Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/G

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - G
Naselje Grad ili općina Županija
Gabajeva Greda Hlebine Koprivničko-križevačka županija
Gaber Desinić Krapinsko-zagorska županija
Gabonjin Dobrinj Primorsko-goranska županija
Gaboš Markušica Vukovarsko-srijemska županija
Gabrili Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Gabrilovac Đurđenovac Osječko-baranjska županija
Gabrovec Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Gačeša Selo Vojnić Karlovačka županija
Gačice Ivanec Varaždinska županija
Gaćelezi Vodice Šibensko-kninska županija
Gaćeško Selo Barilović Karlovačka županija
Gaćište Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Gage Dvor Sisačko-moslavačka županija
Gaj Vrbovec Zagrebačka županija
Gaj Lipik Požeško-slavonska županija
Gajac Novalja Ličko-senjska županija
Gajana Vodnjan Istarska županija
Gajec Zagreb Grad Zagreb
Gajić Draž Osječko-baranjska županija
Gajine Donji Lapac Ličko-senjska županija
Gala Otok Splitsko-dalmatinska županija
Galezova Draga Ozalj Karlovačka županija
Galgovo Samobor Zagrebačka županija
Galin Ozalj Karlovačka županija
Galižana Vodnjan Istarska županija
Galovac Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Galovac Galovac Zadarska županija
Galovec Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Galovec Začretski Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Galović Selo Duga Resa Karlovačka županija
Gambetići Višnjan Istarska županija
Gamboci Buje Istarska županija
Garbina Poreč Istarska županija
Garčin Garčin Brodsko-posavska županija
Gardinovec Belica Međimurska županija
Gardun Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Garešnica Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Garešnički Brestovac Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Garica Vrbnik Primorsko-goranska županija
Garjak Vrlika Splitsko-dalmatinska županija
Gašinci Satnica Đakovačka Osječko-baranjska županija
Gašparci Delnice Primorsko-goranska županija
Gat Belišće Osječko-baranjska županija
Gata Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Gazije Feričanci Osječko-baranjska županija
Gdinj Jelsa Splitsko-dalmatinska županija
Gečkovec Ivanec Varaždinska županija
Gedići Tar-Vabriga Istarska županija
Gejkovac Vojnić Karlovačka županija
Generalski Stol Generalski Stol Karlovačka županija
Gerovo Čabar Primorsko-goranska županija
Gerovo Tounjsko Tounj Karlovačka županija
Gerovski Kraj Čabar Primorsko-goranska županija
Gezinci Podravska Moslavina Osječko-baranjska županija
Giletinci Cernik Brodsko-posavska županija
Gizdavac Muć Splitsko-dalmatinska županija
Gladovec Kravarski Kravarsko Zagrebačka županija
Gladovec Pokupski Pokupsko Zagrebačka županija
Glavace Otočac Ličko-senjska županija
Glavani Barban Istarska županija
Glavat Lastovo Dubrovačko-neretvanska županija
Glavica Bosiljevo Karlovačka županija
Glavica Pakrac Požeško-slavonska županija
Glavica Sukošan Zadarska županija
Glavice Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Glavičani Dvor Sisačko-moslavačka županija
Glavina Donja Imotski Splitsko-dalmatinska županija
Glavina Gornja Imotski Splitsko-dalmatinska županija
Glavnica Donja Zagreb Grad Zagreb
Glavnica Gornja Zagreb Grad Zagreb
Glavničica Zagreb Grad Zagreb
Glibodol Brinje Ličko-senjska županija
Glina Glina Sisačko-moslavačka županija
Glinice Cetingrad Karlovačka županija
Glinska Poljana Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Glinsko Vrelo Slunj Karlovačka županija
Globočec Marija Bistrica Krapinsko-zagorska županija
Globočec Ludbreški Ludbreg Varaždinska županija
Glogovac Koprivnički Bregi Koprivničko-križevačka županija
Glogovec Zagorski Tuhelj Krapinsko-zagorska županija
Glogovica Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Glogovo Gračac Zadarska županija
Glušci Metković Dubrovačko-neretvanska županija
Glušinja Žumberak Zagrebačka županija
Gljev Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Gnojnice Cetingrad Karlovačka županija
Godinjak Staro Petrovo Selo Brodsko-posavska županija
Gojanec Varaždin Varaždinska županija
Gojkovac Cetingrad Karlovačka županija
Gojlo Kutina Sisačko-moslavačka županija
Gola Gola Koprivničko-križevačka županija
Golaš Bale Istarska županija
Golenić Slatina Virovitičko-podravska županija
Goleši Žumberački Ozalj Karlovačka županija
Goli Breg Zagreb Grad Zagreb
Goli Vrh Klinča Sela Zagrebačka županija
Goli Vrh Rakovec Zagrebačka županija
Goli Vrh Netretićki Netretić Karlovačka županija
Goli Vrh Ozaljski Ozalj Karlovačka županija
Golik Delnice Primorsko-goranska županija
Goliki Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Golinci Donji Miholjac Osječko-baranjska županija
Golinja Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Golo Brdo Virovitica Virovitičko-podravska županija
Golo Brdo Kaptol Požeško-slavonska županija
Golobrdac Cernik Brodsko-posavska županija
Golobrdci Požega Požeško-slavonska županija
Gologorica Cerovlje Istarska županija
Gologorički Dol Cerovlje Istarska županija
Golovik Mošćenička Draga Primorsko-goranska županija
Golubić Obrovac Zadarska županija
Golubić Knin Šibensko-kninska županija
Golubići Samobor Zagrebačka županija
Golubići Oprtalj Istarska županija
Golubinjak Dežanovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Golubovac Divuški Dvor Sisačko-moslavačka županija
Goljak Jastrebarsko Zagrebačka županija
Goljak Klanječki Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Gomirje Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Gondolići Labin Istarska županija
Gonjeva Klinča Sela Zagrebačka županija
Gora Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Gora Glušići Labin Istarska županija
Gora Košnička Desinić Krapinsko-zagorska županija
Gora Veternička Novi Golubovec Krapinsko-zagorska županija
Gorači Čabar Primorsko-goranska županija
Goranec Zagreb Grad Zagreb
Goranec Klenovnik Varaždinska županija
Gorani Skrad Primorsko-goranska županija
Goranci Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Gorica Barban Istarska županija
Gorica Duga Resa Karlovačka županija
Gorica Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Gorica Pag Zadarska županija
Gorica Sukošan Zadarska županija
Gorica Jamnička Pisarovina Zagrebačka županija
Gorica Lipnička Ribnik Karlovačka županija
Gorica Miholečka Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Gorica Skradska Skrad Primorsko-goranska županija
Gorica Svetojanska Jastrebarsko Zagrebačka županija
Gorica Valpovačka Belišće Osječko-baranjska županija
Gorice Dragalić Brodsko-posavska županija
Gorice Skradin Šibensko-kninska županija
Goričan Goričan Međimurska županija
Goričanec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Goričanovec Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Goričica Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Goričice Dobranske Generalski Stol Karlovačka županija
Gorička Dvor Sisačko-moslavačka županija
Goričko Koprivnički Ivanec Koprivničko-križevačka županija
Gorići Otočac Ličko-senjska županija
Gorinci Generalski Stol Karlovačka županija
Goriš Šibenik Šibensko-kninska županija
Gorjakovo Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Gorjani Gorjani Osječko-baranjska županija
Gorjani Sutinski Radoboj Krapinsko-zagorska županija
Gorkovec Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Gorniki Vivodinski Ozalj Karlovačka županija
Gornja Bačuga Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Gornja Batina Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Gornja Bebrina Klakar Brodsko-posavska županija
Gornja Bistra Bistra Zagrebačka županija
Gornja Brckovčina Križevci Koprivničko-križevačka županija
Gornja Brela Brela Splitsko-dalmatinska županija
Gornja Brusovača Vojnić Karlovačka županija
Gornja Bučica Glina Sisačko-moslavačka županija
Gornja Čemernica Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Gornja Dobra Skrad Primorsko-goranska županija
Gornja Drenova Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Gornja Dubrava Gornji Mihaljevec Međimurska županija
Gornja Garešnica Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornja Glina Slunj Karlovačka županija
Gornja Glogovnica Križevci Koprivničko-križevačka županija
Gornja Gračenica Popovača Sisačko-moslavačka županija
Gornja Greda Brckovljani Zagrebačka županija
Gornja Jagodnja Polača Zadarska županija
Gornja Jelenska Popovača Sisačko-moslavačka županija
Gornja Konjščina Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Gornja Kovačica Veliki Grđevac Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornja Krašićevica Delnice Primorsko-goranska županija
Gornja Kupčina Jastrebarsko Zagrebačka županija
Gornja Lamana Draga Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Gornja Letina Sunja Sisačko-moslavačka županija
Gornja Lomnica Velika Gorica Zagrebačka županija
Gornja Meminska Majur Sisačko-moslavačka županija
Gornja Mlinoga Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Gornja Močila Rakovica Karlovačka županija
Gornja Motičina Donja Motičina Osječko-baranjska županija
Gornja Nugla Buzet Istarska županija
Gornja Obreška Kloštar Ivanić Zagrebačka županija
Gornja Obrijež Pakrac Požeško-slavonska županija
Gornja Oraovica Dvor Sisačko-moslavačka županija
Gornja Pačetina Krapina Krapinsko-zagorska županija
Gornja Pastuša Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Gornja Petrička Ivanska Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornja Pištana Orahovica Virovitičko-podravska županija
Gornja Plemenšćina Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Gornja Ploča Lovinac Ličko-senjska županija
Gornja Ploščica Velika Trnovitica Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornja Podgora Donja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Gornja Poljana Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Gornja Purgarija Klinča Sela Zagrebačka županija
Gornja Pušća Pušća Zagrebačka županija
Gornja Rašenica Grubišno Polje Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornja Reka Jastrebarsko Zagrebačka županija
Gornja Rijeka Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Gornja Selnica Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Gornja Stranica Ribnik Karlovačka županija
Gornja Stubica Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Gornja Stupnica Dvor Sisačko-moslavačka županija
Gornja Šemnica Radoboj Krapinsko-zagorska županija
Gornja Šumetlica Pakrac Požeško-slavonska županija
Gornja Šušnjara Štefanje Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornja Topličica Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Gornja Trebinja Karlovac Karlovačka županija
Gornja Trnovitica Velika Trnovitica Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornja Trstenica Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Gornja Vas Samobor Zagrebačka županija
Gornja Velešnja Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Gornja Velika Preseka Zagrebačka županija
Gornja Velika Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Gornja Visočka Slunj Karlovačka županija
Gornja Višnjica Lepoglava Varaždinska županija
Gornja Vlahinićka Velika Ludina Sisačko-moslavačka županija
Gornja Voća Donja Voća Varaždinska županija
Gornja Vrba Gornja Vrba Brodsko-posavska županija
Gornja Vrijeska Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornja Vrućica Trpanj Dubrovačko-neretvanska županija
Gornja Zdenčina Klinča Sela Zagrebačka županija
Gornja Žrvnica Cetingrad Karlovačka županija
Gornjaki Preseka Zagrebačka županija
Gornjaki Hrašćina Krapinsko-zagorska županija
Gornje Bazje Lukač Virovitičko-podravska županija
Gornje Biljane Benkovac Zadarska županija
Gornje Brezno Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Gornje Bukovlje Generalski Stol Karlovačka županija
Gornje Ceranje Benkovac Zadarska županija
Gornje Cjepidlake Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornje Dubrave Ogulin Karlovačka županija
Gornje Dvorišće Brckovljani Zagrebačka županija
Gornje Gnojnice Cetingrad Karlovačka županija
Gornje Igrane Podgora Splitsko-dalmatinska županija
Gornje Jame Glina Sisačko-moslavačka županija
Gornje Jesenje Jesenje Krapinsko-zagorska županija
Gornje Komarevo Sisak Sisačko-moslavačka županija
Gornje Kusonje Voćin Virovitičko-podravska županija
Gornje Ladanje Vinica Varaždinska županija
Gornje Makojišće Novi Marof Varaždinska županija
Gornje Mokrice Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Gornje Mrzlo Polje Mrežničko Duga Resa Karlovačka županija
Gornje Obuljeno Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Gornje Ogorje Muć Splitsko-dalmatinska županija
Gornje Orešje Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Gornje Planjane Unešić Šibensko-kninska županija
Gornje Podotočje Velika Gorica Zagrebačka županija
Gornje Pokupje Ozalj Karlovačka županija
Gornje Postinje Muć Splitsko-dalmatinska županija
Gornje Predrijevo Sopje Virovitičko-podravska županija
Gornje Prekrižje Krašić Zagrebačka županija
Gornje Prilišće Netretić Karlovačka županija
Gornje Primišlje Slunj Karlovačka županija
Gornje Psarjevo Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Gornje Raštane Sveti Filip i Jakov Zadarska županija
Gornje Selište Glina Sisačko-moslavačka županija
Gornje Selo Šolta Splitsko-dalmatinska županija
Gornje Selo Opatija Primorsko-goranska županija
Gornje Sitno Split Splitsko-dalmatinska županija
Gornje Stative Karlovac Karlovačka županija
Gornje Taborište Glina Sisačko-moslavačka županija
Gornje Taborište Slunj Karlovačka županija
Gornje Tihovo Delnice Primorsko-goranska županija
Gornje Utore Unešić Šibensko-kninska županija
Gornje Viljevo Nova Bukovica Virovitičko-podravska županija
Gornje Vinovo Unešić Šibensko-kninska županija
Gornje Vratno Cestica Varaždinska županija
Gornje Vrhovine Vrhovine Ličko-senjska županija
Gornje Zagorje Ogulin Karlovačka županija
Gornje Zdelice Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Andrijevci Sibinj Brodsko-posavska županija
Gornji Babin Potok Vrhovine Ličko-senjska županija
Gornji Bitelić Hrvace Splitsko-dalmatinska županija
Gornji Bjelovac Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Gornji Bogićevci Gornji Bogićevci Brodsko-posavska županija
Gornji Borki Sirač Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Brgat Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Gornji Budački Krnjak Karlovačka županija
Gornji Bukovac Žakanjski Žakanje Karlovačka županija
Gornji Cerovac Slunj Karlovačka županija
Gornji Cerovljani Hrvatska Dubica Sisačko-moslavačka županija
Gornji Crnogovci Staro Petrovo Selo Brodsko-posavska županija
Gornji Čaglić Lipik Požeško-slavonska županija
Gornji Čehi Zagreb Grad Zagreb
Gornji Čemehovec Kraljevec na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Gornji Daruvar Daruvar Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Desinec Jastrebarsko Zagrebačka županija
Gornji Dobretin Dvor Sisačko-moslavačka županija
Gornji Dolac Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Gornji Draganec Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Dragičevci Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Dragonožec Zagreb Grad Zagreb
Gornji Dubovec Križevci Koprivničko-križevačka županija
Gornji Emovci Požega Požeško-slavonska županija
Gornji Fodrovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Gornji Furjan Slunj Karlovačka županija
Gornji Goli Vrh Lipnički Ribnik Karlovačka županija
Gornji Grahovljani Pakrac Požeško-slavonska županija
Gornji Gučani Brestovac Požeško-slavonska županija
Gornji Hrastovac Majur Sisačko-moslavačka županija
Gornji Hrašćan Nedelišće Međimurska županija
Gornji Hruševec Kravarsko Zagrebačka županija
Gornji Humac Pučišća Splitsko-dalmatinska županija
Gornji Jalšovec Desinić Krapinsko-zagorska županija
Gornji Javoranj Dvor Sisačko-moslavačka županija
Gornji Karin Obrovac Zadarska županija
Gornji Klasnić Glina Sisačko-moslavačka županija
Gornji Kneginec Gornji Kneginec Varaždinska županija
Gornji Koncovčak Sveti Martin na Muri Međimurska županija
Gornji Kosinj Perušić Ličko-senjska županija
Gornji Kraljevec Hrašćina Krapinsko-zagorska županija
Gornji Kraljevec Vratišinec Međimurska županija
Gornji Kremen Slunj Karlovačka županija
Gornji Križ Zrinski Topolovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Kućan Varaždin Varaždinska županija
Gornji Kukuruzari Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Gornji Kuršanec Nedelišće Međimurska županija
Gornji Kuti Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Gornji Laduč Brdovec Zagrebačka županija
Gornji Lađevac Slunj Karlovačka županija
Gornji Lapac Donji Lapac Ličko-senjska županija
Gornji Lipovac Nova Kapela Brodsko-posavska županija
Gornji Lipovčani Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Lović Ozalj Karlovačka županija
Gornji Ložac Delnice Primorsko-goranska županija
Gornji Macelj Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Gornji Marinkovac Dubrava Zagrebačka županija
Gornji Martijanec Martijanec Varaždinska županija
Gornji Maslarac Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Gornji Meljani Voćin Virovitičko-podravska županija
Gornji Mihaljevec Gornji Mihaljevec Međimurska županija
Gornji Miholjac Slatina Virovitičko-podravska županija
Gornji Miklouš Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Mosti Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Muć Muć Splitsko-dalmatinska županija
Gornji Nikšić Slunj Karlovačka županija
Gornji Okrug Delnice Primorsko-goranska županija
Gornji Oštrc Žumberak Zagrebačka županija
Gornji Oštri Vrh Ozaljski Ozalj Karlovačka županija
Gornji Poličnik Poličnik Zadarska županija
Gornji Poloj Barilović Karlovačka županija
Gornji Popovac Slunj Karlovačka županija
Gornji Prnjarovec Križ Zagrebačka županija
Gornji Proložac Proložac Splitsko-dalmatinska županija
Gornji Rogolji Okučani Brodsko-posavska županija
Gornji Selkovac Glina Sisačko-moslavačka županija
Gornji Sjeničak Karlovac Karlovačka županija
Gornji Skrad Krnjak Karlovačka županija
Gornji Slatinik Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Gornji Sređani Dežanovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Stupnik Stupnik Zagrebačka županija
Gornji Šajn Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Gornji Šehovac Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Gornji Škrnik Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Gornji Štrbci Donji Lapac Ličko-senjska županija
Gornji Tkalec Vrbovec Zagrebačka županija
Gornji Tomaš Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Trpuci Zagreb Grad Zagreb
Gornji Turni Delnice Primorsko-goranska županija
Gornji Uljanik Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Gornji Vaganac Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Gornji Varoš Stara Gradiška Brodsko-posavska županija
Gornji Velemerić Barilović Karlovačka županija
Gornji Viduševac Glina Sisačko-moslavačka županija
Gornji Vinkovec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Gornji Vinjani Imotski Splitsko-dalmatinska županija
Gornji Vrhovci Velika Požeško-slavonska županija
Gornji Vučkovići Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Gornji Vukojevac Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Gornji Vukšići Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Gornji Vukšinac Dubrava Zagrebačka županija
Gornji Zagon Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Gornji Zbilj Desinić Krapinsko-zagorska županija
Gornji Zebanec Selnica Međimurska županija
Gornji Zvečaj Generalski Stol Karlovačka županija
Gornji Žagari Čabar Primorsko-goranska županija
Gornji Žirovac Dvor Sisačko-moslavačka županija
Goršćaki Karlovac Karlovačka županija
Goršćaki Ozaljski Ozalj Karlovačka županija
Goršeti Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Goruševnjak Vinica Varaždinska županija
Gospić Gospić Ličko-senjska županija
Gostenje Desinić Krapinsko-zagorska županija
Gostinjac Dobrinj Primorsko-goranska županija
Gostović Vrbovec Zagrebačka županija
Gošić Kistanje Šibensko-kninska županija
Gotalovec Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Gotalovo Gola Koprivničko-križevačka županija
Goveđari Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Goveđe Polje Dežanovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Grab Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Grab Gračac Zadarska županija
Grabarak Jastrebarsko Zagrebačka županija
Grabarje Kutjevo Požeško-slavonska županija
Grabarje Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Grabarska Cetingrad Karlovačka županija
Grabe Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Graberanec Vrbovec Zagrebačka županija
Graberec Dubrava Zagrebačka županija
Graberje Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Graberje Ivaničko Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Graberšćak Vrbovec Zagrebačka županija
Grabić Sopje Virovitičko-podravska županija
Grabik Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Graboštani Majur Sisačko-moslavačka županija
Grabovac Šestanovac Splitsko-dalmatinska županija
Grabovac Rakovica Karlovačka županija
Grabovac Čeminac Osječko-baranjska županija
Grabovac Banski Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Grabovac Krnjački Krnjak Karlovačka županija
Grabovac Vojnićki Krnjak Karlovačka županija
Grabovci Vodice Šibensko-kninska županija
Grabovica Dvor Sisačko-moslavačka županija
Grabovnica Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Grabovo[1] Tompojevci Vukovarsko-srijemska županija
Grabovo[2] Vukovar Vukovarsko-srijemska županija
Grabričina Velika Ludina Sisačko-moslavačka županija
Grabrić Gradec Zagrebačka županija
Grabrk Bosiljevo Karlovačka županija
Grabrov Potok Velika Ludina Sisačko-moslavačka županija
Grabrova Mošćenička Draga Primorsko-goranska županija
Grabrovec Zabok Krapinsko-zagorska županija
Grabrovnica Pitomača Virovitičko-podravska županija
Grabrovnik Štrigova Međimurska županija
Grabušić Udbina Ličko-senjska županija
Gračac Gračac Zadarska županija
Gračac Skradin Šibensko-kninska županija
Gračac Slavetićki Jastrebarsko Zagrebačka županija
Gračanica Šišinečka Glina Sisačko-moslavačka županija
Gračec Brckovljani Zagrebačka županija
Gračina Križevci Koprivničko-križevačka županija
Gračišće Gračišće Istarska županija
Gradac Gradac Splitsko-dalmatinska županija
Gradac Pleternica Požeško-slavonska županija
Gradac Ružić Šibensko-kninska županija
Gradac Našički Našice Osječko-baranjska županija
Gradec Gradec Zagrebačka županija
Gradec Pokupski Pisarovina Zagrebačka županija
Gradečki Pavlovec Gradec Zagrebačka županija
Gradići Velika Gorica Zagrebačka županija
Gradina Vrsar Istarska županija
Gradina Gradina Virovitičko-podravska županija
Gradina Šibenik Šibensko-kninska županija
Gradina Korenička Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Gradinje Cerovlje Istarska županija
Gradinje Oprtalj Istarska županija
Gradiščak Sveti Martin na Muri Međimurska županija
Gradišće Žminj Istarska županija
Gradišće Generalski Stol Karlovačka županija
Gradište Kutjevo Požeško-slavonska županija
Gradište Gradište Vukovarsko-srijemska županija
Gradna Samobor Zagrebačka županija
Gradski Vrhovci Požega Požeško-slavonska županija
Gradusa Posavska Sunja Sisačko-moslavačka županija
Gramalj Skrad Primorsko-goranska županija
Grana Novi Marof Varaždinska županija
Grančari Zagreb Grad Zagreb
Grandić Breg Ozalj Karlovačka županija
Grandići Barban Istarska županija
Granice Našice Osječko-baranjska županija
Granje Jakšić Požeško-slavonska županija
Grbajel Delnice Primorsko-goranska županija
Grbaševec Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Grbavac Grubišno Polje Bjelovarsko-bilogorska županija
Grbavac Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Grbe Nin Zadarska županija
Grdak Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Grdanjci Samobor Zagrebačka županija
Grdenci Zabok Krapinsko-zagorska županija
Grdoselo Pazin Istarska županija
Grdun Ozalj Karlovačka županija
Grebaštica Šibenik Šibensko-kninska županija
Greda Vrbovec Zagrebačka županija
Greda Sisak Sisačko-moslavačka županija
Greda Maruševec Varaždinska županija
Greda Breška Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Greda Sunjska Sunja Sisačko-moslavačka županija
Gredenec Petrovsko Krapinsko-zagorska županija
Gredice Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Gređani Topusko Sisačko-moslavačka županija
Gređani Stara Gradiška Brodsko-posavska županija
Gregurić Breg Samobor Zagrebačka županija
Gregurovec Krapinske Toplice Krapinsko-zagorska županija
Gregurovec Mihovljan Krapinsko-zagorska županija
Gregurovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Grešćevina Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Grganjica Duga Resa Karlovačka županija
Grgetići Žumberak Zagrebačka županija
Grginac Veliko Trojstvo Bjelovarsko-bilogorska županija
Grgurevići Sibinj Brodsko-posavska županija
Grgurice Posedarje Zadarska županija
Grič Žumberak Zagrebačka županija
Griče Ribnik Karlovačka županija
Grimalda Cerovlje Istarska županija
Grižane-Belgrad Vinodolska općina Primorsko-goranska županija
Grižići Sibinj Brodsko-posavska županija
Grkaveščak Sveti Martin na Muri Međimurska županija
Grkine Đurđevac Koprivničko-križevačka županija
Grletinec Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Grmov Cres Primorsko-goranska županija
Grmušani Dvor Sisačko-moslavačka županija
Grobnik Pićan Istarska županija
Grobnik Slunj Karlovačka županija
Grobnik Čavle Primorsko-goranska županija
Grohot Desinić Krapinsko-zagorska županija
Grohote Šolta Splitsko-dalmatinska županija
Gromača Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Gromačnik Sibinj Brodsko-posavska županija
Gromin Dolac Jelsa Splitsko-dalmatinska županija
Grožnjan Grožnjan Istarska županija
Gršćaki Duga Resa Karlovačka županija
Grtovec Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Grubići Vižinada Istarska županija
Grubine Podbablje Splitsko-dalmatinska županija
Grubišno Polje Grubišno Polje Bjelovarsko-bilogorska županija
Gruda Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Grudnjak Zdenci Virovitičko-podravska županija
Gržini Žminj Istarska županija
Gubaševo Zabok Krapinsko-zagorska županija
Gubavčevo Polje Gračac Zadarska županija
Guci Draganički Jastrebarsko Zagrebačka županija
Guče Selo Delnice Primorsko-goranska županija
Gudalji Ozalj Karlovačka županija
Gudci Velika Gorica Zagrebačka županija
Gudovac Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Gulići Poreč Istarska županija
Gundinci Gundinci Brodsko-posavska županija
Gunja Gunja Vukovarsko-srijemska županija
Gunjavci Rešetari Brodsko-posavska županija
Gusakovec Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Gustelnica Velika Gorica Zagrebačka županija
Gusti Laz Delnice Primorsko-goranska županija
Gustirna Marina Splitsko-dalmatinska županija
Guščerovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Gušće Sisak Sisačko-moslavačka županija
Gvozd Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Gvozdanska Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Gvozdansko Dvor Sisačko-moslavačka županija
  1. zavod za statistiku: Stanovništvo prema starosti i spolu, općina Tompojevci, popis 2011., pristupljeno 17. veljače 2017. godine
  2. Državni zavod za statistiku: Stanovništvo prema starosti i spolu, grad Vukovar, popis 2011., pristupljeno 17. veljače 2017. godine