Dodatak:Popis nogometnih klubova u Osječko-baranjskoj županiji

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Dodatak:Popis hrvatskih nogometnih klubova

Napomena: Stanje je zaključno sa sezonom 2016./17.

Nogometni klubovi (muškarci)[uredi VE | uredi]

Članak Puni naziv Uvriježeno ime Sjedište Grad/općina Status Osnovan Ugašen Liga Rang Raniji nazivi Napomene Poveznice Izvori
NK 4. juli Uglješ Nogometni klub 4. juli 4. juli Uglješ Darda u mirovanju 1976. - - - 1997. prestaje se natjecati [1][2]
ŠK Admira Osijek Šport klub Admira Admira Osijek Osijek ugašen 1920. - - [1]
FŽD Akademičar Osijek Ferijalno židovsko društvo Akademičar Akademičar Osijek Osijek ugašen 1919.-1923. - - [1]
SD Amater Osijek Sportsko društvo Amater Amater Osijek Osijek ugašen 1921. - - ŠK Amater Osijek [1][3]
NK Autoreparatura Osijek Nogometni klub Autoreparatura Autoreparatura Osijek Osijek ugašen 1950-ih - - [4][3]
ŠK Baranja Darda Šport klub Baranja Baranja Darda Darda ugašen 1924. 1940-ih - - [4][5]
ŠNK Baranja-Belje Beli Manastir Športski nogometni klub Baranja-Belje Baranja-Belje Beli Manastir Beli Manastir aktivan 1992. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. HNK Baranja Beli Manastir
HNK Baranja 92 Beli Manastir
do 1998. djelovao u progonstvu [5]
NK Baranjac Topolje Nogometni klub Baranjac Baranjac Topolje Draž u mirovanju 1931. - - - NK Borac Topolje 1946. obnovljen rad kluba
1994. prestanak rada kluba
2000. obnovljen rad kluba
2013. obustavljen rad kluba
[2][6][7]
NK Belišće Nogometni klub Belišće Belišće Belišće Belišće aktivan 1919. - 3. HNL - Istok 3. BŠK (Belišćanski športski klub) Belišće
BRŠK (Belišćanski radnički športski klub) Belišće
NK Viktorija Belišće
FD Proleter Belišće
1946. obnovljen rad kluba [1] [1]
NK Belje Kneževo Nogometni klub Belje Belje Kneževo Popovac aktivan 1928. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. ŠD Viktorija Kneževo 1946. obnavlja se rad kluba [5][1][2]
NK Beničanci Nogometni klub Beničanci Beničanci Beničanci Magadenovac aktivan 1952. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Donji Miholjac 7. NK Partizan Beničanci
NK Ina Beničanci
1972. obustavlja rad
1974. obnavlja se rad kluba
[8]
HNK Bilje Hrvatski nogometni klub Bilje Bilje Bilje Bilje aktivan 1924. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. ŠK Silni Bilje
NK Vatrogasac Bilje
NK Borac Bilje
NK Košutnjak Bilje
NK Jedinstvo Bilje
NK Jelen Bilje
NK Bilje
FK Bilje
1978. prestanak rada kluba
1980. fuzijom NK Jedinstvo Bilje i NK Jelen Zlatna Greda nastaje NK Jelen Bilje
1995. prestaje s radom
1998. obnovljen rad kluba
[2]
NK BMF Hatvan Nogometni klub BMF (Beljske mlečne farme) BMF Hatvan Popovac ugašen 1972. 1985. - - [1][2]
NK Bočkinci Nogometni klub Bočkinci Bočkinci Bočkinci Marijanci aktivan 1957. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Donji Miholjac 7.
NK Borac Donji Miholjac Nogometni klub Borac Borac Donji Miholjac Donji Miholjac ugašen 1950-ih - - [4]
NK Borac Kneževi Vinogradi Nogometni klub Borac Borac Kneževi Vinogradi Kneževi Vinogradi aktivan 1929. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5.
NK Borac Vučkovac Nogometni klub Borac Borac Normanci Koška ugašen 1991. - - [1][9]
NK Bračevci Nogometni klub Bračevci Bračevci Bračevci Drenje u mirovanju 2011. - - - nakon sezone 2015./16. prestaje sa natjecanjem [10]
NŠK Branjin Vrh Nogometni šport klub Branjin Vrh Branjin Vrh Branjin Vrh Beli Manastir ugašen 1937. 1940-ih - - [1]
NK Bratstvo Antunovac Nogometni klub Bratstvo Bratstvo Antunovac Antunovac ugašen 1928. 1992. - - NK Bratstvo Tenjski Antunovac 1992. fuzijom NK Bratstvo Antunovac, NK Dinamo Orlovnjak, NK Mladost Seleš i NK Polet Josipin Dvor nastaje NK Vitez '92 Antunovac
NK Bratstvo Jagodnjak Nogometni klub Bratstvo Bratstvo Jagodnjak Jagodnjak aktivan 1927. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. ŠK Soko Jagodnjak
ŠK Neven Jagodnjak
1946. obnovljen rad kluba [2]
FD Bratstvo Osijek Fiskulturno društvo Bratstvo Bratstvo Osijek Osijek ugašen 1945. 1947. - - 1947. fuzijom FD Slavonija Osijek i FD Bratstvo Osijek nastaje NK Proleter Osijek [1]
NK Bratstvo Ostrošinci Nogometni klub Bratstvo Bratstvo Ostrošinci Podgorač ugašen 1980-ih 1980-ih - - [9]
NK Bratstvo Podolje Nogometni klub Bratstvo Bratstvo Podolje Draž ugašen 1977. 1991. - - [1][11]
NK Bratstvo Radikovci Nogometni klub Bratstvo Bratstvo Radikovci Donji Miholjac aktivan 1937. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6.
NK Brezik Brezik Našički Nogometni klub Brezik Brezik Brezik Našički Našice aktivan 1959. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7. NK Omladinac Brezik Našički [9][1]
NK Brijest Nogometni klub Brijest Brijest Brijest Osijek aktivan 1963. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. NK Polet Brijest 1991. prestaje s radom
1993. obnavlja se rad kluba
1997. obustavlja se rad kluba
2011. obnavlja se rad kluba
[12]
OFK Brod Pijeskovi-Brod-pustara Omladinski fudbalski klub Brod Brod Pijeskovi-Brod-pustara Jagodnjak ugašen 1960-ih 1970-ih - - NK Mladost Pijeskovi-Brod-pustara 1965. klub izbačen iz natjecanja
1968. obnovljen rad kluba
[2]
NK BSK Bijelo Brdo Nogometni klub BSK (Bjelobrdski sportski klub) BSK Bijelo Brdo Erdut aktivan 1935. - 3. HNL - Istok 3. BSK Bijelo Brdo 1953. obnovljen rad kluba
NK BSK Beketinci Nogometni klub BSK (Beketinački sportski klub) BSK Beketinci Čepin aktivan 1929. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. BSK Beketinci
NK BSK Bračevci Nogometni klub BSK (Bračevački sportski klub) BSK Bračevci Drenje ugašen 1929. - - Bračevački SK
FD Udarnik Bračevci
BSK Bračevci
1946. obnovljen rad kluba [13][1]
NK BSK Termia Bizovac Nogometni klub BSK (Bizovački sportski klub) Termia BSK Termia Bizovac Bizovac aktivan 1926. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. BSK Bizovac
NK Budućnost Gorjani Nogometni klub Budućnost Budućnost Gorjani Gorjani aktivan 1963. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. [1]
NK Budućnost Majške Međe Nogometni klub Budućnost Budućnost Majške Međe Jagodnjak ugašen 1988. 1991. - - [2]
NK Budućnost Osijek Nogometni klub Budućnost Budućnost Osijek Osijek ugašen - - [4]
ŠK Bumbar Osijek Šport klub Bumbar Bumbar Osijek Osijek ugašen - - [3]
ŠK Certissa Đakovo Športski klub Certissa Certissa Đakovo Đakovo ugašen 1924. 1945. - - [1]
NK Columbus 2005 Suza Nogometni klub Columbus 2005 Columbus 2005 Suza Kneževi Vinogradi aktivan 2003. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. NK Suza [14]
ŠK Concordia Đakovo Športski klub Concordia Concordia Đakovo Đakovo ugašen - - [1]
ŠK Concordia Osijek Športski klub Concordia Concordia Osijek Osijek ugašen 1920-ih - - [1]
NK Croatia Branjin Vrh Nogometni klub Croatia Croatia Branjin Vrh Beli Manastir aktivan 1967. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. NK Jedinstvo Branjin Vrh 1998. obnovljen rad kluba [5][1]
NK Croatia Đakovo Nogometni klub Croatia Croatia Đakovo Đakovo ugašen 1971. 2012. - - NK Sloboda Đakovo 2012. fuzijom NK Đakovo i NK Croatia Đakovo nastaje HNK Đakovo-Croatia [15]
NK Croatia Marjančaci Nogometni klub Croatia Croatia Marjančaci Valpovo ugašen 1973. - - [1]
NK Croatia Ordanja Nogometni klub Croatia Croatia Ordanja Koška ugašen 1980-ih 1980-ih - - [9]
ŠK Croatia Osijek Nogometni klub Croatia Croatia Osijek Osijek ugašen 1927. - - [1]
NK Croatia Velimirovac Nogometni klub Croatia Croatia Velimirovac Našice aktivan 1946. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6. NK Radnik Velimirovac [1][9]
NK Croatia Veliškovci Nogometni klub Croatia Croatia Veliškovci Belišće aktivan 1947. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. FD Podravac Veliškovci
NK Jedinstvo Veliškovci
[1]
NK Crvena Zvezda Bela Loza Nogometni klub Crvena Zvezda Crvena Zvezda Bijela Loza Podgorač ugašen 1991. - - [1]
NK Crvena Zvezda Ličani Nogometni klub Crvena Zvezda Crvena Zvezda Andrijevac Koška ugašen 1991. - - [1][16]
NK Crvena Zvezda Silaš Nogometni klub Crvena Zvezda Crvena Zvezda Silaš Šodolovci ugašen 1967. 1990-ih - - [1]
NK Čepin Nogometni klub Čepin Čepin Čepin Čepin aktivan 1928. - Međužupanijska nogometna liga Slavonije i Baranje 4. ŠK Slavonac Čepin
FD Jedinstvo Čepin
NK Jedinstvo Čepin
1946. obnovljen rad kluba
NK Darda Nogometni klub Darda Darda Darda Darda aktivan 1952. - Međužupanijska nogometna liga Slavonije i Baranje 4.
Darđanski RŠK Darda Darđanski radnički šport klub Darđanski Darda Darda ugašen 1920. 1940-ih - - [5]
NK Davor Branjina Nogometni klub Davor Davor Branjina Popovac aktivan 1930. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. ŠK Hajduk Branjina
Branjinski ŠK Branjina
BSK (Branjinski sportski klub) Branjina
NK BSK Branjina
1969. obnovljen rad kluba
1998. obnovljen rad kluba
2011. prestaje s radom
2013. obnavlja se rad kluba
[1][5][7]
NK Dejan Bekić Paulin Dvor Nogometni klub Dejan Bekić Dejan Bekić Paulin Dvor Šodolovci ugašen 1936. 1990-ih - - SK Karađorđe Paulin Dvor
FD Sloboda Paulin Dvor
1945. obnovljen rad kluba [1]
NK Dilj Levanjska Varoš Nogometni klub Dilj Dilj Levanjska Varoš Levanjska Varoš u mirovanju 1976. - - - nakon sezone 2014./15. prestaje se natjecati
NK Dinamo Baranjsko Petrovo Selo Nogometni klub Dinamo Dinamo Baranjsko Petrovo Selo Petlovac aktivan 1964. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. NK Sloga Baranjsko Petrovo Selo
NK Omladinac Baranjsko Petrovo Selo
1996. obustavljen rad kluba
1998. obnovljen rad kluba
[5][2]
NK Dinamo Budimci Nogometni klub Dinamo Dinamo Budimci Podgorač aktivan 1996. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7.
NK Dinamo Orlovnjak Nogometni klub Dinamo Dinamo Orlovnjak Antunovac ugašen 1945. 1992. - - NK Belje Jug Orlovnjak 1992. fuzijom NK Bratstvo Antunovac, NK Dinamo Orlovnjak, NK Mladost Seleš i NK Polet Josipin Dvor nastaje NK Vitez '92 Antunovac [1][4]
NK Dinamo Tomašanci Nogometni klub Dinamo Dinamo Tomašanci Gorjani aktivan 1937. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. 1946. obnovljen rad kluba
NK Dinamo Trnava Nogometni klub Dinamo Dinamo Trnava Trnava aktivan 1966. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. NK Dilj Trnava [1]
DMŠK Donji Miholjac Donjomiholjački športski klub DMŠK Donji Miholjac Donji Miholjac ugašen 1924. - - [1]
NK Dopsin Nogometni klub Dopsin Dopsin Dopsin Vladislavci ugašen 1927. - - SK Musa Kesedžija Dopsin
NK Stojanović Rade Dopsin
NK Rade Stojanović Dopsin
1942. obustavlja se rad kluba
1962. klub se gasi
1972. obnovljen rad kluba
[1][17]
NK Dračice Đakovo Nogometni klub Dračice Dračice Đakovo Đakovo aktivan 2015. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. [18]
ONK Dračice Đakovo Omladinski nogometni klub Dračice Dračice Đakovo Đakovo ugašen 1968. 1988. - - [1][18]
NK Drava Nard Nogometni klub Drava Drava Nard Valpovo aktivan 1952. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. NK Mladost Nard
NK Drvodjelac Osijek Nogometni klub Drvodjelac Drvodjelac Osijek Osijek ugašen 1946. - - [4]
NK Dubrava Ivanovci Nogometni klub Dubrava Dubrava Ivanovci Valpovo aktivan 1929. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. 1951. obnovljen rad kluba [17]
NK Dubrava Krunoslavje Nogometni klub Dubrava Dubrava Krunoslavje Viljevo ugašen - - [1][19]
NK Dunav Aljmaš Nogometni klub Dunav Dunav Aljmaš Erdut u mirovanju 1932. - - - 2001. obnovljen rad kluba [20]
NK Dunav Dalj Nogometni klub Dunav Dunav Dalj Erdut aktivan 1931. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. DSK (Daljski sportski klub) Dalj
NK Omladinac Dalj
NK Dalj
[21]
NK Dunav Podunavlje Nogometni klub Dunav Dunav Podunavlje Bilje ugašen 1952. 1960-ih - - 1953. prestaje se natjecati [2]
NK DZMH Laslovo Nogometni klub DZMH (Demokratska zajednica Mađara Hrvatske) DZMH Laslovo Ernestinovo u mirovanju 2003. - - - [22][23]
NK Đakovo Nogometni klub Đakovo Đakovo Đakovo Đakovo ugašen 1962. 2012. - - NK Jedinstvo Đakovo
NK Jedinstvo Rad Đakovo
NK Đakovo-Energa
NK Đakovo-Certissa
1962. fuzijom ĐŠK Đakovo i SD Sloboda Đakovo nastaje NK Jedinstvo Đakovo
2012. fuzijom NK Đakovo i NK Croatia Đakovo nastaje HNK Đakovo-Croatia
[15]
HNK Đakovo-Croatia Hrvatski nogometni klub Đakovo-Croatia Đakovo-Croatia Đakovo Đakovo aktivan 2012. - 3. HNL - Istok 3.
ĐFŠK Đakovo Đački ferijalni športski klub ĐFŠK Đakovo Đakovo ugašen 1911. - - [1]
ĐŠK Đakovo Đakovački športski klub ĐŠK Đakovo Đakovo ugašen 1919. 1962. - - 1950. obnovljen rad kluba
1962. fuzijom ĐŠK Đakovo i SD Sloboda Đakovo nastaje NK Jedinstvo Đakovo
[1]
NK Đurđenovac Nogometni klub Đurđenovac Đurđenovac Đurđenovac Đurđenovac aktivan 1921. - ŠK Taninpila Sušine
ŠK Sloga Sušine
FD Sloga Đurđenovac
1946. obnovljen rad kluba i preseljen iz Sušina u Đurđenovac [1][9]
NK Elektra Hypo Limač Osijek Nogometni klub Elektra Hypo Limač Elektra Osijek Osijek aktivan 1930. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. ŠK Elektra Osijek
SD Elektra Osijek
NK Elektra Osijek
1941. prestaje s radom
1955. obnovljen rad kluba
[4][23]
NK Erdut Nogometni klub Erdut Erdut Erdut Erdut aktivan 1928. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 7. ŠK Sloga Erdut
NK Bratstvo Erdut
[1]
NK Farmer Mitrovac Nogometni klub Farmer Farmer Mitrovac Čeminac ugašen 1969. 1970. - - [2]
NK FEŠK Feričanci Nogometni klub FEŠK FEŠK Feričanci Feričanci aktivan 1927. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. FEŠK (Feričanački šport klub) Feričanci
FD Jedinstvo Feričanci
NK Napredak Feričanci
1930. klub prestaje djelovati
1946. obnavlja se rad kluba
[9]
NK Fortuna VNO Osijek Nogometni klub Fortuna VNO Fortuna VNO Osijek Osijek ugašen 1982. 2011. - - NK Proleter Osijek
NK Fortuna Osijek
[23]
ŠK Frankopan Osijek Nogometni klub Frankopan Frankopan Osijek Osijek ugašen 1939. - - [1]
FTTE Kneževo FTTE FTTE Kneževo Popovac ugašen 1919. - - [2]
NK Gaj Brođanci Nogometni klub Gaj Gaj Brođanci Bizovac aktivan 1932. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. ŠK Gaj Brođanci
NK Partizan Gaj Brođanci
NK Partizan Brođanci
1946. obnovljen rad kluba [4][1]
NK Gat Nogometni klub Gat Gat Gat Belišće aktivan 1978. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6.
NK Gibarac '95 Čokadinci Nogometni klub Gibarac '95 Gibarac '95 Čokadinci Čepin aktivan 2002. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 7.
NK Goleo Dopsin Nogometni klub Goleo Goleo Dopsin Vladislavci aktivan 2008. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 7. [24]
HNK Grabovac Hrvatski nogometni klub Grabovac Grabovac Grabovac Čeminac aktivan 1932. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. ŠK Lastavica Brestovac
NK Jedinstvo Brestovac
NK Lastavica Brestovac
NK Brestovac Grabovac
NK Lastavica Grabovac
NK Grabovac
1946. obnovljen rad kluba
1951. prestaje se natjecati
1953. ponovno se uključuje u natjecanje
1998. obnovljen rad kluba
[5][1]
HŠK Građanski Đakovo Hrvatski športski klub Građanski Građanski Đakovo Đakovo ugašen 1918. 1945. - - ŠK Građanski Đakovo 1931. obnovljen rad kluba [1]
HŠK Građanski Osijek Hrvatski športski klub Građanski Građanski Osijek Osijek ugašen 1917. - - OŠK (Osječki športski klub) Osijek
HGSK (Hrvatski građanski sport klub) Osijek
[1][25]
NK Građevinar Osijek Nogometni klub Građevinar Građevinar Osijek Osijek ugašen - - 1951. fuzijom NK Trgovački Osijek i NK Građevinar Osijek nastaje NK Osijek 1 [4]
NK Grafičar-Vodovod Osijek Nogometni klub Grafičar-Vodovod Grafičar-Vodovod Osijek Osijek aktivan 1926. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. ŠK Grafičar Osijek
FD Grafičar Osijek
FD Tipograf Osijek
SD Mladost Osijek
SD Grafičar Osijek
NK Grafičar Osijek
fuzijom sa NK Proleter Osijek nastaje SD Proleter Osijek
1950. rasformiranje SD Proleter Osijek i izdvajanje NK Proleter Osijek i NK Grafičar Osijek
2016. klub se gasi
2016. osniva se novi klub istog imena
[26][27][28]
NK Graničar Šljivoševci Nogometni klub Graničar Graničar Šljivoševci Magadenovac aktivan 1928. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. ŠK Graničar Šljivoševci [1]
NK Graničar Torjanci Nogometni klub Graničar Graničar Torjanci Petlovac aktivan 2006. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7.
NK Graničar Zeleno Polje Nogometni klub Graničar Graničar Zeleno Polje Petlovac ugašen 1964. 1981. - - NK Mladost Zeleno Polje [1][2]
ŠNK Grozd Kotlina Športski nogometni klub Grozd Grozd Kotlina Kneževi Vinogradi u mirovanju 1969. - - - NK Grozd Kotlina 1991. prestaje s radom
1998. obnavlja se rad kluba
Nakon jesenskog dijela sezone 2014./15. odustaje od daljeg natjecanja
[1][2]
ŠK Gvožđar Osijek Športski klub Gvožđar Gvožđar Osijek Osijek ugašen 1930. - - SD Gvožđar Osijek [1][4]
NK Hajdin AG Cret Nogometni klub Hajdin Hajdin Cret Bizovački Bizovac aktivan 1968. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. NK Hajdin Cret
ŠK Hajduk Beli Manastir Šport klub Hajduk Hajduk Beli Manastir Beli Manastir ugašen 1927. - - [1]
ŠK Hajduk Đakovo Športski klub Hajduk Hajduk Đakovo Đakovo ugašen 1920. - - [1]
NK Hajduk Kozjak Nogometni klub Hajduk Hajduk Kozjak Bilje ugašen 1947. 1982. - - 1982. fuzija NK Radnički Mirkovac i NK Hajduk Kozjak [2]
ŠNK Hajduk Krčenik Športski nogometni klub Hajduk Hajduk Krčenik Podravska Moslavina u mirovanju 1946. - - - NK Hajduk Moslavački Krčenik
NK Hajduk Krčenik
nakon jesenskog dijela sezone 2014./15. odustaje od daljeg natjecanja [1]
NK Hajduk Marijanci Nogometni klub Hajduk Hajduk Marijanci Marijanci aktivan 1928. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6.
NK Hajduk Novaki Bizovački Nogometni klub Hajduk Hajduk Novaki Bizovački Bizovac aktivan 1958. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. 1978. obnovljen rad kluba
NK Hajduk Osijek Nogometni klub Hajduk Hajduk Osijek Osijek ugašen 1921. - - ŠK Hajduk Osijek
NK Trgovački Osijek
NK Osijek 1
NK Slavonija Osijek 2
1951. fuzijom NK Trgovački Osijek i NK Građevinar Osijek nastaje NK Osijek 1 [1][4][29]
NK Hajduk Popovac Nogometni klub Hajduk Hajduk Popovac Popovac aktivan 1929. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. ŠK Popovac 1938. obnovljen rad kluba
1955. obnovljen rad kluba
[5]
NK Hajduk Široko Polje Nogometni klub Hajduk Hajduk Široko Polje Đakovo aktivan 1935. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. ŠK Sloga Široko Polje
ŠK Hajduk Široko Polje
[1]
NK Hajduk Veljko Šodolovci Nogometni klub Hajduk Veljko Hajduk Veljko Šodolovci Šodolovci u mirovanju 1958. - - - nakon sezone 2011./12. klub se prestaje natjecati [1]
NK Haladaš Hrastin Nogometni klub Haladaš Haladaš Hrastin Vladislavci ugašen - -
NK HOŠK Gašinci Nogometni klub HOŠK (Hrvatski omladinski športski klub) HOŠK Gašinci Satnica Đakovačka aktivan 1976. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. HOŠK (Hrvatski omladinski športski klub) Gašinci
HOŠK Osijek Hrvatski omladinski športski klub HOŠK Osijek Osijek ugašen 1917. - - [1]
NK Hrvatski Sokol Bocanjevci Nogometni klub Hrvatski Sokol Hrvatski Sokol Bocanjevci Belišće aktivan 1956. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. NK Mladost Bocanjevci [1]
NK Hrvatski sokol Osijek Nogometna selekcija Hrvatskog sokola Hrvatski sokol Osijek Osijek ugašen 1913. - - [25]
ŠK Hungaria Osijek Šport klub Hungaria Hungaria Osijek Osijek ugašen 1914. - - [1]
ĐŠK Ilirija Donji Miholjac Đački športski klub Ilirija Ilirija Donji Miholjac Donji Miholjac ugašen - - [1]
NK Iskrica Šaptinovci Nogometni klub Iskrica Iskrica Šaptinovci Đurđenovac aktivan 1948. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6.
ŠNK Ivanovo Športski nogometni klub Ivanovo Ivanovo Ivanovo Viljevo aktivan 1981. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Donji Miholjac 7. NK Graničar Gložđe
NK Graničar Ivanovo
1994. obnavlja se rad kluba [1][30][31]
NK Jadran Beničanci Nogometni klub Jadran Jadran Beničanci Magadenovac ugašen 1930-ih - - [8]
NK Jadran Habjanovci Nogometni klub Jadran Jadran Habjanovci Bizovac aktivan 1932. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7.
NK Jadran Šećerana Nogometni klub Jadran Jadran Šećerana Beli Manastir ugašen 1932. - - ŠK Jadran Branjin Vrh
NK Jadran Branjin Vrh
1946. obnovljen rad kluba
1970ih se seli iz Branjina Vrha u Šećeranu
nakon sezone 1999./2000. prestaje s djelovanjem
[1][5]
ŠK Jadran Osijek Športski klub Jadran Jadran Osijek Osijek ugašen 1918. - - [1]
NK Jedinstvo Donji Miholjac Nogometni klub Jedinstvo Jedinstvo Donji Miholjac Donji Miholjac aktivan 1920. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. ŠK Amater Donji Miholjac
ŠK Građanski Donji Miholjac
1931. obnovljen rad kluba
1945. obnovljen rad kluba
[1]
NK Jedinstvo Forkuševci Nogometni klub Jedinstvo Jedinstvo Forkuševci Viškovci aktivan 1965. 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. NK Labrador Forkuševci 1990. prestanak rada kluba
2001. obnovljen rad kluba
[1]
FD Jedinstvo Osijek Fiskulturno društvo Jedinstvo Jedinstvo Osijek Osijek ugašen 1946. - - 1946. fuzijom OFD Udarnik Osijek i FD Jedinstvo Osijek nastaje FD Slavonija Osijek
NK Jelen Zlatna Greda Nogometni klub Jelen Jelen Zlatna Greda Bilje ugašen 1980. - - NK Udarnik Zlatna Greda
NK Lovac Zlatna Greda
1950. obustavlja se rad kluba
1953. obnavlja se rad kluba
1954. klub se gasi
1969. obnavlja se rad kluba
1980. fuzijom NK Jedinstvo Bilje i NK Jelen Zlatna Greda nastaje NK Jelen Bilje
[2]
NK Jovan Lazić Bolman Nogometni klub Jovan Lazić Jovan Lazić Bolman Jagodnjak aktivan 1929. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. ŠK Bolman
BSK (Bolmanski sportski klub) Bolman
FK Jovan Lazić Bolman
1956. obnovljen rad kluba
1997. prestanak rada kluba
2006. obnovljen rad kluba
[1][5][2]
SSK Jug Osijek Slavonski sportski klub Jug Jug Osijek Osijek ugašen 1920-ih - - [1]
NK Jugoslavija Osijek Nogometni klub Jugoslavija Jugoslavija Osijek Osijek ugašen 1930. - - ŠK Jugoslavija Osijek [1][3]
NK Kapelna Nogometni klub Kapelna Kapelna Kapelna Viljevo aktivan 2003. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Donji Miholjac 7.
NK Kešinci Nogometni klub Kešinci Kešinci Kešinci Semeljci aktivan 1949. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. NK Proleter Kešinci [1]
NK Kitišanci Nogometni klub Kitišanci Kitišanci Kitišanci Belišće aktivan 2006. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7.
NK Klas Čepin Nogometni klub Klas Klas Čepin Čepin aktivan 1948. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. NK Klas Ovčara 1950-ih prestanak rada kluba
1970. obnovljen rad kluba
[4][1]
ŠK Kotlina Športski klub Kotlina Kotlina Kotlina Kneževi Vinogradi ugašen 1929. 1941. - - [5]
NK Krndija Zoljan Nogometni klub Krndija Krndija Zoljan Našice ugašen 1961. 1968. - - [32]
NK Kućanci Kućanci Đakovački Nogometni klub Kućanci Kućanci Kućanci Đakovački Drenje u mirovanju 2006. - - - nakon sezone 2010./11. klub se prestaje natjecati
NK Kućanci Nogometni klub Kućanci Kućanci Kućanci Magadenovac aktivan 1963. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Donji Miholjac 7. NK Budućnost Kućanci
NK Jarak Kućanci
1991. prestaje s radom
1994. obnavlja se rad kluba
[1][33]
HNK Ladimirevci Hrvatski nogometni klub Ladimirevci Ladimirevci Ladimirevci Valpovo aktivan 2019. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7.
NK Lađanska Nogometni klub Lađanska Lađanska Lađanska Našice aktivan 1981. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7.
NK Lanka Petrova Slatina Nogometni klub Lanka Lanka Petrova Slatina Šodolovci ugašen 1967. 1990-ih - - [1]
NK Laslovo '91 Nogometni klub Laslovo '91 Laslovo '91 Laslovo Ernestinovo aktivan 1927. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 7. NK Prvi maj Laslovo [1]
ŠK Lav Brođanci Športski klub Lav Lav Brođanci Bizovac ugašen 1936. - - [1]
NK Lila Nogometni klub Lila Lila Lila Našice aktivan 1981. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6.
NK LIO Osijek Nogometni klub LIO (Lanena Industrija Osijek) LIO Osijek Osijek aktivan 1953. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. NA Lanara Osijek
NK TIKO Osijek
NK Lanena Osijek
[1]
NK LIV Vladislavci Nogometni klub LIV LIV Vladislavci Vladislavci ugašen 1949. 2012. - -
NK LIV 1949 Vladislavci Nogometni klub LIV 1949 LIV 1949 Vladislavci Vladislavci aktivan 2014. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 7. [34]
NK Luč Nogometni klub Luč Luč Luč Petlovac aktivan 1976. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. NK Naprijed Luč
FK Krajina Luč
[1][2]
NK Lug Bokšić Lug Nogometni klub Lug Lug Bokšić Lug Đurđenovac aktivan 1999. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7.
ŠNK Lug Športski nogometni klub Lug Lug Lug Bilje u mirovanju 1950. - - - NK Partizan Lug
NK Sloga Lug
1998. obnavlja se rad kluba
nakon sezone 2013./14. prestaje se natjecati
[5][4]
ŽŠK Makabi Osijek Židovski šport klub Makabi Makabi Osijek Osijek ugašen 1919. - - ŽŠGD (Židovsko športsko i gombalačko društvo) Makabi [1][3]
NK Martin Nogometni klub Martin Martin Martin Našice aktivan 2009. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7.
NK Međimurec Kozarac Nogometni klub Međimurec Međimurec Kozarac Čeminac aktivan 1947. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. 1991. prestaje s radom
1999. obnavlja se rad kluba
[2]
NK Metalac Osijek Nogometni klub Metalac Metalac Osijek Osijek aktivan 1948. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. SD Metalac Osijek
NK Metalac OLT Osijek<NK Metalac HVIDRA Senjak Osijek
NK Metalac Koteks Osijek
[4]
NK Mehaničar Osijek Nogometni klub Mehaničar Mehaničar Osijek Osijek ugašen 1950-ih - - [4]
NK Mikica Darda Nogometni klub Mikica Mikica Darda Darda ugašen 1950. 1951. - - [2]
ŠK Mladica Đakovo Športski klub Mladica Mladica Đakovo Đakovo ugašen - - [1]
NK Mladost Ada Nogometni klub Mladost Mladost Ada Šodolovci ugašen 1932. 1990-ih - - SK Kraljević Marko Ada
FD Udarnik Ada
1939. zabranjen rad kluba
1945. obnovljen rad kluba
[1][17]
NK Mladost Čeminac Nogometni klub Mladost Mladost Čeminac Čeminac aktivan 1946. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. FD Zagorac Čeminac
FD Zadrugar Čeminac
FK Sloga Čeminac
[1][2]
NK Mladost Čepinski Martinci Nogometni klub Mladost Mladost Čepinski Martinci Čepin aktivan 1932. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 7. ŠK Sloga Čepinski Martinci 1945. obnovljen rad kluba [1]
NK Mladost Črnkovci Nogometni klub Mladost Mladost Črnkovci Marijanci aktivan 1948. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6.
RŠK Mladost Darda Romski športski klub Mladost Mladost Darda Darda u mirovanju 2005. - - - [35]
NK Mladost Draž Nogometni klub Mladost Mladost Draž Draž aktivan 1976. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. [5]
NK Mladost Golinci Nogometni klub Mladost Mladost Golinci Donji Miholjac aktivan 1953. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6.
NK Mladost Harkanovci Nogometni klub Mladost Mladost Harkanovci Valpovo aktivan 1950-ih - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6.
NK Mladost Ivanovci Gorjanski Nogometni klub Mladost Mladost Ivanovci Gorjanski Đakovo aktivan 1968. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. NK Željezničar Ivanovci Gorjanski [1]
NK Mladost Jasenovac Nogometni klub Mladost Mladost Jasenovac Kneževi Vinogradi ugašen 1972. - - NK Sloga Jasenovac 1951. prestaje se natjecati
1968. obnavlja se rad kluba
[2]
NK Mladost Koprivna Nogometni klub Mladost Mladost Koprivna Šodolovci ugašen 1960. - - [1]
NK Mladost Lapovci Nogometni klub Mladost Mladost Lapovci Trnava aktivan 1979. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. [1]
NK Mladost Našička Breznica Nogometni Klub Mladost Mladost Breznica Našička Koška aktivan 1948. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7.
NK Mladost Paljevina Nogometni klub Mladost Mladost Paljevina Drenje u mirovanju 1977. - - - [1]
NK Mladost Satnica Đakovačka Nogometni klub Mladost Mladost Satnica Đakovačka Satnica Đakovačka aktivan 1935. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. SK Jedinstvo Satnica Đakovačka
ONK Mladost Satnica Đakovačka
1965. obnovljen rad kluba [1]
NK Mladost Seleš Nogometni klub Mladost Mladost Seleš Antunovac ugašen 1945. 1992. - - 1992. fuzijom NK Bratstvo Antunovac, NK Dinamo Orlovnjak, NK Mladost Seleš i NK Polet Josipin Dvor nastaje NK Vitez '92 Antunovac [1]
NK Mladost Stipanovci Nogometni klub Mladost Mladost Stipanovci Podgorač aktivan 1957. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6.
NK Mladost Sušine Nogometni klub Mladost Mladost Sušine Đurđenovac ugašen 1950-ih - - [4]
NK Mladost Tiborjanci Nogometni klub Mladost Mladost Tiborjanci Belišće aktivan 1951. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. NK Strijelac Tiborjanci [1]
NK Motičina Donja Motičina Nogometni klub Motičina Motičina Donja Motičina Donja Motičina aktivan 1948. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6. NK Proleter Donja Motičina [1]
ŠK Mursa Osijek Športski klub Mursa Mursa Osijek Osijek ugašen 1920-ih - - [1]
NK Mursa-Zanatlija Osijek Nogometni klub Mursa-Zanatlija Mursa-Zanatlija Osijek Osijek aktivan 1971. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. NK Mursa Osijek 1993. fuzija NK Mursa Osijek i NK Zanatlija Osijek
NK Napredak Batina Nogometni klub Napredak Napredak Batina Draž aktivan 1924. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. ŠK Napredak Batina 1949. obnavlja se rad kluba
nakon sezone 2009./10. klub prestaje s radom
2011. obnavlja se rad kluba
[36][5]
NK Napredak Tenja Nogometni klub Napredak Napredak Tenja Osijek ugašen 1950-ih 1960-ih - - [29]
NK Naprijed Mrzović Nogometni klub Naprijed Naprijed Mrzović Semeljci aktivan 1928. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. 1958. obnovljen rad kluba [37][1]
ŠK Narodne čitaonice Brođanci Športski klub Narodne čitaonice Narodne čitaonice Brođanci Bizovac ugašen 1936. - - [1]
NK NAŠK Našice Nogometni klub NAŠK (Našički športski klub) NAŠK Našice Našice aktivan 1919. - Međužupanijska nogometna liga Slavonije i Baranje 4. NŠK (Našički šport klub) Krndija Našice
ŠK Krndija Našice
FD Krndija Našice
NK Bratstvo Našice
NAŠK Našice
NK Krndija Našice
NK Našice
NK NAŠK-Našicecement Našice
[2]

[38][9][1]

NK Nemetin Nogometni klub Nemetin Nemetin Nemetin Osijek ugašen 1971. - - [1]
NK Novi Čeminac Nogometni klub Novi Čeminac Novi Čeminac Novi Čeminac Čeminac ugašen 1977. 2015. - - NK Dunav Novi Čeminac
FK Proleter Novi Čeminac
1997. obustavlja se rad kluba
2007. obnovljen rad kluba
[2][39][1]
NK Obilić Budimci Nogometni klub Obilić Obilić Budimci Podgorač ugašen 1923. 1991. - - [1]
NK Obnova Torjanci Nogometni klub Obnova Obnova Torjanci Petlovac ugašen 1980-ih 1991. - - [2]
SK Olimpija Našice Sport klub Olimpija Olimpija Našice Našice ugašen 1919. - - ŠŠK (Šegrtski šport klub) Golub Našice

[38][9][1]

NK Olimpija Osijek Nogometni klub Olimpija Olimpija Osijek Osijek aktivan 1923. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. ŠD Olimpija Osijek
ŠK Olimpija Osijek
NK Jedinstvo Osijek
1949. obnovljen rad kluba [29][4]
ŠK Omladinac Donji Miholjac Športski klub Omladinac Omladinac Donji Miholjac Donji Miholjac ugašen 1932. - - [1]
NK Omladinac Đelekert Nogometni klub Omladinac Omladinac Đelekert Kneževi Vinogradi ugašen 1960-ih 1972. - - [2]
NK Omladinac Josipovac Punitovački Nogometni klub Omladinac Omladinac Josipovac Punitovački Punitovci aktivan 1962. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6.
NK Omladinac Niza Nogometni klub Omladinac Omladinac Niza Koška aktivan 1963. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6. [3]
NK Omladinac Petrijevci Nogometni klub Omladinac Omladinac Petrijevci Petrijevci aktivan 1938. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. 1941. obustavlja se rad kluba
1946. obnovljen rad kluba
[17]
NK Omladinac Selci Đakovački Nogometni klub Omladinac Omladinac Selci Đakovački Đakovo aktivan 1947. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. FD Slavonac Selci Đakovački [1]
NK Omladinac Vukojevci Nogometni klub Omladinac Omladinac Vukojevci Našice aktivan 1967. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6.
NK Oranica Osijek Nogometni klub Oranica Oranica Osijek Osijek ugašen 1950-ih - - [4]
HŠK Orao Đakovo Hrvatski športski klub Orao Orao Đakovo Đakovo ugašen 1910. - - [1][25]
NK Osijek Nogometni klub Osijek Osijek Osijek Osijek aktivan 1947. - 1. HNL 1. NK Proleter Osijek
SD Proleter Osijek
NK Slavonija Osijek
1947. fuzijom FD Slavonija Osijek i FD Bratstvo Osijek nastaje NK Proleter Osijek
fuzijom sa SD Mladost Osijek nastaje SD Proleter Osijek
1950. rasformiranje SD Proleter Osijek i izdvajanje NK Proleter Osijek i SD Grafičar Osijek
1962. fuzija u ŠD Slavonija Osijek
1967. raspad ŠD Slavonija Osijek i izdvajanje NK Osijek
[4]
MS Osijek Magyar Szövetség (Mađarska udruga) Osijek Osijek Osijek Osijek ugašen 1913. - - [1]
SK Osijek Sportski klub Osijek Osijek Osijek Osijek ugašen 1920-ih - - [4]
NK Osijek II Nogometni klub Osijek II Osijek II Osijek Osijek aktivan 2016. - 3. HNL - Istok 3.
NK Osvit Donji Miholjac Nogometni klub Osvit Osvit Donji Miholjac Donji Miholjac u mirovanju 2000. - - - [40]
OŠK Đakovo Obrtnički športski klub OŠK Đakovo Đakovo ugašen 1921. - - [1]
OŠK Osijek Osječki športski klub OŠK Osijek Osijek ugašen 1923. - - [1]
NK OTP Osijek Nogometni klub OTP (Opće trgovačko poduzeće) OTP Osijek Osijek ugašen - - [4]
NK Palača Nogometni klub Palača Palača Palača Šodolovci u mirovanju 1926. - - - NK Obilić Palača
NK Zvezda Palača
NK Crvena Zvezda Palača
1997. klub se gasi
2008. obnavlja se rad kluba
nakon 1/3 prvenstva u sezoni 2013./14. odustaje od daljeg natjecanja
[41]
NK Papuk Osijek Nogometni klub Papuk Papuk Osijek Osijek ugašen - - [4]
NK Partizan Kapelna Nogometni klub Partizan Partizan Kapelna Viljevo ugašen 1948. 1991. - - [1]
NK Partizan Ovčara Nogometni klub Partizan Partizan Ovčara Čepin ugašen 1950-ih - - [4]
NK Petlovac Nogometni klub Petlovac Petlovac Petlovac Petlovac aktivan 1959. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. ŠK Graničar Petlovac
NK Partizan Petlovac
[1]
NK Podravac Bistrinci Nogometni klub Podravac Podravac Bistrinci Belišće aktivan 1934. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. NK BEL Bistrinci 1948. obnovljen rad kluba [1][28]
NK Podravac Podravska Moslavina Nogometni klub Podravac Podravac Podravska Moslavina Podravska Moslavina aktivan 1942. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. 1948. obnovljen rad kluba [1]
NK Poganovci Nogometni klub Poganovci Poganovci Poganovci Podgorač aktivan 1971. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6. NK Orao Poganovci 2001. obnovljen rad kluba [9][1]
NK Polet Bokšić Nogometni klub Polet Polet Bokšić Đurđenovac aktivan 1954. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6.
NK Polet Josipin Dvor Nogometni klub Polet Mladost Josipin Dvor Antunovac ugašen 1992. - - 1992. fuzijom NK Bratstvo Antunovac, NK Dinamo Orlovnjak, NK Mladost Seleš i NK Polet Josipin Dvor nastaje NK Vitez '92 Antunovac
NK Polet Karanac Nogometni klub Polet Polet Karanac Kneževi Vinogradi aktivan 1929. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. NK Plavi 11 Karanac
ŠK Karanac
NK Branislav Klipić Karanac
NK Sloga Karanac
1947. obnovljen rad kluba [42][2]
NK Polet Semeljci Nogometni klub Polet Polet Semeljci Semeljci aktivan 1934. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. ŠK Zmaj Semeljci
NK Proleter Semeljci
1955. obnovljen rad kluba [37]
NK Proleter Ćirina Ada Nogometni klub Proleter Proleter Ćirina Ada Darda ugašen 1954. 1965. - - [2]
NK Proleter Krndija Nogometni klub Proleter Proleter Krndija Punitovci ugašen 1937. - - [1]
NK Proleter Kućanci Đakovački Nogometni klub Proleter Proleter Kućanci Đakovački Drenje ugašen 1950. - - [1]
NK Proleter Sokolovac Nogometni klub Proleter Proleter Sokolovac Kneževi Vinogradi ugašen 1971. - - [2]
RSK Proleter Sušine Radnički sportski klub Proleter Proleter Sušine Đurđenovac ugašen 1928. - - [1]
NK Proleter Širine Nogometni klub Proleter Proleter Širine Petlovac ugašen 1953. 1985. - - NK Borac Širine [1][2]
PSK Beli Manastir Pélmonostor sportklub (Belomanastirski sportski klub) PSK Beli Manastir Beli Manastir ugašen 1920. - - [2]
PSK Petrijevci Petrijevački sportski klub PSK Petrijevci Petrijevci ugašen 1926. - - HŠK Hajduk Petrijevci [1][17]
NK Radnički Beli Manastir Nogometni klub Radnički Radnički Beli Manastir Beli Manastir ugašen 1922. - - [2][1]
DNK Radnički Dalj Daljski nogometni klub Radnički Radnički Dalj Erdut ugašen 1950-ih - - [4]
NK Radnički Dalj Nogometni klub Radnički Radnički Dalj Erdut aktivan 1966. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. NK Ratar Dalj
FK Radnički Dalj
[1]
HNK Radnički Mece Hrvatski nogometni klub Radnički Radnički Mece Darda aktivan 1952. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. NK Borac Kokingrad
NK Radnički Kokingrad
NK Radnički Mece
FK Mece
[2]
NK Radnički Mirkovac Nogometni klub Radnički Radnički Mirkovac Kneževi Vinogradi aktivan 1932. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. NK Radnički Mirkovac-Kozjak 1965. prestanak rada kluba
1967. obnovljen rad kluba
1982. fuzija NK Radnički Mirkovac i NK Hajduk Kozjak
[2]
NK Radnički Osijek Nogometni klub Radnički Radnički Osijek Osijek ugašen 1954. - - [4]
ŠK Radnički Osijek Športski klub Radnički Radnički Osijek Osijek ugašen 1928. - - [1]
NK Radnički Viškovci Nogometni klub Radnički Radnički Viškovci Viškovci aktivan 1958. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. ONK Radnički Viškovci [1]
NK Radnik Čepin Nogometni klub Radnik Radnik Čepin Čepin ugašen - - [4]
NK Radnik Josipovac Nogometni klub Radnik Radnik Josipovac Osijek aktivan 1954. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6.
NK Radnik Vrbica Nogometni klub Radnik Radnik Vrbica Semeljci aktivan 1963. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. 1998. prestaje s radom
2004. obnavlja se rad kluba
[37]
NK Radnik Marko Belinić Šipovac Nogometni klub Radnik Marko Belinić Radnik Marko Belinić Našice Našice ugašen 1948. - - [9]
ŠNK Radnik Novi Bezdan Športski nogometni klub Radnik Radnik Novi Bezdan Petlovac aktivan 1976. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. NK Radnik Novi Bezdan 1991. obustavlja se rad kluba [1]
OŠK Rapid Osijek Osječki športski klub Rapid Rapid Osijek Osijek ugašen 1930. - - [1]
NK Ratar Ladimirevci Nogometni klub Ratar Ratar Ladimirevci Valpovo ugašen 1942. - - [1]
NK Ratar Piškorevci Nogometni klub Ratar Ratar Piškorevci Đakovo aktivan 1925. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. FD Zora Piškorevci 1947. obnovljen rad kluba [1]
NK Ravnica Bijela Loza Nogometni klub Ravnica Ravnica Bijela Loza Podgorač ugašen 2009. 2012. - - [43]
NK Rekord Kondrić Nogometni klub Rekord Rekord Kondrić Trnava aktivan 1975. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. NK Ovčara Kondrić
NK Ribar Kopačevo Nogometni klub Ribar Ribar Kopačevo Bilje aktivan 1922. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. ŠK Ribar Kopačevo
NK Dunav Kopačevo
1956. obnovljen rad kluba [5][2]
NK Sarvaš Nogometni klub Sarvaš Sarvaš Sarvaš Osijek aktivan 1952. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 7. NK Sloboda Sarvaš 2000. obnovljen rad kluba
NK Satnica Nogometni klub Satnica Satnica Satnica Petrijevci aktivan 1958. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. NK Sloga Satnica [29]
NK Seljak Koška Nogometni klub Seljak Seljak Koška Koška aktivan 1919. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6. ŠK Seljak Koška
NK Seljak Pribiševci Nogometni klub Seljak Seljak Pribiševci Đurđenovac ugašen 1950-ih - - [4]
NK Seona Nogometni klub Seona Seona Seona Donja Motičina aktivan 1973. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7. NK Mladost Seona [9][1]
NK Silaš 1922 Nogometni klub Silaš 1922 Silaš 1922 Silaš Šodolovci u mirovanju 2004. - - - [44]
ĐFŠK Slavija Đakovo Đački ferijalni športski klub Slavija Slavija Đakovo Đakovo ugašen 1900. - - [1]
ŠK Slavija Osijek Športski klub Slavija Slavija Osijek Osijek ugašen 1916. 1941. - - ŠĐK (Športski đački klub) Slavija Osijek
HŠK Slavija Osijek
JŠK (Jugoslavenski športski klub) Slavija Osijek
[1][25]
ŠK Slavija Sušine Športski klub Slavija Slavija Sušine Đurđenovac ugašen 1920. - - [1]
NK Slavonac Đurđanci Nogometni klub Slavonac Slavonac Đurđanci Đakovo aktivan 1973. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. NK Trešnjevka Đurđanci 1982. obnovljen rad kluba [1][45]
NK Slavonac Ladimirevci Nogometni klub Slavonac Slavonac Ladimirevci Valpovo aktivan 1947. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 2016./17. 5.
NK Slavonac Preslatinci Nogometni klub Slavonac Slavonac Preslatinci Drenje aktivan 1978. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6.
NK Slavonac Pribiševci Nogometni klub Slavonac Slavonac Pribiševci Đurđenovac aktivan 1973. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7.
NK Slavonac Tenja Nogometni klub Slavonac Slavonac Tenja Osijek aktivan 1928. - Međužupanijska nogometna liga Slavonije i Baranje 4. NK Jedinstvo Tenja
TANK (Tenjski amaterski nogometni klub) Tenja
NK TANK Slavonac Tenja
1991. obustavlja se rad kluba
1992. paralelno se osnivaju NK Slavonac Tenja (djeluje u progonstvu) i FK Tenja
1998. fuzijom NK Slavonac Tenja i FK Tenja nastaje NK TANK Slavonac Tenja
2000. klub odustaje od natjecanja
2003. povratak u natjecanje
[4][46]
NK Slavonija Budrovci Nogometni klub Slavonija Slavonija Budrovci Đakovo aktivan 1948. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. FD Mladost Budrovci [1]
NK Slavonija Ivanovac Nogometni klub Slavonija Slavonija Ivanovac Antunovac aktivan 1954. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. NK Slavonija Jovanovac [1]
NK Slavonija Klokočevci Nogometni klub Slavonija Slavonija Klokočevci Đurđenovac aktivan 1922. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7. ŠK Triglav Klokočevci
ŠK Hajduk Klokočevci
NK Slavonac Klokočevci
NK Radnik Klokočevci
1960. obnovljen rad kluba [9]
FD Slavonija Osijek Fiskulturno društvo Slavonija Slavonija Osijek Osijek ugašen 1946. 1947. - - 1946. fuzijom OFD Udarnik Osijek i FD Jedinstvo Osijek nastaje FD Slavonija Osijek
1947. fuzijom FD Slavonija Osijek i FD Bratstvo Osijek nastaje NK Proleter Osijek
ŠK Slavonija Osijek Šport klub Slavonija Slavonija Osijek Osijek ugašen 1913. 1914. - - [25]
NK Slavonija Podgajci Podravski Nogometni klub Slavonija Slavonija Podgajci Podravski Donji Miholjac u mirovanju 1928. - - - 2000. obnovljen rad kluba
nakon sezone 2015./16. prestaje s natjecanjem
[47]
NK Slavonija Punitovci Nogometni klub Slavonija Slavonija Punitovci Punitovci aktivan 1959. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. NK Zadrugar Punitovci [1]
NK Sloboda Čokadinci Nogometni klub Sloboda Sloboda Čokadinci Čepin ugašen 1991. - - 1950-ih prestanak rada kluba
1974. obnovljen rad kluba
[4][1]
SD Sloboda Đakovo Sportsko društvo Sloboda Sloboda Đakovo Đakovo ugašen 1945. 1962. - - FD Sloboda Đakovo
ŠD Sloboda Đakovo
1962. fuzijom ĐŠK Đakovo i SD Sloboda Đakovo nastaje NK Jedinstvo Đakovo [1]
NK Sloboda Kamenac Nogometni klub Sloboda Sloboda Kamenac Kneževi Vinogradi ugašen 1976. 1985. - - NK Inter Kamenac [1]
NK Sloga Belišće Nogometni klub Sloga Sloga Belišće Belišće ugašen - - [1]
NK Sloga Brešće Nogometni klub Sloga Sloga Briješće Osijek ugašen 1937. 1991. - - SK Obilić Brešće 1946. obnovljen rad kluba [1]
NŠK Sloga Donji Miholjac Nogometni šport klub Sloga Sloga Donji Miholjac Donji Miholjac ugašen 1926. - - [1]
ŠK Sloga Đakovo Športski klub Sloga Sloga Đakovo Đakovo ugašen 1919. 1945. - - 1940. obnovljen rad kluba [1]
NK Sloga Ernestinovo Nogometni klub Sloga Sloga Ernestinovo Ernestinovo aktivan 1967. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6.
NK Sloga Gajić Nogometni klub Sloga Sloga Gajić Draž aktivan 1959. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. 1991. obustavlja se rad kluba [1][2]
NK Sloga Koritna Nogometni klub Sloga Sloga Koritna Semeljci aktivan 1933. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. ŠK Zrinski Koritna
ŠK Sloga Koritna
[1][37]
RŠK Sloga Osijek Radnički športski klub Sloga Sloga Osijek Osijek ugašen 1919. - - [1]
HŠK Sloga Petrijevci Športski klub Sloga Sloga Petrijevci Petrijevci ugašen 1928. - - [1][17]
NK Sloga Podgorač Nogometni klub Sloga Sloga Podgorač Podgorač aktivan 1921. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6.
NK Sloga Samatovci Nogometni klub Sloga Sloga Samatovci Bizovac u mirovanju 1958. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7.
NK Sloga 1958 Samatovci Nogometni klub Sloga 1958 Sloga 1958 Samatovci Bizovac aktivan 2017. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. [48]
NK Sokol Đakovo Nogometni klub vježbača Jugoslavenskog sokola Sokol Sokol Đakovo Đakovo ugašen 1922. - - [1]
NK Sokol Rakitovica Nogometni klub Sokol Sokol Rakitovica Donji Miholjac aktivan 1953. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. NK Jedinstvo Rakitovica [1]
MGSK SMAK Osijek Mađarski gimnazijski sportski klub SMAK SMAK Osijek Osijek ugašen 1916. 1917. - - Sportski mađarski akademski klub [1][3]
NK Sveti Đurađ Nogometni klub Sveti Đurađ Sveti Đurađ Sveti Đurađ Donji Miholjac aktivan 1947. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Donji Miholjac 7. NK Omladinac Đurađ
NK Omladinac Sveti Đurađ
[1]
NK Šampion Šumarina Nogometni klub Šampion Šampion Šumarina Beli Manastir u mirovanju 1979. - - - 1991. prestanak rada kluba
2000. obnovljen rad kluba
nakon sezone 2015./16. prestaje se natjecati
[1][49]
NK Šipovac Našice Nogometni klub Šipovac Šipovac Našice Našice aktivan 1975. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6. NK Radnik Šipovac
NK Radnik Našice
[1][9]
NK Šokadija Duboševica Nogometni klub Šokadija Šokadija Duboševica Draž aktivan 1957. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. NK Proleter Duboševica
NK Duboševica
NK Omladinac Duboševica
FK Sloboda Duboševica
[5][2]
NK Šokadija Strizivojna Nogometni klub Šokadija Šokadija Strizivojna Strizivojna aktivan 1927. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 6. ŠK Šokadija Strizivojna-Vrpolje
ŽAK (Željeznički amaterski klub) Strizivojna-Vrpolje
FD Šokadija Strizivojna-Vrpolje
1946. obnovljen rad kluba
1952. odvajanje NK Sloga Vrpolje od NK Šokadija Strizivojna
[50][1]
NK Šparta Beli Manastir Nogometni klub Šparta Šparta Beli Manastir Beli Manastir aktivan 1924. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. ŠK Šparta Beli Manastir 1946. obnovljen rad kluba
1998. prestaje s djelovanjem
2014. obnavlja se rad kluba
[1][5][2]
NK Šubić Vuka Nogometni klub Šubić Šubić Vuka Vuka aktivan 1930. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. nakon sezone 2015./16. klub zamrzava status, ali se vraća već u sezoni 2017./18.
FK Švajcarnica Fudbalski klub Švajcarnica Švajcarnica Švajcarnica Darda ugašen 1993. 1996. - - [2]
SD Tekstilac Osijek Sportsko društvo Tekstilac Tekstilac Osijek Osijek ugašen 1946. 1950-ih - - [1][4]
FK Tenja Fudbalski klub Tenja Tenja Tenja Osijek ugašen 1928.
1992.
1998. - - NK Jedinstvo Tenja
TANK (Tenjski amaterski nogometni klub) Tenja
1991. obustavlja se rad kluba
1992. paralelno se osnivaju NK Slavonac Tenja (djeluje u progonstvu) i FK Tenja
1998. fuzijom NK Slavonac Tenja i FK Tenja nastaje NK TANK Slavonac Tenja
[4][46]
NK Tikveš Zlatna Greda Nogometni klub Tikveš Tikveš Zlatna Greda Bilje ugašen 1992. - - NK Tikveš 1981. klub se seli iz Tikveša u Zlatnu Gredu [51]
NK Tomislav Livana Nogometni klub Tomislav Tomislav Livana Čepin aktivan 2005. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5.
ŠK Tomislav Osijek Športski klub Tomislav Tomislav Osijek Osijek ugašen 1920-ih. - - [1]
NK Tomislav Šag Nogometni klub Tomislav Tomislav Šag Valpovo aktivan 1975. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. [1]
ŠK Tomislav Valpovo Športski klub Tomislav Tomislav Valpovo Valpovo ugašen 1939. - - [1]
NK Torpedo Kuševac Nogometni klub Torpedo Torpedo Kuševac Đakovo aktivan 1969. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. [5]
OFD Udarnik Osijek Omladinsko fiskulturno društvo Udarnik Udarnik Osijek Osijek ugašen 1945. 1946. - - 1946. fuzijom OFD Udarnik Osijek i FD Jedinstvo Osijek nastaje FD Slavonija Osijek [1]
NŠK Unitas Osijek Nogometni športski klub Unitas Unitas Osijek Osijek ugašen 1920. - - [1]
NK Valpovka Valpovo Nogometni klub Valpovka Valpovka Valpovo Valpovo aktivan 1926. - 1. ŽNL Osječko-baranjska 5. NK Naprijed Valpovo
ŠK Jovalija Valpovo
NK Vašaš Suza Nogometni klub Vašaš Vašaš Suza Kneževi Vinogradi ugašen 1967. 1978. - - 1974. prestaje se natjecati
1975. obnavlja se rad kluba
[14]
NK Vardarac Nogometni klub Vardarac Vardarac Vardarac Bilje aktivan 1948. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 6. NK Naprijed Vardarac
NK Dunav Vardarac
NK Vardar Vardarac
[1][2]
ŠK Velebit Osijek Športski klub Velebit Velebit Osijek Osijek ugašen 1934. - - [1]
NK Velebit Potnjani Nogometni klub Velebit Velebit Potnjani Drenje aktivan 1939. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7.
FK Velež Novo Nevesinje Fudbalski klub Velež Velež Novo Nevesinje Petlovac ugašen 1980-ih 1990. - - [2]
NK Vihor Jelisavac Nogometni klub Vihor Vihor Jelisavac Našice aktivan 1962. - Međužupanijska nogometna liga Slavonije i Baranje 4.
HNŠK Viktorija Đakovo Hrvatski nogometni športski klub Viktorija Viktorija Đakovo Đakovo ugašen 1914. 1918. - - [1]
NK Viktorija Lacići Nogometni klub Viktorija Viktorija Lacići Magadenovac aktivan 1934. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Donji Miholjac 7. NK Slaven Lacići [1]
SK Viktorija Osijek Sportski klub Viktorija Viktorija Osijek Osijek ugašen 1927. - - [1]
ŠK Viktorija Osijek Šport klub Viktorija Viktorija Osijek Osijek ugašen 1917. - - [1]
NK Viljevo Nogometni klub Viljevo Viljevo Viljevo Viljevo aktivan 1949. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6. FD Borac Viljevo
NK Mladost Viljevo

[1]

NK Vinogradar Mandićevac Nogometni klub Vinogradar Vinogradar Mandićevac Drenje aktivan 1977. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. NK Mladost Mandićevac 1970ih prestaje s radom
1990ih obnavlja rad
[1]
ŠNK Višnjevac Športski nogometni klub Višnjevac Višnjevac Višnjevac Osijek aktivan 1948. - 3. HNL - Istok 3. FD Borac Višnjevac
NK Mladost Višnjevac
NK Višnjevac
[1]
ŠK Vitez Osijek Športski klub Vitez Vitez Osijek Osijek ugašen 1920. - - [1]
NK Vitez '92 Antunovac Nogometni klub Vitez '92 Vitez '92 Antunovac Antunovac aktivan 1992. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Osijek 6. [52]
NK Vranduk Klisa Nogometni klub Vranduk Vranduk Klisa Osijek ugašen 1963. 1998. - - FK Obilić Klisa
NK Vučevci Nogometni klub Vučevci Vučevci Vučevci Viškovci u mirovanju 1977. - - - NK Sloboda Vučevci nakon sezone 2013./14. prestaje s natjecanjem [53][1]
NK Vuka Razbojište Nogometni klub Vuka Vuka Razbojište Podgorač aktivan 1977. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7.
NK Zadruga Tenja Nogometni klub Zadruga Zadruga Tenja Osijek ugašen 1950-ih - - [4]
SD Zadrugar Osijek Sportsko društvo Zadrugar Zadrugar Osijek Osijek ugašen 1952. - - NK Bratstvo Osijek 1955. fuzijom kuglaškog kluba Zadrugar i NK Bratstvo Osijek nastaje SD Zadrugar Osijek [4]
NK Zadrugar Šodolovci Nogometni klub Zadrugar Zadrugar Šodolovci Šodolovci ugašen 1950-ih - - [4]
NK Zadrugar Valpovo Nogometni klub Zadrugar Zadrugar Valpovo Valpovo ugašen 1950-ih - - [4]
FD Zadrugar Vrbica Fiskulturno društvo Zadrugar Zadrugar Vrbica Semeljci ugašen 1948. 1963. - - [37][1]
NK Zagorac Beljevina Nogometni klub Zagorac Zagorac Beljevina Đurđenovac ugašen 1952. 2016. - - [54]
NK Zagorac 1952 Beljevina Nogometni klub Zagorac Zagorac Beljevina Đurđenovac aktivan 2015. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 7. [55]
NK Zanatlija Osijek Nogometni klub Zanatlija Zanatlija Osijek Osijek ugašen 1973. 1993. - - 1993. fuzija NK Mursa Osijek i NK Zanatlija Osijek
ŠK Zanatlija Valpovo Športski klub Zanatlija Zanatlija Valpovo Valpovo ugašen 1932. - - [1]
NK Zelčin Nogometni klub Zelčin Zelčin Zelčin Valpovo aktivan - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo-Donji Miholjac 6.
NK Zmaj Zmajevac Nogometni klub Zmaj Zmaj Zmajevac Kneževi Vinogradi aktivan 1924. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Beli Manastir 7. NK Zmaj–Sárkány Zmajevac
NK Zmajevac Vörösmart
1948. obnavlja se rad kluba [56]
NK Zoljan Nogometni klub Zoljan Zoljan Zoljan Našice aktivan 1975. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6. [32]
ŠK Zora Osijek Športski klub Zora Zora Osijek Osijek ugašen 1920-ih - - [1]
NK Zrinski Čamagajevci Nogometni klub Omladinac Omladinac Čamagajevci Marijanci ugašen - - NK Omladinac Čamagajevci [1]
NK Zrinski Drenje Nogometni klub Zrinski Zrinski Drenje Drenje aktivan 1955. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Đakovo 7. NK Borac Drenje 1983. obnovljen rad kluba
nakon sezone 2013./14. prestaje s natjecanjem
2016. obnovljen rad kluba
[57][58]
HNK Zrinski Đakovo Hrvatski nogometni klub Zrinski Zrinski Đakovo Đakovo ugašen 1919. - - [1]
NK Zrinski Jurjevac Punitovački Nogometni klub Zrinski Zrinski Jurjevac Punitovački Punitovci aktivan 1937. - Međužupanijska nogometna liga Slavonije i Baranje 4.
NK Zrinski Vinogradci Nogometni klub Zrinski Zrinski Vinogradci Belišće aktivan 1947. - 3. ŽNL Osječko-baranjska NS Valpovo 7. NK Bratstvo Vinogradci [1]
ŠK Zrinski-Frankopan Đakovo Športski klub Zrinski-Frankopan Zrinski-Frankopan Đakovo Đakovo ugašen - - [1]
NK Željezničar Markovac Našički Nogometni klub Željezničar Željezničar Markovac Našički Našice aktivan 1946. - 2. ŽNL Osječko-baranjska NS Našice 6. NK Polet Markovac Našički
NK Victoria Markovac Našički
NK Željezničar Osijek Nogometni klub Željezničar Željezničar Osijek Osijek ugašen 1949. 1990. - - [23]
ŠK Željezničarski Belišće Željezničarski športski klub Željezničarski Belišće Belišće ugašen 1929. - - [1]

  1. 1 NK Osijek nastao fuzijom NK Trgovački Osijek i NK Građevinar Osijek kasnije (1952. godine) mijenja ime u NK Hajduk Osijek i nije ni na koji način povezan sa NK Osijek (tada NK Proleter Osijek)
  2. 2 NK Hajduk Osijek 1958. godine zbog sponzorstva tekstilne industrije Slavonija mijenja ime u NK Slavonija Osijek[29], te ni na koji način nije povezan sa nazivom današnjeg NK Osijek (tada NK Proleter Osijek) koji je od 1962. do 1967. nosio ime NK Slavonija Osijek

Nogometni klubovi (žene)[uredi VE | uredi]

Članak Puni naziv Uvriježeno ime Sjedište Grad/općina Status Osnovan Ugašen Liga Rang Raniji nazivi Napomene Poveznice Izvori
ŽNK Beketinci Ženski nogometni klub Beketinci Beketinci Beketinci Čepin ugašen 2002. 2016. - - [59]
ŽNK Dinamo Tomašanci Ženski nogometni klub Dinamo Dinamo Tomašanci Gorjani aktivan 1998. -
ŽNK Motičina Donja Motičina Ženski nogometni klub Motičina Motičina Donja Motičina Donja Motičina ugašen 2001. 2010. - - [60]
ŽNK Osijek Ženski nogometni klub Osijek Osijek Osijek Osijek aktivan 1990. - 1. HNLŽ 1. ŽNK Osijek Lijanovići
ŽNK Polet-Baranja Karanac Ženski nogometni klub Polet-Baranja Polet-Baranja Karanac Kneževi Vinogradi ugašen 1999. 2013. - - ŽNK Polet Karanac [61][62]
ŽNK Slavonka Ladimirevci Ženski nogometni klub Slavonka Slavonka Ladimirevci Valpovo ugašen 2004. 2016. - - [63]
ŽNK Vihor Jelisavac Ženski nogometni klub Vihor Vihor Jelisavac Našice ugašen 2002. 2010. - - [64]
ŽNK Vuka Ženski nogometni klub Vuka Vuka Vuka Vuka ugašen 2002. 2011. - - [65]
ŽNK Zmaj Zmajevac Ženski nogometni klub Zmaj Zmaj Zmajevac Kneževi Vinogradi ugašen 1981. 1986. - - [56]

Malonogometni klubovi[uredi VE | uredi]

Članak Puni naziv Uvriježeno ime Sjedište Grad/općina Status Osnovan Ugašen Liga Rang Raniji nazivi Napomene Poveznice Izvori
MNK Aljmaš Malonogometni klub Aljmaš Aljmaš Aljmaš Erdut aktivan -
MNK Areca Osijek Malonogometni klub Areca Areca Osijek Osijek aktivan 2009. - [66]
MNK Asbor Osijek Malonogometni klub Asbor Asbor Osijek Osijek aktivan 2003. - [67]
MNK Atletico Osijek Malonogometni klub Atletico Atletico Osijek Osijek aktivan 2014. - Gradska liga Osijek 4. [68]
MNK Auto-Brko Osijek Nemetin Malonogometni klub Auto-Brko Osijek Auto-Brko Osijek Nemetin Osijek aktivan 2010. - [69]
MNK Barice Tenja Malonogometni klub Barice Barice Tenja Osijek aktivan 2005. - [70]
MNK Baza Višnjevac Malonogometni klub Baza Baza Višnjevac Osijek aktivan 2012. - [71]
MNK Beli Manastir Malonogometni klub Beli Manastir Beli Manastir Beli Manastir Beli Manastir aktivan 2004. - [72]
MNK Belišće Gat Malonogometni klub Belišće Belišće Gat Belišće aktivan 2013. - [73]
MNK Bloketara Bizovac Osijek Malonogometni klub Bloketara Bizovac Bloketara Bizovac Osijek Osijek aktivan 1999. - [74]
MNK Bljesak 95 Osijek Malonogometni klub Bljesak 95 Bljesak 95 Osijek Osijek aktivan 2016. - [75]
MK Borbaš Security Osijek Malonogometni klub Borbaš Security Borbaš Security Osijek Osijek aktivan 2013. - [76]
MNK Brazil Darda Malonogometni klub Brazil Brazil Darda Darda aktivan -
MNK Cafe Bar S Čepin Malonogometni klub Cafe Bar S Cafe Bar S Čepin Čepin aktivan 2003. - [77]
MNK Cage Ball Valpovo Malonogometni klub Cage Ball Cage Ball Valpovo Valpovo aktivan 2005. - [78]
MNK Cappo Višnjevac Malonogometni klub Cappo Cappo Višnjevac Osijek aktivan 2016. - [79]
MNK Cariocce Osijek Malonogometni klub Cariocce Cariocce Osijek Osijek ugašen 2005. - - [80]
MNK Croatia Bračevci Malonogometni klub Croatia Croatia Bračevci Drenje aktivan 2013. - [81]
MNK Certissa Đakovo Malonogometni klub Certissa Certissa Đakovo Đakovo aktivan 2009. - [82]
MNK Coma Osijek Malonogometni klub Coma Coma Osijek Osijek aktivan 2008. - [83]
MNK Darda Malonogometni klub Darda Darda Darda Darda aktivan 2012. - [84]
MNK Darda-Staro Češko Malonogometni klub Darda-Staro Češko Darda-Staro Češko Darda Darda aktivan 2008. - [85]
MNK Darosy Osijek Malonogometni klub Darosy Darosy Osijek Osijek aktivan 2010. - [86]
MNK De Paris Osijek Malonogometni klub De Paris De Paris Osijek Osijek aktivan 1998. - [87]
MNK Donji Grad Osijek Malonogometni klub Donji Grad Donji Grad Osijek Osijek ugašen - - [88]
MNK Donji Miholjac Malonogometni klub Donji Miholjac Donji Miholjac Donji Miholjac Donji Miholjac aktivan 2013. - [89]
MNK Dunav Osijek Malonogometni klub Dunav Dunav Osijek Osijek ugašen 1995. - - [90]
MNK Đakovo Malonogometni klub Đakovo Đakovo Đakovo Đakovo aktivan 1997. - [91]
MNK Esseker Osijek Malonogometni klub Esseker Esseker Osijek Osijek aktivan 2011. - [92]
MNK Futsal Darda Malonogometni klub Futsal Darda Futsal Darda Darda Darda aktivan 2014. - [93]
MNK Gabarit Osijek Malonogometni klub Gabarit Gabarit Osijek Osijek aktivan 1995. - [94]
MNK Harfa Osijek Malonogometni klub Harfa Harfa Osijek Osijek aktivan 2002. - [95]
MNK Hormann Zetović Osijek Malonogometni klub Hormann Zetović Hormann Zetović Osijek Osijek aktivan 2008. - [96]
MNK HOS Osijek Malonogometni klub HOS (Hrvatske obrambene snage) HOS Osijek Osijek aktivan 1998. - [97]
MNK HPT Osijek Malonogometni klub HPT (Hrvatske pošte i telekomunikacije) HPT Osijek Osijek aktivan 1996. - [98]
MNK Kenta Commerce Osijek Malonogometni klub Kenta Commerce Kenta Commerce Osijek Osijek aktivan 2004. - [99]
MNK Lingua Osijek Malonogometni klub Lingua Lingua Osijek Osijek aktivan 2003. - [100]
MNK Lovački rog Osijek Malonogometni klub Lovački rog Lovački rog Osijek Osijek aktivan 1992. - Gradska liga Osijek 4. [101]
MNK Ljubuški Osijek Malonogometni klub Ljubuški Ljubuški Osijek Osijek aktivan 2003. - [102]
MNK Mala mljekara Valpovo Malonogometni klub Mala Mljekara Mala mljekara Valpovo Valpovo aktivan 2007. - 2.HMNL Istok 2. [103]
MNK Marinero-Limomont Osijek Malonogometni klub Marinero-Limomont Marinero-Limomont Osijek Osijek aktivan 1995. - [104]
MNK Moša Osijek Malonogometni klub Moša Moša Osijek Osijek aktivan 2009. - [105]
MNK Našice Malonogometni klub Našice Našice Našice Našice aktivan 2005. - 2.HMNL Istok 2.
HMNK Omega Osijek Hrvatski malonogometni klub Omega Omega Osijek Osijek aktivan 1995. - [106]
MNK Osijek Malonogometni klub Osijek Osijek Osijek Osijek aktivan 1993. - 1. HMNL 1. MNK Osijek V.B.K.
MNK Osijek-Kelme
[107]
FC Osijek 031 Futsal club Osijek 031 Osijek 031 Osijek Osijek u mirovanju 2007. - MNK Osijek 031 nakon jesenskog dijela sezone 2015./16. odustaje od daljeg natjecanja [108]
MNK Osijek-Lijeva obala Malonogometni klub Osijek-Lijeva obala Osijek-Lijeva obala Osijek Osijek aktivan 1998. - [109]
MNK Pan Team Osijek Malonogometni klub Pan Team Pan Team Osijek Osijek aktivan 2000. - [110]
MNK Panturist Osijek Malonogometni klub Panturist Panturist Osijek Osijek aktivan 1998. - [111]
MNK Pascuum Đurđenovac Malonogometni klub Pascuum Pascuum Đurđenovac Đurđenovac aktivan 2003. - MNK Antitalenti Đurđenovac [112]
MNK Pekarna Golubica Osijek Malonogometni klub Pekarna Golubica Pekarna Golubica Osijek Osijek aktivan 1999. - [113]
MNK Plavi 9 Petrijevci Malonogometni klub Plavi 9 Plavi 9 Petrijevci Petrijevci ugašen - - [114]
MNK PTSP Osijek Višnjevac Malonogometni klub PTSP PTSP Višnjevac Osijek aktivan 2001. - [115]
MNK Samba Osijek Malonogometni klub Samba Samba Osijek Osijek aktivan 1995. - [116]
MNK Slivno Osijek Malonogometni klub Slivno Slivno Osijek Osijek aktivan 1998. - [117]
MNK Sokol Osijek Malonogometni klub Sokol Osijek Sokol Osijek Osijek Osijek aktivan 1999. - [118]
MNK Stara Moša Osijek Malonogometni klub Stara Moša Stara Moša Osijek Osijek aktivan 2009. - [119]
MNK Šilo Osijek Malonogometni klub Šilo Šilo Osijek Osijek ugašen 1995. 2014. - - [120]
MNK Telekom Osijek Malonogometni klub Telekom Telekom Osijek Osijek aktivan 1999. - [121]
MNK Uljara Čepin Malonogometni klub Uljara Čepin Uljara Čepin Čepin Čepin aktivan 2000. - [122]
MNK Velpro Osijek Malonogometni klub Velpro Velpro Osijek Osijek aktivan 2000. - [123]
AŠMNK Vrata Baranje Osijek Amaterski športski malonogometni klub Vrata Baranje Vrata Baranje Osijek Osijek aktivan 2016. - [124]
MNK Zlatarna Zlatni Snovi Osijek Malonogometni klub Zlatarna Zlatni Snovi Zlatarna Zlatni Snovi Osijek Osijek ugašen 1995. 2007. - - [125]

Ostalo[uredi VE | uredi]

  • Nogometna akademija Krpan & Babić Osijek [6]
  • Nogometna škola mladeži Grafičar-Vodovod Osijek[126]
  • Nogometna škola mladeži NK Slavonac Tenja[127]

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. 1,000 1,001 1,002 1,003 1,004 1,005 1,006 1,007 1,008 1,009 1,010 1,011 1,012 1,013 1,014 1,015 1,016 1,017 1,018 1,019 1,020 1,021 1,022 1,023 1,024 1,025 1,026 1,027 1,028 1,029 1,030 1,031 1,032 1,033 1,034 1,035 1,036 1,037 1,038 1,039 1,040 1,041 1,042 1,043 1,044 1,045 1,046 1,047 1,048 1,049 1,050 1,051 1,052 1,053 1,054 1,055 1,056 1,057 1,058 1,059 1,060 1,061 1,062 1,063 1,064 1,065 1,066 1,067 1,068 1,069 1,070 1,071 1,072 1,073 1,074 1,075 1,076 1,077 1,078 1,079 1,080 1,081 1,082 1,083 1,084 1,085 1,086 1,087 1,088 1,089 1,090 1,091 1,092 1,093 1,094 1,095 1,096 1,097 1,098 1,099 1,100 1,101 1,102 1,103 1,104 1,105 1,106 1,107 1,108 1,109 1,110 1,111 1,112 1,113 1,114 1,115 1,116 1,117 1,118 1,119 1,120 1,121 1,122 1,123 1,124 1,125 1,126 1,127 1,128 1,129 1,130 1,131 1,132 1,133 1,134 1,135 1,136 1,137 1,138 1,139 1,140 1,141 1,142 1,143 1,144 1,145 1,146 1,147 1,148 1,149 1,150 1,151 1,152 1,153 1,154 1,155 1,156 1,157 1,158 1,159 1,160 1,161 1,162 1,163 1,164 1,165 1,166 1,167 1,168 Sto godina nogometa u Hrvatskoj 1880.-1980., Zagreb 1981.
  2. 2,00 2,01 2,02 2,03 2,04 2,05 2,06 2,07 2,08 2,09 2,10 2,11 2,12 2,13 2,14 2,15 2,16 2,17 2,18 2,19 2,20 2,21 2,22 2,23 2,24 2,25 2,26 2,27 2,28 2,29 2,30 2,31 2,32 2,33 2,34 2,35 2,36 2,37 2,38 2,39 Boro Borivoj Novaković, "50 godina nogometa u Baranji (1947/48-1996/97)", Beli Manastir 2005., ISBN 953-6505-84-3
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 Danijel Kričkić: Povijest sporta u Osijeku
  4. 4,00 4,01 4,02 4,03 4,04 4,05 4,06 4,07 4,08 4,09 4,10 4,11 4,12 4,13 4,14 4,15 4,16 4,17 4,18 4,19 4,20 4,21 4,22 4,23 4,24 4,25 4,26 4,27 4,28 4,29 4,30 4,31 4,32 4,33 "50 godina nogometa u Slavoniji", 1956.
  5. 5,00 5,01 5,02 5,03 5,04 5,05 5,06 5,07 5,08 5,09 5,10 5,11 5,12 5,13 5,14 5,15 5,16 5,17 Nogometni leksikon: Baranja, pristupljeno 21. ožujka 2017. godine
  6. Poslovna.hr: NK Baranjac Topolje, pristupljeno 31. listopada 2017. godine
  7. 7,0 7,1 Dražen Lekšan, Glas Slavonije: U Baranji sve manje klubova i nogometaša, ostali i bez ženskog nogometa, objavljeno 23. kolovoza 2013. godine, pristupljeno 31. listopada 2017. godine
  8. 8,0 8,1 Općina Magadenovac: ŠNK Beničanci, pristupljeno 4. travnja 2017. godine
  9. 9,00 9,01 9,02 9,03 9,04 9,05 9,06 9,07 9,08 9,09 9,10 9,11 9,12 9,13 Nogometno središte Našice: povijest, pristupljeno 22. ožujka 2017. godine
  10. Poslovna.hr: NK Bračevci, pristupljeno 23. ožujka 2017. godine
  11. Poslovna.hr: NK Bratstvo Podolje, pristupljeno 31. listopada 2017. godine
  12. D. Lekšan, Glas Slavonije: Brijest obilježio 50. obljetnicu postojanja, objavljeno 7. rujna 2013. godine, pristupljeno 5. travnja 2017. godine
  13. Poslovna.hr: NK BSK Bračevci, pristupljeno 23. ožujka 2017. godine
  14. 14,0 14,1 Općina Kneževi Vinogradi: NK Columbus 2005 Suza, pristupljeno 28. ožujka 2017. godine
  15. 15,0 15,1 Vesna Kaselj, Radio Đakovo: Ujedinili se nekadašnji rivali: Osnovan HNK Đakovo-Croatia, objavljeno 27. lipnja 2012. godine, pristupljeno 22. ožujka 2017. godine
  16. Poslovna.hr: NK Crvena Zvezda Andrijevac, pristupljeno 4. travnja 2017. godine
  17. 17,0 17,1 17,2 17,3 17,4 17,5 Bratislav Stojanović, Dragiša Kovačević: Jugoslovenski fudbalski klubovi, Beograd, 1977.
  18. 18,0 18,1 Marin Adrić, Radio Đakovo: Obnovljen NK Dračice, objavljeno 20. kolovoza 2015. godine, pristupljeno 23. ožujka 2017. godine
  19. Poslovna.hr: NK Dubrava Krunoslavje, pristupljeno 4. travnja 2017. godine
  20. Poslovna.hr: NK Dunav Aljmaš, pristupljeno 5. travnja 2017. godine
  21. RTL sport i biciklizam: NK Dunav proslavio 80. obljetnicu, objavljeno 14. listopada 2011. godine, pristupljeno 21. ožujka 2017. godine
  22. Poslovna.hr: NK DZMH Laslovo, pristupljeno 16. studenoga 2017. godine
  23. 23,0 23,1 23,2 23,3 Dragutin Kerže, Alan Kerže: Kuća Osječko-baranjskog nogometa (1924.-2004.)
  24. FinInfo.hr: NK Goleo Dopsin, pristupljeno 27. listopada 2017. godine
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 25,4 Ivan Flod: 20 godina Hrvatskog građanskog sport kluba u Osijeku 1917.-1937., Osijek 1937.
  26. Poslovna.hr: NK Grafičar Vodovod Osijek, pristupljeno 25. listopada 2017. godine
  27. Poslovna.hr: NK "Grafičar Vodovod" Osijek, pristupljeno 25. listopada 2017. godine
  28. 28,0 28,1 Sportsko društvo GRAFIČAR Osijek 1926.-1981., monografija NK Grafičar Osijek
  29. 29,0 29,1 29,2 29,3 29,4 Dragutin Kerže: "Olimpija, simbol Donjega grada 1923.-2003.", Nogometni klub Olimpija, Osijek, 2003., ISBN 953-99459-0-9
  30. Poslovna.hr: NK Graničar Ivanovo, pristupljeno 4. travnja 2017. godine
  31. Poslovna.hr: ŠNK Ivanovo, pristupljeno 4. travnja 2017. godine
  32. 32,0 32,1 Franjo Pavlović, Čiča Mata: NK Zoljan, naših 40 godina (1975.-2015.), Zoljan 2015. ISBN 978-953-58667-0-1
  33. Općina Magadenovac: NK Kućanci, pristupljeno 4. travnja 2017. godine
  34. Poslovna.hr: NK LIV 1949 Vladislavci, pristupljeno 27. listopada 2017. godine
  35. Poslovna.hr: RŠK Mladost Darda, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  36. Poslovna.hr: NK Napredak Batina, pristupljeno 28. ožujka 2017. godine
  37. 37,0 37,1 37,2 37,3 37,4 Općina Semeljci: Sport, lov i ribolov, pristupljeno 23. ožujka 2017. godine
  38. 38,0 38,1 NK NAŠK Našice: povijest, pristupljeno 22. ožujka 2017. godine
  39. Poslovna.hr: NK Novi Čeminac, pristupljeno 31. listopada 2017. godine
  40. Bisnode.hr: NK Osvit Donji Miholjac, pristupljeno 4. travnja 2017. godine
  41. Izvor #50 (web arhiva), str. 9, Srđan Sekulić: Zvezdaši iz Palače, objavljeno rujna 2012. godine, pristupljeno 21. ožujka 2017. godine
  42. Općina Kneževi Vinogradi: ŠNK Polet Karanac, pristupljeno 28. ožujka 2017. godine
  43. Poslovna.hr: NK Ravnica Bijela Loza, pristupljeno 1. studenoga 2017. godine
  44. Poslovna.hr: NK Silaš 1922, pristupljeno 27. listopada 2017. godine
  45. Bisnode.hr: NK Slavonac Đurđanci, pristupljeno 23. ožujka 2017. godine
  46. 46,0 46,1 RSSSF.com: Croatia 1999./2000., pristupljeno 21. ožujka 2017. godine
  47. FinInfo.hr: NK Slavonija Podgajci Podravski, pristupljeno 4. travnja 2017. godine
  48. Poslovna.hr: NK Sloga 1958 Samatovci, pristupljeno 5. srpnja 2018. godine
  49. Poslovna.hr: NK Šampion Šumarina, pristupljeno 31. listopada 2017. godine
  50. NK Sloga Vrpolje: Informacije i povijest kluba, pristupljeno 27. ožujka 2017. godine
  51. Poslovna.hr: NK Tikveš, pristupljeno 21. ožujka 2017. godine
  52. Poslovna.hr: NK Vitez 92 Antunovac, pristupljeno 6. studenoga 2017. godine
  53. Željko Batarilović: Nogometni klub Otok 1923.-2003., monografija NK Otok, Otok 2003.
  54. Poslovna.hr: NK Zagorac Beljevina, pristupljeno 22. ožujka 2017. godine
  55. poslovna.hr: NK Zagorac 1952 Beljevina, pristupljeno 7. studenoga 2017. godine
  56. 56,0 56,1 Općina Kneževi Vinogradi: NK Zmaj Zmajevac, pristupljeno 28. ožujka 2017. godine
  57. Poslovna.hr: NK Zrinski Drenje, pristupljeno 23. ožujka 2017. godine
  58. Obnavlja se rad Nogometnog kluba Zrinski iz Drenja, objavljeno 5. kolovoza 2016. godine, pristupljeno 23. ožujka 2017. godine
  59. Poslovna.hr: ŽNK Beketinci, pristupljeno 1. studenoga 2017. godine
  60. Poslovna.hr: ŽNK Motičina, pristupljeno 1. studenoga 2017. godine
  61. FinInfo.hr: ŽNK Polet Karanac, pristupljeno 28. ožujka 2017. godine
  62. Poslovna.hr: ŽNK Polet Karanac, pristupljeno 1. studenoga 2017. godine
  63. Poslovna.hr: ŽNK Slavonka Ladimirevci, pristupljeno 1. studenoga 2017. godine
  64. Poslovna.hr: ŽNK Vihor, pristupljeno 1. studenoga 2017. godine
  65. Poslovna.hr: ŽNK Vuka, pristupljeno 1. studenoga 2017. godine
  66. Poslovna.hr: MNK Areca Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  67. Poslovna.hr: MNK Asbor Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  68. Bisnode.hr: MNK Atletico Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  69. Poslovna.hr: MNK Auto-Brko Osijek Nemetin, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  70. Bisnode.hr: MNK Barice Tenja, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  71. Poslovna.hr: MNK Baza Višnjevac, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  72. Poslovna.hr: MNK Beli Manastir, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  73. Bisnode.hr: MNK Belišće, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  74. Poslovna.hr: MNK Bloketara Bizovac Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  75. Bisnode.hr: MNK Bljesak 95 Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  76. Bisnode.hr: MK Borbaš Security Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  77. Poslovna.hr: MNK Cafe Bar S Čepin, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  78. Bisnode.hr: MNK Cage Ball Valpovo, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  79. Bisnode.hr: MNK Cappo Višnjevac, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  80. Bisnode.hr: MNK Cariocce Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  81. Bisnode.hr: MNK Croatia Bračevci, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  82. Poslovna.hr: MNK Certissa Đakovo, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  83. Bisnode.hr: MNK Coma Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  84. Bisnode.hr: MNK Darda, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  85. Bisnode.hr: MNK Darda-Staro Češko, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  86. Bisnode.hr: MNK Darosy Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  87. FinInfo.hr: MNK De Paris Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  88. Poslovna.hr: MNK Donji Grad Osijek, pristupljeno 11. siječnja 2018. godine
  89. Bisnode.hr: MNK Donji Miholjac, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  90. Poslovna.hr: MNK Dunav Osijek, pristupljeno 10. siječnja 2018. godine
  91. Bisnode.hr: MNK Đakovo, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  92. Bisnode.hr: MNK Esseker Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  93. Bisnode.hr: MNK Futsal Darda, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  94. Bisnode.hr: MNK Gabarit Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  95. Poslovna.hr: MNK Harfa Osijek, pristupljeno 10. siječnja 2018. godine
  96. Bisnode.hr: MNK Hormann Zetović Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  97. Bisnode.hr: MNK HOS Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  98. Bisnode.hr: MNK HPT Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  99. Bisnode.hr: MNK Kenta Commerce Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  100. Bisnode.hr: MNK Lingua Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  101. Bisnode.hr: MNK Lovački rog Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  102. Bisnode.hr: MNK Ljubuški Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  103. Bisnode.hr: MNK Mala mljekara Valpovo, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  104. Bisnode.hr: MNK Marinero-Limomont Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  105. Bisnode.hr: MNK Moša Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  106. Bisnode.hr: HMNK Omega Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  107. Poslovna.hr: MNK Osijek, pristupljeno 5. travnja 2017. godine
  108. Bisnode.hr: FC Osijek 031, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  109. Poslovna.hr: MNK Osijek-Lijeva obala, pristupljeno 5. travnja 2017. godine
  110. Bisnode.hr: MNK Pan team Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  111. Poslovna.hr: MNK Panturist Osijek, pristupljeno 8. siječnja 2018. godine
  112. Poslovna.hr: MNK Pascuum Đurđenovac, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  113. Poslovna.hr: MNK Pekarna Golubica Osijek, pristupljeno 8. siječnja 2018. godine
  114. Poslovna.hr: Malonogometni klub Plavi 9 Petrijevci, pristupljeno 11. siječnja 2018. godine
  115. Poslovna.hr: MNK PTSP Osijek-Višnjevac, pristupljeno 5. travnja 2017. godine
  116. Poslovna.hr: MNK Samba Osijek, pristupljeno 8. siječnja 2018. godine
  117. Poslovna.hr: MNK Slivno Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  118. Poslovna.hr: MNK Sokol Osijek, pristupljeno 8. siječnja 2018. godine
  119. Bisnode.hr: MNK Stara Moša Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  120. Poslovna.hr: MNK Šilo Osijek, pristupljeno 8. siječnja 2018. godine
  121. Poslovna.hr: MNK Telekom Osijek, pristupljeno 8. siječnja 2018. godine
  122. Poslovna.hr: MNK Uljara Čepin, pristupljeno 8. siječnja 2018. godine
  123. Poslovna.hr: MNK Velpro Osijek, pristupljeno 8. siječnja 2018. godine
  124. Bisnode.hr: AŠMNK Vrata Baranje Osijek, pristupljeno 6. travnja 2017. godine
  125. Poslovna.hr: Malonogometni klub Zlatarna Zlatni Snovi Osijek, pristupljeno 10. siječnja 2018. godine
  126. Poslovna.hr: NŠM Grafičar-Vodovod Osijek, pristupljeno 25. listopada 2017. godine
  127. [http://www.poslovna.hr/lite/nogometna-skola-mladezi-nk-slavonac/742359/subjekti.aspx Poslovna.hr: NSM NK Slavonac Tenja