti nakon razgovora s tim administratorom, da je bila riječ o pogrješci i brzopletom zaključivanju, te odblokirati suradnika bez izričite suglasnosti onoga administratora koji je blokirao.
Sve, ako se radi s ciljem poboljšavanja wiki, poboljšavanja odnosa među suradnicima, sprječavanja sporova, te općenito u svrhu poboljšanja wiki i dodatnoj koristi za suradnike i čitatelje, sve je to dopušteno, ako se nađe pravo opravdanje za dolaženje (sredstvo) do toga cilja.
Man Usk, nije mi jasno zašto tolika tvoja pozornost na suradnika koji ima 431 izmjenu (329 u GIP), a stvorio je račun (po Wikimediji) 27. listopada 2007. u 13:41:02
Jedno je braniti svakoga suradnika, a drugo je braniti nečije ponašanje koje nije u skladu s pravilima.
Hvala na odgovoru, ako imaš volje odgovoriti; također i na trudu uloženom u sastavljanje odgovora.
Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 15:46, 2. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Patrolerstvo[uredi kôd]

Bok Man_Usk

Nije mi jasno, zašto mi kao minus navodiš uređivački spor oko portala kojeg od nedavno uređujem.

Prijašnji urednik je otišao, te naglasio kako se ne vraća.

Također, što je loše u pisanju sažetaka; pisanje sažetaka je ujedno pravo i dužnost. A tijekom te izmjene mišljenja rabili su se i sažetci, i stranice za razgovor predmetnih dijelova portala, i suradničke razgovorne stranice.

Nadalje, to što čovjek iza sebe ima pokoji uređivački spor, to ne znači da bi taj isti čovjek bio loš patroler.

A dala bi se izvući vrlo jasna poveznica, i to sljedeća: Ako netko uređuje i piše o nekim stvarima koje nisu primjerice članci o životinjama, kukcima, TV kućama, tehničke članke o oružju, pa i šport u to ulazi, dakle ako netko piše o takvim (ne nužno) laganijim temama, onda je taj u prednosti.

Nitkomu ne ulazi ispod radara i uspjeh je zajamčen.

Iz tog razloga bih te molio, lijepo molio, pronađi neki dokaz koji me diskvalificira od patrolerskoga posla. Isto te molim ne zbog sebe, već zbog šire zajednice koja je vidjela našu zadnju razmjenu mišljenja, a također i onu ne baš tako davnu raspravu o sažetcima.

Unaprijed hvala na uloženom trudu i pretpostavljenoj dobroj volji.

Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 11:40, 4. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Žao mi je ako smatraš da bi se moje javno obraćanje tebi moglo protumačiti kao vršenje pritiska. Ja nisam takvoga mišljenja, te ovo posebno podcrtavam.
Također, patrolerstvo zahtijeva, barem ja tako mislim, duboko promišljanje i pronalaženje izvora, a ne puko pregledavanje tih istih izmjena ili njihovo uklanjanje. Tu su sažetci vrlo korisni, jer se u njima može suradnicima objasniti i ono što se radi kod patroliranja, a to bi trebao biti pregled što šire slike koja se u članku nalazi.
Glasovanje na bazi pogrješaka koje nemaju veze s patrolerskim alatima, to je ono što je ovdje problematično.
Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 13:00, 4. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Opomena[uredi kôd]

Žuti kartonTvoje uređivanje je vrlo nekorektno, jer križaju se samo glasovi suradnika koji nemaju pravo glasa, glasovi suradnika koji imaju pravo glasa ne križaju se. Pošto ja to uređivanje ne znam tumačiti nikako drugačije nego kao da je tebi drago što Bugoslav neće postati patroler (a takvo ponašanje nije dozvoljeno prema pravilima), molim te izjasni se što je trebalo značiti križanje valjanih glasova?

Nekoliko administratora složilo se da takvo ponašanje nije korektno niti ga želimo na Wikipediji. Pravila ponašanja postoje, i ako netko "malo pretjera" to ga ne ispričava, jer što bi bilo da sam ja prekrižio nečije valjane glasove? Ista mjerila moraju vrijediti za sve. Ovaj put si prošao s žutim kartonom jer nema previše smisla blokirati vrijedne suradnike, ali slijedeći put neće biti tako, to je jasan stav administratora. SpeedyGonsales 18:16, 4. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Glasove sam izkrižao zato što su zakasnili odnosno nakon dva 2 glasa protiv nema potrebe za daljnim glasanjem (stavio u sažetak "Suradniku koji je dobio 2 glasa protiv neće biti dodjeljena prava" - pravilo je jasno).
Nema potrebe - to je istina, ali suradnicima koji imaju pravo glasa to pravo ne možeš oduzeti, niti možeš prekrižiti njihove valjane glasove, nisi administrator da bi zaključio glasovanje. Nevaljane glasove može prekrižiti svaki suradnik, ali iako je bilo očito da Bugoslav neće biti izabran, suradnici imaju pravo svojim glasovima izraziti mu potporu. Svi suradnici su ljudi, i suradnici koji misle da bi Bugoslav dobro radio kao patroler mogu to iskazati svojim glasovima. Za patroliranje je bitno koliko tko zna, odnosno koliko ima knjiga ili enciklopedija pri ruci, a tu Bugoslav stoji zapravo dosta dobro.
Uzimajući u obzir razlog koji si naveo, ispada da radiš ono što nemaš pravo, i radiš to neukusno, jer ako si već htio iskazati da Bugoslav nije izabran, mogao si napisati da prema postojećim pravilima nije izabran, a ne križati valjane glasove suradnika s pravom glasovanja. Nisam formalist, nisam komentirao kad je Bzmarko samovoljno zaključio glasovanje o dodjeli statusa Edgaru 21:16, 2. srpnja 2010. (CEST), ali ako već ideš raditi posao administratora, radi to korektno. U pravilima piše: Izračun broja glasova (odnosno zaključivanje glasovanja) je dužnost administratora, ako po isteku 9 dana od početka glasovanja nijedan administrator ne zaključi glasovanje, onda to može učiniti bilo koji suradnik wikipedije. Molim te drži se toga ubuduće. SpeedyGonsales 21:15, 4. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]
Lasta je administrator, ti nisi.
Lastin postupak u tom slučaju (kad je glasovao protiv Brace) bio je kritiziran od više administratora, samo što to nije ispravljeno na Wikipediji.
Imam neki osjećaj, da nekažem da sam uvjeren, kad bi moj glas bio prekrižen - nit bi ko bio opomenut, a kamoli dobio žuti. Nažalost!
Ovo je pretpostavljanje loše namjere (tj. izričeš da bi se tebe tretiralo drugačije nego druge suradnike). Žuti katon si dobio, nemoj pretjerivati. SpeedyGonsales 22:10, 4. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]
Mješaš kruške i jabuke!
Kad suradnici pristojno i argumentirano raspravljaju, nije nužno navoditi tko je gdje što napisao. Ali u zadnje vrijeme sve češće vidim kako suradnici pišu komentare bez ikakve stvarne vrijednosti, koji nemaju nikakve veze s Wikipedijom. Trudim se pokazivati primjerom, pišem što je drugi suradnik netočno ili loše napisao, stavljam poveznicu na konkretno uređivanje i tako se vidi da su moje riječi utemeljene.
Molim te daj mi isto tako precizno ukaži gdje ja to miješam kruške i jabuke, hvala unaprijed. SpeedyGonsales 17:50, 6. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]
Lako je napisati drugom suradniku miješaš kruške i jabuke s uskličnikom na kraju, a onda eskivirati odgovor pod izgovorom "imam pametnijeg posla". To je još najmanji grijeh, gori su mi suradnici koji napadaju a kad ih se pita za argumente "imaju pametnijeg posla", ti si dobio žuti i nadam se da si shvatio da si ga zaslužio. Meni je to dovoljno. SpeedyGonsales 12:13, 7. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

?![uredi kôd]

Čemu micanje teme iz kafića? Unaprijed hvala na odgovoru. SwampyQ2 (razgovor) 14:02, 7. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Tko je jednom riječi spomenuo HRT? Ide revert, pozdrav. SwampyQ2 (razgovor) 21:53, 7. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]
Zapravo, neću revertat' jer saznao sam što sam htio. Lijepo molim da mi više nikad ne obrišeš post niotkud :) hvala, SwampyQ2 (razgovor) 21:55, 7. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]
Ponavljam, ne briši mi postove. gg bye SwampyQ2 (razgovor) 15:06, 8. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Čuo si za Provjerljivost? U kojem nogometnom savezu da se provjere ti podaci? Zaboravi na te RSK i SAO priče--Ex13 (razgovor) 13:34, 18. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Jesam li te dobro shvatio?[uredi kôd]

Objasni ovo [2].
Rekao si da jako ružno govorim, stoga navedi gdje. Kubura (razgovor) 01:46, 24. kolovoza 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Iđe, iđe. Nešto sam doduše rjeđe na wikipediji (škola počela), ali iđe kao i tebi, nadam se. --Flopy razgovor 20:25, 17. rujna 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Dobro je vidit da opet patroliraš na nedavnim. Face-smile.svg BlackArrow (razgovor) 20:39, 17. rujna 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Ljeto je bilo, bilo je vruće, prevruće za sjedit pri računalu (koje mi je i crklo, hehehehehe). Sad sam opet tu, vidimo se digod u prolazu. --Lasta 08:48, 27. rujna 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]
Žuti karton


Ovo smatram napadom i ometanjem radu --Zeljko (razgovor) 15:50, 27. rujna 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

No reći ću ti. Na mladima svijet ostaje. Treba im pomoć, pa i poslušat ponekad. I oni imaju pravo na svoje mišljenje, a veliki im to pravo često puta uskrate, a kasnije vide da su pogriješili. Nema zla u mojim riječima, nadam se da mi to ne želiš podetnuti. --Zeljko (razgovor) 15:57, 27. rujna 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

nisam našao --Zeljko (razgovor) 22:00, 19. listopada 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Daj provjeri ovo http://hr.wikipedia.org/wiki/Posebno:Doprinosi/85.94.133.228. Vidim da se stalno ispravlja. Pa da zaštitimo --Zeljko (razgovor) 12:36, 24. listopada 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

Da zaštitiim od neprijavljenih? --Zeljko (razgovor) 13:37, 24. listopada 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

hkk grude[uredi kôd]

Nisam siguran, ali bolje da se i "natječu" nego da ostane polupismeni tekst.Face-smile.svg--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 19:30, 31. listopada 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

To se zove brzina. Baj d vej, velkam bek. ;)--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 19:39, 31. listopada 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Aktivan je povremeno kako bi realizirao suradnju.--Ex13 (razgovor) 10:08, 1. studenog 2010. (CET)

Plošče Duška Lokina[uredi kôd]

Spoštovani,

na strani:

http://www.discogs.com/artist/Du%C5%A1ko+Lokin

se nahaja še nekaj plošč (singlic, studijskih albumov ...), ki v Wikipediji še niso vpisane.

Predlagam, da jih vpišete.

Lep pozdrav,

Bojan.

Bojank (razgovor) 09:09, 12. studenog 2010. (CET)

Nagrade[uredi kôd]

Hvala, Mane! Kubura (razgovor) 02:41, 15. studenog 2010. (CET)

Nacionalni parkovi Estonije[uredi kôd]

Kako bi bilo da otvoriš kategoriju Nacionalni parkovi Estonije kao podkategoriju Nacionalni parkovi po državama? Već ih je tri koliko sam primjetio :-)--Braco (razgovor) 18:13, 21. studenog 2010. (CET)

Nije nikakav problem nego pošto pišem slične članke volio bih da se to sve lijepo i uredno posloži. Ja sam pri kraju sa američkim nacionalnim parkovima a onda krećem dalje :-)--Braco (razgovor) 18:54, 21. studenog 2010. (CET)

Aha nisam shvatio :) --Sokac121 (razgovor) 11:51, 25. studenog 2010. (CET)

Mrve[uredi kôd]

Man Usk, ne znam o kojoj se temi radi. Ako se mogu proširivati (pribor za jelo, ravnina ili tetiva...), onda imaju smisla, a ako je s dvije ili tri rečenice napisano sve o temi, onda su primjereniji wječniku. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 20:16, 27. studenog 2010. (CET)

Man Usk, može, zemljopisne su teme uglavnom zahvalne jer su često dobro opisane i mogu se dopunjavati, ilustrirati. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 20:28, 27. studenog 2010. (CET)

Hvala[uredi kôd]

na čestitki.--Branka France (razgovor) 11:53, 7. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Sažetak[uredi kôd]

Man Usk, možeš li molim te ubuduće svakako kod dodavanja predložaka u članke napisati u sažetak o kojem se predlošku radi, a i objašnjenje na stranici za razgovor je dobrodošlo, kod nekih obvezno. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 16:54, 7. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Odgovor[uredi kôd]

Imate novu poruku
Zdravo, Man Usk. Imate novu poruku na razgovoru sa suradnikom Bugoslav.
Obavijest postavljena: 18:48, 12. prosinca 2010. (CET). Ako želite, možete ukloniti ovu obavijest u bilo kojem trenutku uklanjanjem predloška {{Odgovor}}, {{Talkback}} ili {{Tb}}.Odgovor[odgovori]

Hvala![uredi kôd]

Man Usk, hvala ti Kabocha Tart from Little Oven.jpg na čestitki :-)) --Roberta F. 22:28, 12. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Premještanje[uredi kôd]

Možda bi trebalo premjestiti i katedrale u Banjaluci i Trebinju (shodno premještanju članka o mostarskoj katedrali)?--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 17:37, 13. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Kad si počeo, dovrši onda. ;) --MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 17:59, 13. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Ne, ja ne bih dao nikome da dovrši moj poluzavršeni posao, tako ne volim završavat tuđe. ;)--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 18:04, 13. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Dodatak:Popis gradova u Estoniji[uredi kôd]

Podatke sam uzeo sa sh.wiki.--L K 13:01, 14. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

1. HNL 2007./08.[uredi kôd]

Zbrkano je na tablici. Trebalo bi vratiti na inačicu od 03:26, 15. rujna 2010. EmausBot, prije nego što je vandalizirana 16:32, 2. listopada 2010. 93.138.156.172. Može li se to napraviti? Probao sam vratiti ali mi je odgovorilo: Ova izmjena ne može biti uklonjena zbog postojanja međuinačica.Rovoobo oboovoR 10:31, 17. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Sad je OK. Samo sam još zamijenio Cibaliju sa 7. na 8. jer Varteks treba biti 7. Ima bolju gol razliku a i na 1.hnl stranici je tako. Pogledaj dolje pod ZAVRŠNI DIO Rovoobo oboovoR 05:35, 18. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Interwikipoveznice[uredi kôd]

Stavljam ih, pa zar nije dovoljno?? Čitao sam da ako se previše stavi da tekst postaje nečitljiv, a u malom tekstu od 5 rečenica teško da nađem iti jednu? Al trudim se stavljat ko što vidiš... --Pseudoznanstvenik (razgovor) 20:18, 24. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

štumfovi i komunizam?[uredi kôd]

vidim da si vratio temu štrumfovi i komunizam kakve veze imaju štrumfovi sa komunizmom aj mi objasni?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 93.136.103.87 (razgovordoprinosi)

Prvo nisam ja vratio, drugo stavio sam čak {{fact}} da papa štrumf nalikuje na Marxa i treće pogledaj malo bolje drugi put. Pozivam te da se prijaviš kao suradnik na wikipediju, pa da možemo imati bolju komunikaciju. Lijep pozdrav!--MAN_USK recider 17:02, 25. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]
Zar Abbey Road i istoimeni studio nisu na popisu svjetske baštine?! Pa bilo je to na vijestima na HRT-u. Ili sam ja pogrešno čula?--Vatrena ptica 18:36, 26. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]
Evo vijest na dnevniku.hr u vezi Abbey Roada.--Vatrena ptica 18:40, 26. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]
Ah, mislim da shvaćam. I tebi sretan Božić i nadolazeći blagdani! Face-smile.svg--Vatrena ptica 18:44, 26. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Robinho[uredi kôd]

Pozdrav! Ispričavam se na krivim poveznicama za nogometne klubove - stvar je samo u brzini, jer sam tekst htio završiti što prije budući sam imao drugih obveza, a nisam htio ostaviti komp upaljen cijeli dan bez veze. Zato je prilikom finaliziranja teksta i provjeravanja došlo do ove početničke pogreške. Nadam se da je sve OK. --Seid Ružić (razgovor) 12:23, 27. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Pogreška izbrisan je članak http://hr.wikipedia.org/wiki/Babina_luka tako da je jubilarni Brezik (Vareš), bio bi još juče jubilarni da se bot nije pokvario--Šokac 22:59, 30. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Joj nemoj mi spominjat 100 000 još se sjećam izjave black arowa u kafiću početkom godine sigurno prelazimo 100 000, inače čini mi se da je danas najviše članaka napisano ove godine ručno ti si najviše zaslužan;). (neću te više ometat;))--Šokac 23:06, 30. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Zasluženo možeš na odmor, Laku noć--Šokac 23:11, 30. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

I ja kažem da si zaslužio odmor. Drugi put molim te označi članke mrvama jer sam se ubio od označavanja :-)--Braco dbk 00:01, 31. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Nagrada[uredi kôd]

Eto jedna zaslužena nagrada za tebe. Face-smile.svg Stavija san je na kraj pa ako oćeš slobodno je primisti. Sve najbolje za Novu godinu! Face-smile.svg BlackArrow (razgovor) 14:18, 31. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Mrva[uredi kôd]

Nemam pojma kako su svi ti članci označeni mrvom. Treba to uhvatit pa počet sređivat jer sam siguran da nisu baš svi mrve.--Braco dbk 15:45, 31. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]

Zahvala[uredi kôd]

Hvala na glasu za članak Brljci! --Duma (razgovor) 16:06, 3. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Prijava?[uredi kôd]

Zašto?--93.138.235.40 15:43, 4. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Vjeruj mi da je ovako puno lakše!--93.138.235.40 15:47, 4. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
Ha, ha, IP-čarapko! Dobra fora! Čarapko je zloupotrijebljeni suradnički račun, tako da nazivanje IP-a čarapkom nije ništa drugo, nego smiješno! --178.160.13.153 20:26, 4. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

I ja sam tu ponešto ispravio, pa možeš i ti, osobito gramatičke greške. Ali ne brisat. Izvori se dodaju i trebaju se dodati. Ako ih nema stavi se oznaka. I ja ih stavljam sam na svoje tekstove, pa tražim kad imam vrimena. Zato nemoj ovakvim tonom uperenim osobno jer češ dobit još jednu opomenu. Doprinos je i kad staviš potreban izvor, pomažeš tako onome tko je zainteresiran da sudjeluje u izgradnji ćlanka. --Zeljko (razgovor) 20:52, 7. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Tako treba. našao sam izvor, odakle je to onaj pisao. pa ću ga ubaciti. A ti stavi ono potreban izvor, gdje god vidiš. --Zeljko (razgovor) 20:56, 7. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Nešto novo?[uredi kôd]

Zahvala na glasu. Face-smile.svg--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 13:07, 8. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Promaklo[uredi kôd]

Bog, promakao nam je ovaj članak Uspjela podvala. Ne mogu pronać predložak za označit ga prebačenog za razgovor.--Gdje je nestala duša svijeta (razgovor) 17:02, 8. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Da baš to. Znači članak preusmjerim na stranicu za razgovor i onda u članku postavim ovaj predložak?--Gdje je nestala duša svijeta (razgovor) 17:08, 8. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Nazivi[uredi kôd]

U novije vrijeme bi neki pisali Alaska umjesto Aljaska. To je isto primjer naših vrlih "geografa". -- Bugoslav (razgovor) 18:21, 12. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Ne razumijem[uredi kôd]

Što si to meni mislio reć? Carl maria weber (razgovor) 14:09, 14. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

CRA[uredi kôd]

Možeš i ti napisat članak. Face-smile.svg Kubura (razgovor) 02:54, 16. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

ćevapi[uredi kôd]

ma da. dakle ćevapi se definitivno jedu s ajvarom (tko voli), ali se lepinja ajvarom nikada ne polijeva. to je ono što sam ispravio, ali sam se u komentaru pogrešno izrazio. ja volim i "polivenu" i "nepolivenu", btw ;-) -- Optimus Prymesince 2008 14:21, 16. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Ura vrimena[uredi kôd]

Man Usk, ima ih još :-))), al' ajmo pričekat onih preporučenih 60 minuta, pa krećemo dalje. Suradnik možda još nije pročitao što Wikipedija nije, nadajmo se da će uskoro pročitat, a nakon toga o kriterijima... i da ćemo mu moći objasniti u čemu je problem. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 20:17, 17. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Poznate osobe[uredi kôd]

Man Usk, stavit ću izvore u članke o poznatim osobama koje sam dodao. Lijep pozdrav! Uršul (razgovor)

IP[uredi kôd]

Vjerojatno jeste moj IP, mene kompjuter non-stop izbacuje pa moram da se prijavljujem 5-6 puta tijekom uređivanja. Ne znam je li do Wikipedije ili do mog kompjutera, ali tako je. Na kraju mi prekipi i krenem uređivati neprijavljena... --Duma (razgovor) 19:59, 18. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Defaultsort[uredi kôd]

Šta je to defaultsort? Čemu to služi? Mora li se to nalaziti u članku? Uršul (razgovor) 10:25, 19. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

IW poveznice[uredi kôd]

Eh da. U pravu si za poveznice. Jednostavno puno je ctrl-c, ctrr-v radnji tako da se mozak iskljuci pa dodje do ovakvih previda. GraciasEl hombre (razgovor) 19:50, 20. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Junak(c)[uredi kôd]

Vidim da si se i ti prijavio imenom i prezimenom :)— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 76.10.214.109 (razgovordoprinosi)

Ullevi i Gamla Ullevi[uredi kôd]

Vidim da si stavio poveznicu sa Ullevi-a na Gamla Ullevi. To su dvije razlicite arene (stadiona). Sutra sam mislio napraviti stranicu o Ullevi-u (koji se jos zove i Nya Ullevi) Pozz El hombre (razgovor) 15:24, 21. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Zrinja[uredi kôd]

Na njemu je da se dokaže, u stvari na njima svima je da naprave veeeliki skok na tablici, takva su očekivanja u Mostaru. --Mostarac (razgovor) 19:01, 22. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

hehe, hvala eto vidim da ima dosta toga za apdejtat, pa se vratih s odmora :) živio, Cowboy from Hell 19:51, 25. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]


?[uredi kôd]

Molim? :-S --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:46, 26. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Je to pravilo? Mislim, ako je... gdje je napisano, da vidim jer nemam pojma... nitko nije ništa rekao dosad --Biljezim se sa štovanjem,Poe 22:54, 26. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Pobiglo[uredi kôd]

...ponekad mi pobjegne ;-)). Idemo danas do 93.500 ?--Kosmetic (razgovor) 22:00, 27. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Bara[uredi kôd]

Pod bara mislio sam nešto slično kao močvara. U članku močvara piše da je bara - plitka vodena masa kojoj sunce dopire do dna i odlikuje se bujnim biljnim raslinjem. --Fraxinus (razgovor) 22:41, 27. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

opaaa, jel to neka nova zvijezda? :D--Cowboy from Hell 17:12, 29. siječnja 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Josip Barišić (1983)[uredi kôd]

Vidim da ste makli moju promjenu. Ovako. Kao što možete vidjeti uz malo pretraživanja postoji još jedan igrač koji se tako zove, rođen 1981. godine, koji je igrao u Marsoniji do 2002. Rođen u Slavonskom brodu. Marsonia je iz Slavonskog Broda. Ovaj (1983) je rođen u Mostaru i prošao školu Posušja i NIKAD nije igrao za Marsoniu. Sve se ovo može potvrditi bez problema jednim pogledom na službene stranice Hajduka. Pošto se ta dva igrača zovu jednako i sličnih su pozicija i igrali su i jedan i drugi u određenom trenutku za Zagreb, često se miješaju, pa tako i na visokoprofilnim sajtovima poput transfermarkta. Ali uz malo detaljnijeg pretraživanja lako se nađe intervju gdje ovaj-koji-je-rođen-1983 govori o Posušju kao o svom matičnom klubu. Lako se nađu popisi transfera sa ljeta 2005 i 2006 gdje jasno stoji kad je išao u Zagreb i kad se vraćao iz njega u Posušje. Tako da molim Vas, ne ostavljajte lažne informaciji na Wikipediji samo zato što ih i drugi drže takvima. Edit: Evo, vidim da nisam bio ulogiran. Sve ok. Transfermarkt i je jedan od najuglednijih ali, kao i mnoge druge, doprinose mu obični ljudi, skloni greškama. A još kad drugi prihvate grešku i/ili još nadodaju koju. Strava :). — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Zlopseto (razgovordoprinosi)

Rođendan (sa zakašnjenjem)[uredi kôd]

Danas je moj rođendan danas je moj dan, želim sreću djeliti svima koje znam... Crystal Project Gadu protocol.png Carl maria weber --Carl maria weber (razgovor) 11:44, 2. veljače 2011. (CET) Odgovor[odgovori]

Patrol[uredi kôd]

Sve u redu. Zašto jednostavno kad može komplicirano. Face-wink.svg Svejedno, hvala ti. BlackArrow (razgovor) 20:53, 4. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Spomendani[uredi kôd]

Probaj saznati je li riječ o nekom bitnijem datumu (nekoj važnijem fajtu, stradanju i sl.) Ako je tako onda spada, a ako ne, onda nije. Kontaš, znači bitni su datumi, je li se šta zbilo na taj ili neki drugi datum u ratu. Pozdrav! --Mostarac (razgovor) 21:26, 5. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Obezglavljenje[uredi kôd]

Ajme meni, kud baš to ? Stvarno nenamjerno. U biti gnjusan članak...ali eto...--Kosmetic (razgovor) 21:48, 6. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

[uredi kôd]

Ok, maknuo sam ga.--Braco dbk 14:40, 7. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Matvilho[uredi kôd]

Thanks for sending me welcoming message. I guess you understand and speak english. I started writing to Croatian Wikipedia because I started learning your language :). Here it's too little biograms of polish footballers, so I want to change it. I would be glad, if you will supervise me and correct my mistakes. Greetings, or dobro došli! Matvilho (razgovor) 15:26, 7. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

P.S. Ja sam Poljak, tako rozumijem puno. Matvilho (razgovor) 15:31, 7. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Kategorije[uredi kôd]

Nisam otvorio, nego otvorila. Takora (razgovor) 15:12, 9. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Rukometaši[uredi kôd]

Davno sam ja ovo raspravu vodio (doduše, ne sjećam se s kim) i dogovor je bio ovakav kakav jest. Infookvir rukometaš je manjkav i nedorađen predložak kojeg nisam htio dirati bez prijašnjeg konsenzusa, ali svakako, u ovom obliku, ima više nedostataka nego prednosti, zbog čega izabirem ovaj koji koristim sada... ako ima potrebe za sređivanjem predloška o rukometašima, rado ću to odraditi do ponedjeljka. Što se tiče zastavica, također razrješeno u jednoj ranijoj konverzaciji, a i volio bih vidjeti dogovor o nekorištenju. Hvala --Biljezim se sa štovanjem,Poe 17:02, 11. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

veče, evo gura se, uhvatio malo slobodnog vremena pa svratio, kako si ti, ide li kako. :-)--Lasta 19:56, 12. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

NK Brotnjo Čitluk[uredi kôd]

Nisam siguran da sam razumio...--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 14:22, 14. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Općenito o nogometu ti znam malo, ali konkretno znam za Brotnjo jer sam dosta stvari radio za njih, a i (ne budi mi teško) pitao sam na uvid par dokumenata gdje je NK, mada na nekim obilježjima kluba ima oboje. --MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 14:26, 14. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

već je razgovarano o tome i odlučeno da ostane kao stranica. hvala. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Nativa (razgovordoprinosi)

_ Razgovarano je s Robertom F. Nemam link. Odlučite oboje pa postavite kako mislite da je dobro.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Nativa (razgovordoprinosi)

BlackArrow[uredi kôd]

Nije bitan broj poruka, bitno je samo da li je ono što je napisano - napisano s razlogom ili nije. Ne da nemam razloga za tako dugi blok, nego je suradnik dobio zapravo jako blagu kaznu s obzirom kako je bezobrazan njegov napad na Robertu. Ja bi te lijepo zamolio da ti pročitaš ono što je on napisao Roberti i moje obrazloženje, a ne da reagiraš na temelju simpatija prema suradniku. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali mišljenje mora biti utemeljeno na činjenicama, ne na subjektivnim procjenama situacije. Objektivno - u pravu si da BlackArrow puno radi (ti ga nazivaš marljivim suradnikom), ali kvaliteta njegovog rada u nekim aspektima je preniska, te je njegov rad (i ništa drugo) uzrok svim komentarima na njegovoj stranici za razgovor. Znam bez gledanja da su po njegovoj stranici za razgovor pisala najmanje 4 administratora - svi s više nego dobrim razlogom i poruke nisu bile poruke zahvale na dobrome radu nego molbe i upute što bi on treba ispraviti i uvažiti.

Objektivno je mogao dobiti 6 mjeseci, a dobio je samo jedan mjesec jer u zadnje vrijeme svaki put kad se ne blokira običnog vandala netko viče "tjeraju se suradnici", pa nisam htio biti strog. SpeedyGonsales 22:27, 19. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Objektivno bi bilo da mi je ukazano što sam krivo napisao u obrazloženju odluke koju sam napisao. Sve ostalo su subjektivne simpatije protiv kojih ja nemam ništa, ni objektivno ni subjektivno :D SpeedyGonsales 23:33, 19. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Izabrani članak[uredi kôd]

Ima još do nedjelje 20. veljače 2011. u 23:59, svatko tko želi može predložiti neki članak za koji misli da je dobar i da ispunjava uvjete. Imam osjećaj da su se ljudi malo zasitili od silnih glasovanja :) Postojeći sustav nije najprikladniji za našu wiki, pa dok ide - ide. Kad više ne bude išlo - promijenit ćemo ga, nema razloga za brigu. SpeedyGonsales 23:51, 19. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Aaa, i ti si tu ;-)--Croq (razgovor) 00:15, 20. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Slučajno sam te zamijenila za suradnika MaGa. Sorry!--Vatrena ptica 21:50, 20. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Upit[uredi kôd]

Izvini , zašto uklanjaš moju izmjenu? Sada nema linkova i neptvrđenih stvari. Kao prvo, kako možeš mi ti iz Uskoplja uređivati nogometni klub u Jajcu u kojem sam odrastao, i o kojem znam sve ?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Crni-crnoje (razgovordoprinosi)

Znam[uredi kôd]

To radi jedna koja se predstavlja kao doktorica, koju sam blokirao čini mi se zauvijek zbog napadačkog ponašanja. odlučila je sve naše članke o Indijancima i jezicima prebaciti na SH-wiki --Zeljko (razgovor) 16:30, 22. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

E bravo indijanci...! A vezano uz [] nemam pojma. --Kosmetic (razgovor) 18:03, 22. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Yes, sir !--Kosmetic (razgovor) 18:15, 22. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Victoria, krunska princeza od Švedske‎;[uredi kôd]

Hola hombre, que tal:) Mala zamolba. Ne znam u koju bih kategoriju stavio Victoriu. Je li mozes pomoci? Mislim napraviti i stranicu o njenoj majci (sved. kraljici koja takodjer nije politicar). Fala. Pozz--El hombre (razgovor) 22:17, 22. veljače 2011. (CET) Dobro. Hvala na ideji. --El hombre (razgovor) 22:27, 22. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

bosanski ili hercegovacki - pitanje je sad[uredi kôd]

da... dobro pitanje...vecina clanka je kopirana sa bs. vikipedije a tamo je stajalo da je bosanski (travnik je jos uvijek u bosni ako se ne varam:))... u pocetku sam stavio bosansko hercegovacki... misljenja sam da nekad treba napraviti razliku izmedju bosne i hercegovine a ne uvijek pisati bosna i hercegovina..bosna i hercegovina je drzava ..a bosna i hercegovina ponaosob su dva razlicita geografsla pojma:)..da..ispravi kako mislis da je najbolje..zelim zavrsiti jos jedan clanak pa u postelju:) Uskoplje..hmm..tamo nisam nikad bio..ali cuo sam da ima predivnih mjesta za planinarenje...rekose mi neki uskopljani..delaci, crnovi, plejici El hombre (razgovor) 21:56, 23. veljače 2011. (CET) Hm..Znam da su to osjetljiva pitanja ali mora se nekad ici i po regionalnoj pripadnosti...recimo ..vlasicki sir nema nikakve veze sa hercegovinom kao sto ni medjugorje nema nikakve veze sa prijedorom ili zivinicama.. to sto sam napisao o Vajti je kopirano sa bs. vikipedije a tamo stoji bosna ( a ne bosna i hercegovina za travnik)...ako ostali misle drugacije idem linijom manjeg otpora.."there is a difference between knowing the path and walking the path":) noc--El hombre (razgovor) 22:11, 23. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Takođe i učestvuje?! Sto da ti kazem..mea maxima culpa..kriv sam..vise manje ctrl-c pa ctrl-v bez da se procita do kraja. A na kraju se dobiju cudne konstrukcije pa covjek ne zna sto je isrpavno a sto nije:)..Kako rece pjesnik "Griješim li prema sebi, tek tada sam drugima prav. Prema njima griješim li, pravdu prema sebi ispunjam." Potrudim se. Pozz--El hombre (razgovor) 21:51, 24. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Ups, I did it again. Jok (citiram Vuka Karadzica). Nisi dosadan no koliko se sjecam u ovaj pozni cas jos sam na nekim novim clancima stavio na gl. rasporedu prvo ime pa prezime. Pogledam to pa ispravim. pozz--El hombre (razgovor) 22:08, 24. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Pito si pa evo ... ako je u pitanju ono u prvoj rečenici "bosanskohercegovački nogometaš", "bosanskohercegovački pjevač", "bosanskohercegovački smetlar", onda se slažem s tobom ... ne može biti regionalno određen. --Jure Grm, 23. dana mjeseca veljače, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 22:39.

Oprosti nova sam tu, ovo mi je zadatak za seminar na faxu, nerazumijem baš o čemu se radi, ovu posljednju poruku prepisivanje ne razumijem? hvala unaprijed na objašnjenju i pomoći :) Maja polić (razgovor) 17:46, 24. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Prepisivanje[uredi kôd]

Oprosti nije mi jasno zašto misliš da je članak prepisan, to mi je profesor zadao kao seminar, i navedeni su svi izvori literature. Maja polić (razgovor) 18:28, 24. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Prepisivanje[uredi kôd]

Autor stranice s koje je prepisano je profesor za kojeg radim seminar i to su sve njegovi tekstovi iz knjige koje je on autor i on mi je zadao kao seminarski zadatak da ih unesem na Wikipediju. neznam šta bi sad trebala? Maja polić (razgovor) 21:19, 24. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

BiH[uredi kôd]

[3] Pa uvik je bilo "bosanskohercegovački", a kratica je bila "bh.", čitaj "be-ha". Država je Bosna I Hercegovina, ne samo Bosna. Kubura (razgovor) 04:55, 25. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Ok[uredi kôd]

Sve ok. Ja sam prije par mjeseci zaboravio istaknut dopusnicu. Puno posla pa ponekad ne mislim glavom.--Braco dbk 19:20, 25. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Križanac[uredi kôd]

Križanac jest doša u Splita [4]. Kubura (razgovor) 07:10, 28. veljače 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Dragičina (Čitluk, BiH)[uredi kôd]

Znam da je davno bilo od kad si započeo članak, ukoliko se sjećaš, odakle naziv "DragiČina"? Mjesto se inače zove DragiĆina, ali nažalost, na općinskim stranicama ne mogu naći nikakav popis mjesnih odbora/zajednica koji bi potkrijepio ovo moje. LP --MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 12:46, 2. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Rukomet[uredi kôd]

Kao što ti rekoh, ja bi htio vidjet taj dogovor, a kako se nisi udostojio to mi predočiti na stranicu za razgovor, ja ne vidim razlog tvojim izmjenama. --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:50, 4. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

NK Široki Brijeg[uredi kôd]

Da, još stadion, navijači, i pokoja dorada. Jvaim ti kad završim. Može? Face-smile.svg
F.Pavkovic 23:51, 4. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Aha, mislio sam da želiš nešto doraditi. Hvala na eventualnom predlaganju, počašćen sam. Face-smile.svg -- F.Pavkovic 23:53, 4. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Daria Kinzer[uredi kôd]

U redu, sada znam za ubuduće. A zašto nije maknut ovaj predložak na vrhu članka? Pepe (razgovor) 16:58, 6. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Pa nagrada je prvo mjesto na nacionalnom izboru za pjesmu Eurovizije. Da oprostiš, to je uspjeh, što god drugi mislili o tome. Amaterka? Očito ne čitaš reference, evo ti samo jednog malog isječka sa stranice koju sam upravo stavio kao izvor. "Sada, kao školovana i profesionalna pjevačica, pjevala je u emisiji "Svirci moji", a i za hrvatsku publiku u Bečkoj koncertnoj dvorani na Hrvatskoj tamburaškoj rapsodiji. Daria je u Austriji objavila pop album "2 Nice". Nastupala je u Gradskoj vijećnici u Beču, u Bečkoj monetarnoj burzi, u dvorcu Schönbrunn..." Čine li to baš obični amateri koji, kako ti kažeš, loše pjevaju? Što je možda i najbitnije, ne mogu se sjetiti da je itko ikada osporavao članke o osobama koje predstavljaju jednu državu na međunarodnom natjecanju. Ako ideš tom logikom, zašto taj predložak nisi ubacio na člancima koji stoje na drugim jezicima? Pepe (razgovor) 17:22, 6. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
Ne dijele svi tvoje mišljenje, članak zadovoljava kriterijima. Jacques Houdek unatoč "mnogim nagradama" nije pobijedio. Da loše pjeva ne bi pobijedila, smiješno je obrazloženje koje si naveo.--Anton 008 17:28, 6. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Razmak[uredi kôd]

U pisanim tekstovima, svakako razmak.
U fizici i matematici se to piše skupa, ako ax+by. Kubura (razgovor) 03:54, 7. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Hvala[uredi kôd]

Prije nego što sam se prijavila na Wikipediju, pročitala sam kako se pišu članci i dobro sve to proučila, a i naučila sam kako koristiti taksokvir prema primjerima drugih članaka o životinjama. Hvala na pohvali, nastavit ću još bolje raditi, jer sam ipak početnica. Lijep pozdrav :) --Curly (razgovor) 10:14, 7. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Ja vidovit[uredi kôd]

Kao što su svojedobno neki rekli, ja imam skrivenih talenata, vidovitost je svakako jedna od njih. Tajna je u komuniciranju s babom Vangom. P.S. Spominjanje mene na Razgovor:Daria Kinzer shvatio sam u tom kontekstu, uvjeren sam da drugog konteksta nema;) --Flopy razgovor 21:07, 7. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Dogovorit ćemo se o načinu plaćanja:D --Flopy razgovor 21:11, 7. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Lektura[uredi kôd]

Netko mora, inčae će nam Wikpedija izlgedati kao da su je pisalo ljudi bez očiju ili znanja hrvatskoga jetika :) SpeedyGonsales 22:20, 7. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Wustenfuchs = Wustefuchs[uredi kôd]

Pozdrav!

Poznat sam ti kao korisnik od prije. Što se dogodilo? Zatražio sam na engleskoj Wikipediji da mi se stari korisnički račun preimenuje u Wustenfuchs, tako da ovaj moj novi račun nije "sockpuppet" onog mog starijeg računa Wustefuchs, već je samo riječ o preimenovanju.

Ako je moguće na bilo koji način da mi se moji doprinosi na hrvatskoj Wikipediji prebace na ovaj račun? Jer od sada samo će ovaj biti u uporabi.

Hvala!

--Wustenfuchs (razgovor) 18:18, 10. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Može li se to onda srediti? Ili sam zabrljao?... :/--Wustenfuchs (razgovor) 18:28, 10. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
Koga da kontaktiram onda?--Wustenfuchs (razgovor) 22:06, 10. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
Zahvaljujem!--Wustenfuchs (razgovor) 22:20, 10. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

doslovno[uredi kôd]

Vidim sto sam pogresno napisao ali to nema veze sa engleskim. Pisao sam iz "glave". Hvala na primjedbi --El hombre (razgovor) 23:52, 11. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

...bolila me noga ;-)) Ajmo danas do 95500 !!!--Kosmetic (razgovor) 19:20, 12. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

tko je pobjedio?--Kosmetic (razgovor) 21:49, 12. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Ko, jel ja?![uredi kôd]

Nisi me vidijo! ;-) --Jure Grm, 12. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 21:58.

Sram te budi! Krivim suradnicima lipiš ordenje! C, c, c! Face-tongue.svg --Jure Grm, 12. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 22:08.

Uklanjanja iz kafića[uredi kôd]

Man Usk, molim te, nemoj više na ovakav način uklanjati suradnička pitanja iz Kafića, već ako je potrebno premjesti s poveznicom u sažetku, u neko od užih područja, jer to nije vandalizam već traženje pomoći, a suradnici ne dobiju odgovor već virtualnu "pljusku". Lijep pozdrav --Roberta F. 19:00, 14. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Čemu premještanje Starog grada u Bakuu?--Ex13 (razgovor) 23:08, 16. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
Koliko sam shvatio, ne zove se "Stari grad Baku" već "u Bakuu".--Ex13 (razgovor) 16:56, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
A vezano za Dubrovnik, Stari Grad (razdvojba). Valjda ti je jasno za što je MVPEI nadležan.--Ex13 (razgovor) 17:01, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Razulareno nasumično klikanje po neispatroliranim[uredi kôd]

Mane, kako to patroliraš? Sad vidim da si pustia ovin članak [5] u smislu da si označia ispatroliranim, a nisi ispravia netočnosti u članku.
To pogotovo moraš kod članaka za koje je autor naglasia da ih je priuzea s one t.zv. sh.wiki.
Takvi su članci puni srbizama i pravopisnih netočnosti.
Ako misliš pustit takve članke dalje, onda ih triba i ispravit, a ne samo "kliknit da ne stoji neispatrolirano, a to što će tako netočan članak se godinama kiselit skriven, to nitkom ništa".
Ondi nisu bili stavili točku za kalendarsku godinu (to si doduše ispravio), pogrješno "ije" i "je", "da li" i t.d..
Ako je to suradniku promaklo, moraš mu to reć.
Mane, sad zbog tebe moramo činit dvostruki posal. Kubura (razgovor) 03:14, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Propustio si ovo [6], a nisi uklonio ono što ne spada. WP:NIJE telefonski imenik. Kubura (razgovor) 03:36, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Patroler[uredi kôd]

Definitvno nisi trebao tražiti skidanje statusa patrolera. To što te netko upozorio na određene greške zaista nije razlog za to. Nadam se da ćeš se brzo predomisliti. --Flopy razgovor 16:59, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Pridružujem se Flopyu, a nitko od nas nije bezgrješan, i treba biti spreman na kritiku. I ja se nadam da ćeš se predomisliti.--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 17:32, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Iako sam vidio pogrešaka u tvom patroliranju (nisam te upozorio valjda nikad poradi moje lijenosti) za razliku od tebe neki patroleri ne zaslužuju taj status uopće a status još uvijek imaju, stoga mislim da iskazuješ malo preveliku osjetljivost s obzirom na projekt na kome radiš. Zanima me od kuda ti informacija da je nekome skinut status patrolera? Hvala unaprijed na odgovoru. SpeedyGonsales 19:38, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Ma, neke stvari previše uzimaš k srcu. Ako je riječ o zamoru, i ja sam ga imao ne jedanput, ali i dandanas sam tu:) Dakle, ja se ne nadam, nego ja očekujem da će te zamor/osjetljivost ili što već proći te da ćeš opet biti što i dosad (a tko zna, u dogledno vrijeme možda i više od toga). --Flopy razgovor 20:49, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
Čitam li ja to određenu želju? Odmah te predložim ako je tako. --Flopy razgovor 21:42, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
Vidjet ćemo. --Flopy razgovor 21:45, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]
Ma svašta;) --Flopy razgovor 21:48, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Nogometni klubovi[uredi kôd]

  • Na kraju krajeva gotovo nijedan klub koji ima popis igrača nema izvor za to
    • To je istina, i već jedno dulje vrijeme razmišljam kako to riješiti. Mislim da bi najbolji način bio da se ti popisi drže u Dodatku jer dok za neke klubove postoje valjani izvori (službene internetske stranice), za neke lako dostupni izvori ne postoje i zapravo bi takve popise valjalo ukloniti. Što misliš o tome? SpeedyGonsales 19:54, 17. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Likovi[uredi kôd]

Postoji članak Šeherezada, ali glavni lik TV serije ima samo jednako ime - drugih poveznica nema. Rijetki su likovi TV serija koji zaslužuju poseban članak, možda neki iz antologijskih serija poput kapetana Kirka iz Zvjezdanih staza, ili likovi iz serija snimljenih prema književnim predlošcima poput Matana i njegove Sile nečiste iz Prosjaka i sinova, ali likovi iz sapunica teško da zaslužuju posebne članke. SpeedyGonsales 17:21, 19. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Hvala[uredi kôd]

...Horb me nekako motivira da malo napsisem clanke o gradovima iz moga kraja. Hvala ti za pomoc kod one grafike od sj afrike. Aj bok--Croq (razgovor) 20:28, 20. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Automatske kategorije[uredi kôd]

Barba, Kategorija:Potreban prijevod s portugalskog jezika, Kategorija:U izradi, Gradovi u Makedoniji, kao i sve ovdje su automatske kategorije koje se prazne i pune raznim predlošcima, pa se zato ne brišu. Eto. --Jure Grm, 21. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 19:41.

Fulham[uredi kôd]

Shvaćam da se nepotrebno zatrpavaju nedavne. Smatrao sam da je potrebno premjestiti na točan naslov sve poveznice sa starog naslova na novi. U suprotnom će netko i dalje kreirati članke s točkom u kratici, jer će vidjeti kako je u članku pa će misliti da se pod tim naslovom mora kreirati novi članak. Gjiuh (razgovor) 19:53, 23. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

NK GOŠK Gabela[uredi kôd]

Man Usk, zbog neprimjerenih osobnih podataka, tj. napadačkog ponašanja prema živoj osobi. --Roberta F. 23:16, 23. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Višići[uredi kôd]

Hvala na budnosti. Face-smile.svg--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 21:25, 24. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Da nisi zet pa "moraš"? Face-smile.svg--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 06:44, 25. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Poslednja ili posljednja igra leptira ‎[uredi kôd]

Ciao Man Usk, Vidjeh da si predlozio za brisanje razgovor o Poslednjoj igri leptira. Iskreno receno ne znam na cemu sam: da li da zavrsavam clanak pod nazivom Poslednja igra leptira ili da prosetam cipelice. Pozz--El hombre (razgovor) 15:47, 25. ožujka 2011. (CET) Ma znas digao si mi malo zivac sinoc. Rzmisljao sam i o tijesnoj kozi i mislim da je cak i to pogresno (mada me to ne interesira). Na hr. wikipediji prije mene su pisali i jedno i drugo. Na sr. wikipediji pise Prljavo kazaliste, kako i treba. Bijelo dugme isto. Zamisli kad bismo poceli originale prevoditi. Prevesti Pink Floyd pa onda the wall isto prevesti. Nego kompromis. U clanak ubacim da se na hr. kaze Posljednja IL mada je i to smijesno ali nek je ovca sita a vukovi na broju:) Pozz--El hombre (razgovor) 16:17, 25. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Bočac[uredi kôd]

Imaš li još podataka o tvrđavi Bočcu? Æiynāl (razgovor) 21:30, 26. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Jesi li pokušao pronaći na internetu nešto o osobama koje su ju gradile? Recimo, jesu li ju gradili domaći majstori ili iz drugih zemalja: recimo kao što su bili Sasi, Lotrinžani ili Zipsi. Takve se podatke može pronaći. Ili osobama koje su bile vlasnici: kojim je feudalcima pripadala? Je li pripadala Crkvi? Ili kralju? Za koje je države izgrađena? Je li građena kroz razdoblje više vladara i više država? Je li bilo ikad kojih bitaka za nju? Od čega se sastoji? Koliko ima kula, ulaza? Koliko je dugačka i široka? Postoje li podzemne prostorije? Ima li podataka o prostorijama: za zapovjedno osoblje, za vjerske potrebe, skladišni, za smještaj vojske? Postoje li opkopi? Koje se materijale koristilo? Koja su sela i gradići vezana uz nju? Do kada je bila u funkciji? Je li zaštićena kao kulturno dobro? Ako jest, od kada? Æiynāl (razgovor) 21:45, 26. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

Poveznica na youtube[uredi kôd]

Ciao Man Usk, Vidim tu si. Jedno pitanjce. Je li dozvoljeno staviti vanjsku poveznicu na recimo youtube tj. na pjesmu sa njega? Unaprijed zahvaljujem. Pozz--El hombre (razgovor) 22:17, 26. ožujka 2011. (CET)Odgovor[odgovori]

NK BSK Bijelo Brdo[uredi kôd]

4. HNL ili 1. ŽNL? bsk je prošle sezone igro i 1.ŽNL,a sad igra u 4.HNL Piki100

Vratija se[uredi kôd]

Lipo si reka. Fala. Face-smile.svg BlackArrow (razgovor) 20:20, 29. ožujka 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Zahvala za nagradu[uredi kôd]

Hvala lijepa!

Hvala ti na nagradi. Drago mi je dobiti nagradu od tako djelatnoga suradnika kao što si ti. Još jednom zahvaljujem na podršci. Rudarski – sretno! Face-smile.svg -- Bugoslav (razgovor) 00:36, 30. ožujka 2011. (CEST) Odgovor[odgovori]


Balun[uredi kôd]

Oli si zaboravia [7]? Kubura (razgovor) 06:29, 2. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

A i koga bi bila volja kad je klub iz Uskoplja zadnji. Da je prvi, pa 'ajde. Face-smile.svgKubura (razgovor) 02:34, 3. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Hvala na dodijeljenoj nagradi[uredi kôd]

Bok Man Usk. Zahvaljujem se za nagradu Face-smile.svg Nego, svejedno moram pitati koji članak (članci) ti je "upao u oko" u zadnje vrijeme, kad si se odlučio na dodjelu? Pozdrav --Vhorvat (razgovor) 19:23, 3. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Maa, eto ne bih ja ispitivao, nego u zadnje vrijeme imam samo neke manje korekcije i nadopune, pa si mislim onda si baš sad naletio na nešto (moje) staro, možda samo neki detalj Face-smile.svg No, dobro bolje je ovako u nekom trenutku kad bih najmanje očekivao. Pozdrav --Vhorvat (razgovor) 21:23, 3. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Alkar[uredi kôd]

Neka ti je oko sokolovo i čvrsta desnica.--Ex13 (razgovor) 23:45, 4. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Odgovor vezano uz izvore[uredi kôd]

Bok Mane,

Odgovorio sam ti na svojoj razgovornoj suradničkoj stranici. Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 15:02, 9. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Nima izvora[uredi kôd]

[8] Mane, zar je toliko bilo teško naći izvor?
Tko su oni igrači? Odakle ćemo znat da je točno da neki klub organizira onaj memorijalni turnir? Misliš li da svi slušaju Zabranjeno pušenje? Misliš li da svi znaju sve pjesme Zabranjenog pušenja napamet?
Ne čitaju svi u novinama "danas u Sarajevu", niti gledaju mjesne televizijske niti slušaju mjesne radijske postaje u Sarajevu pa da znaju tko su koji igrači i što oni znače. Kubura (razgovor) 01:50, 10. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Molim te, prekini s napadima [9].
Ti si taj koji krši jedno od temeljnih načela Wikipedije: Pretpostavite dobru namjeru.
Zašto ti krivo gledaš moju poruku? Zašto mi pretpostavljaš lošu namjeru?
Čovječe Božji, pa samo sam stavio oznaku da je potrebno navesti izvor, radi toga da bi članak bio vjerodostojniji.
Mi redovni suradnici na Wikipediji znamo da si ti ovdje dugo, ali obični čitatelj koji je došao samo pročitati informaciju na Wikipediji to ne zna. Njega samo zanima je li taj podatak koji stoji u članku ima vanjsku potvrdu.
Samo mi jedno reci: čije su to riječi koje si napisao? Kubura (razgovor) 03:03, 11. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Mijenjanje kategorije[uredi kôd]

Mogu. 10. županija u međuvremenu i službeno dobila ime? SpeedyGonsales 20:16, 10. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Čitaj bolje[uredi kôd]

[10] i [11]. Slobodan sam rastumačiti i na široko.--Ex13 (razgovor) 20:18, 10. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Griješiš[uredi kôd]

Ti si Van konkurencije ili griješim?

Ti samo makneš komentar iz Kafića, Ex13 ga premjesti tamo gdje mu je mjesto. Također molim te pripazi malo na svoj ton, da ne bi ja pitao zašto ti imaš pravo postavljati bezobrazna pitanja i ne biti blokiran. Hvala na razumijevanju i pretpostavljanju dobre namjere ubuduće! SpeedyGonsales 20:20, 10. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Ožujak[uredi kôd]

Man Usk, hvala na ophodarskoj nagradi za ožujak. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 21:08, 10. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

plave poveznice[uredi kôd]

oki doki:) cudilo me bas da to niko nije napravio--El hombre (razgovor) 23:25, 11. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Sicilske? Moj Bože, nisu valjda sicilijanske?

Molim vas, pogledajte ovo:

[[12]]

Uvijek se rabi kraći naziv, dakle, sicilske kraljice. xD--Mychele (razgovor) 10:03, 13. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Kraljevi Sicilije imali su supruge. Dakle, to su sicilske kraljice. Ivana i Margareta su primjeri.--Mychele (razgovor) 20:32, 13. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Suite[uredi kôd]

Ciao Man Usk, Vidim tu si. Pitanjce: Postoji li rijec "svit" u hrvatskom? Ako da ok, ako ne imas neki prijedlog? Evo clanka na engl. wiki:"Suite (hotel)". Pozz i hvala --El hombre (razgovor) 20:48, 15. travnja 2011. (CEST) To pod 3 (svita) je bila pratnja koja je spavala u sporednim prostorijama suita. Opet ni apartman nije pravo znacenje mada cu to staviti jer ne nalazim bolju rijec u ovom trenutku. Nego hvala na ideji. Pozz--El hombre (razgovor) 22:12, 15. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

kamerunac[uredi kôd]

hvala, hvala :) hm, nisam više siguran, al prema ovom i ovom mi se čini da je bio na posudbi u švedskoj, pa se onda vratio u union. --Cowboy from Hell 19:00, 17. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

Vučko[uredi kôd]

kako si mogao napisat da je Vučko branio u svega 182 utakmice za Hajduk, a bilo ih je preko 400 puta. --Zeljko (razgovor) 14:12, 26. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]

E ja ono tamo nisam dirao u predlošku, to neka stoji. Ali u članku piše Za bile je branio u 182 utakmice...

A to nije točno. Za Hajduk je nastupio u svim utakmicama 402 puta. Znači neka ostane sve kako je sada. Pozz. --Zeljko (razgovor) 14:51, 26. travnja 2011. (CEST)Odgovor[odgovori]