Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/B

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - B
Naselje Grad ili općina Županija
Babići Kaštelir-Labinci Istarska županija
Babići Umag Istarska županija
Babina Greda Babina Greda Vukovarsko-srijemska županija
Babina Rijeka Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Babinac Ivanska Bjelovarsko-bilogorska županija
Babinac Velika Pisanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Babindub Zadar Zadarska županija
Babine Kuće Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Babinec Cestica Varaždinska županija
Babino Polje Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Babotok Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Bačevac Gradina Virovitičko-podravska županija
Bačkovica Velika Pisanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Bačva Višnjan Istarska županija
Baćin Dol Cernik Brodsko-posavska županija
Baćin Hrvatska Dubica Sisačko-moslavačka županija
Baćina Ploče Dubrovačko-neretvanska županija
Badanj Drniš Šibensko-kninska županija
Baderna Poreč Istarska županija
Badličan Gornji Mihaljevec Međimurska županija
Badljevina Pakrac Požeško-slavonska županija
Badovinci Ozalj Karlovačka županija
Badžula Zažablje Dubrovačko-neretvanska županija
Bađinec Dubrava Zagrebačka županija
Baići Netretić Karlovačka županija
Bair Novska Sisačko-moslavačka županija
Bajagić Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Bajčići Krk Primorsko-goranska županija
Bajkini Vižinada Istarska županija
Bakar(dio) Bakar Primorsko-goranska županija
Bakarac Kraljevica Primorsko-goranska županija
Bakić Slatina Virovitičko-podravska županija
Bakovčice Koprivnica Koprivničko-križevačka županija
Baldaši Vižinada Istarska županija
Bale Bale Istarska županija
Balići I Žminj Istarska županija
Balići II Barban Istarska županija
Balinac Glina Sisačko-moslavačka županija
Balinci Mikleuš Virovitičko-podravska županija
Baljci Ružić Šibensko-kninska županija
Bandino Selo Slunj Karlovačka županija
Banfi Štrigova Međimurska županija
Baničevec Rakovec Zagrebačka županija
Banićevac Cernik Brodsko-posavska županija
Banići Dubrovačko primorje Dubrovačko-neretvanska županija
Banki Poreč Istarska županija
Bankovci Požega Požeško-slavonska županija
Bankovci Zdenci Virovitičko-podravska županija
Banova Jaruga Kutina Sisačko-moslavačka županija
Banovci Bebrina Brodsko-posavska županija
Banovci Nijemci Vukovarsko-srijemska županija
Banovo Vrbovec Zagrebačka županija
Banska Gorica Tuhelj Krapinsko-zagorska županija
Banska Selnica Karlovac Karlovačka županija
Banski Kovačevac Lasinja Karlovačka županija
Banski Moravci Karlovac Karlovačka županija
Banšćica Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Banj Pašman Zadarska županija
Banja Ploče Dubrovačko-neretvanska županija
Banja Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Banje Selo Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Banjevci Stankovci Zadarska županija
Banjol Rab Primorsko-goranska županija
Banjole Medulin Istarska županija
Banjsko Selo Barilović Karlovačka županija
Bapča Velika Gorica Zagrebačka županija
Bapska Ilok Vukovarsko-srijemska županija
Baranjsko Petrovo Selo Petlovac Osječko-baranjska županija
Barat Kanfanar Istarska županija
Barat Višnjan Istarska županija
Barban Barban Istarska županija
Barbarići Kravarski Kravarsko Zagrebačka županija
Barbat na Rabu Rab Primorsko-goranska županija
Barbići Raša Istarska županija
Baredine Buje Istarska županija
Baredine Buzet Istarska županija
Barica Sirač Bjelovarsko-bilogorska županija
Barić Draga Karlobag Ličko-senjska županija
Barići Višnjan Istarska županija
Barilović Barilović Karlovačka županija
Barlabaševec Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Barlete Gospić Ličko-senjska županija
Barovka Krašić Zagrebačka županija
Bartići Labin Istarska županija
Bartolići Buzet Istarska županija
Bartolovci Sibinj Brodsko-posavska županija
Bartolovec Trnovec Bartolovečki Varaždinska županija
Barušići Buzet Istarska županija
Barušići Malinska-Dubašnica Primorsko-goranska županija
Basara Rakovica Karlovačka županija
Bast Baška Voda Splitsko-dalmatinska županija
Bastajski Brđani Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Bašanija Umag Istarska županija
Bašarinka Poreč Istarska županija
Bašići Barban Istarska županija
Baška Baška Primorsko-goranska županija
Baška Voda Baška Voda Splitsko-dalmatinska županija
Baške Oštarije Karlobag Ličko-senjska županija
Baškoti Višnjan Istarska županija
Baštijani Jelenje Primorsko-goranska županija
Bater Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Batina Draž Osječko-baranjska županija
Batina Kutina Sisačko-moslavačka županija
Batinova Kosa Topusko Sisačko-moslavačka županija
Batinske Kalinovac Koprivničko-križevačka županija
Batinjani Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Batinjani Pakrac Požeško-slavonska županija
Batinjska Rijeka Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Batlug Gračišće Istarska županija
Batnoga Cetingrad Karlovačka županija
Batomalj Baška Primorsko-goranska županija
Batrina Nova Kapela Brodsko-posavska županija
Baturi Glina Sisačko-moslavačka županija
Bazgalji Gračišće Istarska županija
Bazli Čabar Primorsko-goranska županija
Bebrina Bebrina Brodsko-posavska županija
Beč Bosiljevo Karlovačka županija
Bečic Oriovac Brodsko-posavska županija
Bedekovčina Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Bedenec Ivanec Varaždinska županija
Bedenica Bedenica Zagrebačka županija
Bedenička Velika Pisanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Bedenik Nova Rača Bjelovarsko-bilogorska županija
Beder Samobor Zagrebačka županija
Bednja Bednja Varaždinska županija
Bednjica Lepoglava Varaždinska županija
Begi Vrsar Istarska županija
Begluci Gračac Zadarska županija
Begovac Saborsko Karlovačka županija
Begovača Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Begovići Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Begovo Brdo Žumberačko Krašić Zagrebačka županija
Begovo Brdo Cetingrad Karlovačka županija
Begovo Razdolje Mrkopalj Primorsko-goranska županija
Beketinci Čepin Osječko-baranjska županija
Beketinec Križevci Koprivničko-križevačka županija
Bektež Kutjevo Požeško-slavonska županija
Bela Novi Marof Varaždinska županija
Bela Vodica Delnice Primorsko-goranska županija
Belaj Barilović Karlovačka županija
Belaj Cerovlje Istarska županija
Belajska Vinica Duga Resa Karlovačka županija
Belajske Poljice Barilović Karlovačka županija
Belajski Malinci Barilović Karlovačka županija
Belanovo Selo Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Belavići Duga Resa Karlovačka županija
Belavići Marčana Istarska županija
Belčići Jastrebarsko Zagrebačka županija
Belec Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Belej Mali Lošinj Primorsko-goranska županija
Beletinec Sveti Ilija Varaždinska županija
Beli Manastir Beli Manastir Osječko-baranjska županija
Beli Cres Primorsko-goranska županija
Belica Belica Međimurska županija
Belinsko Selo Ozalj Karlovačka županija
Belišće Belišće Osječko-baranjska županija
Belo Selo Fužine Primorsko-goranska županija
Belo Delnice Primorsko-goranska županija
Beloslavec Bedenica Zagrebačka županija
Belošići Ozalj Karlovačka županija
Belovar Zlatarski Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Belovar Zagreb Grad Zagreb
Belski Ravan Skrad Primorsko-goranska županija
Beljevina Đurđenovac Osječko-baranjska županija
Bencani Oprtalj Istarska županija
Benčani Višnjan Istarska županija
Benčići Buzet Istarska županija
Benčići Žminj Istarska županija
Beničanci Magadenovac Osječko-baranjska županija
Benkovac Fužinski Fužine Primorsko-goranska županija
Benkovac Okučani Brodsko-posavska županija
Benkovac Benkovac Zadarska županija
Benkovačko Selo Benkovac Zadarska županija
Benkovec Petrovski Petrovsko Krapinsko-zagorska županija
Benkovec Bednja Varaždinska županija
Benkovo Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Berak Tompojevci Vukovarsko-srijemska županija
Beram Pazin Istarska županija
Beravci Velika Kopanica Brodsko-posavska županija
Berek Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Beretinec Beretinec Varaždinska županija
Berislavec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Bertelovci Jakšić Požeško-slavonska županija
Bertoši Pazin Istarska županija
Bestovje Sveta Nedelja Zagrebačka županija
Bestrma Sunja Sisačko-moslavačka županija
Bešinci Kaptol Požeško-slavonska županija
Bešlinec Kloštar Ivanić Zagrebačka županija
Beter Klinča Sela Zagrebačka županija
Betina Tisno Šibensko-kninska županija
Bezavina Veliko Trgovišće Krapinsko-zagorska županija
Bibali Buje Istarska županija
Bibići Svetvinčenat Istarska županija
Bibinje Bibinje Zadarska županija
Bicko Selo Garčin Brodsko-posavska županija
Bičići Barban Istarska županija
Bičine Skradin Šibensko-kninska županija
Bijela Sirač Bjelovarsko-bilogorska županija
Bijela Gorica Marija Gorica Zagrebačka županija
Bijela Loza Podgorač Osječko-baranjska županija
Bijela Stijena Okučani Brodsko-posavska županija
Bijele Vode Glina Sisačko-moslavačka županija
Bijele Zemlje Grožnjan Istarska županija
Bijeli Klanac Krnjak Karlovačka županija
Bijeli Vir Zažablje Dubrovačko-neretvanska županija
Bijelnik Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Bijelo Brdo Erdut Osječko-baranjska županija
Bijeljevina Orahovička Orahovica Virovitičko-podravska županija
Bikovec Maruševec Varaždinska županija
Bila Vlaka Stankovci Zadarska županija
Bilaj Gospić Ličko-senjska županija
Bile Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Bili Brig Nova Kapela Brodsko-posavska županija
Bilice Bilice Šibensko-kninska županija
Bilice Pleternica Požeško-slavonska županija
Bilišane Obrovac Zadarska županija
Bilo Cetingrad Karlovačka županija
Bilje Bilje Osječko-baranjska županija
Biljevec Maruševec Varaždinska županija
Biljevina Delnice Primorsko-goranska županija
Biljevine Senj Ličko-senjska županija
Biočić Drniš Šibensko-kninska županija
Biograd na Moru Biograd na Moru Zadarska županija
Biokovsko Selo Zagvozd Splitsko-dalmatinska županija
Biorine Cista Provo Splitsko-dalmatinska županija
Biovičino Selo Kistanje Šibensko-kninska županija
Birovača Donji Lapac Ličko-senjska županija
Bisag Breznica Varaždinska županija
Bisko Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Biskupija Biskupija Šibensko-kninska županija
Bistrač Sunja Sisačko-moslavačka županija
Bistrica Slatina Virovitičko-podravska županija
Bistrinci Belišće Osječko-baranjska županija
Bišćanovo Glina Sisačko-moslavačka županija
Biševo Komiža Splitsko-dalmatinska županija
Biškupci Velika Požeško-slavonska županija
Biškupec Zelinski Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Bitorajci Bosiljevo Karlovačka županija
Bizovac Bizovac Osječko-baranjska županija
Bjelajci Pakrac Požeško-slavonska županija
Bjelanovac Lipik Požeško-slavonska županija
Bjelina Benkovac Zadarska županija
Bjeliševac Kutjevo Požeško-slavonska županija
Bjelkovac Nova Bukovica Virovitičko-podravska županija
Bjelopolje Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Bjelovar Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Blaca Solin Splitsko-dalmatinska županija
Blace Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Blacko Pleternica Požeško-slavonska županija
Blagaj Slunj Karlovačka županija
Blagdanići Poreč Istarska županija
Blagorodovac Dežanovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Blaguša Zagreb Grad Zagreb
Blanje Viljevo Osječko-baranjska županija
Blaškovec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Blaškovići Kršan Istarska županija
Blata Saborsko Karlovačka županija
Blatna Vas Buzet Istarska županija
Blatnica Štefanje Bjelovarsko-bilogorska županija
Blatnica Pokupska Karlovac Karlovačka županija
Blato Blato Dubrovačko-neretvanska županija
Blato Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Blato na Cetini Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Blatuša Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Blaževci Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Blaževdol Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Blažević Dol Staro Petrovo Selo Brodsko-posavska županija
Blinja Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Blinjska Greda Sunja Sisačko-moslavačka županija
Blinjski Kut Sisak Sisačko-moslavačka županija
Blizna Donja Marina Splitsko-dalmatinska županija
Blizna Gornja Marina Splitsko-dalmatinska županija
Bobare Okučani Brodsko-posavska županija
Bobodol Promina Šibensko-kninska županija
Bobota Trpinja Vukovarsko-srijemska županija
Bobovac Sunja Sisačko-moslavačka županija
Bobovec Rozganski Dubravica Zagrebačka županija
Bobovec Tomaševečki Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Bobovica Samobor Zagrebačka županija
Bobovišća na Moru Milna Splitsko-dalmatinska županija
Bobovišća Milna Splitsko-dalmatinska županija
Bobovje Krapina Krapinsko-zagorska županija
Bocanjevci Belišće Osječko-baranjska županija
Bockovac Viljevo Osječko-baranjska županija
Bočadir Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Bočaki Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Bočkinci Marijanci Osječko-baranjska županija
Bočkovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Bodegraj Okučani Brodsko-posavska županija
Bodovaljci Vrbje Brodsko-posavska županija
Bogačevo Riječko Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Bogačevo Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Bogatić Drniš Šibensko-kninska županija
Bogatnik Obrovac Zadarska županija
Bogdanovci Bogdanovci Vukovarsko-srijemska županija
Bogdanovec Gornji Mihaljevec Međimurska županija
Bogdanovići Prgomet Splitsko-dalmatinska županija
Bogdašić Brestovac Požeško-slavonska županija
Bogetić Promina Šibensko-kninska županija
Bogomolje Sućuraj Splitsko-dalmatinska županija
Bogovci Netretić Karlovačka županija
Bogovići Malinska-Dubašnica Primorsko-goranska županija
Bogovolja Cetingrad Karlovačka županija
Bojačno Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Bojana Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Bojna Glina Sisačko-moslavačka županija
Bojnikovec Križevci Koprivničko-križevačka županija
Bok Palanječki Martinska Ves Sisačko-moslavačka županija
Bokane Voćin Virovitičko-podravska županija
Bokordići Svetvinčenat Istarska županija
Bokšić Đurđenovac Osječko-baranjska županija
Bokšić Tompojevci Vukovarsko-srijemska županija
Bokšić Lug Đurđenovac Osječko-baranjska županija
Bol Bol Splitsko-dalmatinska županija
Bolč Farkaševac Zagrebačka županija
Bolfan Ludbreg Varaždinska županija
Bolman Jagodnjak Osječko-baranjska županija
Bolomače Brestovac Požeško-slavonska županija
Boljenovići Ston Dubrovačko-neretvanska županija
Boljevići Kršan Istarska županija
Boljun Lupoglav Istarska županija
Boljunsko Polje Lupoglav Istarska županija
Bonaci Poreč Istarska županija
Boraja Šibenik Šibensko-kninska županija
Borak Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Borenec Breznica Varaždinska županija
Boričevac Donji Lapac Ličko-senjska županija
Boričevci Brestovac Požeško-slavonska županija
Boričevec Toplički Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Borik Mikleuš Virovitičko-podravska županija
Borinići Barban Istarska županija
Boriš Končanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Borje Kalnik Koprivničko-križevačka županija
Borkovec Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Borojevci Levanjska Varoš Osječko-baranjska županija
Borojevići Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Borova Kosa Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Borova Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Borovac Novska Sisačko-moslavačka županija
Borovci Kula Norinska Dubrovačko-neretvanska županija
Borovik Drenje Osječko-baranjska županija
Borovik Komiža Splitsko-dalmatinska županija
Borovita Glina Sisačko-moslavačka županija
Borovljani Novigrad Podravski Koprivničko-križevačka županija
Borovo Borovo Vukovarsko-srijemska županija
Borut Cerovlje Istarska županija
Bosanci Bosiljevo Karlovačka županija
Bosanka Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Bosiljevo Bosiljevo Karlovačka županija
Bosiljevo Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Bosna Bedenica Zagrebačka županija
Bošana Pag Zadarska županija
Boševci Ozalj Karlovačka županija
Boškari Svetvinčenat Istarska županija
Bošnjaci Bošnjaci Vukovarsko-srijemska županija
Bošt Duga Resa Karlovačka županija
Botinac Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Botinec Zagreb Grad Zagreb
Botinovec Koprivnički Ivanec Koprivničko-križevačka županija
Botovo Drnje Koprivničko-križevačka županija
Bović Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Božava Sali Zadarska županija
Božjakovina Brckovljani Zagrebačka županija
Bračak Zabok Krapinsko-zagorska županija
Bračevci Drenje Osječko-baranjska županija
Bračević Muć Splitsko-dalmatinska županija
Brajakovo Brdo Netretić Karlovačka županija
Brajdić Selo Rakovica Karlovačka županija
Brajkovići Kanfanar Istarska županija
Brajkovići Pazin Istarska županija
Bralići Vrsar Istarska županija
Branešci Pakrac Požeško-slavonska županija
Branimirovac Koška Osječko-baranjska županija
Branjin Vrh Beli Manastir Osječko-baranjska županija
Branjina Popovac Osječko-baranjska županija
Braslovje Samobor Zagrebačka županija
Brašina Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Brašljevica Ozalj Karlovačka županija
Bratelji Samobor Zagrebačka županija
Bratina Pisarovina Zagrebačka županija
Bratiškovci Skradin Šibensko-kninska županija
Bratkovec Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Bratovanci Ozalj Karlovačka županija
Bratovići Poreč Istarska županija
Bratovski Vrh Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Bratulići Barban Istarska županija
Bratulići Marčana Istarska županija
Bratuljevci Velika Požeško-slavonska županija
Bratuš Baška Voda Splitsko-dalmatinska županija
Brbinj Sali Zadarska županija
Brcković Draga Generalski Stol Karlovačka županija
Brckovljani Brckovljani Zagrebačka županija
Brčevec Vrbovec Zagrebačka županija
Brčići Poreč Istarska županija
Brčići Tinjan Istarska županija
Brčino Sibinj Brodsko-posavska županija
Brdce Matulji Primorsko-goranska županija
Brdo Buje Istarska županija
Brdo Cirkvensko Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Brdo Jesenjsko Jesenje Krapinsko-zagorska županija
Brdo Orehovečko Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Brdo Utinjsko Vojnić Karlovačka županija
Brdovec Brdovec Zagrebačka županija
Brđani Pleternica Požeško-slavonska županija
Brđani Rešetari Brodsko-posavska županija
Brđani Cesta Sunja Sisačko-moslavačka županija
Brđani Kosa Sunja Sisačko-moslavačka županija
Brđani Sokolovački Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Brđani Šamarički Dvor Sisačko-moslavačka županija
Brebernica Zagreb Grad Zagreb
Brebornica Krnjak Karlovačka županija
Brebrovac Jastrebarsko Zagrebačka županija
Brečevići Tinjan Istarska županija
Brečići Pojezerje Dubrovačko-neretvanska županija
Breg Mokrički Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Breg Labin Istarska županija
Bregana Pisarovinska Pisarovina Zagrebačka županija
Bregana Samobor Zagrebačka županija
Breganica Samobor Zagrebačka županija
Bregi Kostelski Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Bregi Radobojski Radoboj Krapinsko-zagorska županija
Bregi Zabočki Zabok Krapinsko-zagorska županija
Bregi Matulji Primorsko-goranska županija
Bregovljana Pušća Zagrebačka županija
Brekinska Lipik Požeško-slavonska županija
Brela Brela Splitsko-dalmatinska županija
Bresnica Pleternica Požeško-slavonska županija
Brest pod Učkom Lupoglav Istarska županija
Brest Pokupski Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Brest Lanišće Istarska županija
Brestača Novska Sisačko-moslavačka županija
Brestik Glina Sisačko-moslavačka županija
Brestova Draga Mrkopalj Primorsko-goranska županija
Brestovac Brestovac Požeško-slavonska županija
Brestovac Daruvarski Končanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Brestovačka Brda Končanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Brestovec Orehovički Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Brešca Matulji Primorsko-goranska županija
Breštane Udbina Ličko-senjska županija
Breštanovci Crnac Virovitičko-podravska županija
Breza Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Breza Klana Primorsko-goranska županija
Brezakovec Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Brezani Rakovec Zagrebačka županija
Brezari Jastrebarsko Zagrebačka županija
Brezarić Krašić Zagrebačka županija
Breze Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Brezik Gospić Ličko-senjska županija
Brezik Lukač Virovitičko-podravska županija
Brezik Nova Bukovica Virovitičko-podravska županija
Brezik Našički Našice Osječko-baranjska županija
Brezine Farkaševac Zagrebačka županija
Brezine Lipik Požeško-slavonska županija
Brezje Dubrava Zagrebačka županija
Brezje Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Brezje Sveta Nedelja Zagrebačka županija
Brezje Sveti Juraj na Bregu Međimurska županija
Brezje Dobransko Skrad Primorsko-goranska županija
Brezje Dravsko Cestica Varaždinska županija
Brezje Miholečko Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Brezje Vivodinsko Ozalj Karlovačka županija
Breznica Breznica Varaždinska županija
Breznica Đakovačka Levanjska Varoš Osječko-baranjska županija
Breznica Našička Koška Osječko-baranjska županija
Breznički Hum Breznički Hum Varaždinska županija
Breznik Plešivički Jastrebarsko Zagrebačka županija
Breznik Žakanjski Žakanje Karlovačka županija
Breznik Ozalj Karlovačka županija
Brezno Gora Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Brezova Glava Karlovac Karlovačka županija
Brezova Gora Bednja Varaždinska županija
Brezova Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Brezovac Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Brezovac Rakovica Karlovačka županija
Brezovac Dobroselski Donji Lapac Ličko-senjska županija
Brezovac Subocki Novska Sisačko-moslavačka županija
Brezovac Žumberački Samobor Zagrebačka županija
Brezovec Zelinski Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Brezovec Sveti Martin na Muri Međimurska županija
Brezovica Gradina Virovitičko-podravska županija
Brezovica Marijanci Osječko-baranjska županija
Brezovica Petrovska Petrovsko Krapinsko-zagorska županija
Brezovica Zagreb Grad Zagreb
Brezovica Žumberačka Ozalj Karlovačka županija
Brezovljani Vojlovički Čačinci Virovitičko-podravska županija
Brezovljani Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Brezovo Polje Glina Sisačko-moslavačka županija
Brežane Lekeničke[1] Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Brežani Karlovac Karlovačka županija
Brežani Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Brgod Raša Istarska županija
Brgud Benkovac Zadarska županija
Brgudac Lanišće Istarska županija
Brgujac Vis Splitsko-dalmatinska županija
Brgulje Zadar Zadarska županija
Bribir Vinodolska općina Primorsko-goranska županija
Bribir Skradin Šibensko-kninska županija
Brič Buje Istarska županija
Bričanci Svetvinčenat Istarska županija
Brig Vižinada Istarska županija
Brihovo Žakanje Karlovačka županija
Brijest Osijek Osječko-baranjska županija
Brijesta Ston Dubrovačko-neretvanska županija
Briješće Osijek Osječko-baranjska županija
Brinjani Kutina Sisačko-moslavačka županija
Brinje Brinje Ličko-senjska županija
Brinjeva Draga Čabar Primorsko-goranska županija
Brist Gradac Splitsko-dalmatinska županija
Bristivica Seget Splitsko-dalmatinska županija
Briševo Poličnik Zadarska županija
Brištane Drniš Šibensko-kninska županija
Brkač Motovun Istarska županija
Brkiševina Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Brlekovo Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Brlenić Krašić Zagrebačka županija
Brlog Ozaljski Kamanje Karlovačka županija
Brlog Otočac Ličko-senjska županija
Brloška Dubrava Otočac Ličko-senjska županija
Brnaze Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Brnčići Kastav Primorsko-goranska županija
Brnelići Jelenje Primorsko-goranska županija
Brnobići Buzet Istarska županija
Brnobići Kaštelir-Labinci Istarska županija
Brnjavac Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Brnjeuška Glina Sisačko-moslavačka županija
Brnjica Šibenik Šibensko-kninska županija
Broce Ston Dubrovačko-neretvanska županija
Bročice Novska Sisačko-moslavačka županija
Broćanac Rakovica Karlovačka županija
Brod Moravice Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Brod na Kupi Delnice Primorsko-goranska županija
Brodarovec Maruševec Varaždinska županija
Brodić Ferdinandovac Koprivničko-križevačka županija
Brodski Drenovac Pleternica Požeško-slavonska županija
Brodski Stupnik Brodski Stupnik Brodsko-posavska županija
Brodski Varoš Slavonski Brod Brodsko-posavska županija
Brodski Zdenci Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Brođanci Bizovac Osječko-baranjska županija
Brođani Karlovac Karlovačka županija
Broskvari Višnjan Istarska županija
Brotnice Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Brotnja Gračac Zadarska županija
Brovinje Raša Istarska županija
Brseč Mošćenička Draga Primorsko-goranska županija
Brsečine Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Bršadin Trpinja Vukovarsko-srijemska županija
Brštanovo Klis Splitsko-dalmatinska županija
Brtonigla Brtonigla Istarska županija
Brubno Glina Sisačko-moslavačka županija
Brusići Krk Primorsko-goranska županija
Brusje Hvar Splitsko-dalmatinska županija
Brusnik Pakrac Požeško-slavonska županija
Brušane Gospić Ličko-senjska županija
Bruška Benkovac Zadarska županija
Bruvno Gračac Zadarska županija
Brzac Krk Primorsko-goranska županija
Bubani Kanfanar Istarska županija
Bubnjarački Brod Žakanje Karlovačka županija
Bubnjarci Žakanje Karlovačka županija
Bucalovići Višnjan Istarska županija
Bučje Pakrac Požeško-slavonska županija
Bučje Pleternica Požeško-slavonska županija
Bučje Gorjansko Drenje Osječko-baranjska županija
Budačka Rijeka Krnjak Karlovačka županija
Budak Gospić Ličko-senjska županija
Budak Stankovci Zadarska županija
Budakovac Gradina Virovitičko-podravska županija
Budančevica Kloštar Podravski Koprivničko-križevačka županija
Budanica Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Budaševo Sisak Sisačko-moslavačka županija
Budenec Zagreb Grad Zagreb
Budim Vivodinski Ozalj Karlovačka županija
Budimci Podgorač Osječko-baranjska županija
Budimir Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Budinščak Donja Voća Varaždinska županija
Budinščina Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Budinjak Samobor Zagrebačka županija
Budislavec Vidovec Varaždinska županija
Budrovac Lukački Lukač Virovitičko-podravska županija
Budrovac Đurđevac Koprivničko-križevačka županija
Budrovci Đakovo Osječko-baranjska županija
Buhača Cetingrad Karlovačka županija
Buići Poreč Istarska županija
Buići Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Buinja Dvor Sisačko-moslavačka županija
Buinjski Riječani Dvor Sisačko-moslavačka županija
Bujarići Višnjan Istarska županija
Bujavica Lipik Požeško-slavonska županija
Buje Buje Istarska županija
Buk Pleternica Požeško-slavonska županija
Buk Vlaka (Desna obala Male Neretve) Opuzen Dubrovačko-neretvanska županija
Bukevje Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Bukevje Orle Zagrebačka županija
Bukori Vižinada Istarska županija
Bukov Vrh Skrad Primorsko-goranska županija
Bukova Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Bukovac Perjasički Slunj Karlovačka županija
Bukovac Perušićki Perušić Ličko-senjska županija
Bukovac Podvrški Skrad Primorsko-goranska županija
Bukovac Svetojanski Jastrebarsko Zagrebačka županija
Bukovački Antunovac Nova Bukovica Virovitičko-podravska županija
Bukovčak Velika Gorica Zagrebačka županija
Bukovčani Lipik Požeško-slavonska županija
Bukovec Zelinski Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Bukovec Selnica Međimurska županija
Bukovica Rešetari Brodsko-posavska županija
Bukovica Topusko Sisačko-moslavačka županija
Bukovica Prekriška Krašić Zagrebačka županija
Bukovica Utinjska Vojnić Karlovačka županija
Buković Benkovac Zadarska županija
Bukovje Bistransko Bistra Zagrebačka županija
Bukovje Križevačko Križevci Koprivničko-križevačka županija
Bukovje Netretićko Netretić Karlovačka županija
Bukovje Podvrško Samobor Zagrebačka županija
Bukovlje Bukovlje Brodsko-posavska županija
Bukovsko Sisak Sisačko-moslavačka županija
Bukvik Čačinci Virovitičko-podravska županija
Bulić Benkovac Zadarska županija
Bulići Ozalj Karlovačka županija
Bulinac Nova Rača Bjelovarsko-bilogorska županija
Bunica Senj Ličko-senjska županija
Bunić Udbina Ličko-senjska županija
Bunjak Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Bunjani Križ Zagrebačka županija
Bunjevci Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Burić Selo Krnjak Karlovačka županija
Burići Kanfanar Istarska županija
Buroli Buje Istarska županija
Busnovi Brestovac Požeško-slavonska županija
Bušetina Špišić Bukovica Virovitičko-podravska županija
Buševec Velika Gorica Zagrebačka županija
Bušević Donji Lapac Ličko-senjska županija
Bušin Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Butkovec Breznički Hum Varaždinska županija
Butkovići Svetvinčenat Istarska županija
Butoniga Pazin Istarska županija
Buzadovac Gradec Zagrebačka županija
Buzdohanj Čavle Primorsko-goranska županija
Buzet Buzet Istarska županija
Buzeta Glina Sisačko-moslavačka županija
Buzin Skrad Primorsko-goranska županija
Buzin Zagreb Grad Zagreb
Bužim Gospić Ličko-senjska županija
Bužin Buje Istarska županija
Bužinija Novigrad Istarska županija
Bzenica Pleternica Požeško-slavonska županija

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. DZS Popis 2001.