Wikipedija:Kafić/Arhiv 2021 8: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Kostur kafića
Oznaka: uklonjeno preusmjeravanje
Redak 9: Redak 9:


{{Pravila Wikipedije}}
{{Pravila Wikipedije}}

== Slike bez licencija ==

Sve datoteke koje nemaju licenciju popisane su na [[:Kategorija:Neodgovarajući sadržaj 31. prosinca 2021. - slike bez licencija]]. Datoteke će biti obrisane ako do 31. prosinca 2021. godine podatak o licenci ne bude ispravljen. Popis datoteka i suradnika koji su postavili datoteke možete pronaći i na [https://quarry.wmflabs.org/query/56666 ovoj poveznici]. Klik na stupac ''actor_name'' sortira popis suradnika po abecedi. Molim svakoga da sredi fotografije koje je sam postavio. Ako slika ima dopusnicu, nositelj autorskih prava istu mora proslijediti na mail, sukladno uputama na [[WP:DZ]]. Dopusnica mora sadržavati tekst sa stranice [[WP:DZ/O]]. Bilo kakva pitanja molim postavite u nastavku ove teme. —[[User:Ivi104|<span style="font-family: Vivaldi;font-size:16px;color:#3232CD;">'''''Ivi'''''</span>]][[User talk:Ivi104|<span style="font-family: Vivaldi;font-size:12px;color:#D75D3D;vertical-align: text-bottom;">'''''104'''''</span>]] 16:44, 3. kolovoza 2021. (CEST)

Inačica od 3. kolovoza 2021. u 16:44

Dobro došli u Wikipedijin kafić!
Ovdje možete postavljati pitanja i raspravljati o Wikipediji. Za tehnička i jezična pitanja te pitanja o kategorizaciji i slikama koristite niže navedene poveznice. Za raspravu o pojedinim člancima koristite njihove stranice za razgovor, u kafiću samo pozovite suradnike na dotičnu stranicu za razgovor. Sve rasprave o člancima koje se ne tiču Wikipedije kao šireg pojma bit će premještene na pripadajuće stranice za razgovor članaka, kao i tehnička i jezična pitanja te pitanja o kategorizaciji i slikama!
Prije objave potpišite i datirajte svoje komentare dodavanjem četiriju tildi (~~~~).
Uža područja

Za prijavu incidenata ili problema koristite Na pažnju administratorima (NPA).


↱



Pravila i smjernice
Pet stupova Wikipedije · Zanemarite sva pravila · Budite odvažni!
Univerzalni kodeks ponašanja
sva pravila i smjernice


Slike bez licencija

Sve datoteke koje nemaju licenciju popisane su na Kategorija:Neodgovarajući sadržaj 31. prosinca 2021. - slike bez licencija. Datoteke će biti obrisane ako do 31. prosinca 2021. godine podatak o licenci ne bude ispravljen. Popis datoteka i suradnika koji su postavili datoteke možete pronaći i na ovoj poveznici. Klik na stupac actor_name sortira popis suradnika po abecedi. Molim svakoga da sredi fotografije koje je sam postavio. Ako slika ima dopusnicu, nositelj autorskih prava istu mora proslijediti na mail, sukladno uputama na WP:DZ. Dopusnica mora sadržavati tekst sa stranice WP:DZ/O. Bilo kakva pitanja molim postavite u nastavku ove teme. —Ivi104 16:44, 3. kolovoza 2021. (CEST)[odgovori]