Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/R

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - R
Naselje Grad ili općina Županija
Rab Rab Primorsko-goranska županija
Raba Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Rabac Labin Istarska županija
Rabinja Slunj Karlovačka županija
Račak Netretić Karlovačka županija
Račice Buzet Istarska županija
Račički Brijeg Buzet Istarska županija
Račinovci Drenovci Vukovarsko-srijemska županija
Račišće Korčula Dubrovačko-neretvanska županija
Račja Vas Lanišće Istarska županija
Radakovo Kraljevec na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Radatovići Ozalj Karlovačka županija
Radeljevo Selo Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Radešić Breznički Hum Varaždinska županija
Radetići Tinjan Istarska županija
Radići Sveti Lovreč Istarska županija
Radići Malinska-Dubašnica Primorsko-goranska županija
Radigojna Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Radikovci Donji Miholjac Osječko-baranjska županija
Radina Gorica Krašić Zagrebačka županija
Radina Vas Ozalj Karlovačka županija
Radini Brtonigla Istarska županija
Radinovo Brdo Žumberak Zagrebačka županija
Radljevac Knin Šibensko-kninska županija
Radmani Poreč Istarska županija
Radmanovac Vojnić Karlovačka županija
Radnovac Jakšić Požeško-slavonska županija
Radoboj Radoboj Krapinsko-zagorska županija
Radočaj Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Radočaj Brodski Delnice Primorsko-goranska županija
Radočaji Generalski Stol Karlovačka županija
Radoišće Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Radonić Drniš Šibensko-kninska županija
Radonić Šibenik Šibensko-kninska županija
Radonja Vojnić Karlovačka županija
Radonja Luka Sunja Sisačko-moslavačka županija
Radosavci Slatina Virovitičko-podravska županija
Radoševići Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Radoši kod Višnjana Višnjan Istarska županija
Radoši kod Žbandaja Poreč Istarska županija
Radošić Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Radošič Lećevica Splitsko-dalmatinska županija
Radašinovci Benkovac Zadarska županija
Radovan Ivanec Varaždinska županija
Radovanci Velika Požeško-slavonska županija
Radovani Višnjan Istarska županija
Radovanje Oriovac Brodsko-posavska županija
Radovčići Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Radovec Cestica Varaždinska županija
Radovec Polje Cestica Varaždinska županija
Radovin Ražanac Zadarska županija
Raduč Lovinac Ličko-senjska županija
Radučić Ervenik Šibensko-kninska županija
Radulec Dubrava Zagrebačka županija
Radunić Muć Splitsko-dalmatinska županija
Rađenovci Novska Sisačko-moslavačka županija
Rafaeli Višnjan Istarska županija
Rajakovići Ozalj Karlovačka županija
Rajčići Novska Sisačko-moslavačka županija
Rajevo Selo Drenovci Vukovarsko-srijemska županija
Rajić Novska Sisačko-moslavačka županija
Rajić Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Rajić Brdo Vojnić Karlovačka županija
Rajino Polje Čačinci Virovitičko-podravska županija
Rajki Barban Istarska županija
Rajki Sveti Lovreč Istarska županija
Rajsavac Jakšić Požeško-slavonska županija
Rakalj Marčana Istarska županija
Rakitje Sveta Nedelja Zagrebačka županija
Rakitnica Virje Koprivničko-križevačka županija
Rakitovec Velika Gorica Zagrebačka županija
Rakitovica Donji Miholjac Osječko-baranjska županija
Rakotule Karojba Istarska županija
Rakov Potok Samobor Zagrebačka županija
Rakovci Poreč Istarska županija
Rakovec Rakovec Zagrebačka županija
Rakovec Ljubešćica Varaždinska županija
Rakovec Tomaševečki Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Rakovica Rakovica Karlovačka županija
Rakovičko Selište Rakovica Karlovačka županija
Ramanovci Kaptol Požeško-slavonska županija
Ramljane Muć Splitsko-dalmatinska županija
Ramljane Biskupija Šibensko-kninska županija
Ramljani Otočac Ličko-senjska županija
Rapain Klanac Brinje Ličko-senjska županija
Rapavel Višnjan Istarska županija
Raponji Svetvinčenat Istarska županija
Rasinja Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Raskrižje Skrad Primorsko-goranska županija
Raskrižje Tihovo Delnice Primorsko-goranska županija
Raslina Šibenik Šibensko-kninska županija
Rasna Brestovac Požeško-slavonska županija
Rasohe Skrad Primorsko-goranska županija
Rasopasno Dobrinj Primorsko-goranska županija
Rastičevo Gračac Zadarska županija
Rastoka Gospić Ličko-senjska županija
Rastoke Slunj Karlovačka županija
Rastoki Jastrebarsko Zagrebačka županija
Rastovac Marina Splitsko-dalmatinska županija
Rastovac Zagvozd Splitsko-dalmatinska županija
Rastovac Grubišno Polje Bjelovarsko-bilogorska županija
Rastovac Ivanska Bjelovarsko-bilogorska županija
Rastovac Budački Krnjak Karlovačka županija
Rastovača Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Rastušje Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Raša Raša Istarska županija
Rašćane Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Rašćane Gornje Zagvozd Splitsko-dalmatinska županija
Rašćani Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Rašpor Lanišće Istarska županija
Raštević Benkovac Zadarska županija
Ratkov Dol Levanjska Varoš Osječko-baranjska županija
Ratkovac Gornji Bogićevci Brodsko-posavska županija
Ratkovec Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Ratkovica Pleternica Požeško-slavonska županija
Ratulje Jelenje Primorsko-goranska županija
Rausovac Hrvatska Kostajnica Sisačko-moslavačka županija
Rava Zadar Zadarska županija
Ravan Sibinj Brodsko-posavska županija
Ravča Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Ravna Gora Ravna Gora Primorsko-goranska županija
Ravneš Šandrovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Ravni Raša Istarska županija
Ravni Dabar Karlobag Ličko-senjska županija
Ravnica Ribnik Karlovačka županija
Ravnice Veliko Trgovišće Krapinsko-zagorska županija
Ravnice Čabar Primorsko-goranska županija
Ravnice Desinićke Desinić Krapinsko-zagorska županija
Ravninsko Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Ravno Brdo Lupoglav Istarska županija
Ravno Brezje Kumrovec Krapinsko-zagorska županija
Ravno Rašće Glina Sisačko-moslavačka županija
Razbojište Podgorač Osječko-baranjska županija
Razdrto Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Razdrto Tuheljsko Kumrovec Krapinsko-zagorska županija
Razloge Delnice Primorsko-goranska županija
Razloški Okrug Delnice Primorsko-goranska županija
Razljev Križ Zagrebačka županija
Razvođe Promina Šibensko-kninska županija
Razvor Kumrovec Krapinsko-zagorska županija
Ražanac Ražanac Zadarska županija
Ražanj Rogoznica Šibensko-kninska županija
Rebić Udbina Ličko-senjska županija
Rebići Barban Istarska županija
Rebrovići Tounj Karlovačka županija
Rečica Karlovac Karlovačka županija
Rečica Kriška Križ Zagrebačka županija
Redovje Jastrebarsko Zagrebačka županija
Reka Koprivnica Koprivničko-križevačka županija
Remetinec Gradec Zagrebačka županija
Remetinec Novi Marof Varaždinska županija
Removac Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Rendulići Bosiljevo Karlovačka županija
Repaš Molve Koprivničko-križevačka županija
Repićevo Selo Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Repinec Gradec Zagrebačka županija
Repišće Klinča Sela Zagrebačka županija
Repno Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Repovec Zabok Krapinsko-zagorska županija
Repušnica Kutina Sisačko-moslavačka županija
Resnatac Skrad Primorsko-goranska županija
Resnik Pleternica Požeško-slavonska županija
Resnik Bosiljevski Bosiljevo Karlovačka županija
Rešetar Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Rešetarevo Netretić Karlovačka županija
Rešetari Rešetari Brodsko-posavska županija
Reškovci Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Reštovo Kamanje Karlovačka županija
Reštovo Žumberačko Žumberak Zagrebačka županija
Retkovci Ivankovo Vukovarsko-srijemska županija
Retkovec Svibovečki Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Rezovac Virovitica Virovitičko-podravska županija
Rezovačke Krčevine Virovitica Virovitičko-podravska županija
Režanci Svetvinčenat Istarska županija
Ribari Karlovac Karlovačka županija
Ribarići Ogulin Karlovačka županija
Ribić Breg Ivanec Varaždinska županija
Ribnica Velika Gorica Zagrebačka županija
Ribnik Ribnik Karlovačka županija
Ribnjaci Lipik Požeško-slavonska županija
Ribnjačka Velika Pisanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Ribnjak Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Ribnjak Našice Osječko-baranjska županija
Ričice Lovinac Ličko-senjska županija
Ričice Proložac Splitsko-dalmatinska županija
Riđane Biskupija Šibensko-kninska županija
Rijeka Rijeka Primorsko-goranska županija
Rijeka Koprivnička Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Rijeka Voćanska Donja Voća Varaždinska županija
Rijenci Voćin Virovitičko-podravska županija
Rim Buzet Istarska županija
Rim Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Rimnjak Buzet Istarska županija
Rinkovec Bednja Varaždinska županija
Ripenda Kosi Labin Istarska županija
Ripenda Kras Labin Istarska županija
Ripenda Verbanci Labin Istarska županija
Risika Vrbnik Primorsko-goranska županija
Risvica Kumrovec Krapinsko-zagorska županija
Rit Lukač Virovitičko-podravska županija
Rivalno Martijanec Varaždinska županija
Rivanj Preko Zadarska županija
Rizvanuša Gospić Ličko-senjska županija
Robadje Štrigova Međimurska županija
Roč Buzet Istarska županija
Ročko Polje Buzet Istarska županija
Rodaljice Benkovac Zadarska županija
Rodin Potok Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Rogač Šolta Splitsko-dalmatinska županija
Rogačić Vis Splitsko-dalmatinska županija
Rogi Skrad Primorsko-goranska županija
Rogočana Labin Istarska županija
Rogotin Ploče Dubrovačko-neretvanska županija
Rogovac Špišić Bukovica Virovitičko-podravska županija
Rogovići Kaštelir-Labinci Istarska županija
Rogoznica Rogoznica Šibensko-kninska županija
Rogoža Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Rogulje Dvor Sisačko-moslavačka županija
Rogulje Pakrac Požeško-slavonska županija
Rojci Kaštelir-Labinci Istarska županija
Rojnići Barban Istarska županija
Rokovci Andrijaševci Vukovarsko-srijemska županija
Ropa Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Rosopajnik Netretić Karlovačka županija
Rosulje Hrvatska Kostajnica Sisačko-moslavačka županija
Rošini Tar-Vabriga Istarska županija
Roškići Kaštelir-Labinci Istarska županija
Rovanjska Jasenice Zadarska županija
Rovci Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Rovinj Rovinj Istarska županija
Rovinjsko Selo Rovinj Istarska županija
Rovišće Rovišće Bjelovarsko-bilogorska županija
Roviška Glina Sisačko-moslavačka županija
Rovištanci Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Rovno Petrovsko Krapinsko-zagorska županija
Rozga Dubravica Zagrebačka županija
Rozmajerovac Našice Osječko-baranjska županija
Rožat Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Roždanik Novska Sisačko-moslavačka županija
Rože Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Roženica Pokupsko Zagrebačka županija
Rtić Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Rtina Ražanac Zadarska županija
Rubeši Kastav Primorsko-goranska županija
Ruča Orle Zagrebačka županija
Ruda Otok Splitsko-dalmatinska županija
Rudani Žminj Istarska županija
Rudanovac Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Rude Samobor Zagrebačka županija
Rude Pribićke Krašić Zagrebačka županija
Rudeži Dvor Sisačko-moslavačka županija
Rudina Stari Grad Splitsko-dalmatinska županija
Rudine Dobrinj Primorsko-goranska županija
Rudinka Perušić Ličko-senjska županija
Rudopolje Vrhovine Ličko-senjska županija
Rudopolje Bruvanjsko Gračac Zadarska županija
Rugvica Rugvica Zagrebačka županija
Rujevac Dvor Sisačko-moslavačka županija
Rujevo Ozalj Karlovačka županija
Rukavac Vis Splitsko-dalmatinska županija
Rukavac Matulji Primorsko-goranska županija
Rukljevina Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Rumin Hrvace Splitsko-dalmatinska županija
Runović Runovići Splitsko-dalmatinska županija
Rupa Matulji Primorsko-goranska županija
Rupalj Poličnik Zadarska županija
Rupe Skradin Šibensko-kninska županija
Rupeni Poreč Istarska županija
Rusnica Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Rušani Gradina Virovitičko-podravska županija
Rušćica Klakar Brodsko-posavska županija
Ruševac Križevci Koprivničko-križevačka županija
Ruševac Brestovac Požeško-slavonska županija
Ruševica Cetingrad Karlovačka županija
Ruševo Čaglin Požeško-slavonska županija
Ruševo Krmpotsko Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Ruškovac Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Ruškovica Velika Ludina Sisačko-moslavačka županija
Ružić Ružić Šibensko-kninska županija
Ružići Poreč Istarska županija
Ružići Sveta Nedelja Istarska županija
Ružići Matulji Primorsko-goranska županija