Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/Z

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - Z
Naselje Grad ili općina Županija
Zablatje Legrad Koprivničko-križevačka županija
Zablatje Posavsko Velika Gorica Zagrebačka županija
Zabok Zabok Krapinsko-zagorska županija
Zaborsko Selo Netretić Karlovačka županija
Zabrđe Ston Dubrovačko-neretvanska županija
Zabrđe Gradec Zagrebačka županija
Zabrežani Pazin Istarska županija
Zabukovac Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Zadar Zadar Zadarska županija
Zadobarje Karlovac Karlovačka županija
Zadravec Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Zadrkovec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Zadubravlje Garčin Brodsko-posavska županija
Zadvarje Zadvarje Splitsko-dalmatinska županija
Zadvorsko Zagreb Grad Zagreb
Zaglav Sali Zadarska županija
Zagolik Delnice Primorsko-goranska županija
Zagora Krapina Krapinsko-zagorska županija
Zagore Mošćenička Draga Primorsko-goranska županija
Zagorje Kršan Istarska županija
Zagorje Krnjak Karlovačka županija
Zagorje Ogulin Karlovačka županija
Zagorska Sela Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Zagrad Benkovac Zadarska županija
Zagradci Netretić Karlovačka županija
Zagrađe Pleternica Požeško-slavonska županija
Zagraj Karlovac Karlovačka županija
Zagreb Zagreb Grad Zagreb
Zagvozd Zagvozd Splitsko-dalmatinska županija
Zahrt Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Zaile Sirač Bjelovarsko-bilogorska županija
Zaistovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Zajačko Selo Ozalj Karlovačka županija
Zajci Pićan Istarska županija
Zajezda Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Zaklepica Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Zaklopac Gračac Zadarska županija
Zaklopača Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Zaklopatica Lastovo Dubrovačko-neretvanska županija
Zakopa Dvor Sisačko-moslavačka županija
Zakorenje Brestovac Požeško-slavonska županija
Zakrajc Brodski Skrad Primorsko-goranska županija
Zakrajc Turkovski Delnice Primorsko-goranska županija
Zakučac Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Zalesina Delnice Primorsko-goranska županija
Zaloj Glina Sisačko-moslavačka županija
Zalug Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Zaluka Ozalj Karlovačka županija
Zaluka Lipnička Žakanje Karlovačka županija
Zaluki Matulji Primorsko-goranska županija
Zalužje Lepoglava Varaždinska županija
Zalužnica Vrhovine Ličko-senjska županija
Zamask Pazin Istarska županija
Zamaski Dol Pazin Istarska županija
Zambratija Umag Istarska županija
Zamlača Dvor Sisačko-moslavačka županija
Zamlača Vidovec Varaždinska županija
Zamladinec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Zamlaka Trnovec Bartolovečki Varaždinska županija
Zamost Čabar Primorsko-goranska županija
Zamost Brodski Delnice Primorsko-goranska županija
Zamršje Karlovac Karlovačka županija
Zankovci Kršan Istarska županija
Zaostrog Gradac Splitsko-dalmatinska županija
Zapeć Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Zapoljak Slunj Karlovačka županija
Zapolje Rešetari Brodsko-posavska županija
Zapolje Brodsko Delnice Primorsko-goranska županija
Zaprešić Zaprešić Zagrebačka županija
Zapuntel Zadar Zadarska županija
Zapužane Benkovac Zadarska županija
Zaraće Hvar Splitsko-dalmatinska županija
Zarečje Pazin Istarska županija
Zarilac Pleternica Požeško-slavonska županija
Zasadbreg Sveti Juraj na Bregu Međimurska županija
Zasiok Hrvace Splitsko-dalmatinska županija
Zastenice Čavle Primorsko-goranska županija
Zastolje Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Zastražišće Jelsa Splitsko-dalmatinska županija
Zatka Čepić Kršan Istarska županija
Zaton Nin Zadarska županija
Zaton Šibenik Šibensko-kninska županija
Zaton Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Zaton Doli Ston Dubrovačko-neretvanska županija
Zaton Obrovački Jasenice Zadarska županija
Zaumol Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Zavala Jelsa Splitsko-dalmatinska županija
Zavala Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Zaveščak Selnica Međimurska županija
Zavođe Gospić Ličko-senjska županija
Zavojane Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Zavrelje Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Zavrh Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Završje Brestovac Požeško-slavonska županija
Završje Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Završje Sibinj Brodsko-posavska županija
Završje Grožnjan Istarska županija
Završje Belečko Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Završje Loborsko Lobor Krapinsko-zagorska županija
Završje Netretićko Netretić Karlovačka županija
Završje Podbelsko Novi Marof Varaždinska županija
Završje Začretsko Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Zbelava Varaždin Varaždinska županija
Zbičina Cres Primorsko-goranska županija
Zbišina Cres Primorsko-goranska županija
Zbitke Čabar Primorsko-goranska županija
Zbjeg Bebrina Brodsko-posavska županija
Zbjegovača Kutina Sisačko-moslavačka županija
Zdenac Tounj Karlovačka županija
Zdenci Zdenci Virovitičko-podravska županija
Zdenci Brdovečki Brdovec Zagrebačka županija
Zdenčac Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Zdenčec Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Zdihovo Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Zdihovo Jastrebarsko Zagrebačka županija
Zebanec Selo Selnica Međimurska županija
Zeci Žminj Istarska županija
Zečev Varoš Slunj Karlovačka županija
Zečevo Kistanje Šibensko-kninska županija
Zečevo Rogozničko Rogoznica Šibensko-kninska županija
Zelčin Valpovo Osječko-baranjska županija
Zelendvor Petrijanec Varaždinska županija
Zelengrad Obrovac Zadarska županija
Zeleno Polje Petlovac Osječko-baranjska županija
Zelin Crnoluški Delnice Primorsko-goranska županija
Zelin Mrzlovodički Lokve Primorsko-goranska županija
Zelina Breška Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Zelovo Muć Splitsko-dalmatinska županija
Zelovo Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Zemunik Donji Zemunik Donji Zadarska županija
Zemunik Gornji Zemunik Donji Zadarska županija
Zetkan Dubrava Zagrebačka županija
Zgališće Dubrava Zagrebačka županija
Zgrabljići Sveti Lovreč Istarska županija
Zgurić Brdo Pokupsko Zagrebačka županija
Zidarići Malinska-Dubašnica Primorsko-goranska županija
Zimić Krnjak Karlovačka županija
Zinajevac Barilović Karlovačka županija
Zlarin Šibenik Šibensko-kninska županija
Zlatar Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Zlatar Bistrica Zlatar Bistrica Krapinsko-zagorska županija
Zlatna Greda Bilje Osječko-baranjska županija
Zleć Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Zlobin Bakar Primorsko-goranska županija
Zlogonje Lepoglava Varaždinska županija
Zmajevac Kneževi Vinogradi Osječko-baranjska županija
Zmijavci Zmijavci Splitsko-dalmatinska županija
Znož Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Zokov Gaj Zdenci Virovitičko-podravska županija
Zoljan Našice Osječko-baranjska županija
Zoljani Oprisavci Brodsko-posavska županija
Zoretići Jelenje Primorsko-goranska županija
Zoričići Višnjan Istarska županija
Zorkovac Ozalj Karlovačka županija
Zorkovac na Kupi Ozalj Karlovačka županija
Zorkovac Vivodinski Ozalj Karlovačka županija
Zrenj Oprtalj Istarska županija
Zrin Dvor Sisačko-moslavačka županija
Zrinska Veliki Grđevac Bjelovarsko-bilogorska županija
Zrinski Topolovac Zrinski Topolovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Zrinšćina Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Zrinj Lukački Lukač Virovitičko-podravska županija
Zrmanja Gračac Zadarska županija
Zrmanja Vrelo Gračac Zadarska županija
Zubovići Novalja Ličko-senjska županija
Zut Dvor Sisačko-moslavačka županija
Zvečaj Duga Resa Karlovačka županija
Zvečanje Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Zvekovac Dubrava Zagrebačka županija
Zvekovica Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Zverinac Sali Zadarska županija
Zvijerci Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Zvjerinac Biskupija Šibensko-kninska županija
Zvoneće Matulji Primorsko-goranska županija
Zvonik Farkaševac Zagrebačka županija
Zvonimirovac Čađavica Virovitičko-podravska županija
Zvonimirovo Suhopolje Virovitičko-podravska županija