Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/O

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - O
Naselje Grad ili općina Županija
Obed Orle Zagrebačka županija
Obedišće Križ Zagrebačka županija
Obedišće Ježevsko Rugvica Zagrebačka županija
Oblakovac Brestovac Požeško-slavonska županija
Oborovo Rugvica Zagrebačka županija
Oborovo Bistransko Bistra Zagrebačka županija
Obradovci Zdenci Virovitičko-podravska županija
Obrankovec Sveti Đurđ Varaždinska županija
Obrezina Velika Gorica Zagrebačka županija
Obrež Kalnički Kalnik Koprivničko-križevačka županija
Obrež Vivodinski Ozalj Karlovačka županija
Obrež Zelinski Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Obrh Ribnik Karlovačka županija
Obrovac Obrovac Zadarska županija
Obrovac Sinjski Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Obrovnica Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Obrš Mošćenička Draga Primorsko-goranska županija
Očestovo Knin Šibensko-kninska županija
Očura Novi Golubovec Krapinsko-zagorska županija
Očura Lepoglava Varaždinska županija
Odra Zagreb Grad Zagreb
Odra Sisačka Sisak Sisačko-moslavačka županija
Odranski Obrež Zagreb Grad Zagreb
Oglavci Rogoznica Šibensko-kninska županija
Ogulin Ogulin Karlovačka županija
Ogulinec Velika Gorica Zagrebačka županija
Ohnići Vižinada Istarska županija
Okešinec Križ Zagrebačka županija
Okić Karlovac Karlovačka županija
Oklaj Promina Šibensko-kninska županija
Oključna Komiža Splitsko-dalmatinska županija
Okoli Velika Ludina Sisačko-moslavačka županija
Okreti Kanfanar Istarska županija
Okrivje Čabar Primorsko-goranska županija
Okrug Donji Okrug Splitsko-dalmatinska županija
Okrug Gornji Okrug Splitsko-dalmatinska županija
Okrugli Vrh Sveti Juraj na Bregu Međimurska županija
Okrugljača Špišić Bukovica Virovitičko-podravska županija
Okučani Okučani Brodsko-posavska županija
Okuje Velika Gorica Zagrebačka županija
Okuklje Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Okunšćak Rugvica Zagrebačka županija
Olib Zadar Zadarska županija
Oljasi Velika Požeško-slavonska županija
Omamno Bedenica Zagrebačka županija
Omanovac Pakrac Požeško-slavonska županija
Omiš Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Omišalj Omišalj Primorsko-goranska županija
Omsica Gračac Zadarska županija
Ondić Udbina Ličko-senjska županija
Opanci Lovreć Splitsko-dalmatinska županija
Opasanjek Zlatar Bistrica Krapinsko-zagorska županija
Opatija Pokupsko Zagrebačka županija
Opatija Opatija Primorsko-goranska županija
Opatinec Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Opatovac Cernik Brodsko-posavska županija
Opatovac Lovas Vukovarsko-srijemska županija
Općevac Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Oplaznik Marija Gorica Zagrebačka županija
Oporovec Prelog Međimurska županija
Oprič Opatija Primorsko-goranska županija
Oprisavci Oprisavci Brodsko-posavska županija
Opršinac Cernik Brodsko-posavska županija
Oprtalj Oprtalj Istarska županija
Opuzen Opuzen Dubrovačko-neretvanska županija
Orah Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Orahovica Orahovica Virovitičko-podravska županija
Oraovac Donji Lapac Ličko-senjska županija
Orašac Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Oratje Krapinske Toplice Krapinsko-zagorska županija
Oravac Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Orbani Sveti Lovreč Istarska županija
Orbanići Marčana Istarska županija
Orbanići Žminj Istarska županija
Ordanja Koška Osječko-baranjska županija
Orebić Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Orehova Gorica Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Orehovec Novi Marof Varaždinska županija
Orehovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Orehovec Radobojski Radoboj Krapinsko-zagorska županija
Orehovica Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Orehovica Orehovica Međimurska županija
Orešac Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Orešje Sveta Nedelja Zagrebačka županija
Orešje Humsko Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Orešje Okićko Jastrebarsko Zagrebačka županija
Orič Pićan Istarska županija
Orihi Barban Istarska županija
Orijevac Barilović Karlovačka županija
Oriovac Oriovac Brodsko-posavska županija
Oriovčić Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Orišje Bosiljevo Karlovačka županija
Orle Orle Zagrebačka županija
Orlec Cres Primorsko-goranska županija
Orlić Biskupija Šibensko-kninska županija
Orlovac Nova Rača Bjelovarsko-bilogorska županija
Orlovac Zdenački Grubišno Polje Bjelovarsko-bilogorska županija
Orljakovo Kamanje Karlovačka županija
Orljavac Brestovac Požeško-slavonska županija
Ornice Gospić Ličko-senjska županija
Orolik Stari Jankovci Vukovarsko-srijemska županija
Oroslavje Oroslavje Krapinsko-zagorska županija
Orovac Severin Bjelovarsko-bilogorska županija
Orubica Davor Brodsko-posavska županija
Osečka Ivanec Varaždinska županija
Osekovo Popovača Sisačko-moslavačka županija
Osijek Osijek Osječko-baranjska županija
Osijek Vojakovački Križevci Koprivničko-križevačka županija
Oskoruš Buje Istarska županija
Oskorušno Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Oslići Cerovlje Istarska županija
Osobjava Janjina Dubrovačko-neretvanska županija
Osoje Dicmo Splitsko-dalmatinska županija
Osojnik Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Osojnik Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Osonjak Bednja Varaždinska županija
Osor Mali Lošinj Primorsko-goranska županija
Osredci Gračac Zadarska županija
Osredek Desinićki Desinić Krapinsko-zagorska županija
Osredek Žumberački Samobor Zagrebačka županija
Ostojići Dvor Sisačko-moslavačka županija
Ostrogašica Unešić Šibensko-kninska županija
Ostrošinci Podgorač Osječko-baranjska županija
Ostrovica Lišane Ostrovičke Zadarska županija
Ostrovo Markušica Vukovarsko-srijemska županija
Ostrožin Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Ostrvica Gospić Ličko-senjska županija
Ostrvica Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Osunja Samobor Zagrebačka županija
Ošljak Preko Zadarska županija
Ošlje Dubrovačko primorje Dubrovačko-neretvanska županija
Oštarije Josipdol Karlovačka županija
Oštarski Stanovi Rakovica Karlovačka županija
Oštri Vrh Staro Petrovo Selo Brodsko-posavska županija
Oštri Zid Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Oštrice Novi Marof Varaždinska županija
Oštrobradić Malinska-Dubašnica Primorsko-goranska županija
Otavice Ružić Šibensko-kninska županija
Oteš Gospić Ličko-senjska županija
Otišić Vrlika Splitsko-dalmatinska županija
Otkopi Končanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Otočac Otočac Ličko-senjska županija
Otočka Gola Koprivničko-križevačka županija
Otok Otok Splitsko-dalmatinska županija
Otok Otok Vukovarsko-srijemska županija
Otok Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Otok Prelog Međimurska županija
Otok na Dobri Bosiljevo Karlovačka županija
Otok Nartski Rugvica Zagrebačka županija
Otok Oštarijski Ogulin Karlovačka županija
Otok Svibovski Rugvica Zagrebačka županija
Otok Virje Cestica Varaždinska županija
Oton Ervenik Šibensko-kninska županija
Otrčkovec Bedenica Zagrebačka županija
Otrić Gračac Zadarska županija
Otrić-Seoci Pojezerje Dubrovačko-neretvanska županija
Otrovanec Pitomača Virovitičko-podravska županija
Otruševec Samobor Zagrebačka županija
Ovčara Levanjska Varoš Osječko-baranjska županija
Ovčare Kutjevo Požeško-slavonska županija
Ovrlja Otok Splitsko-dalmatinska županija
Ozalj Ozalj Karlovačka županija
Ozdakovci Velika Požeško-slavonska županija
Ožegovci Pakrac Požeško-slavonska županija