Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/Č

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - Č
Naselje Grad ili općina Županija
Čabar Čabar Primorsko-goranska županija
Čabdin Jastrebarsko Zagrebačka županija
Čabraji Križevci Koprivničko-križevačka županija
Čabrunići Svetvinčenat Istarska županija
Čačinci Čačinci Virovitičko-podravska županija
Čačvina Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Čađavac Velika Pisanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Čađavica Čađavica Virovitičko-podravska županija
Čađavički Lug Čađavica Virovitičko-podravska županija
Čaglin Čaglin Požeško-slavonska županija
Čaire Kutina Sisačko-moslavačka županija
Čajkovci Vrpolje Brodsko-posavska županija
Čajkovica Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Čajkovići Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Čakanec Kravarsko Zagrebačka županija
Čakovci Tompojevci Vukovarsko-srijemska županija
Čakovec Čakovec Međimurska županija
Čalinec Maruševec Varaždinska županija
Čamagajevci Marijanci Osječko-baranjska županija
Čambarelići Kršan Istarska županija
Čamerovac Slunj Karlovačka županija
Čanak Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Čanjevo Visoko Varaždinska županija
Čapljani Sunja Sisačko-moslavačka županija
Čaporice Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Čaprginci Okučani Brodsko-posavska županija
Čara Korčula Dubrovačko-neretvanska županija
Čatrnja Krnjak Karlovačka županija
Čatrnja Rakovica Karlovačka županija
Čavle Čavle Primorsko-goranska županija
Čavlovica Dvor Sisačko-moslavačka županija
Čavoglave Ružić Šibensko-kninska županija
Čazma Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Čečavac Brestovac Požeško-slavonska županija
Čečavački Vučjak Brestovac Požeško-slavonska županija
Čedanj Delnice Primorsko-goranska županija
Čeglje Jastrebarsko Zagrebačka županija
Čehići Sveti Lovreč Istarska županija
Čehovec Prelog Međimurska županija
Čelikovići Sibinj Brodsko-posavska županija
Čelina Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Čelopeci Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Čemernica Virovitica Virovitičko-podravska županija
Čemernica Lonjska Kloštar Ivanić Zagrebačka županija
Čeminac Čeminac Osječko-baranjska županija
Čenkovo Levanjska Varoš Osječko-baranjska županija
Čepelovac Đurđevac Koprivničko-križevačka županija
Čepić Oprtalj Istarska županija
Čepikuće Dubrovačko primorje Dubrovačko-neretvanska županija
Čepin Čepin Osječko-baranjska županija
Čepinski Martinci Čepin Osječko-baranjska županija
Čepljani Umag Istarska županija
Čeralije Voćin Virovitičko-podravska županija
Červari Kanfanar Istarska županija
Červar-Porat Poreč Istarska županija
Čestijanec Sveti Martin na Muri Međimurska županija
Česvinica Ston Dubrovačko-neretvanska županija
Češljakovci Kaptol Požeško-slavonska županija
Četekovac Mikleuš Virovitičko-podravska županija
Četvrtkovac Sunja Sisačko-moslavačka županija
Čibača Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Čičkovina Martijanec Varaždinska županija
Čigoć Sisak Sisačko-moslavačka županija
Čilipi Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Čingi Lingi Molve Koprivničko-križevačka županija
Čiritež Buzet Istarska županija
Čisla Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Čista Mala Vodice Šibensko-kninska županija
Čista Mlaka Rugvica Zagrebačka županija
Čista Velika Vodice Šibensko-kninska županija
Čitluk Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Čitluk Promina Šibensko-kninska županija
Čižići Dobrinj Primorsko-goranska županija
Čojlug Mikleuš Virovitičko-podravska županija
Čojluk Udbina Ličko-senjska županija
Čokadinci Čepin Osječko-baranjska županija
Čovac Okučani Brodsko-posavska županija
Čovići Otočac Ličko-senjska županija
Črečan Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Črečan Nedelišće Međimurska županija
Čremušnica Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Črešnjevec Tuhelj Krapinsko-zagorska županija
Črešnjevo Beretinec Varaždinska županija
Čret Krapinske Toplice Krapinsko-zagorska županija
Čret Bisaški Breznica Varaždinska županija
Čret Posavski Orle Zagrebačka županija
Črnčevec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Črnec Biškupečki Varaždin Varaždinska županija
Črnec Dugoselski Rugvica Zagrebačka županija
Črnec Rugvički Rugvica Zagrebačka županija
Črnica Buzet Istarska županija
Črnile Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Črnilovec Jastrebarsko Zagrebačka županija
Črnkovci Marijanci Osječko-baranjska županija
Črnkovec Velika Gorica Zagrebačka županija
Črvar Poreč Istarska županija
Čučak Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Čučići Krašić Zagrebačka županija
Čujića Krčevina Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Čuki Vižinada Istarska županija
Čukovec Ludbreg Varaždinska županija
Čukovec Prelog Međimurska županija
Čukur Hrvatska Kostajnica Sisačko-moslavačka županija
Čunkova Draga Krašić Zagrebačka županija
Čuntić Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Čurilovec Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Čuši Poreč Istarska županija
Čvrljevo Šibenik Šibensko-kninska županija
Čvrljevo Unešić Šibensko-kninska županija